نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مقایسه آرایه ، vector ، class و enum

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    Exclamation مقایسه آرایه ، vector ، class و enum

    من در حال برنامه نویسی یک برنامه ای هستم که نیاز به سرعت بسیار بسیار بالایی در عمل پردازش دارد، و همچنین نیاز به تعریف یک صفحه 10 * 10 دارد.
    و همچنین تعداد مقدار هایی که هر کدام از خانه های صفحه می پذیرند محدودند.

    به نظر شما استفاده از کدام یک از این موارد برای تعریف و استفاده از این صفحه بسیار سرعت بیشتری در عمل پردازش دارد؟
    1 - آرایه 2 - کلاس 3 - وکتور 4 - enum

    لطفا دلیل خود را نیز بگویید.

    سرعت را فراموش نکنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Nabege : چهارشنبه 05 تیر 1392 در 15:07 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: مقایسه آرایه ، vector ، class و enum

    اگر روش جدید و سریعتری نیز دارید بگویید .

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    خوانسار
    پست
    42

    نقل قول: مقایسه آرایه ، vector ، class و enum

    خدا وکیلی خودت فهمیدی چی میخای ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: مقایسه آرایه ، vector ، class و enum

    بابا می خوام ببینم کدومشمون سریع تره هنوز نفهمیدی؟؟؟ (دو سه بار دیگه خوب بخون شاید بفهمی)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: مقایسه آرایه ، vector ، class و enum

    به نظر من وکتور خودش یک کلاس است و استفاده از وکتور سرعت پایین تری نسبت به استفاده مستقیم از کلاس دارد،
    همچنین به نظر من مقادیر enum خودشان تابع مقادیر اعداد صحیح هستند و به این علت استفاده مستقیم از آرایه های نوع صحیح سریعتر از انواع دیگر است.
    شما نیز با من موافقید ؟ اگر نیستید نظر خود را بگویید تا استفاده کنیم.

  6. #6

    نقل قول: مقایسه آرایه ، vector ، class و enum

    سوالت کلا مشکل داره مثل اینه ک بگی شتر مرغ سریع تره یا انبردست
    کلاس کجاش ب std::vector ربط داره enum هم ک اصلا ربطی نداره اونم در واقع همون عدد صحیحه
    اگه منظورت ارایه و وکتوره بله
    ارایه هم سریع تره هم یکمی فضای کمتری می گیره
    اما شما کارایی ک با std::vector می کنی با ارایه نمیشه
    شما بگو دقیقا می خوای چی کار کنی ی کدی چیزی بزار تا بشه بهتر راهنمایی کرد
    مثلا اگه جایی خیلی از push , pop , clear استفاده می کنی بهتره از وکتور استفاده نکنی ی چی خودت بنویسی طوری ک هر دفعه حافظه گرفته نشه

تاپیک های مشابه

  1. مقایسه آرایه ای از بایت ها با استفاده از ساختار switch
    نوشته شده توسط PetekDincos در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 15:01 عصر
  2. سوال: کار با آرایه و مقایسه
    نوشته شده توسط alih110 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 00:27 صبح
  3. سوال: مقایسه ی یک enum با یه ComboBox که همون enum دیتاسورسشه
    نوشته شده توسط hossein_ignore در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1389, 22:46 عصر
  4. سوال: ارور readNumber.java:1: class, interface, or enum Expected
    نوشته شده توسط pouria_bayat در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1389, 21:56 عصر
  5. مقاله: مقایسه سرعت و قدرت توابع(شبکه، آرایه و حلقه ها)
    نوشته شده توسط Yousha در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •