نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    Question کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    با عرض سلام خدمت همه ی دوستان محترم
    برنامه ی من هنگام جستجو بعضی حروف مثل ت و ه و... رو در گریدویو نمایش نمیده و یکی از دوستانم گفت که کارت فقط توسط جستجو از طریق datatable درست میشه. کد جستجو از طریق datatableرو میخواستم.ترجیحا این کد vb.net باشه.منتظر راهنماییتون هستم .بی نهایت سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    دوستان خواهش میکنم یکی کمک کنه احتیاج خیلی فوری دارم به این کد.
    یه کد جستجو توسط datatable میخوام به زبان vb.net

  3. #3

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    dataview1.rowfilter="xxx like'" & textbox1.tex & "*'"


    امیدوارم مفید باشه واست
    به جای xxx اسم فیلدی رو بذار که میخوای بر اساس اون جستجو کنی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    Exclamation نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    poormanممنون از راهنماییتون . اما من کد حستجو توسط datatableرو بطور کامل میخوام .آخه تا حالا با datatable کار نکردم.یه خط کد دردی رو واسم دوا نمیکنه.پورمن و بقیه ی دوستان خواهشا راهنماییم کنید.

  5. #5

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    بذار یه چند تا چیز رو ازت بپرسم
    با SQL کار میکنی دیگه ؟ آره ؟
    ارتباط بین برنامه و SQL رو برقرار کردی ؟

    دقیقا میخوای واسه چی جستجو کنی ؟ کاری که میخوای انجام بدی رو بهم بگو تا راهنماییت کنم
    در حالت کلی باید یک dataset و dataview به sqldataAdaptor وصل کنی تا بتونی اطلاعات رو وارد کنی ، نمایش بدی ، جستجو کنی

    میخوام بدونم بعد از اینکه جستجو کردی میخوای چه استفاده ای ازش بکنی ؟ میخوای نمایش بدی ؟ یا میخوای ازش استفاده محاسباتی بکنی ؟

    اگر میخوای نمایش بدی ، همون خط کدی که نوشتم رو ، توی تکس باکس مینویسی ، بعدش به ازای هر چیزی که وارد بشه ، تمام فیلدهای xxx رو که اون مقدار رو داشته باشن نمایش میده

    اما اگه میخوای مثلا یه عدد رو از جدول جستجو کنی ، بعدش ازش استفاده محاسباتی یا هرچیز دیگه کنی اینطوری انجام میشه
    dataview1.rowfilter="xxx like '" & textbox1.text & "'"
    if dataveiw1.rows.count>0 then
    dim Number as integer = dataview1.item(0).item(x)
    end if


    این یه نمونه بود ، مثلا میای جستجو میکنی ردیفی از جدول که مقدار xxx برابر با "متن داخل تکس باکس یا هرچیز دیگه ای" باشه
    بعدش توی اون ردیفی که پیدا شده ، میگی اون فیلدی که لازم داری رو برداره ، مثلا اینجا آیتم x ، که مثلا میشه ستون پنجم

    امیدوارم مفهوم باشه !!!
    در غیر اینصورت باید دنبال آموزش های خیلی ابتدایی تر باشی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    دوست عزیز پورمن گرامی قبل از هر چیز باید ازشما بخاطر راهنمایی هاتون تشکر کنم.
    بله من با اس کیو ارتباطم رو برقرار کردم من خودم از این برای جستجو استفاده میکنم .درواقع میخوام بعد از وارد کردن نام شهر در تکست باکس ،تمام اطلاعات این شهرها رو در گریدویو نمایش بدم .این کد بخوبی عمل میکنه اما بعضی شهرها که مثلا حرف ی در آن ها هست رو نشون نمیده مثل ایذه.

    sqldataadapter1.selectcommand.commandtext="select * from company where city like '%" & TextBox1.Text
    "%'&
    ProjectDataSet1.company.Clear
    OleDbDataAdapter1.Fill(ProjectDataSet1.company
    پور من این کد درست کار میکنه اما بخاطر مشکل حروفی که داره میخوام جستجو رو بوسیله ی دیتا تیبل انجام بدم .یه جستجو ساده که بعد از جستجو اطلاعات رد تو گریدویو نمایش بده.

  7. #7

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    حرف "ی" یکی از مشکلات جستجوی SQL هست که باید یه برنامه حرفه ای واسه حل مشکلش نوشته بشه که من الان یاد ندارم
    راه دیگه ای هم واسه جستجو بلد نیستم که بتونم راهنماییت کنم :)

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    دوستان کسی نیست که کدجستجو توسط دیتاتیبل رو بطور کامل داشته باشه که نتیجه ی جستجو رو توی گریدویو نشون بده.
    دوستان مهندس خواشا راهنمایی کنین.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    پورمن اگه کد جستجو توسط دیتاتیبل بنویسیم این مشکل حل میشه.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار sinaexample
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    50

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    این یک مثال از فیلد جستجو که در برنامه خودم نوشتم با استفاده از دیتا تیبل میاد تمام رکوردهایی که شبیه به مقدار وارد شده در textoxX1 باشند رو در یک دیتا گرید ویو نشون میده. مشکلت با این مثال حل بشه.



    Dim TA As New DataSet1TableAdapters.MemberTableAdapter
    Dim dt As New DataSet1.MemberDataTable
    Private Sub TextBoxX1_TextChanged(sender As Object, e As EventArgs) Handles TextBoxX1.TextChanged
    TA.Fill(dt)
    Dim query = From i In dt Where i.m_fname Like TextBoxX1.Text & "*" Select New With {.نام = i.m_fname & " " & i.m_lname, .نام_پدر = i.m_father}
    DataGridView1.DataSource = query.ToList
    End Sub

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار sinaexample
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    50

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    البته قبلش برای استفاده از دیتا تیبل شما باید یک دیتاست به پروژت اضافه کنی و جداول رو داخلش بکشی و ادد کنی .
    آخرین ویرایش به وسیله sinaexample : جمعه 07 تیر 1392 در 15:49 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    دوست گرامی sinaexampleممنون از راهنماییت.من واسه پروژم از شی sqldataadapterاستفاده میکنم.و تا حالا از tableadapter استفاده نکردم. میشه واسم توضیح بدین که برای استفاده از این کد ،دقیقا چه شی ای رو روی فرمم قراربدم.آیا برای استفاده از دیتاتیبل شی خاصی رو باید به برنامم اضافه کنم.ممنون میشم بشتر راهنماییم کنید.
    بی نهایت سپاس

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار sinaexample
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    50

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    اول باید روی solution کلیک راست کنی و از گزینه ادد یک دیتاست درست کنی
    بعدش از منوی server Explorer جدول مورد نظر رو به داخل محیط دیتاست میکشی(drag میکنی)
    وقتی اینکار رو میکنی در واقع دیتاست به طور خودکار یک دیتاتیبل درست میکنه
    بعدش کدهای بالا رو در رویداد text_change همون تکست باکسی که میخوای کلمه داخل جستجو بشه وارد میکنی البته به جای member (که اسم جدول من هست) اسم جدول خودت رو بزار و به جای فیلدهایی مثل m_fname یا m_lname اسم فیلدهای خودت رو بزار
    امیدوارم چیزی رو فراموش نکرده باشم.
    اگه مشکلی بود بپرس.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    sinaexample ممنون از راهنمایتت .دیتاتیبل ایجادکردم.اما تو گریدویو چیزی نمایش نمیده.میشه درمورد اون قسمت کدی که توی {} نوشتی واسم توضیح بدی
    اون قسمتی که نوشتی نام. متوجه نمیشم یعنی چی؟شما با نوشتن این کد ،با عدم نمایش حروفی مثل ی مشکل نداشتین؟
    ممنون

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار sinaexample
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    50

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    سلام
    نه مشکلی ندارم
    داخل {} در واقع فیلدهام رو تغییر نام دادم شما میتونی تغییر نام ندی و فقط اسم فیلدهات رو ذکر کنی.
    TA.Fill(dt) رو حتما باید بنویسی تا دیتاآداپتر مقادیر رو داخل دیتا تیبل fill کنه(پر کنه)
    کدت رو بزار ببینم مشکلش کجاست

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net



    Dim TA As New DataSet2TableAdapters.companyTableAdapter
    Dim dt As New DataSet2.companyDataTable
    TA.Fill(dt)
    Dim query = From i In dt Where i.city Like txt_search.Text & "*" Select New With {.mellicodem = i.mellicodem & "", .Fname = i.fname & "", .lname = i.lname & "", .company = i.company & " ", .markaz = i.markaz & "", .city = i.city & "", .mozoogharardad = i.mozoogharardad & "", .fdate = i.fdate & "", .ldate = i.ldate}
    DataGridView1.DataSource = query.ToList


  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    دوست گرامی خیلی از راهنمایی هاتون ممنونم
    اینم کدم .

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    sinaexample گرامی خداروشکر با راهنمایی تون مشکلم حل شد.
    از شما و بقیه ی دوستان کمال تشکر را دارم.
    بی نهایت سپاس

  19. #19

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    دوست من
    ببخشید ولی شما احتمالا table خودتون رو توی sql
    nvarchar تعریف کردید
    منم مشکا داشتم
    اگر varvhar کنید تمومه

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: کد جستجو با استفاده از datatable به زبان vb.net

    دقیقا همین طوره nvarcharتعریف کرده بودم .

تاپیک های مشابه

  1. جستجو با استفاده radio butoon
    نوشته شده توسط llsppaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1387, 02:19 صبح
  2. سوال: به لينك بالا توجه كنيد(جستجو با استفاده از گوگل)
    نوشته شده توسط jeivid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 05:24 صبح
  3. جستجو با استفاده از "+" و رنگی کردن کلمات در نتایج
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1384, 07:34 صبح
  4. مشکل جستجو با استفاده از Full Text Search
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش SQL Server
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 19:50 عصر
  5. جستجو با استفاده از پارامتر
    نوشته شده توسط rambod51 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 12:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •