نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    Post انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه

    سلام
    دوستان من یک دیتاگریدویو دارم که فقط یک ستون داره
    میخوام در هر یک ثانیه یک بار اطلاعات داخل هر سطر اون ستون رو بخونه و تو تکست باکس بریزه(با استفاده از timer
    (یعنی در ثانیه اول سطر اول رو بخونه و تو تکست باکس بریزه در ثانیه دوم سطر دوم رو بخونه و تو همون تکست باکس بریزه تا اینکه سطرها تموم شه
    اگه امکان داره راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sonofsun
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    77

    نقل قول: انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه

    سلام
    در منوی propertiesتایمر مورد نظر interval را برابر 1000 قرار بده و خصوصیت enabedآن رو هم true کن.
    سپس روی تایمر مورد نظر دابل کیلک کن و کن زیررو وارد کن:

    Dim a=0
    Try
    Textbox1.Text=Dataset1.Table(a).field
    a+=1
    Catch ex Asoledb.oledbException
    a=0
    end try

    این هارو جایگزین کن
    Textbox1=نام تکست باکس مورد نظر
    Dataset1=نام دیتاست مورد نظر
    Table=نام جدول مورد نظر
    Field=نام فیلد مورد نظر

    اگر مشکل داشت بگو تا رفع کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه

    سلام
    از این که کمکم میکنید واقا سپاس گذارم
    دوست عزیز این دیتا ستی که نوشته چه کار میکنه؟ من میخوام سطرهای دیتاگریدویو رو به فاصله زمانی یک ثانیه توی یک تکست باکس بندازم
    این کدی که شما نوشتید چطور میخواد پرش کنه به بالا؟

    من تااینجا پیش رفتم
       Private Sub DataGrid_Text()
    Dim i As Integer = 1
    Dim j As Integer = DataGridView1.RowCount
    Dim m As Integer
    m = DataGridView1.CurrentRow.Index
    DataGridView1.Rows(0).Selected = False
    While i <= DataGridView1.Rows.Count - 1
    DataGridView1.Rows(i - 1).Cells(0).Selected = False
    DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Selected = True
    Timer1.Interval = 1000
    Timer1.Start()
    If DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Selected = True Then
    TextBox1.Text = DataGridView1.Item(0, m).Value
    End If
    i = i + 1
    If Timer1.Interval = 1000 Then
    Timer1.Stop()
    End If
    End While

    End Sub

    دوتا مشکل داره
    یکیش اینه که الان سطرها رو یکی یکی میخونه اما توی تکست باکس نمیریزه
    دومیش اینه که یک ثانیه صبر نمیکنه یک دفعه همه رو میخونه (با این که با تایمری که start و end کردم

    بازم ممنون اما اگه میشه واضح بیان کنید
    چطور رفعش کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه

    سلامی دوباره
    مشکل خوندن حل شد
         Dim i As Integer
    Dim j As Integer = DataGridView1.RowCount
    Dim m As Integer
    m = DataGridView1.CurrentRow.Index
    While i <= DataGridView1.Rows.Count - 1
    If Trim(TextBox1.Text) = Trim(DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Value) Then
    DataGridView1.Rows(i).Selected = True
    TextBox1.Text = DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Value
    Exit While
    End If
    i = i + 1
    End While

    این کد توی timer نوشتم و کمی تغغیر
    اما الان همه اطلاعات در یک ثانیه از دیتاگرید به تکست باکس منتقل میکنه و نمیشه دید
    چه کنم که هر یک ثانیه یکبار اطلاعات رو بخونه؟ یعنی یک وقفه بندازم که تمام اطلاعات رو یکدفعه نخونه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,234

    نقل قول: انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه

    سلام اینکار بسیار ساده است
        Dim i As Integer
    Dim d As Integer
    Private Sub Button8_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button8.Click
    i = 0
    d = DataGridView1.Rows.Count
    Timer1.Enabled = True
    End Sub

    Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    If i = d Then
    i = 0
    End If
    TextBox5.Text = DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Value.ToString
    i += 1
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه

    وری نایس
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه

    سلام دوستان
    من از تکه کد فوق برای خواندن اطلاعات دیتا گرید ویو و انجام عملیات روی اون استفاده می کنم ولی در آخرین ردیف خطا میده.
    چه جوری میشه جلوی این خطا را گرفت
    خطا: Index was out of range error


  8. #8

    نقل قول: انتخاب یک سلول در یک سط دیتا گرید ویو در هر ثانیه



    d = DataGridView1.Rows.Count -1


تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب آخرین سطر دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط HRC123 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1391, 18:27 عصر
  2. مبتدی: دیتا گرید ویو و انتخاب سطر
    نوشته شده توسط mammad_asir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 11:59 صبح
  3. سوال: نسبت دادن یک کامپوننت به یک سلول از دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط sima1984 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 12:29 عصر
  4. دسترسی به سلول های خاص دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط sepide1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1387, 14:39 عصر
  5. انتخاب در لیست ویو و اضافه شدن در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط ebtekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 09:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •