نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تبدیل رشته به عدد String به int

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    تبدیل رشته به عدد String به int

    بنام خدا
    سلام
    من از این کد استفاده کردم ولی کار نمیکنه و برنامه فورس کلوز میده try catch هم وایش گذاشتم که تنهاکاری که کرد این بود که اون قسمت فورس کلوز نداد و هیچی دیگه بعدش فورس کلوز میده



    try {
    int tt = Integer.parseInt(bo.toString());

    } catch(NumberFormatException nfe) {

    }



    Integer i = Integer.valueOf(bo.toString()); این هم کارساز نیست :(

  2. #2

    نقل قول: تبدیل رشته به عدد String به int

    سلام به جای خط 2 قراربده int tt = Integer.valueOf(String bo )

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: تبدیل رشته به عدد String به int

    دوست عزیز bo چیست ؟

  4. #4

    نقل قول: تبدیل رشته به عدد String به int

    bo متغییر از نوع string هستش شما به جای اون رشته ی دلخواه خودتو قرار بده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: تبدیل رشته به عدد String به int

    نه از شما نپرسیدم جناب zzyaser
    از اون دوستمون پرسیدم که تاپیک رو ایجاد کرده اقای abbasalim
    اخه دستور درسته شاید bo مقدار غیر عددی داشته باشه
    بعدشم چه فایده از این try-catch شما باید از catch استفاده کنی تا ببینی خطا چی هستش
    مثلا
    Log.e("Error",nfe.getMessage());

    این کار باعث میشه ببینی چرا خطا صادر میشه

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: تبدیل رشته به عدد String به int

    نقل قول نوشته شده توسط darkenerboy مشاهده تاپیک
    نه از شما نپرسیدم جناب zzyaser
    از اون دوستمون پرسیدم که تاپیک رو ایجاد کرده اقای abbasalim
    اخه دستور درسته شاید bo مقدار غیر عددی داشته باشه
    بعدشم چه فایده از این try-catch شما باید از catch استفاده کنی تا ببینی خطا چی هستش
    مثلا
    Log.e("Error",nfe.getMessage());

    این کار باعث میشه ببینی چرا خطا صادر میشه

    موفق باشی
    خوب دوستمون درست گفتن string هست (مشخصه دیگه :-?? )
    هدف از try catch هم چیزه دیگه ای بود که ننوشتم :D
    در کل ممنون
    اومدم از کاراکتر بجا استرینگ استفاده کردم دیگه فورس کلوز نداد

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل رشته به عدد در هنگام select
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 12:12 عصر
  2. تابع تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط ahmad_golabpour در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 16:05 عصر
  3. تبدیل رشته به عدد در جمع
    نوشته شده توسط mikhak در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 23:33 عصر
  4. تابع تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1384, 11:16 صبح
  5. در مورد تبدیل رشته به عدد
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1384, 14:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •