نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

  1. #1

    Post ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    سلام به همگی ... دوستان می خواستم ببینم کسی راهی سراغ داره که بشه جلوی اجرای فایل های اکسس رو تو سیستم های دیگه گرفت ؟ به عنوان مثال یک فایل رجیستری ساخت و برنامه در صورت وجود اون فایل تو سیستم اجرا بشه ؟ اینجوری اگه فایل هم کپی بشه تا فایل رجیستری نباشه به دردی نمیخوری ... پیشاپیش متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wolfstander
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    کتاب اکسس
    پست
    724

    نقل قول: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    سلام
    این راه حل شاید یه مقداری درست نباشه
    چون طرف میتونه با کپی کردن اون فایل، امنیت رو زیر سوال ببره
    و کافیه کسی بفهمه که همچین فایلی هست
    بهترین راه فکر کنم این باشه:
    شما ، شماره سریال هارد یا سی پی یو رو وردارید توی یک تیبل ذخیره کنید
    فقط هم بگید اگه موقع اجرا این دو تا یکی بودن، اجرا بشو
    به همین راحتی و خوشمزگی
    سورس هاش هم تو فروم هست

  3. #3

    نقل قول: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    سلام به دوستان بزرگوار یه عبارت که توسط یه نرم افزار کد شده مثلا کد زیر با جه نرم افزاری میشه دیکد کنیم
    oMPEWd5khu4mUKSxeYO5FXAJewQ35J6bEsV72x6mRho=

  4. #4

    نقل قول: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    سلام به دوست محترم wolfstander میشه کد همون هارد یا سی پی یو رو بدید

  5. #5

    نقل قول: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    دقیقاً ... ممنون از راهنمائیتون .....

  6. #6

    نقل قول: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    سلام
    میشه لینک سورس را بذارید؟

  7. #7

    نقل قول: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    نقل قول نوشته شده توسط wolfstander مشاهده تاپیک
    سلام
    این راه حل شاید یه مقداری درست نباشه
    چون طرف میتونه با کپی کردن اون فایل، امنیت رو زیر سوال ببره
    و کافیه کسی بفهمه که همچین فایلی هست
    بهترین راه فکر کنم این باشه:
    شما ، شماره سریال هارد یا سی پی یو رو وردارید توی یک تیبل ذخیره کنید
    فقط هم بگید اگه موقع اجرا این دو تا یکی بودن، اجرا بشو
    به همین راحتی و خوشمزگی
    سورس هاش هم تو فروم هست

    سلام
    میشه لینک سورس را قرار بدید؟

  8. #8
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    سلام
    به اين پست هم نگاهي بندازيد:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8A#post2296214

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  9. #9
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ایجاد قفل نرم افزاری و اجرای فایل های اکسس فقط در یک رایانه

    سلام
    براي پيدا كردن MAC address هم ميتونيد از اين كد بهره ببريد:


    Sub GetMACAddress()
    ' get a list of enabled adaptor names and MAC addresses
    ' from msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa394217(v=vs.85).aspx

    Dim objVMI As Object
    Dim vAdptr As Variant
    Dim objAdptr As Object

    Set objVMI = GetObject("winmgmts:\\" & "." & "\root\cimv2")
    Set vAdptr = objVMI.ExecQuery("SELECT * FROM Win32_NetworkAdapterConfiguration WHERE IPEnabled = True")


    For Each objAdptr In vAdptr
    MsgBox objAdptr.macaddress
    Next objAdptr

    End Sub

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد قفل نرم افزاری در برنامه C#‎‎
    نوشته شده توسط program123 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 12:02 عصر
  2. سوال: ایجاد قفل نرم افزاری
    نوشته شده توسط scorpion_sincity در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 01:38 صبح
  3. نرم افزاری برای طراحی فایل های SVG
    نوشته شده توسط amirsajjadi در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 11:41 صبح
  4. سوال: ایجاد قفل نرم افزاری بر روی سی دی
    نوشته شده توسط Mohsen_Fotouhi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1388, 23:08 عصر
  5. چگونگی ایجاد قفل نرم افزاری
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 16:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •