صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 161

نام تاپیک: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

  1. #81
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    سلام مجدد
    دوستان طوری صحبت می کنند که انگار چند تا نرم افزار قوی و قابل ارائه برای فروش در فروشگاه های بزرگ نرم افزاری دارند و فقط مشکلشون تحریم هاست
    شاید بگید دارم منفی بافی می کنم و لی شما یه نرم افزار بنویسید که نسخه اولیش بتونه کاربرای غیر ایرانی رو جذب کنه و حداقل خودتون حاضر باشید برای داشتن چنین نرم افزاری پول بدید
    اگه به این مرحله رسیدید اونوقت برید دنبال سرمایه گزار
    شما دنبال کسی می گردید که حاضر باشه روی هیچی سرمایه گزاری کنه آخه خودتون حاضرید اینکارو بکنید

  2. #82

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Boy_nn مشاهده تاپیک
    سلام مجدد
    دوستان طوری صحبت می کنند که انگار چند تا نرم افزار قوی و قابل ارائه برای فروش در فروشگاه های بزرگ نرم افزاری دارند و فقط مشکلشون تحریم هاست
    شاید بگید دارم منفی بافی می کنم و لی شما یه نرم افزار بنویسید که نسخه اولیش بتونه کاربرای غیر ایرانی رو جذب کنه و حداقل خودتون حاضر باشید برای داشتن چنین نرم افزاری پول بدید
    اگه به این مرحله رسیدید اونوقت برید دنبال سرمایه گزار
    شما دنبال کسی می گردید که حاضر باشه روی هیچی سرمایه گزاری کنه آخه خودتون حاضرید اینکارو بکنید
    کلامت رو عشقی

  3. #83

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    دوستان طوری صحبت می کنند که انگار چند تا نرم افزار قوی و قابل ارائه برای فروش در فروشگاه های بزرگ نرم افزاری دارند و فقط مشکلشون تحریم هاست
    شاید بگید دارم منفی بافی می کنم و لی شما یه نرم افزار بنویسید که نسخه اولیش بتونه کاربرای غیر ایرانی رو جذب کنه و حداقل خودتون حاضر باشید برای داشتن چنین نرم افزاری پول بدید
    اگه به این مرحله رسیدید اونوقت برید دنبال سرمایه گزار
    شما دنبال کسی می گردید که حاضر باشه روی هیچی سرمایه گزاری کنه آخه خودتون حاضرید اینکارو بکنید
    اولا کی گفت دنبال سرمایه گذار هستیم؟شما تاحالا با مارکت هایی مثل google play یا itunes ,... کار کردید؟اینا بهشون میگن فروشگاه ! سعی کن اول بفهمی چی برای کجا استفاده میشه. حالا وظیفه این فروشگاه چیه؟سرمایه گذاری؟شما فکر میکنی مثلا گوگل اول app شمارو میخره بعدا میفروشه به مردم؟نه خیر! شما خودتون میفروشید توی مغازه گوگل و اونم به عنوان اجاره یه مبلغی ازتون میگیره. کسی اینجا قرار نیست روی نرم افزار شما سرمایه گذاری کنه عزیز!شما مارکت رو با سازمان ثبت اختراعات اشتباه گرفتی یا شایدم فکر کردی میخوایم ویندوز آپلیکیشن بسازیم!حتما تو ذهنت نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ هم بوده! داداش مقوله ساخت نرم افزار برای کامپیوتر های شخصی با app (به برنامه های ساخته شده برای تلفن های هوشمند گفته میشه) زمین تا اسمون قضیش فرق میکنه. برای ساخت یه نرم افزار در سطح جهانی که جنبه تجاری داشته باشه اول از همه باید قدرت رقابت رو داشته باشید و همچنین یه تیم برنامه نویسی قوی و منظم با بودجه کافی و...
    ولی برای ساخت app حتی بصورت انفرادی هم میتونید فعالیت داشته باشید و نیاز به بودجه زیادی هم نداره و بدلیل قیمت خیلی پایین تر نسبت به نرم افزار(منظور نرم افزار کامپیوتر!) جنبه رقابتی کمتری پیش میاد و شما میتونی با کمی ایده با چاشنی ذوق! درامد زیادی کسب کنید. برای تایید گفته هام فقط کافیه یه سر به همون مارکت ها بزنید و app های پرفروش رو یه نگاهی بندازی مببینی از لحاظ فنی خیلی پایین اما از لحاظ ایده بسیار ناب هستن!
    خواهشا دیگه این 2 تارو باهم قاطی نکنید :|

  4. #84
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    ولا کی گفت دنبال سرمایه گذار هستیم؟شما تاحالا با مارکت هایی مثل google play یا itunes ,... کار کردید؟
    بله اگه دسترسی به فروشگاه های نرم افزاری و سیستم مالی بین المللی داشته باشیم ولی الان کلی تحریم جلوی روت هست که نمی تونی به اینها دسترسی داشته باشی و برای دور زدن این تحریم ها به سرمایه احتیاج هست مگر اینکه تحریم ها برداشته شوند
    برنامه نویسی ما مثل خودرو سازی ما می مونه (بازار انحصاری نرم افزار های مالی و ..... و سایتهای فارسی زبان و ... )که به علت عدم حضور رقیب قدرتمند خارجی شده بازار انحصاری چون توی رقیبی نداریم فکر می کنیم خیلی سریم ، بعدشم توقع داریم با نوشتن نرم افزارهایی که نمونه های متن بازش توی اینترنت ریخته بشیم برنامه نویس و کلی هم پول به جیب بزنیم
    یه نگاه به بزرگترین شرکت همکاران سیستم بندازید (اگه اشتباه نکنم بزرگترین شرکت نرم افزاری ایران) اگه کسی با نرم افزاراش کار کرده باشه می دونه چقدر مزخرفه حتی کارشناساش هم نرم افزارشون رو قبول ندارن ولی چون بازار انحصاری هست و رقیبی نداری یکه تازی می کنه فکر می کنید همکاران سیسم و یا شرکتهای مشابه در یک بازار رقابتی می تونن دووم بیارن

    یه قسمتی از حرفات کاملا" درست بود مهمتر از کد نویسی ایده ناب هست اگه ایده نابی داشته باشی بله میشه ولی توی شرایط تحریم کلی راه سخت شده

  5. #85
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    خیلی ها هستن که دوست دارن اجرا بشه.
    خیلی ها هم دوست دارن اجرا نشه.
    خیلی ها توی خونه خودشون اجرا میکنند.
    خیلی ها توی شرکت و اداره شون.
    خیلی ها مجبور هستن اجرا نکنند.
    بعضی ها هم مجبور هستن اجرا کنند.
    copy rights

    شما که نرمافزار مینویسید تا حالا این قوانین رو رعایت کردید؟
    معادل مجانی و آزاد برنامه هایی دزدیده شده ای که استفاده میکنید رو میشناسید؟
    تا حالا سعی کردید برای کسی نصبشون کنید؟
    اگر نکردید لطفا نگید "من میدونم ما موفق نمیشیم"
    سعی کنید از همین الان دزدی رو کنار بزارید قول میدم خیلی دردناک نباشه.
    اگر کسی واقعا بخواد خودش رو درست کنه همیشه کمک هست.
    تا حالا هیچ کس توی این سایت نپرسیده به جای Visual Studio چی استفاده کنیم؟
    چرا؟چون خودتون نمیخواهید درست بشید.تقصیر بقیه نیست.
    خیلی ها توی این سایت هستن که copyrights رو رعایت میکنند.پول هم نمیدن.سعی کنید بپرسید چطوری.شاید سخت نباشه.

  6. #86

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    خیلی ها هستن که دوست دارن اجرا بشه.
    خیلی ها هم دوست دارن اجرا نشه.
    خیلی ها توی خونه خودشون اجرا میکنند.
    خیلی ها توی شرکت و اداره شون.
    خیلی ها مجبور هستن اجرا نکنند.
    بعضی ها هم مجبور هستن اجرا کنند.
    copy rights

    شما که نرمافزار مینویسید تا حالا این قوانین رو رعایت کردید؟
    معادل مجانی و آزاد برنامه هایی دزدیده شده ای که استفاده میکنید رو میشناسید؟
    تا حالا سعی کردید برای کسی نصبشون کنید؟
    اگر نکردید لطفا نگید "من میدونم ما موفق نمیشیم"
    سعی کنید از همین الان دزدی رو کنار بزارید قول میدم خیلی دردناک نباشه.
    اگر کسی واقعا بخواد خودش رو درست کنه همیشه کمک هست.
    تا حالا هیچ کس توی این سایت نپرسیده به جای Visual Studio چی استفاده کنیم؟
    چرا؟چون خودتون نمیخواهید درست بشید.تقصیر بقیه نیست.
    خیلی ها توی این سایت هستن که copyrights رو رعایت میکنند.پول هم نمیدن.سعی کنید بپرسید چطوری.شاید سخت نباشه.
    کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمایشگاه هستم برم سری جدید نرم افزار های کرک شده رو بخریم ولی خودم برنامی که مینویسیم اصاریتن کلی کرم دارم همه جور طریقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو میبندم ولی خودم برای خریدن نرم افزار های موفت لحظه شماره میکنم ازد این نظر میشی گفت قانون کپی پست تو ایران رایت نشه خیلی ها وضع مالی خوبی ندارن ولی تخصص خوبی دارن تو کامپیوتر بخاطر اینکه طرف تخصص داره ولی پولی نداره نباید پیشرفت کنی و برنامه که یک میلیون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نمیشی گفت اگه این طوری بود قانون کپی پست تو ایران رایت میشود معلوم که هیچ کس به اون صورت پیشرفت نمیکرد و درضمن اگه تو ایران فرهنگ کا با کامپیوتر بود خیلی خوب میشود شما برید هنرستان سیستم های مدرسه رو ببنید ، ببنید یه بچه یه سیستم رو سالم گذاشته دکمه کیبور در امده ، دی وی دی رایتر دزدیده شده حالا به نظر شما وقتی بچه ها به وسیله مدرسه برای خودش هستش برای آموزش خودشون هستش رحم نمیکنن به نظر شما اونها به برنامه های اورجینال رحم میکنن نه وقتی یه سی دی اورجینال میخره خدا تومان و بشکنی اون جا آدم میسوزه ولی وقتی سی دی کپی میخره این خیالیش نیست . چون نرم افزار گران هستش و آسیب ببینی آدم حالیش گرفته میشه ولی وقتی نرم افزار مفت باهش طرف این خیالیش نیست و بخاطر همین سعی میکنه نرم افزار مفت رو تهیه کنه نه نرم افزار پولی رو.

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمایشگاه هستم برم سری جدید نرم افزار های کرک شده رو بخریم ولی خودم برنامی که مینویسیم اصاریتن کلی کرم دارم همه جور طریقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو میبندم ولی خودم برای خریدن نرم افزار های موفت لحظه شماره میکنم ازد این نظر میشی گفت قانون کپی پست تو ایران رایت نشه خیلی ها وضع مالی خوبی ندارن ولی تخصص خوبی دارن تو کامپیوتر بخاطر اینکه طرف تخصص داره ولی پولی نداره نباید پیشرفت کنی و برنامه که یک میلیون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نمیشی گفت اگه این طوری بود قانون کپی پست تو ایران رایت میشود معلوم که هیچ کس به اون صورت پیشرفت نمیکرد و درضمن اگه تو ایران فرهنگ کا با کامپیوتر بود خیلی خوب میشود شما برید هنرستان سیستم های مدرسه رو ببنید ، ببنید یه بچه یه سیستم رو سالم گذاشته دکمه کیبور در امده ، دی وی دی رایتر دزدیده شده حالا به نظر شما وقتی بچه ها به وسیله مدرسه برای خودش هستش برای آموزش خودشون هستش رحم نمیکنن به نظر شما اونها به برنامه های اورجینال رحم میکنن نه وقتی یه سی دی اورجینال میخره خدا تومان و بشکنی اون جا آدم میسوزه ولی وقتی سی دی کپی میخره این خیالیش نیست . چون نرم افزار گران هستش و آسیب ببینی آدم حالیش گرفته میشه ولی وقتی نرم افزار مفت باهش طرف این خیالیش نیست و بخاطر همین سعی میکنه نرم افزار مفت رو تهیه کنه نه نرم افزار پولی رو.
    دقیقا افکار متهجری مثل شما توی دولت هستن.

  8. #88
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمایشگاه هستم برم سری جدید نرم افزار های کرک شده رو بخریم ولی خودم برنامی که مینویسیم اصاریتن کلی کرم دارم همه جور طریقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو میبندم ولی خودم برای خریدن نرم افزار های موفت لحظه شماره میکنم ازد این نظر میشی گفت قانون کپی پست تو ایران رایت نشه خیلی ها وضع مالی خوبی ندارن ولی تخصص خوبی دارن تو کامپیوتر بخاطر اینکه طرف تخصص داره ولی پولی نداره نباید پیشرفت کنی و برنامه که یک میلیون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نمیشی گفت اگه این طوری بود قانون کپی پست تو ایران رایت میشود معلوم که هیچ کس به اون صورت پیشرفت نمیکرد و درضمن اگه تو ایران فرهنگ کا با کامپیوتر بود خیلی خوب میشود شما برید هنرستان سیستم های مدرسه رو ببنید ، ببنید یه بچه یه سیستم رو سالم گذاشته دکمه کیبور در امده ، دی وی دی رایتر دزدیده شده حالا به نظر شما وقتی بچه ها به وسیله مدرسه برای خودش هستش برای آموزش خودشون هستش رحم نمیکنن به نظر شما اونها به برنامه های اورجینال رحم میکنن نه وقتی یه سی دی اورجینال میخره خدا تومان و بشکنی اون جا آدم میسوزه ولی وقتی سی دی کپی میخره این خیالیش نیست . چون نرم افزار گران هستش و آسیب ببینی آدم حالیش گرفته میشه ولی وقتی نرم افزار مفت باهش طرف این خیالیش نیست و بخاطر همین سعی میکنه نرم افزار مفت رو تهیه کنه نه نرم افزار پولی رو.
    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    کلامت رو عشق خودم من منتظر باز شدن نمايشگاه هستم برم سري جديد نرم افزار هاي کرک شده رو بخريم ولي خودم برنامي که مينويسيم اصاريتن کلي کرم دارم همه جور طريقه هک برنامه خودم و کرک برنامه رو ميبندم ولي خودم براي خريدن نرم افزار هاي موفت لحظه شماره ميکنم ازد اين نظر ميشي گفت قانون کپي پست تو ايران رايت نشه خيلي ها وضع مالي خوبي ندارن ولي تخصص خوبي دارن تو کامپيوتر بخاطر اينکه طرف تخصص داره ولي پولي نداره نبايد پيشرفت کني و برنامه که يک ميليون تومان هستش رو با 1000 تومان بخره نميشي گفت اگه اين طوري بود قانون کپي پست تو ايران رايت ميشود معلوم که هيچ کس به اون صورت پيشرفت نميکرد و درضمن اگه تو ايران فرهنگ کا با کامپيوتر بود خيلي خوب ميشود شما بريد هنرستان سيستم هاي مدرسه رو ببنيد ، ببنيد يه بچه يه سيستم رو سالم گذاشته دکمه کيبور در امده ، دي وي دي رايتر دزديده شده حالا به نظر شما وقتي بچه ها به وسيله مدرسه براي خودش هستش براي آموزش خودشون هستش رحم نميکنن به نظر شما اونها به برنامه هاي اورجينال رحم ميکنن نه وقتي يه سي دي اورجينال ميخره خدا تومان و بشکني اون جا آدم ميسوزه ولي وقتي سي دي کپي ميخره اين خياليش نيست . چون نرم افزار گران هستش و آسيب ببيني آدم حاليش گرفته ميشه ولي وقتي نرم افزار مفت باهش طرف اين خياليش نيست و بخاطر همين سعي ميکنه نرم افزار مفت رو تهيه کنه نه نرم افزار پولي رو.
    تا وسيله گزاشته نشه فرهنگشم درست نميشه وقتي 4 نفر که نرم افزار کپي خريدنو 10 ميليون جريمه کردن فرهنگشم مثل فرهنگ بستن کمر بند درست ميشه تا وقتی زور نباشه اتفاقی نمیفته
    حالا اين هنرستان رو که مثال زدي چه ربطي به کپي رايت داره ديگه خدا مي دونه!!
    شما شک نکن اگر قانون کپي رايت تو ايران درست بشه ظرف 10 سال ايران جزو بهترين توليد کننده هاي نرم افزار ميشه! حيف که يک سريا که شعور ندارن شدن همه کاره ...
    حتي شايد وقتي انگيزه مادي بوجود بياد سيستم عامل هم نوشته بشه. (فکر کن مثلا 10 ميليون 60 هزار تومن چند ميشه ! من که ذهنی حساب کردم فکر کنم رو بریلیاردی چیزی میره ! ...)
    الان که با اين اوضاع ايران حتي اگر يک برنامه در حد فتوشاپ هم بنويسي بازم فروش نمي کنه ! ولی اگر کپی رایت باشه خیلی چیزا عوض میشه
    من که اگر قرار باشه اوضاع همین جوری بمونه 5-6 سال دیگه کلا میرم از ایران...

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    والا من خودم طرف قانون حفظ کپی رایتم
    مردم ما حاضر نیستن برای به سی دی اینقدر پول بدن چون نمیدونن چه زحمت هایی که پای این نرم افزار کشیده شده
    یکی از دوستام ویندوزش خراب شده بود میخواست بره یه سی دی ویندوز بخره گفت فلان کافی نت چقدر میگیره یه سی دی ویندوز میده گفتم 6 هزار خلاصه رفیقمون شد اینجوری گفت چقدر گرون فروشه !!!
    باید فکری کنیم به حال این مردم
    اینجوری نمیشه که برنامه نویسی کرد این ور
    به قول __UFNHGGI_H__
    طرف 2 هزار تومن میده یک ساندویچ می خره خیلی هم راضیه
    اما هزار تومن میده فلان برنامه رو می خره فکر می کنه زیادم داده
    اینطور به نظرشون می رسه که این ساندویچ کلی مخلفات (خیار شو، کاهو و..) داره ولی این برنامه که فقط یه تیکه پلاستیک هست هزار تومن هم زیادیشه
    عقل ادم تو چشمش باشه همین میشه دیگه

  10. #90

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    شما شک نکن اگر قانون کپي رايت تو ايران درست بشه ظرف 10 سال ايران جزو بهترين توليد کننده هاي نرم افزار ميشه! حيف که يک سريا که شعور ندارن شدن همه کاره ...
    حتي شايد وقتي انگيزه مادي بوجود بياد سيستم عامل هم نوشته بشه. (فکر کن مثلا 10 ميليون 60 هزار تومن چند ميشه ! من که ذهنی حساب کردم فکر کنم رو بریلیاردی چیزی میره ! ...)
    الان که با اين اوضاع ايران حتي اگر يک برنامه در حد فتوشاپ هم بنويسي بازم فروش نمي کنه ! ولی اگر کپی رایت باشه خیلی چیزا عوض میشه
    من خودمو کشتم . اما باز دوستان میان همون حرفارو تکرار میکنن!برادر من دوست گلم شما فکر کردی رعایت کپی رایت به همین راحتیه؟حالا فرض کن تونستی فروشگاها و سوپر مارکت هارو کنترل کنی اما اینترنتو چی؟اینطوری باید 99% وبسایت ها فیلتر بشن! این 1
    دوما نمیدونم چرا همه فقط کپی رایت رو به چشم فروش و نفع خودشون میبینن! برادر من شما فرض کن کپی رایت به طور کامل رعایت بشه اونوقت یعنی شما مجبوری همین ویندوزی که رو سیستم نصبه رو با قیمت سرسام اور دلار بخری! مثلا ویندوز 8 200 دلار قیمت داشته باشه شما حاضری تا 1 میلیون برای فقط 1 ویندوز هزینه کنی؟ چرا حرفی میزنید که اخرش توش بمونید اخه؟میخوای از چاله در بیای بیفتی تو چاه؟اگه کپی رایت کاملا رعایت بشه شما حتی نمیتونی نرم افزار ها مورد نیاز برای کار برنامه نویسیت هم تهیه کنی چه برسه به فروش! باید لایسنس 1000 جور ریز برنامه بگیری هزارتا بدبختی بکشی اونم با قیمت دلار! من اینو تو همون پست های اولیم گفتم اما باز میبینم هرکی از راه میرسه این چرت و پرت رو تکرار میکنه بدون کمی فکر کردن :|

    خوب حالا که اوضاع اینطوری بود من اومدم یه پیشنهاد دادم : گفتم با این حساب اگه کپی رایت توی این مملکت رعایت بشه ضررهاش برای منه برنامه نویس از سودش بیشتره دیگه چه برسه به مردم عادی! حالا چه کنیم ؟منه برنامه نویس دلم میخواد فروش عمده کنم ولی برای فروش عمده احتیاج به همین قانون کپی رایت دارم! خوب پس منه برنامه نویس هم به قانون کپی رایت نیاز دارم هم اجرایی شدنش توی مملکت خودم به ضرر من تموم میشه پس چیکار کنم؟ افرین ای کیو! خوب من برنامه مینویسم و توی کشوری که قوانین محکمی برای کپی رایت داره میفروشم! یعنی یه بازی 2 سر برد!
    حالا برای این کار بازم یه مشکل بر میخوریم یعنی تحریم! که برای اون هم یه پیشنهاد دادم که توی پست های قبلیم موجوده

  11. #91

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    چرا چرت میگی
    بجز یه سیستم عامل به چیز دیگه لازم نیست پول بدین هرچند که می تونید از لینوکس استفاده کنید .
    البته خریدن ویندوز اورجینال خیلی مذیت ها هم داره
    برای برنامه نویسی سی/سی++ می تونید از CodeBlock,Mingw و استفاده کنید. در ضمن VS هم برای کار غیر تجاری رایگانه میشه با اون نوشت و بعد اخر سر با GCC کامپایل کرد
    چیز دیگه این برا برنامه نویسی نیاز نیست که شما می گی باید هزار تا لایسنس بخری
    لابد شما به بیل و کلنگ هم نیاز داری
    اگه کپی رایتی باشه من یکی بجز یه سیستم عامل و چند تا برنامه که اصلا ازشون استفاه نمی کنم به چیز دیگه ای نیاز ندارم
    فقط ی IDE و کامپایلر احتیاج دارم + این برنامه ها که رایگان هستن .
    FireFox, FDM, VLC, uTorrent, NotePad++,NitroReader,YahooMassange,Blender

  12. #92

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    تا زمانی که چهار نفر پامیشن هرچی برنامه تو نت هست رو می کنن تو چند تا دی وی دی و بعد میان میگن ممد سافت ، اکبر سافت و ..(MRT,King)
    چه توقعی از مردم دارین
    باور کنید من یه بار ی وین نصب کردم کنار لوگوی ماکروسافت نوشته بود MRT محمد رضا توکلی بعد طرف شمارشو هم نوشته بود
    شورشو در اوردن .

  13. #93
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    رمن خودمو کشتم . اما باز دوستان میان همون حرفارو تکرار میکنن!برادر من دوست گلم شما فکر کردی رعایت کپی رایت به همین راحتیه؟حالا فرض کن تونستی فروشگاها و سوپر مارکت هارو کنترل کنی اما اینترنتو چی؟اینطوری باید 99% وبسایت ها فیلتر بشن
    خوب فیلتر بشن چی میشه مگه؟ در عوض 100 تا وبسایت واسه فروش نرم افزار های ایرانی درست میشه ! یا اصلا همون وبسایت ها هم می تونن برنامه های رایگان بزارن به جای کرک شده ! مثل بعضی سایتای خارجی یا برن 4 تا محتوای درست و حسابی بزارن تو سایتاشون !
    البته رعایت کپی رایت به همین سادگیا نیست اونم این جا بعد این همه مدت (این چیزا رو باید 15 سال پیش اونایی که مسئول بودن فکرشو می کردن که از همون اول کپی رایت رعایت بشه !) ;فرهنگ سازی می خواد + زور !

    دوما نمیدونم چرا همه فقط کپی رایت رو به چشم فروش و نفع خودشون میبینن! برادر من شما فرض کن کپی رایت به طور کامل رعایت بشه اونوقت یعنی شما مجبوری همین ویندوزی که رو سیستم نصبه رو با قیمت سرسام اور دلار بخری! مثلا ویندوز 8 200 دلار قیمت داشته باشه شما حاضری تا 1 میلیون برای فقط 1 ویندوز هزینه کنی؟ چرا حرفی میزنید که اخرش توش بمونید اخه؟میخوای از چاله در بیای بیفتی تو چاه؟اگه کپی رایت کاملا رعایت بشه شما حتی نمیتونی نرم افزار ها مورد نیاز برای کار برنامه نویسیت هم تهیه کنی چه برسه به فروش! باید لایسنس 1000 جور ریز برنامه بگیری هزارتا بدبختی بکشی اونم با قیمت دلار! من اینو تو همون پست های اولیم گفتم اما باز میبینم هرکی از راه میرسه این چرت و پرت رو تکرار میکنه بدون کمی فکر کردن :|
    کپی رایت به نفع همست وقتی صنعت نرم افزار یا سخت افزار تو ایران پیشرفت کنه بطور غیر مستقیم مردم عادی هم ازش نفع میبرن نمونش یک کمپانی مثل سامسونگ که درامدش از درامد نفت ایران بیشتره ! شما فقط جلوی پاتو می بینی تقصیر من نیست که !

    بعد من واقعا نمی فهمم شما چجوری به خودت اجازه می دی این جوری با قاطعیت پست بزاری همه که مثل شما به دزدی عادت ندارن ! (توهین نیست حقیقته ! )
    اولا من بیشتر وقتا از اوبونتو استفاده می کنم در ضمن ویندوزی هم که روی لپتاب هم هست اورجیناله برنامه هایی که هم استفاده می کنم سعی می کنم مجانی باشن فقط تنها برنامه کرک شده ای که روی سیستمم دارم فوتوشاپه که اونم اگر برنامه جایگزین مناسب پیدا کنم پاک می کنم!
    نرم افزارهایی هم که برای برنامه نویسی استفاده می کنم همشون open source هستن !
    یک قسمتی از پست های قبلیت
    برای ساخت یه نرم افزار در سطح جهانی که جنبه تجاری داشته باشه اول از همه باید قدرت رقابت رو داشته باشید و همچنین یه تیم برنامه نویسی قوی و منظم با بودجه کافی و...
    فکر می کنی این چیزا تا وقتی که کپی رایت رعایت نشه بوجود میاد (مخصوصا اون قسمت بودجه) ؟!
    خوب حالا که اوضاع اینطوری بود من اومدم یه پیشنهاد دادم : گفتم با این حساب اگه کپی رایت توی این مملکت رعایت بشه ضررهاش برای منه برنامه نویس از سودش بیشتره دیگه چه برسه به مردم عادی! حالا چه کنیم ؟منه برنامه نویس دلم میخواد فروش عمده کنم ولی برای فروش عمده احتیاج به همین قانون کپی رایت دارم! خوب پس منه برنامه نویس هم به قانون کپی رایت نیاز دارم هم اجرایی شدنش توی مملکت خودم به ضرر من تموم میشه پس چیکار کنم؟
    هیچی اقا من نفهمی کردم همچین پستی گزاشتم فکر نمی کردم بعضی دوستان این قدر درک اقتصادیشون بالا باشه :)شما خوشحال باش یک برنامه حسابداری می نویسی با پولش 4 کیلو گوشت هم نمی تونی بخری ولی در عوض 4 تا برنامه کرک شده روی سیستمت داری که از 1/10 قابلیتاشونم استفاده نمی کنی یکسریاشونم که تروجان هم دارن :)
    میدونین بزرگترین مشکل برنامه نویسای ارانی چیه ؟
    نه این دفعه اشتباه حدس زدی ! افراد نابغه ای هستن مثل شما که دارن این جا هدر میرن ایده هاتو پتنت کن کسی ندزدشون (البته بیخیال اونم کپی رایت میخواد:) )
    به هر حال من حوصله بحث بی خود با کسی ندارم شما برو دنبال اون بازی 2 سر بردت ببینم 10 سال دیگه به چی میرسی اینم اخرین پستیه که تو این تاپیک میزارم گود لاک!

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    دوما نمیدونم چرا همه فقط کپی رایت رو به چشم فروش و نفع خودشون میبینن! برادر من شما فرض کن کپی رایت به طور کامل رعایت بشه اونوقت یعنی شما مجبوری همین ویندوزی که رو سیستم نصبه رو با قیمت سرسام اور دلار بخری! مثلا ویندوز 8 200 دلار قیمت داشته باشه شما حاضری تا 1 میلیون برای فقط 1 ویندوز هزینه کنی؟ چرا حرفی میزنید که اخرش توش بمونید اخه؟میخوای از چاله در بیای بیفتی تو چاه؟اگه کپی رایت کاملا رعایت بشه شما حتی نمیتونی نرم افزار ها مورد نیاز برای کار برنامه نویسیت هم تهیه کنی چه برسه به فروش! باید لایسنس 1000 جور ریز برنامه بگیری هزارتا بدبختی بکشی اونم با قیمت دلار! من اینو تو همون پست های اولیم گفتم اما باز میبینم هرکی از راه میرسه این چرت و پرت رو تکرار میکنه بدون کمی فکر کردن :|
    شخصا حاضرم اگر چیزی روی سیستم من کرک شده باشه برای هر ریالش یک دلار جیمه بدم.
    وقتی شما دزد هستید انتظار نداشته باشید بقیه ازتون دزدی نکنند.

  15. #95

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط omidshaman مشاهده تاپیک
    تا وسيله گزاشته نشه فرهنگشم درست نميشه وقتي 4 نفر که نرم افزار کپي خريدنو 10 ميليون جريمه کردن فرهنگشم مثل فرهنگ بستن کمر بند درست ميشه تا وقتی زور نباشه اتفاقی نمیفته
    حالا اين هنرستان رو که مثال زدي چه ربطي به کپي رايت داره ديگه خدا مي دونه!!
    شما شک نکن اگر قانون کپي رايت تو ايران درست بشه ظرف 10 سال ايران جزو بهترين توليد کننده هاي نرم افزار ميشه! حيف که يک سريا که شعور ندارن شدن همه کاره ...
    حتي شايد وقتي انگيزه مادي بوجود بياد سيستم عامل هم نوشته بشه. (فکر کن مثلا 10 ميليون 60 هزار تومن چند ميشه ! من که ذهنی حساب کردم فکر کنم رو بریلیاردی چیزی میره ! ...)
    الان که با اين اوضاع ايران حتي اگر يک برنامه در حد فتوشاپ هم بنويسي بازم فروش نمي کنه ! ولی اگر کپی رایت باشه خیلی چیزا عوض میشه
    من که اگر قرار باشه اوضاع همین جوری بمونه 5-6 سال دیگه کلا میرم از ایران...
    برادر من هنرستان رو به خاطر این مثال زدم بگم وقتی بچه شوریش نمریسی کامپیوتر برای یاد گیری هستش نه برای خراب کردن که کلی قیمت اون کامپیوتر هستش به نظرت طرف دلیش میسوزه بره سی دی اورجینال بخری یعنی لد کل میگم وقتی بچه های خودمون نمی تونیم طرز درست استفاده کردن از کامپیوتر رو یا وسایل مدرسه رو یاد بدیم که بدونن سیستم کامپیوتری تو مدرسه یه سیستم آموزشی و کمکی . وقتی مردم متوجه سیستم های که برای آموزشون قرار میدن که کلی هزینه خورد و متوجه هزینه ها نمیشن به نظر شما کسی هم متوجه کار ما میشه و بگه طرف برنامه نویس کلی زحمت کشیده بابت این نرم افزار بهتر اورجینالش رو بخریم نه اینکه کپی و آخر سر هم سی دی میشکنه طرف میگه ب جهنم ورژن جدید سی دی میاد بیرون ورژن جدیدش رو میگیریم. سیستم مدرسه هم وقتی بسوزنن میگن به جهنم دولت پول میده یکی دیگه میارن . خوب وقتی مردم به بچه ها شون یاد نمیدن چطور از سیستم آموزشی استفاده کنن به نظر شما یاد میدن از برنامه کپی ریات استفاده کنن . نه مردم میگن مفت باشه کفت باشه شاعر ایران هستش . وقتی ارزون هستش چرا کلی پول بابتش بدم فوقش کپی شو میخرم.

  16. #96

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    بچه ها یه حرفی میزنم خدا وکیلی راستش رو بگید من نزدیک 250 تا برنامه روی سیستم هستش . حالا گرون ترین ها برنامه رو میگم با قیمت ش . آنتی ویروس 7 میلیون تومان ، ویندوز 1 میلیون تومان و غیره حساب کنید مجموعه نرم افزار دات نت گرون ، ادبی گرون و کلی نرم افزار کمکی گرون هستش انصافاٌ خودتون بابت تمام نرم افزار های گرون حاضر هستید کلی نرم افزار رو اصل بخرید من خودم آنتی ویروسی که 7 میلیون پولی ش هستش و از لحاظ امنیتی بالا و به ویروسی رحم نمیکنه و اصلاً هم روی اینترنت پیدا نمیشه آنتی ویروس و آخرین نسخش 2008 توست هکر های بزرگ ارایه شده میام 7 میلیون تومان بدم .نرم افزار م اصل هستش نه کرک شده چون از سازمان ایران با کلی التماس کپی گرفت برام و 50 هزار تومان دادم و نرم افزار رو گرفتم حالا به نظر شما که میاد از برنامه کپی تو سیستم تون استفاده میکنید حاضرید همه رو اورجینال بخرید و یا پولی ش رو دارید من اگه بخواهم کل نرم افزاری که استفاده میکنم 250 تا نرم افزار رو پول بدم ورشکست میشم من خودم 8 گروه 9 هستش دیگه پول ندارم که 20 میلیون بدم تا کل نرم افزار هام اورجینال باشه از طرفی نرم افزار ها همه شون در حال آپدیت شدن هستن حالا هی نرم افزار به روز میشه و ما باید هی خدا تومان پول نرم افزار بدیم به نظر شما با عقل جور در میاد کسی مایش رو داره بده و تمام نرم افزار های اورجینال کلی پولی ش هستش و هر در حال به روز شدن هستش نرم افزار . حال بیاد نرم افزار جدید بخرد و تازه نرم افزار ها اجاره دارد من شنیدم نرم افزار اورجینال باید هر 3 ماه اجاره استفاده کردنش رو بدید این هم هستش من خودمان پول نرم افزار رو نمیدهم چه بریسی اجاره نرم افزار انصافاٌ کسی حرف من رو قبول داری بیاد بگه. خدا وکیلی کی میاد پول نرم افزار اصل رو بده.

  17. #97

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    بدبختی مملکت ما هم همین دوستان هستن که علارغم سن پایین زیر 20 سالشون سعی در تصمیم گیری های کلان دارن! باور کنید هرچی بدبختی سر این مملکت میاد بخاطر اینه که یه دسته نشستن فکر میکنن همه چی میدونن در صورتی که هیچی نمیدونن!
    طرف میاد میگه من همه برنامه هام اوریجیناله هرچی هم بخوام اوریجینال تهیه میکنم ! سن = 18 سال . ادعا = بینهایت , درامد = نامحدود! (قابلیت خرید نرم افزار های اوریجینال با قیمت دلار) . عمو جون شما به جای اینکه پولتو توی جیب اون شرکت های خارجی که تورو حتی ادمم حساب نمیکنن بریزی اگه پول بابایت خیلی زیاده و نمیدونه چیکارش کنه تا شما روح انسان طلبیتو ارضا کنی بیا بابا جونت بگو بیا سرمایشو در اختیار 2 تا کاربلد بزاره تا کمی کمک بشه به وضعیت کنونی!(__UFNHGGI_H__)
    -----------------------------------------
    شخصا حاضرم اگر چیزی روی سیستم من کرک شده باشه برای هر ریالش یک دلار جیمه بدم.
    داداش توی عمرت فیلم خارجی دیدی؟یا فیلم ایرانی؟مثلا شما فیلم های خارجی رو از netflix میری اجاره میکنی یا اینکه بصورت دزدی دانلود میکنی نگاه میکنی؟سعی کن دیگه قبی نیای عزیز دلم.جیمه هم نمیخواد بدی :))
    -----------------------------------------
    فقط تنها برنامه کرک شده ای که روی سیستمم دارم فوتوشاپه که اونم اگر برنامه جایگزین مناسب پیدا کنم پاک می کنم!
    حالا چون جایگزین نداره باید دزدی کنی عمو جون؟عیبه نکن کار بدیه :)

    -----------------------------------------------------------------
    والا من خودم به شخصه حاضرم برای نرم افزار ایرانی هزینه کنم و تا الانم حمایت کردم (مثلا از بازیای ایرانی) ولی حتی اگه پولشم داشته باشم حاضر نیستم نرم افزار اوریجینال کمپانی رو بخرم که حتی منه ایرانی رو به حساب نمیاره و یا بخاطر مسائل سیاسی ازم پشتیبانی نمیکنه!
    یه مثال ملموس میزنم توی حوضه سخت افزار : شما میری کارت گرافیک nvidia میخری و طبق حقوق خریدار شرکت nvidia موظف هست از شما به عنوان خریدار پشتیبانی به عمل بیاره اما با کمال بی شرمی حتی اجازه دسترسی شمارو به وبسایتش هم نمیده و به نوعی شمارو ادم حساب نمیکنه! حالا همین مثال توی زمینه نرم افزار هم هست . منه خریدار انتظار دارم اولا نرم افزار رو با قیمت اصلی خودش در کشور خودم خریداری کنم و همچنین از پشتیبانی کامل بهره ببرم.اما متاسفانه بدلیل نبود ایران توی بازار جهانی و مشکلات دیگه مثل تحریم دلار و در نتیجه افزایش قیمت دلار توی ایران شما مجبوری برای خرید هر نرم افزار غیر بومی تا چندین برابر قیمت اصلی اون با مقیاس ریالی هزینه کنی و همچنین بدون هیچ پشتیبانی رسمی! اونایی که فهمشون برسه خودشون تشخیص میدن اما شما اگه باز دوست داری میتونی پولتو توی جیب این شرکت ها بریزی و ارز رو از این مملکت خارج کنی و بریزی توی جیب شرکتی که برای خرید تو احترامی قائل نمیشه!

    متاسفانه اکثر این دوستان دلیل این نظرهاشون بدلیل کم تجربگی و کمی سنشون هست و به همین دلیل خیلی چیزها رو نمیدونن و نمیشه ایرادی ازشون گرفت

  18. #98

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    راستی یه چیز دیگه ای هم که الان به ذهنم رسید برای اون دسته از دوستانی که ادعا میکردن تا به امروز کپی رایت رو به طور کامل رعایت کردن:
    این دسته از دوستان حتما بازی هم میکنید اره؟شما همه بازی هایی که انجام میدید رو بصورت اوریجینال تهیه میکنید؟
    مقوله کپی رایت فقط موبوط به نرم افزار نمیشه دوست / دوستان عزیز . شما میبایست اینو توی همه زمینه ها رعایت کنید . برای مثال : خرید اوریجینال محتوای مالتی مدیا مثل فیلم ها , خرید اوریجینال بازی ها , خرید اوریجینال نرم افزارها , خرید اوریجینال app ها از مارکت ها ,...
    هنوزم میگید کپی رایت رو رعایت میکنید؟طبیعتا نه!دلیلشو خودتون هم میدونید همه دوستان هم میدونن. بازم به نظرتون اگه کپی رایت توی ایران رعایت بشه خدایی چند درصد میتونن (حتی اگه بخوان) نیازهاشون رو تامین کنن؟

  19. #99

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    بچه ها یه حرفی میزنم خدا وکیلی راستش رو بگید من نزدیک 250 تا برنامه روی سیستم هستش . حالا گرون ترین ها برنامه رو میگم با قیمت ش . آنتی ویروس 7 میلیون تومان ، ویندوز 1 میلیون تومان و غیره حساب کنید مجموعه نرم افزار دات نت گرون ، ادبی گرون و کلی نرم افزار کمکی گرون هستش انصافاٌ خودتون بابت تمام نرم افزار های گرون حاضر هستید کلی نرم افزار رو اصل بخرید من خودم آنتی ویروسی که 7 میلیون پولی ش هستش و از لحاظ امنیتی بالا و به ویروسی رحم نمیکنه و اصلاً هم روی اینترنت پیدا نمیشه آنتی ویروس و آخرین نسخش 2008 توست هکر های بزرگ ارایه شده میام 7 میلیون تومان بدم .نرم افزار م اصل هستش نه کرک شده چون از سازمان ایران با کلی التماس کپی گرفت برام و 50 هزار تومان دادم و نرم افزار رو گرفتم حالا به نظر شما که میاد از برنامه کپی تو سیستم تون استفاده میکنید حاضرید همه رو اورجینال بخرید و یا پولی ش رو دارید من اگه بخواهم کل نرم افزاری که استفاده میکنم 250 تا نرم افزار رو پول بدم ورشکست میشم من خودم 8 گروه 9 هستش دیگه پول ندارم که 20 میلیون بدم تا کل نرم افزار هام اورجینال باشه از طرفی نرم افزار ها همه شون در حال آپدیت شدن هستن حالا هی نرم افزار به روز میشه و ما باید هی خدا تومان پول نرم افزار بدیم به نظر شما با عقل جور در میاد کسی مایش رو داره بده و تمام نرم افزار های اورجینال کلی پولی ش هستش و هر در حال به روز شدن هستش نرم افزار . حال بیاد نرم افزار جدید بخرد و تازه نرم افزار ها اجاره دارد من شنیدم نرم افزار اورجینال باید هر 3 ماه اجاره استفاده کردنش رو بدید این هم هستش من خودمان پول نرم افزار رو نمیدهم چه بریسی اجاره نرم افزار انصافاٌ کسی حرف من رو قبول داری بیاد بگه. خدا وکیلی کی میاد پول نرم افزار اصل رو بده.
    والا منم خودمو کشتم همینو بگم اما فکر کنم با یه سری مرفه بی درد طرفیم که از پول بابا جونشون به اسم انسانیت خرج میکنن!
    برادر جان خوب 99% مردم این مملکت توان خرید بر اساس کپی رایت رو ندارن! چرا با خودت روراست نیستی اخه ؟دلیلشم این نیست که همشون دزدن! وقتی کشوری مثل امریکا از رو قلدری میاد حرف زور میزنه و همرو تحریک میکنه کشور مارو تحریم کنن (که باعث ایجاد تورم و کاهش درامد مردم ما میشه) و 99% شرکت های بزرگی هم که نرم افزارهاشون رو میخری از همون دولت حمایت میکنن .استفاده غیر مجاز از اون محصولات حکم غنیمت داره نه دزدی ! من یکی که حتی اگه میلیاردر هم باشم حاضر نیستم پولمو تو جیب این شرکتا بریزم حالا اگه شما میخوای برو هرچی پول در میاری بریز تو حلق اینا. یا علی

  20. #100

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    خیلی خب ...دیگه حرف بسته ...عمل کنید ...
    دیدیت که در پست های قبلی گفتم که هم نرم افزار های کرک شده دارم و هم نرم افزار های آزاد ... حالا
    این نرم افزار های دزدی رو جایگزین کردم :

    VSUltimate جایگزین شد با VSExpress
    Eset Smart Security جایگذین شد با Avira Free Antivirus

    من Eset رو کامل آپدیت داشتم (این یه بسته ی امنیتی پولی هستش ... قوی ترین پک Eset) و در موقع اسکن فقط چنتا کرک نرم افزار شناسایی میکرد
    حالا اینجاش جالبه که با نسخه ی رایگان آویرا و با آپدیت کامل 2 تا بک دور و یه ویروس پیدا کردم ... اینش خیلی برای من جالبه ... فکرشو کنید پک کاملش دیگه چی هست !!!

    حالا خودتون مقایسه کنید ... کدوم بهتره ... ؟
    در مورد VS هم همینطور من فقط C++‎ و C#‎ رو نیاز دارم ... بقشو نیاز ندارم ...

    این یه قدم برای من هست ... به مرور زمان کاملا متحول میشم :)
    پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید ...
    البته این به کپی رایت کمک زیادی نمیکنه ... اما به اونم میرسیم ... این قدم اولشه

  21. #101

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط hamidhws مشاهده تاپیک
    بدبختی مملکت ما هم همین دوستان هستن که علارغم سن پایین زیر 20 سالشون سعی در تصمیم گیری های کلان دارن! باور کنید هرچی بدبختی سر این مملکت میاد بخاطر اینه که یه دسته نشستن فکر میکنن همه چی میدونن در صورتی که هیچی نمیدونن!
    طرف میاد میگه من همه برنامه هام اوریجیناله هرچی هم بخوام اوریجینال تهیه میکنم ! سن = 18 سال . ادعا = بینهایت , درامد = نامحدود! (قابلیت خرید نرم افزار های اوریجینال با قیمت دلار) . عمو جون شما به جای اینکه پولتو توی جیب اون شرکت های خارجی که تورو حتی ادمم حساب نمیکنن بریزی اگه پول بابایت خیلی زیاده و نمیدونه چیکارش کنه تا شما روح انسان طلبیتو ارضا کنی بیا بابا جونت بگو بیا سرمایشو در اختیار 2 تا کاربلد بزاره تا کمی کمک بشه به وضعیت کنونی!(__UFNHGGI_H__)
    -----------------------------------------

    داداش توی عمرت فیلم خارجی دیدی؟یا فیلم ایرانی؟مثلا شما فیلم های خارجی رو از netflix میری اجاره میکنی یا اینکه بصورت دزدی دانلود میکنی نگاه میکنی؟سعی کن دیگه قبی نیای عزیز دلم.جیمه هم نمیخواد بدی :))
    -----------------------------------------

    حالا چون جایگزین نداره باید دزدی کنی عمو جون؟عیبه نکن کار بدیه :)

    -----------------------------------------------------------------
    والا من خودم به شخصه حاضرم برای نرم افزار ایرانی هزینه کنم و تا الانم حمایت کردم (مثلا از بازیای ایرانی) ولی حتی اگه پولشم داشته باشم حاضر نیستم نرم افزار اوریجینال کمپانی رو بخرم که حتی منه ایرانی رو به حساب نمیاره و یا بخاطر مسائل سیاسی ازم پشتیبانی نمیکنه!
    یه مثال ملموس میزنم توی حوضه سخت افزار : شما میری کارت گرافیک nvidia میخری و طبق حقوق خریدار شرکت nvidia موظف هست از شما به عنوان خریدار پشتیبانی به عمل بیاره اما با کمال بی شرمی حتی اجازه دسترسی شمارو به وبسایتش هم نمیده و به نوعی شمارو ادم حساب نمیکنه! حالا همین مثال توی زمینه نرم افزار هم هست . منه خریدار انتظار دارم اولا نرم افزار رو با قیمت اصلی خودش در کشور خودم خریداری کنم و همچنین از پشتیبانی کامل بهره ببرم.اما متاسفانه بدلیل نبود ایران توی بازار جهانی و مشکلات دیگه مثل تحریم دلار و در نتیجه افزایش قیمت دلار توی ایران شما مجبوری برای خرید هر نرم افزار غیر بومی تا چندین برابر قیمت اصلی اون با مقیاس ریالی هزینه کنی و همچنین بدون هیچ پشتیبانی رسمی! اونایی که فهمشون برسه خودشون تشخیص میدن اما شما اگه باز دوست داری میتونی پولتو توی جیب این شرکت ها بریزی و ارز رو از این مملکت خارج کنی و بریزی توی جیب شرکتی که برای خرید تو احترامی قائل نمیشه!

    متاسفانه اکثر این دوستان دلیل این نظرهاشون بدلیل کم تجربگی و کمی سنشون هست و به همین دلیل خیلی چیزها رو نمیدونن و نمیشه ایرادی ازشون گرفت
    برادر خواستی آپدیت نرم افزاری nvidia رو به سایتش دسترسی داشته باشید از فیلتر شکن استفاده کن دیگه با Access Diena بر خرود نمیکنید و همچنین آپدید جدیدش هم میگیرد نمی دونستم این Access Diena بخاطر اینکه سایت ها فیلتر هستن داشتم وارد سایتش میشود دیدم امد حواسم نبود فیلتر شکنم باز هستش زدم آپدیت کار گرافیکم رو گرفتم ولی با فیلتر شکن . از فیلتر شکن این موقع استفاده کن از شر برو به جبهموری اسلامی راحت میشی و وارد سایت های خوب بدون جمهوری اسلامی میشی .

  22. #102

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    خیلی خب ...دیگه حرف بسته ...عمل کنید ...
    دیدیت که در پست های قبلی گفتم که هم نرم افزار های کرک شده دارم و هم نرم افزار های آزاد ... حالا
    این نرم افزار های دزدی رو جایگزین کردم :

    VSUltimate جایگزین شد با VSExpress
    Eset Smart Security جایگذین شد با Avira Free Antivirus

    من Eset رو کامل آپدیت داشتم (این یه بسته ی امنیتی پولی هستش ... قوی ترین پک Eset) و در موقع اسکن فقط چنتا کرک نرم افزار شناسایی میکرد
    حالا اینجاش جالبه که با نسخه ی رایگان آویرا و با آپدیت کامل 2 تا بک دور و یه ویروس پیدا کردم ... اینش خیلی برای من جالبه ... فکرشو کنید پک کاملش دیگه چی هست !!!

    حالا خودتون مقایسه کنید ... کدوم بهتره ... ؟
    در مورد VS هم همینطور من فقط C++‎ و C#‎ رو نیاز دارم ... بقشو نیاز ندارم ...

    این یه قدم برای من هست ... به مرور زمان کاملا متحول میشم :)
    پیشنهاد میکنم شما هم امتحان کنید ...
    البته این به کپی رایت کمک زیادی نمیکنه ... اما به اونم میرسیم ... این قدم اولشه
    ببین Eset هر چقدر هم به روز بیشه آشغال ترین آنتی ویروس هستش که دیدم اون اول به سیستم خودت حمله میکنه و به سیستم خودت آسیب میزنی و دوم اگه دلش به حالت بسوزه یکی یا 2 تا ویروس میشناسه و سوم تا می توانه تو رو به سایت جمهوری اسلامی آشنا میکنه همون سایت پرازیت فیلتر خودمون خودش رو کشت و بیگه من هستم روی من کلید کنید ما هم میگیم خفه شو و سایت رو میبندیم.

  23. #103

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط davidrobert مشاهده تاپیک
    برادر خواستی آپدیت نرم افزاری nvidia رو به سایتش دسترسی داشته باشید از فیلتر شکن استفاده کن دیگه با Access Diena بر خرود نمیکنید و همچنین آپدید جدیدش هم میگیرد نمی دونستم این Access Diena بخاطر اینکه سایت ها فیلتر هستن داشتم وارد سایتش میشود دیدم امد حواسم نبود فیلتر شکنم باز هستش زدم آپدیت کار گرافیکم رو گرفتم ولی با فیلتر شکن . از فیلتر شکن این موقع استفاده کن از شر برو به جبهموری اسلامی راحت میشی و وارد سایت های خوب بدون جمهوری اسلامی میشی .
    دلیل اینکه سایتش بالا نمیاد چیزی جز تحریم نیست! اصلا کاریم به حقوق مشتری ندارن . این کارشون چیزی جز توهین و زیر پا گذاشتن حقوق مشتری نیست ولی وقتی همه دنیا به ما زور میگن نمیشه انتظار داشت nvidia به عنوان یک کمپانی بزرگ امریکایی حقوق مارو رعایت کنه (بعدش یه عده میان حرف از کپی رایت و خرید اوریجینال نرم افزارهای این قبیل کشورها رو میزنن!کشوری که من و تو رو ادم حساب نمیکنه!)

    برای دور زدنشم لازم نیست دست به دامان ف ی ل ت ر شکن ها بشی دوست عزیز . یه نرم افزار تغییر آی پی یا hide ip کارتو راه میندازه چون سایت از اون بر بسته شده

  24. #104

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    یه چیز جالب تر که مطمئنن اون دسته از دوستان که کمی از سیاست سر در میارن رو خیلی راحت میتونه متوجه اوضاع کنه:
    این تیتر خبری رو ببنید:
    خبر فوری BBC: لغو تحریم موبایل و نرم افزار ایران از فردا - این تیتر خبری بی بی سی نزدیک انتخابات هست

    فکر میکنید امریکا که اینطوری با هزار زور کشورها رو مجبور به تحریم ایران میکنه چرا باید کاری کنه که خیلی راحت تکنولوژی دست من و تو برسه؟ با این که خیلی از کمپانی ها و شرکت های بزرگ نرم افزاری هم امریکایی هستن و طبیعتا بخاطر فروششون توی ایران اقدام به اینکار نکردن (بدلیل نبود قانون کپی رایت فروش زیادی توی ایران ندارن) و مطمئنن امریکا هم عاشق چشم و ابروی منو تو نیست و 100% مطمئن باشید که هدفش مبارزه هست نه مصالحه! کسایی که تا حدی از سیاست سر در میارن میفهمن دلیل لغو تحریم و ازاد کردن استفاده نرم افزاری و سخت افزاری از تکنولوژی توسط کشوری که هر کاری برای نابودی این نظام میکنه چیز عادی نیست و دلیلشو خودتون بهتر میدونید

  25. #105

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    برای اون دسته از دوستانی که متوجه نشدن:

    این متن رو با تیتر "چرا تحریم نرم‌افزار ایران لغو شد؟" بخونن

    این خبر به نکات خیلی جالبی اشاره میکنه:

    جان گپر نیز در ستون خود در این روزنامه آمریکایی به مساله استفاده دولت آمریکا از کمپانی‌های بزرگ نرم‌افزاری برای جاسوسی در نرم‌افزارها و اطلاعات موجود در شبکه‌های اجتماعی افراد اشاره کرده و آن را مشکل بزرگی برای این شرکت‌های بزرگ صنعتی و ارتباطی عنوان کرده است. او در این باره گفته است: «در حال حاضر آژانس اطلاعاتی آمریکا از شرکت‌های داخلی مانند اپل در راستای نظارت بر شهروندان خارجی خود استفاده می‌کند و بدین ترتیب باعث می‌شود دیگر نتوان به این شرکت‌ها اعتماد داشت. این کار برای این شرکت‌ها یک فاجعه بزرگ است».

    ادوارد لوس در فاینشنال‌تایمز اعلام کرد حدود ۸۵۴ هزار کارمند و پیمانکار و ۸۰ میلیارد دلار منابع مالی برای بخش اطلاعات آمریکا و بررسی اطلاعات به دست آمده از طریق تلفن‌ها و کامپیوتر‌های هوشمند مشغول به فعالیت هستند.
    (توروخدا فقط یه نگاه به بودجه و تعداد کارمندان بندازید تا تهشو بخونید !)

    این بار اولی نیست که امریکا و اسرائیل از طریق نرم افزارهاشون اقدام به جاسوسی میکنن و همین یه مدت پیش بود که نرم افزار معروف اسرائیلی بابیلون متهم به جاسوسی کاربران ایرانی شد!

    -------------
    من خودم شک ندارم که خیلی از نرم افزارهای بزرگ امریکایی این قبیل رفتار رو دارن و حالا فکرشو کنید یه نفر توی این مملکت پول بده اوریجینال این نرم افزارهارو هم بگیره :|

  26. #106
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    حرف دل بعضی ها که احتمالا این قدر مضحک می شد که نتونستن به وضوح بیانشون کنن:

    1. کپی رایت = هزاران دلار پول!
    2. چرا این قدر مردم بی رحمن و پول پروژه های ما رو نمی دن! با این حال خودم دلم نمی آد پول پروژه ی بقیه رو بدم! ولی بقیه باید دلشون بیاد مال منو بدن!
    3. وقتی راحت می تونی بدزدی و حالشو ببری، واسه چی زحمت بکشی! شماها اصلا می فهمید اگه دزدی نکنید چه قدر شرایط سخت می شه!
    4. چرا خارجی ها حقوق دزد ها رو رعایت نمی کنن! من حق دارم حقوق اونا رو رعایت نکنم! اما اونا حق ندارن!
    5. 99% مردم توان خرید ماشین آخرین سیستم رو ندارن! دزد نیستن! خوب مجبورا بیچاره ها از ماشین آخرین سیستم استفاده کنن! پس بدیهیه که باید اونا رو بدزدن! ما هم باید در صنعت نرم افزار از همین روش استفاده کنیم!
    6. اصلا دزدی یعنی چی! بشریت چیه! سوسولا...! گور پدر انسانیت و حقوق بشر...!
    ...

  27. #107

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نقل قول نوشته شده توسط IamOverlord مشاهده تاپیک
    حرف دل بعضی ها که احتمالا این قدر مضحک می شد که نتونستن به وضوح بیانشون کنن:

    1. کپی رایت = هزاران دلار پول!
    2. چرا این قدر مردم بی رحمن و پول پروژه های ما رو نمی دن! با این حال خودم دلم نمی آد پول پروژه ی بقیه رو بدم! ولی بقیه باید دلشون بیاد مال منو بدن!
    3. وقتی راحت می تونی بدزدی و حالشو ببری، واسه چی زحمت بکشی! شماها اصلا می فهمید اگه دزدی نکنید چه قدر شرایط سخت می شه!
    4. چرا خارجی ها حقوق دزد ها رو رعایت نمی کنن! من حق دارم حقوق اونا رو رعایت نکنم! اما اونا حق ندارن!
    5. 99% مردم توان خرید ماشین آخرین سیستم رو ندارن! دزد نیستن! خوب مجبورا بیچاره ها از ماشین آخرین سیستم استفاده کنن! پس بدیهیه که باید اونا رو بدزدن! ما هم باید در صنعت نرم افزار از همین روش استفاده کنیم!
    6. اصلا دزدی یعنی چی! بشریت چیه! سوسولا...! گور پدر انسانیت و حقوق بشر...!
    ...
    جالبه اکثر کسانی که دم از حمایت خارجی نه داخلی ! میزنن کم سن و سال هستن و بعضا نوجوان!
    داداش شما برو برنامه کودکتو ببین . اصلا خوندی پست های قبلیو؟تو واقعا فکر میکنی چون ما محصولات نرم افزاری غرب رو بصورت قانونی نمیخریم مارو تحریم کرده بود و حقوق مارو زیر پا میزاشت؟ اگه اینطوره چرا الان با خوشحالی میاد تحریمو برمیداره میگه کرکم خواستید استفاده کنید حالشو ببرید فقط از نرم افزارهای ساخت ما استفاده کنید!
    یه مشت بچه که هیچی از سیاست و جنگ نرم سرشون نمیشه اومدن اینجا حرف از حقوق بشر میزنن. خوب کوچولو تو اگه میفهمیدی پشت پرده چه خبره دست به حمایت از غرب نمیزدی

    در ضمن قبلا گفتم الانم میگم. من به نوبه خودم همیشه از تولیدات داخلی حمایت کردم و با قیمت اصلی خریدم و به هیچ وجه هم کپی نکردم. ولی به هیچ وجه از کشوری و شرکتی/شرکت هایی که حقوق مشتری رو زیر پا میزارن و به واسطه نرم افزار و تکنولوژی مقاصد سیاسی خودشون رو دنبال میکنن حمایت نمیکنم حتی اگه داشته باشم!
    شما اگه میخوای پول زحمت کسیو بدی برو از تولید داخل حمایت کن با خرید بازی ها و نرم افزارهای تولید داخل نه اینکه پولتو بریز تو جیب شرکتی که از ثروتش برای زمین زدنت استفاده میکنه.اگرم نمیخوای برو هرکار میخوای بکن . موفق باشی

  28. #108
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    جالبه اکثر کسانی که دم از حمایت خارجی نه داخلی ! (شما هنوز نفهمیدی من دم از چی می زنم! من نمی گم حمایت خارجی آره ولی داخلی نه...) میزنن کم سن و سال هستن و بعضا نوجوان!
    داداش شما برو برنامه کودکتو ببین . (تکذیب یا تخطئه گوینده: در این مغالطه شخص به جای این که به محتوای سخن بپردازد، به تکذیب و تخطئه گوینده و خاستگاه آن می‌پردازد. منشا این مغالطه این تصور نادرست است که: «امکان ندارد یک عقیده صحیح و مستدل از سوی کسی که دارای موقعیت مناسب علمی و اجتماعی و... نیست، ارائه شود.» مانند این که «سیگار برای سلامتی زیانی ندارد؛ همین پزشکی که این کتاب را درباره زیان‌های دخانیات نوشته، خود سیگار می‌کشد.» در روایات اسلامی (روایت از علی بن ابی‌طالب) نیز این مغالطه نکوهش شده‌است. (نقد «من قال» به جای نقد «ما قال»)) اصلا خوندی پست های قبلیو؟تو واقعا فکر میکنی چون ما محصولات نرم افزاری غرب رو بصورت قانونی نمیخریم مارو تحریم کرده بود و حقوق مارو زیر پا میزاشت؟ (نه...) اگه اینطوره چرا الان با خوشحالی میاد تحریمو برمیداره میگه کرکم خواستید استفاده کنید حالشو ببرید فقط از نرم افزارهای ساخت ما استفاده کنید!
    یه مشت بچه که هیچی از سیاست و جنگ نرم سرشون نمیشه اومدن اینجا حرف از حقوق بشر میزنن. خوب کوچولو تو اگه میفهمیدی پشت پرده چه خبره دست به حمایت از غرب نمیزدی (شما که 24 سالته چه قدر بیش تر از من در مورد سیاست می دونی؟! دکترای علوم سیاسی داری یا در مورد جنگ نرم صاحب نظری؟!)

    در ضمن قبلا گفتم الانم میگم. من به نوبه خودم همیشه از تولیدات داخلی حمایت کردم و با قیمت اصلی خریدم و به هیچ وجه هم کپی نکردم. (قبلا گفتم بازم می گم... تا وقتی ملت محصولات خارجی رو مفتی بخرن حمایت این گونه ی شما از تولید کننده ی داخلی کارساز نیست برای تولیدات داخلی...) ولی به هیچ وجه از کشوری و شرکتی/شرکت هایی که حقوق مشتری رو زیر پا میزارن و به واسطه نرم افزار و تکنولوژی مقاصد سیاسی خودشون رو دنبال میکنن حمایت نمیکنم حتی اگه داشته باشم! (خوب می تونی ویندوز نخری! می تونی Photoshop نخری! محصول خودشه، خودش تولید کرده! می خواد تولید کنه و فقط به ایرانی ها نفروشه! یا فقط به ایرانی ها خدمات نده! اما حق نداری زحمت یکی رو بخری و پولشو ندی چون خوشت نمی آد!...)
    شما اگه میخوای پول زحمت کسیو بدی برو از تولید داخل حمایت کن با خرید بازی ها و نرم افزارهای تولید داخل نه اینکه پولتو بریز تو جیب شرکتی که از ثروتش برای زمین زدنت استفاده میکنه. (اون موقع که حقوقت رعایت می شد چی؟ اون موقع که تحریم نبودی؟ می دونی چرا این قدر راحت حقوقت رو زیر پا می ذارن؟! به هیچ جایی نمی تونی شکایت کنی! خودت مجرمی! ضمنا صنعتت اون قدر پیشرفت نکرده که تو هم اونا رو تحریم کنی یا بخوای حقوقشون رو زیرپا بذاری! اینم به خاطر آثار زیان بار جرم خودته!...) اگرم نمیخوای برو هرکار میخوای بکن . موفق باشی

    من نمی گم همین الان برو پولتو بریز تو جیب خارجی ها. من می گم این قانون باید به صورت یه قراردادی که به سود همه باشه اجرا بشه. نفع دو طرفه داشته باشه. الان که همه حق همو می خورن خوب معلومه که اقدام یه جانبه مشکلو حل نمی کنه. اما اگه یه قراردادی بود که به سود دو طرف بود، اون موقع می شد مشکلات اساسا حل بشه. اون موقع تولیدات داخلی رونق پیدا می کرد، تحت تاثیر قیمت تولیدات خارجی... بعد که تولیدات داخلی رونق پیدا می کرد حتی ما هم می تونستیم به جایی برسیم که اونا رو تحریم کنیم و اقدام متقابل انجام بدیم...

  29. #109

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    hamidhws درست صحبت کن نمیشه بیای بگی شما کم سن و سال هستی و هیچی نمی فهمی
    به سن نیست به عقله که متسفانه شما یا نداری و یا استفاده نمی کنی
    ببخشید دوستان یکم تند میرم ولی ایشون در ارسال قبلیشون به من گفتن بچه الانم به یکی دیگه گفتن بچه
    الان زمان تیر کمون شاه نیست که هرکی ریشش سفید تره دانا تر باشه
    اینجا ما 15 ساله و پایین تر هم داریم که از تو بهتر می فهمن
    اصلا شما زرنگ ، بنده همین جا اعتراف می کنم که احمق ترین هستم
    جا داره ی تیکه هم بندازم تا دیگه اون قدر هم احمق فرض نشم >> تا بدان جا رسید دانش من که فهمیدم چیزی جز ابلح نیستم


    در ضمن کدوم شرکت خارجی حقوق مشتری رو زیر پا گذاشته اخه این پدر کشتگی ها و دعوا های 30یاسی رو چرا تو این جور مسایل وارد می کنی
    مثلا گوگل در جواب بعضی از سرویس ها که برا ایران قطعه گفته
    ما یک کمپانی امریکایی هستیم و کشور هایی که با ایالات متحد امریکا سیاست خوبی ندارند نمی توانند از این سرویس ها استفاده کنن (کوبا، کره شمالی، سوریه، ایران)
    این تمام چیزیست که ما می دانیم . متاسفیم

    علما هم این وسط فتحوا های جالبی میدن
    هرگونه استفاده از نرم افزار های امریکا و اسرایل و کشور هایی که ما با انها وارد جنگ هستیم اشکلی ندارد زیرا باعث ضربه زدن به انها می شود
    دیگه بیش از این وارد حاشیه نمی شم یهو می بینی سایت فـــیـلــتــر شد و...

  30. #110

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    من نمی گم همین الان برو پولتو بریز تو جیب خارجی ها. من می گم این قانون باید به صورت یه قراردادی که به سود همه باشه اجرا بشه. نفع دو طرفه داشته باشه. الان که همه حق همو می خورن خوب معلومه که اقدام یه جانبه مشکلو حل نمی کنه. اما اگه یه قراردادی بود که به سود دو طرف بود، اون موقع می شد مشکلات اساسا حل بشه. اون موقع تولیدات داخلی رونق پیدا می کرد، تحت تاثیر قیمت تولیدات خارجی... بعد که تولیدات داخلی رونق پیدا می کرد حتی ما هم می تونستیم به جایی برسیم که اونا رو تحریم کنیم و اقدام متقابل انجام بدیم...
    ببین دوست عزیز
    بزرگترین تولید کننده نرم افزار توی جهان امریکاست که توی اخرین امارش از 10 کمپانی برتر سال 2013 حوضه نرم افزار 8 تاش امریکایی بود! مطمئن باش اون مابقی هم زیر سلطه همین امریکا هستن. حالا کاری به اونا ندارم. اگه بخوای قوانین حقوق بشر رو بصورت یک انسان بی طرف بررسی کنی به این صورته: من میگم اگر قرار باشه من محصولی رو بخرم باید این ویژگی ها رو داشته باشه :1- پشتیبانی کامل و فرق نذاشتن بین خریدار 2- خرید محصول به قیمت واقعی 3-احترام به مشتری 4- اعتماد 2 جانبه
    به شخصه اگه این 4 عامل رعایت بشه خودم شخصا اولین کسی هستم که محصول اوریجینال تهیه میکنم. اما مورد اول که به هیچ وجه پشتیبانی نمیشه! حتی بعضا ایران توی لیست خرید این شرکت ها نیست و نرم افزار بصورت قاچاق و توسط واسط وارد میشه ,مورد دوم رو باید یه کارشناس اقتصادی نظر بده که بنده خودم از یک صاحب نظر در این مورد جویا شدم و نتیجه: قیمت اجناس وارداتی نرم افزاری (در مورد سخت افزار هم صدق میکنه) توی ایران به هیچ وجه با قیمت واقعی و منصفانه محصول همخوانی نداره و بعضا شما مجبوری چند برابر مقدار ارزش واقعی محصول رو برای خریداری اوریجینال اون محصول هزینه کنی . مورد سوم رو خودتون میدونید و در ضمن 100% هم جنبه سیاسی داره . مورد چهارم : چطور میشه به کشوری که حتی به مردم خودش هم رحم نمیکنه و با استفاده از تکنولوژی و نرم افزار ها و بدون کسب اجازه از خریدار اقدام به جاسوسی و سرقت اطلاعاتش میکنه اعتماد کرد؟وقتی کسی حقوق منه مصرف کننده رو رعایت نمیکنه من به چه عنوان حقوقشو رعایت کنم.

    می دونی چرا این قدر راحت حقوقت رو زیر پا می ذارن؟! به هیچ جایی نمی تونی شکایت کنی! خودت مجرمی!
    جالبه تاالان فکر میکردم امریکا داره حرف زور میزنه که میگه ایرانی نباید خودش صاحب تکنولوژی باشه و ما باید براش تصمیم بگیریم. پس نگو اون حق میگفته و ما کلا مجرم بودیم ! عجب کشف بزرگی کردی داداش زود برو به دولتمردا و بقیه مردمم بگو ما خودمون مجرمیم امریکا بنده خدا حق داره بزنه تو سرمون چون زورش میرسه باید زور بگه بهمون .بدو عزیزم به همه بگو همرو از گمراهی در بیار :)

    خوب می تونی ویندوز نخری! می تونی Photoshop نخری! محصول خودشه، خودش تولید کرده! می خواد تولید کنه و فقط به ایرانی ها نفروشه! یا فقط به ایرانی ها خدمات نده!
    داداش گلم خیلی ساده ای . تقصیر خودتم نیست چیزی از سیاست های پشت پرده نمیدونی فکر میکنی دنیا گل و بلبله :D
    اخه بدبختی با این که میدونه توی ایران فروش نمیکنه اما بازم میگه توروخدا از محصولاتم استفاده کنید میدونی چرا؟من بالا سر این موضوع چنتا پست دادم با چنتا منبع اگه نخوندی بخون

  31. #111
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نمی زاری دیگه نمی خواستم پست بزارم ولی می بینم نمیشه هی اسپم میدی توهین می کنی
    حالا چون جایگزین نداره باید دزدی کنی عمو جون؟عیبه نکن کار بدیه :)
    اون همه نوشتم فقط واسه همینش جواب داشتی پس خودتم حرفایی که گفتمو قبول داری ؟
    شما اگه میخوای پول زحمت کسیو بدی برو از تولید داخل حمایت کن با خرید بازی ها و نرم افزارهای تولید داخل نه اینکه پولتو بریز تو جیب شرکتی که از ثروتش برای زمین زدنت استفاده میکنه.اگرم نمیخوای برو هرکار میخوای بکن . موفق باشی
    نه واقعا فکر کردی این کار کافیه ؟وقتی با 5 تومن بهترین بازی های دنیا رو میشه خرید دیگه کی میاد بازی ایرانی بخره

    جالبه اکثر کسانی که دم از حمایت خارجی نه داخلی ! میزنن کم سن و سال هستن و بعضا نوجوان!
    هر کی ندونه فکر می کنه خودت 20 سال تو وزارت امور خارجه کار می کردی !
    اسپم که زیاد میدی یک پست هم بیا بزار درباره تجربیاتی که داری ببینم از2 خط بیشتر میشه ؟:)

    والا منم خودمو کشتم همینو بگم اما فکر کنم با یه سری مرفه بی درد طرفیم که از پول بابا جونشون به اسم انسانیت خرج میکنن!
    برادر جان خوب 99% مردم این مملکت توان خرید بر اساس کپی رایت رو ندارن! چرا با خودت روراست نیستی اخه ؟دلیلشم این نیست که همشون دزدن! وقتی کشوری مثل امریکا از رو قلدری میاد حرف زور میزنه و همرو تحریک میکنه کشور مارو تحریم کنن (که باعث ایجاد تورم و کاهش درامد مردم ما میشه) و 99% شرکت های بزرگی هم که نرم افزارهاشون رو میخری از همون دولت حمایت میکنن .استفاده غیر مجاز از اون محصولات حکم غنیمت داره نه دزدی ! من یکی که حتی اگه میلیاردر هم باشم حاضر نیستم پولمو تو جیب این شرکتا بریزم حالا اگه شما میخوای برو هرچی پول در میاری بریز تو حلق اینا. یا علی
    گیریم و حرف شما درست ولی وقتی که استفاده غیر مجاز باعث ضربه خوردن به تولید داخلی بشه بازم به نظرت اشکالی نداره ؟ سر خودتو کلاه میزاری سر خدا رو چی ؟ یارو تا حالا تو عمرش کامپیوتر ندیده بعد میاد فتوا میده اشکال نداره چی بگم اخه

    جان گپر نیز در ستون خود در این روزنامه آمریکایی به مساله استفاده دولت آمریکا از کمپانی‌های بزرگ نرم‌افزاری برای جاسوسی در نرم‌افزارها و اطلاعات موجود در شبکه‌های اجتماعی افراد اشاره کرده و آن را مشکل بزرگی برای این شرکت‌های بزرگ صنعتی و ارتباطی عنوان کرده است
    حالا این جان گپر کیه زورنامش چیه ستونش کجاست دیگه خدا میدونه ( جالبه تو اون سایت هیچ توضیحی دربارش نداده از همین قسمتش معلومه چقدر خبرش درسته !)
    اصلا با فرض درست بودن خبر به نظر شما وقتی که کپی رایت نباشه و 30 میلیون نفر ویندوز و افیس داشته باشن جاسوسی بیشتره یا وقتی که کپی رایت باشه و مردم برن سمت نرم افزار های رایگان و یا ایرانی ؟

  32. #112

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    باشه داداش من بچه شما بابابزرگ . من قصدم توهین نبود ولی خوب خدایی بعضی پست ها خیلی با روحیه لطیف و ساده کودکی همراه هست و اصلا هم اشکالی نداره چون شما دنیارو با دید خوب خودتون میبینید که خیلی هم خوبه , اما دوست گلم گاهی وقتا جلوی گرگ نباید بره باشی. شما مثلا اینجا میفرمایید :
    در ضمن کدوم شرکت خارجی حقوق مشتری رو زیر پا گذاشته اخه این پدر کشتگی ها و دعوا های 30یاسی رو چرا تو این جور مسایل وارد می کنی
    مثلا گوگل در جواب بعضی از سرویس ها که برا ایران قطعه گفته
    ما یک کمپانی امریکایی هستیم و کشور هایی که با ایالات متحد امریکا سیاست خوبی ندارند نمی توانند از این سرویس ها استفاده کنن (کوبا، کره شمالی، سوریه، ایران)
    این تمام چیزیست که ما می دانیم . متاسفیم
    خوب ایا شما برای استفاده از سرویس های مجانی گوگل هزینه پرداخت میکنید؟نه! پس اصلا قرار نیست حقوقت توی این زمینه زیر پا گذاشته بشه چون طبیعتا حقوقی نداری!
    اما حرف بنده اینه: اگه من برم یه نرم افزار اوریجینال از همین شرکت های دوست نما بخرم و نیشمم تا ته باز باشه که خیلی ادم خوبیم و حق اون شرکتو دادم بعدش اون نرم افزار بدون کسب اجازه از منه مصرف کننده حقوق منو زیر پا بزاره و اقدام به جاسوسی اطلاعات شخصی من کنه این چه معنی میده؟ به خدا لازم نیست حتما ریش سفید باشی تا این چیزای ساده رو بفهمی .

    (این جا جاش نیست بعضی مسائل سیاسی بازگو بشه اما مشکل ایران و امریکا + اسرائیل (محرک و کنترل کننده امریکا) خیلی عمیق تر از اونیه که فکرشو کنید. پیشنهاد میکنم سخنرانی های استاد رائفی پور رو ببینید . توی سخنرانی هاش کتاب های خوبی هم معرفی میکنه که میتونه خیلی مفید باشه تا خیلی ها بیشتر چشمو گوششون باز بشه)

    موفق باشید - بازم ببخشید اگه به کسی توهین شد

  33. #113

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    عزیز من اینجا جای نقد سیاست های امریکا نیست برو خدا روزی تو جای دیگه بده
    هر دولتی وظیفش اینا که به کشور و مردمش خدمت کنه نه اینکه به فکر کشور هایی باشه که مارو ادم هم حساب نمی کنن

  34. #114

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    نه واقعا فکر کردی این کار کافیه ؟وقتی با 5 تومن بهترین بازی های دنیا رو میشه خرید دیگه کی میاد بازی ایرانی بخره
    دوست گلم مگه شما نمیگی ما تولیدات خارج رو باید با قیمت اصلی بخریم؟مثلا یه بازی رو 200 300 هزار تومن حاضری بخری؟خوب چه اشکالی داره 50 هزار تومن بدی برای حمایت از تولید داخلی؟اگه 4 نفر مثل شما بجای فکر حمایت از تولیدات خارجی یکم تعصب و عرق ملی داشتن احتیاجی به زور برای قوانین کپی رایت هم نبود.
    ولی وقتی که استفاده غیر مجاز باعث ضربه خوردن به تولید داخلی بشه بازم به نظرت اشکالی نداره ؟
    جرا داداش گلم اشکال داره اما خودت هم خوب میدونی نمیشه این مشکلو با زور حل کرد (مخصوصا توی این برهه زمانی). این مشکل با فرهنگ سازی حل میشه و راهشم توی 2 خط بالاتر گفتم
    به نظر شما وقتی که کپی رایت نباشه و 30 میلیون نفر ویندوز و افیس داشته باشن جاسوسی بیشتره یا وقتی که کپی رایت باشه و مردم برن سمت نرم افزار های رایگان و یا ایرانی ؟
    دوست گلم یعنی حتما باید زور بالا سرمون باشه که بریم سمت نرم افزارهای ایرانی یا رایگان؟ خوب اون عزیزی که داره از نرم افزاری استفاده میکنه حتما احتیاج داره دیگه. مثلا مجبوره از ویندوز استفاده کنه مجبوره از فوتوشاپ یا محصولات ادوبی استفاده کنه چون وسیله کارشه و جایگزینی در حد و اندازه اون هم نیست !
    چرا راه دور میری؟یه مدت پیش دولت با بهانه (حالایا بهانه یا واقعیت) اینکه سرویس های پست الکترونیکی خارجی اطلاعات رو سرقت میکنن به صورت خودجوش تصمیم به بستن این سایت ها و مجبور کردن کاربرا به استفاده از سرویس های مشابه ایرانی کرد! به 1 روز نکشیده به غلط کردن افتاد. دوست گلم مقوله ای که میگید اگه واقعا اجرا بشه شک نکن ضرر اولشو خودمون میبینیم. باور کن راهش این نیست دوست گلم

  35. #115

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    عزیز من اینجا جای نقد سیاست های امریکا نیست
    منم که همینو گفتم داداش
    این جا جاش نیست بعضی مسائل سیاسی بازگو بشه
    هر دولتی وظیفش اینا که به کشور و مردمش خدمت کنه نه اینکه به فکر کشور هایی باشه که مارو ادم هم حساب نمی کنن
    خدا پدرتو بیامرزه منم که دارم همینو میگم! این شمایی که میخوای با خرید محصولات غربی از غرب حمایت کنی!

  36. #116

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    شما امدی از بی بی سی و روزنامه های امریکایی و .. خبر گذاشتی و کلا بحث رو 30یا30 کردی
    تو صفه قبلی گفتم تو اینجور تاپیکا معمولا هرکی میاد ی چی می پرونه و میره
    من دیگه رفتم . بنده توانایی دادن اسپم به اندازه 1 هزارم شما رو هم ندارم .

  37. #117

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    واقعا متاسفم تو ایران زندگی می کنم !

  38. #118
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    دوست گلم مگه شما نمیگی ما تولیدات خارج رو باید با قیمت اصلی بخریم؟مثلا یه بازی رو 200 300 هزار تومن حاضری بخری؟خوب چه اشکالی داره 50 هزار تومن بدی برای حمایت از تولید داخلی؟اگه 4 نفر مثل شما بجای فکر حمایت از تولیدات خارجی یکم تعصب و عرق ملی داشتن احتیاجی به زور برای قوانین کپی رایت هم نبود.
    نه دیگه شما اصلا منظور منو نفهمیدی من می گم باید کپی رایت باشه به خاطر خودمون نه به خاطر حمایت از غرب ! وقتی یک بازی 300 بشه خوب برای من خریدار هم انگیزه پیش میاد که برم بازی رو بخرم ولی الان چی ؟

    و این که به نظر من اگر ما بخوایم کپی رایت رو شروع کنیم باید اول از همین بازی ها شروع کنیم به3 دلیل
    1_ بازی نکردن مشکل اقتصادی یا چیز دیگه ای رو بوجود نمیاره مثل افیس نیست که بگیم اگر استفاده نکنیم کارمون روی زمین بمونه .
    2_ کسایی که بازی می کنن اصولا سن پایینی دارن که خوب همین باعث میشه تو همون سن های پایین با کپی رایت اشنا بشن و بعد چند سال که بزرگتر شدن راحت میشه کپی رایت رو کامل اجرا کرد
    3_اصلا یکی از دلایل افت تحصیلی تو ایران هم همین ارزون و زیاد بودن بازیه البته مشکلات که خیلی زیادن ولی خوب اینم می تونه یکیشون باشه


    جرا داداش گلم اشکال داره اما خودت هم خوب میدونی نمیشه این مشکلو با زور حل کرد (مخصوصا توی این برهه زمانی).
    حالا که خودتم می دونی اشکال داره پس چرا پافشاری می کنی رو حرفت ؟
    و زور هم خودش فرهنگ سازی به حساب میاد دیگه جایی که قانون نباشه هرج و مرج میشه شکی توش نیست
    این مشکل با فرهنگ سازی حل میشه و راهشم توی 2 خط بالاتر گفتم
    خوشم میاد خودت می گی با فرهنگ سازی مشکل حل میشه بعد میای تو بقیه پست هات دانلود غیر قانونی رو ترویج میدی!

    مجبوره از ویندوز استفاده کنه مجبوره از فوتوشاپ یا محصولات ادوبی استفاده کنه چون وسیله کارشه و جایگزینی در حد و اندازه اون هم نیست !
    خوب کسی که مجبوره میره پول میده می خره بالاخره هر کاری وسیله می خواد یک نجار رو هم شما حساب کنی برای کار کردن کلی وسیله می خره نمیشه که به مفت خوردن عادت کنیم!
    یه مدت پیش دولت با بهانه (حالایا بهانه یا واقعیت) اینکه سرویس های پست الکترونیکی خارجی اطلاعات رو سرقت میکنن به صورت خودجوش تصمیم به بستن این سایت ها و مجبور کردن کاربرا به استفاده از سرویس های مشابه ایرانی کرد! به 1 روز نکشیده به غلط کردن افتاد.
    پست الکترونیک که فرق می کنه حتی فکر کردن درباره استفاده نکردنش هم خنده داره!

  39. #119
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    ببین دوست عزیز
    بزرگترین تولید کننده نرم افزار توی جهان امریکاست که توی اخرین امارش از 10 کمپانی برتر سال 2013 حوضه نرم افزار 8 تاش امریکایی بود! مطمئن باش اون مابقی هم زیر سلطه همین امریکا هستن. حالا کاری به اونا ندارم. اگه بخوای قوانین حقوق بشر رو بصورت یک انسان بی طرف بررسی کنی به این صورته: من میگم اگر قرار باشه من محصولی رو بخرم باید این ویژگی ها رو داشته باشه :1- پشتیبانی کامل و فرق نذاشتن بین خریدار 2- خرید محصول به قیمت واقعی 3-احترام به مشتری 4- اعتماد 2 جانبه (خوب درست... منم قبول دارم... حالا یه محصولی این ویژگی ها رو نداره... چی کار می کنی... خوب نمی خری دیگه! زوری که نمی شه شما بری محصول طرفو بگیری استفاده کنی چون با شرایطش موافق نیستی!)
    به شخصه اگه این 4 عامل رعایت بشه خودم شخصا اولین کسی هستم که محصول اوریجینال تهیه میکنم. اما مورد اول که به هیچ وجه پشتیبانی نمیشه! حتی بعضا ایران توی لیست خرید این شرکت ها نیست و نرم افزار بصورت قاچاق و توسط واسط وارد میشه (واقعا برای طرف عاقلانه است که بیاد درگاه شتاب راه بندازه واسه مردمی که کلا از نرم افزار کرک شده استفاده می کنن؟! جدا خودشو مسخره نمی کنه با این کار؟...) ,مورد دوم رو باید یه کارشناس اقتصادی نظر بده که بنده خودم از یک صاحب نظر در این مورد جویا شدم و نتیجه: قیمت اجناس وارداتی نرم افزاری (در مورد سخت افزار هم صدق میکنه) توی ایران به هیچ وجه با قیمت واقعی و منصفانه محصول همخوانی نداره (یعنی چی؟ خوب وضع اقتصادی خودمون مگه مشکل نداره... خوب معلومه شما باید زحمت بیش تری بکشی تا همون محصول رو تهیه کنی... خوب وقتی اوضاع دلار این جوریه... ارزش پول کشور شما این جوریه... مردمت دلالی می کنن... چه انتظاری داشتی... نکنه می خوای محصول 20 دلاری رو 20 ریال بدن بهت یا 20 هزار تومن...) و بعضا شما مجبوری چند برابر مقدار ارزش واقعی محصول رو برای خریداری اوریجینال اون محصول هزینه کنی . (قیمت محصول رو صاحبش تایین می کنه... خوب اگه موافق نیستی نمی خری...) مورد سوم رو خودتون میدونید و در ضمن 100% هم جنبه سیاسی داره . مورد چهارم : چطور میشه به کشوری که حتی به مردم خودش هم رحم نمیکنه و با استفاده از تکنولوژی و نرم افزار ها و بدون کسب اجازه از خریدار اقدام به جاسوسی و سرقت اطلاعاتش میکنه اعتماد کرد؟وقتی کسی حقوق منه مصرف کننده رو رعایت نمیکنه من به چه عنوان حقوقشو رعایت کنم. (ببین شما وقتی محصول طرف رو می خری انگار باهاش وارد یه جور معامله شدی... شرایط معامله رو که می دونی... خوشت نمی آد برای چی معامله می کنی؟! بعضا خودشون می گن ممکنه ما از شما جاسوسی کنیم...)

    جالبه تاالان فکر میکردم امریکا داره حرف زور میزنه که میگه ایرانی نباید خودش صاحب تکنولوژی باشه و ما باید براش تصمیم بگیریم. پس نگو اون حق میگفته و ما کلا مجرم بودیم ! (آقا آمریکا غلط هم کرده... ولی مگه همیشه قراره یه کشوری حق باشه؟! یعنی چون آمریکا اشتباهاتی کرده، ما حتما... ای بابا بحث سیاسی هم که نمی تونیم بکنیم...) عجب کشف بزرگی کردی داداش زود برو به دولتمردا و بقیه مردمم بگو ما خودمون مجرمیم امریکا بنده خدا حق داره بزنه تو سرمون چون زورش میرسه باید زور بگه بهمون .بدو عزیزم به همه بگو همرو از گمراهی در بیار :)


    داداش گلم خیلی ساده ای . تقصیر خودتم نیست چیزی از سیاست های پشت پرده نمیدونی فکر میکنی دنیا گل و بلبله :D
    اخه بدبختی با این که میدونه توی ایران فروش نمیکنه اما بازم میگه توروخدا از محصولاتم استفاده کنید میدونی چرا؟من بالا سر این موضوع چنتا پست دادم با چنتا منبع اگه نخوندی بخون

  40. #120
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: فرا مشکل برنامه نویسان ایرانی ...

    آقا خلاصه ته خیلی از مسائل رو بگیری می خوره به اقتصاد و سیاست... اجازه بحثش هم که...
    حمایت از تولیدات داخلی <= برقراری شرایط رقابت <= رعایت حقوق تولیدات خارجی <= قانون Copyright <= ... <= حل مشکلات سیاسی و اقتصادی ما

    خوب می بینی که مشکل اول راه حل خودشو داره... اما مشکلات سیاسی و اقتصادی مانع شده... که قکر می کنم فعلا اونا دست ما برنامه نویسا نیست...

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. چرا اینقدر JSON در بین برنامه نویسان ایرانی کمرنگ شده است؟
    نوشته شده توسط vahid4134 در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1387, 18:35 عصر
  2. کمک از برنامه نویسان این مشکل از چی هستش
    نوشته شده توسط padash در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 02:04 صبح
  3. نظر خواهی از برنامه نویسان عزیز ایرانی
    نوشته شده توسط pm_hamze در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1387, 23:17 عصر
  4. سال نو بر همه اعضای جامعه برنامه نویسان ایرانی مبارک :)
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 65
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1384, 03:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •