نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال در net send و net meeting

  1. #1

    اشکال در net send و net meeting

    سلام دوستان:
    یکی از همکاران من شبکه Workgroup تنظیم کرده است در این شبکه همه کامپیوترها با ping یکدیگر را می شناسند اما net send هیچ پیغامی را نمی فرستد و net meeting نیز کار نمی کند علت می تواند در کدام بخش باشد آیا این عمل خواسته بوده است یا ناخواسته و روش برطرف کردن آن چطور است؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    iran
    پست
    55
    سلام
    ویندوز یه سرویسی داره به نام messenger که توی control panel\administartive tools \services هست احتمالا اون سرویس disable شده که net send کار نمیکنه (روی هر دو تا سیستمی که میخوای این دستور رو اجرا کنی این سرویس رو فعال کن )
    منظورتون در مورد netmeeting چیه ؟همون برنامه ای که امکان chat میده ؟
    اگه منظورتون همینه ، درست نصبش کردین ؟ یه سرویس دیگه با همین نام تو بخش services هست

  3. #3

    Red face

    سلام
    اگر ممکنه به من بگویید که 1)سیستم عامل NOVELLوUNIX وWIN وLINUXوLINDOWSکدامیک برای LANو کدامیک برای WANبکار میرود؟؟؟؟؟؟
    2NFS-NGNOS-GNOS-NOS-UPSH اگر ممکنه این اصطلاحات را کمی توضیح دهید؟؟؟؟؟؟؟

    به آن می کوشیم که تواناییم سرچشمه توان ما گنجینه درون ماست

  4. #4
    شاید خیلی دیر باشه ولی برای Netsend که همان سرویس Messenger را باید Enable کنید ولی برای Netmeeting مطمئننا Firewall سیستمها On است که یا باید Firewall را Off کنید و یا باید Netmeeting را جزو Exceptionهای Netmeeting‌ قرار دهید.

تاپیک های مشابه

  1. برنامه Net Meeting
    نوشته شده توسط razavi_university در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 10:15 صبح
  2. توضیح مورد net meeting
    نوشته شده توسط mohammadi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1385, 15:17 عصر
  3. یه مشکل دارم .. (send to all )
    نوشته شده توسط coolboy در بخش Classic ASP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1383, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •