نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ajax در codeigniter

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    ajax در codeigniter

    سلام , یه دونه فرم ثبت نام در codeigniter دارم و می خوام از ajax استفاده کنم

    برای چک کردن اطلاعات باید آدرس صفحه php که به صورت معمولی نوشته شده را بدهیم یا آدرس یک صفحه ای که در model هست(قسمت url)

    function checkUser()
    {
    xmlHttp=GetXmlHttpObject();
    if(xmlHttp==null)
    {
    alert ("Browser does not support HTTP Request");
    return;
    }

    url='ajax2.php?user='+document.getElementById('use r').value;
    //alert(url);
    xmlHttp.onreadystatechange=stateChanged;
    xmlHttp.open("GET",url,true);
    xmlHttp.send(null);
    ......

    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    نقل قول: ajax در codeigniter

    ببخشید , اون حل شد کد زیر را می ذارم خواهشاً بگید مشکلش چیه

    یه textbox دارم با id="user" می خوام با خاصیت onblur چک کنم که این نام کاربری قبلاً ثبت شده یا نه , اگر ثبت شده دور textbox قرمز در غیر این صورت سبز بشه


    کد HTML:
    <input type="text" name="username" id="user" onblur="check()" />
    کد جاوا

    // JavaScript Document
    function GetXmlHttpObject()
    {
    var xmlHttp=null;
    try
    {
    // Firefox, Opera 8.0+, Safari
    xmlHttp=new XMLHttpRequest();
    }
    catch (e)
    {
    //Internet Explorer
    try
    {
    xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    }
    catch (e)
    {
    xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    }
    return xmlHttp;
    }

    function check()
    {

    xmlHttp=GetXmlHttpObject();
    if(xmlHttp==null)
    {
    alert ("Browser does not support HTTP Request");
    return;
    }

    url='http://localhost/ci/index.php/form/check/user/'+document.getElementById('user').value;

    xmlHttp.onreadystatechange=stateChanged;
    xmlHttp.open("GET",url,true);
    xmlHttp.send(null);

    }

    function stateChanged()
    {
    if (xmlHttp.readyState==4 || xmlHttp.readyState=="complete")

    {
    //alert(xmlHttp.responseText);
    if (xmlHttp.responseText=='1')
    {
    document.getElementById("user").style.border="1px solid #CC0000";
    }
    else{
    document.getElementById("user").style.border="1px solid #00FF00";
    }

    }
    }


    کد controller

    function check($user)
    {
    $user=$this->input->get('username');
    $this->load->model('data');
    $num=$this->data->check_user($user);
    if($num == 0)
    $num='0';
    else
    $num='1';

    return $num;

    }


    کد model

    function check_user($user)
    {
    $q=$this->db->select('username')->from('user')->where('username',$this->db->escape($user))->get();
    return $q->num_rows();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله tooka123 : شنبه 08 تیر 1392 در 12:36 عصر

تاپیک های مشابه

  1. orm و ajax در codeigniter
    نوشته شده توسط arashmanteghi در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 20:47 عصر
  2. جادوی ajax
    نوشته شده توسط marmar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1384, 07:22 صبح
  3. جادوی ajax
    نوشته شده توسط marmar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 06:28 صبح
  4. Ajax Information
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 17:52 عصر
  5. Ajax
    نوشته شده توسط ealireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1384, 16:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •