صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 55 از 55

نام تاپیک: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    توی htaccess این کد رو قرار بدین ببنین درست میشه؟


    php_flag output_buffering on

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    تست کردم اینو اما نتیجه نداد .

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    ببنید کلا header در جای دیگه پروژه کار می کنه یا نه ؟

  4. #44

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    در آخر هر درس استادش میگه مثال ها رو تو سایت بگیرید من سایتشو دیدم پولی بودش این قسمتاش کسی که فیلم رو گرفته مثالهای هر ویدئو رو هم داره بزاره برا دانلود؟
    و یه چیز دیگه در درس 3 وقتی فرم لاگین میسازه وقتی سابمیت میزنه میره صفحه ران و چون نیست میزنه صفحه وجود نداره و اون تمپلیت رو داره ولی برا من نداره هنوز (توی آموزش 2 فقط تا مثلا نشون دادن خطا ها گفته یهویی کد صفحه رو که تو ویدئو 3 میبینی توی فایل بوت استراپ کدش کامل تره ) اگه فایل های مربوط به هر درس هم بزارید ممنون میشم
    آموزشش واقعا عالیه استادش خیلی حرفه ایه

  5. #45

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها


    سلام
    اگه امکان داره تو یه جای دیگه اپلود کنید :(

  6. #46

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    دستت درد نکونه واسه گذاشتن اینا ولی خدای جا بد تر از اینجا پیدا نکردی واسه اپلود اینا ؟

    یعنی تو دیتا سنتر ها افقانی باشه سرعتش به مراتب بالا تر از اینه :|

    تاره این که اصلا دل نمیشه :|

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    مشکل از اینترنت شما هست سرعت خوب هست دیتاسنتر هم برای آلمان هست که البته به اون ربطی نداره

  8. #48

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    سلام
    آموزش ها خیلی خوبن ولی چرا این قدر فیلم ها تار اند؟نمیشه از یه جای دیگه دانلود کرد که کیفیت بهتر باشه؟

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    321

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    تو ویدوئوی سوم , یه قسمتی هست که میخواد بگه , اگه لاگین اتفاق نیفتاد و session ست نشد , دوباره به login برگرده .
    اما اصلا header های من عمل نمیکنه . بنظرتون مشکل چیه ؟

    class dashboard extends Controller{

    function __construct() {

    parent :: __construct();
    Session :: init();
    $logged = Session::get('loggedin');
    if($logged == false){
    Session :: destroy();
    header('Location :../login');
    exit;
    //echo 'no';
    }

    }

    یعنی اگه قبل از لاگین شدن , تو url وارد کردیم : dashboard باید برگرده به login,
    من تست کردم و فهمیدم مشکل از session و شرط نیست , مشکل از عمل نکردنه header هستش .
    url رو باید از ریشه بدید.کامل

  10. #50

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    سلام
    توی MVC چه جوری میشه از jquery یا javascript استفاده کرد؟ بالای صفحه نمیشه کد javascript نوشت خطا میده، میتونید راهنماییم کنید؟

  11. #51

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    توی ویوها باید JS بنویسید.

  12. #52

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    سلام ادرس سایت رو ک میرم مینویسه خطای پایگاه داده!
    ممکنه لینک هارو مجدد قرار بدید ؟ممنون

  13. #53

    Question نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    سلام
    من در قسمت اول به مشکل برخوردم و نمیتونم حلش کنم
    خواهشا اگر توانستید کمکم کنید
    من سورس قسمت اول رو وقتی ایندکسش رو باز میکنم ازور میده
    این ادرس رو باز میکنم: http://localhost/mvc

    سورس قسمت اول و تصویر ارور رو اینجا اتچ کردم
    سرور من WAMP است
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #54

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    از شما خواهش میکنم به من کمک کنید

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: آموزش تصویری MVC از ابتدا تا انتها

    خوب شاید هنوز قسمت اول و زیاد کدهاش پیشرفته نیست و نمیتونه index به صورت default صدا بزنه.
    شما اینطوری بزن ببین چی میشه؟
    کد HTML:
    http://localhost/mvc/index
    اگه درست شد ادامه بده جلسات رو.
    در ضمن توی پوشه view شما فایل ایندکس ندیدم!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. آموزش LINQ (از ابتدا تا انتها)
    نوشته شده توسط raziee در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 61
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1400, 14:44 عصر
  2. آموزش: آموزش کامل jquery از ابتدا تا انتها به همراه مثال
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1392, 09:32 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1391, 14:54 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اسفند 1391, 11:44 صبح
  5. مقاله: درخواست آموزش ایجاد یک وب سایت در VB6 از ابتدا تا انتها.(لطفاً همه مشارکت کنند):
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 02:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •