نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کامپایل برنامه به صورت پرتابل و امکان اجرای آن در سیستم های مختلف

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    Question کامپایل برنامه به صورت پرتابل و امکان اجرای آن در سیستم های مختلف

    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز
    من در حال مطالعه ی ویرایش دوم کتاب آموزش مفدماتی MFC تالیف آفای جناب هستم. در صفحه ی 34 این کتاب هنگامی که از لینک کردن library ها به صورت استاتیک صحبت شده است. گفته شده که برای دستیابی به فایل اجرایی portableدر پوشه ی My Documents ویندوز از مسیر زیر استفاده کنید:

    Visual Studio 2008\Projects\P1\Release
    اولا من از VS2010 در ویندوز 7 استفاده می کنم
    ثانیا مسیر مورد نظر را گشتم و با چنین فایلی مواجه نشدم
    ثالثا هنگام شروع به ساخت پروژه مسیر مربوط به solution را در دایرکتوری D:\\C++‎Study قرار داده بودم. آیا می توانم از فایل موجود در مسیر زیر استفاده کنم؟
    D:\C++‎Study\P1\Release\P1.exe
    سوالات بالا را به این دلیل پرسیدم که فعلا دسترسی به کامپیوتر دیگری جهت آزمایش موضوع ندارم؟


    مهم ترین سوال اینکه:
    چنین برنامه ای که در ویندوز 7 نوشته شده آیا روی کامپیوتر دیگری با ویندوز XP که VISUAL STUDIO روی آن نصب نیست ( با توجه به اینکه VISUAL STUDIO هنگام نصب قسمت هایی همچون
    1- Web deployment tool
    2- visual studio 2010 tools for sql server compact 3.5
    3- visual studio 2010 prerequisites
    4-Microsoft visual studio macro tools
    5-microsoft visual studio tools for office runtime
    6-microsoft visual studio 2010 IntelliTrace collection
    7-microsoft visual studio 2010 ADO.NET Entity framework tools
    8- Microsoft visualC++‎ 2010 x86 runtime
    9- microsoft visual C++‎ 2010 x64 runtime
    10- microsoft visual C++‎ 2010 x64 designtime
    11- microsoft visual C++‎ 2008 redistributable
    12- microsoft team foundation server 2010 object model
    13-microsoft sync services for ADO.NET
    14- microsoft sync framework services
    15-microsoft sync framework SDK
    16-microsoft sync framework runtime
    17-microsoft SQL server vss writer
    18- microsoft SQL server system CLR types
    19- microsoft SQL server Database publishing wizard
    20-microsoft SQL server compact 3.5 SP2
    21-microsoft SQL server 2008 setup support files
    22-microsoft SQL server 2008 R2 management objects
    23-microsoft SQL server R2 Data-Tier Application Framework
    24-microsoft SQL server 2008 browse
    25-microsoft SQL server 2008 (64-bit)
    26-microsoft silverlights SDK
    27-microsoft ASP.NET MVC2
    28- microsoft .NET framework 4
    29- microsoft .NET framework 4 client profile
    را روی ویندوز نصب می کند) و هنگام نصب ویندوز 7 قسمت های زیر روی سیستم نصب می شود.
    1-microsoft SQL server Native Client
    2-microsoft visual C++‎2010 x86 redistributable
    اجرا خواهد شد؟
    البته منظور من فقط این برنامه ی ساده که تحت دات نت نوشته نشده و به صورت پرتابل کمپایل نشده و از پایگاه های داده نیز استفاده نمی کند نمی باشد.
    به طور کلی می خواهم بدانم برنامه ای که به هر زبانی در محیط visual studio نوشته شده است چه ویژگی بایستی داشته باشد که در همه ی ویندوز های رایج و بدون نصب vs اجرا شود؟
    محصوصا اگر برنامه مثلا با C#‎ در محیط2010 vs و تحت .NET نوشته شود( مثلا از فریم ورک 3.5 استفاده کنیم) آیا بایستی حتما در کامپیوتر مقصد این فریم ورک نصب باشد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: کامپایل برنامه به صورت پرتابل و امکان اجرای آن در سیستم های مختلف

    1- توی فولدری که پروژتو ایجاد کردی باید دنبالش بگردی....

    2- اگر از قابلیت های خاص ویندوز 7 استفاده نکرده باشی ، بله میشود.
    دیگه مابقیش بستگی به برنامه شما داره ،اگر از sql استفاده کرده باشید sqlserver باید در مقصد نصب باشد و یا اگر کد شما به صورت C++‎ managed باشد باید .net هم به صورت هماهنگ با ورژنی که شما در برنامه استفاده کردید نصب باشد ....

    بجز microsoft visual C++‎‎ 20XX redistributable که باید حتما در سیستم مقصد نصب باشه و برای اجرای هر برنامه ای که vs2005 ( فک کنم) به بالا نوشته شده باشه لازم است.

    3- بله .netهم باید در مقصد نصب باشد و هیچ راهی نیست... شما در C#‎,VB.NET برنامه رو با فریم ورک دات نت مینویسید و برای اجرا به اون نیاز هست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1392, 12:36 عصر
  2. کامپایل برنامه به صورت 16bit
    نوشته شده توسط SASAN-BSE در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 22:44 عصر
  3. سوال: تغییر انرازه برنامه در سیستم های مختلف
    نوشته شده توسط esmailyehsan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1387, 15:21 عصر
  4. مشکل در اجرای setup در سیستم های بدون SQL server
    نوشته شده توسط payam_akr در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 19:18 عصر
  5. مشکل با SQL برای اجرای برنامه در سیستم های مختلف
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 23:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •