نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تفاوت بین Html.Partial و Html.RenderPartial و همچنین Html.RenderAction با Html.Action

  1. #1

    Cool تفاوت بین Html.Partial و Html.RenderPartial و همچنین Html.RenderAction با Html.Action

    با سلام و خسته نباشید

    میخواستم بدونم تفاوت بین Html.Partial و Html.RenderPartial و همچنین Html.RenderAction با Html.Action در چیست؟

    کمی اطلاعاتی در این باره دارم

    مثل:

    @{
    Html.RenderPartial("_HeaderPartial", Model);
    }
    @Html.Partial("_HeaderPartial", Model);

    ,

    @{
    Html.RenderAction(actionName: "Index", controllerName: "Home");
    }
    @Html.Action(actionName: "Index", controllerName: "Home")


    میخواستم واضحتر بدونم؟

    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: تفاوت بین Html.Partial و Html.RenderPartial و همچنین Html.RenderAction با Html.Action

    اینجا خوب توضیح داده : http://www.dotnet-tricks.com/Tutoria...MVC-Razor.html

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت بین hyperlinkو link در مباحث html چیست ؟
    نوشته شده توسط mariaviolla در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 فروردین 1390, 19:49 عصر
  2. تفاوت بین Refresh و Reset در HTML
    نوشته شده توسط C#‎Student در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1388, 17:54 عصر
  3. تفاوت بین نوع Char و Varchar
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1388, 16:48 عصر
  4. تفاوت بین اسمبلی تحت ویندوز و تحت داس
    نوشته شده توسط maleknasab در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1382, 18:22 عصر
  5. تفاوت بین insert و insert into
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 20:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •