نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جستجو در وب ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    Exclamation جستجو در وب ویو

    سلام به همه
    برای جستجو در وب ویو من از کد زیر استفاده میکنم

    titleWebView.setWebViewClient(new WebViewClient() {
    @Override
    public void onPageFinished(WebView view, String url) {
    if(searchText!=null && searchText!=""){
    int i = titleWebView.findAll(searchText);
    Toast.makeText(getApplicationContext(), "Found "+i+" results !", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    try
    {
    Method m = WebView.class.getMethod("setFindIsUp", Boolean.TYPE);
    m.invoke(titleWebView, true);
    }
    catch (Throwable ignored){}
    searchText="";
    }
    }
    });

    خیلی خوبه
    فقط ستا مشکل داره
    یک: اینکه متن فارسی رو درست پیدا نمیکنه
    یعنی یک یا دو کرکتر، چپ یا راست رو رنگی میکنه
    کد زیر رو اضافه کردم
    titleWebView.getSettings().setDefaultTextEncodingN  ame("utf-8");

    اما بیفایده بود
    دو: اولین انتخاب رو با چهار ضلعی تو پر نشون میده باقی رو با چهار ضلعی تو خالی
    من میخوام همش رو مثل هم نمایش بده (چهار ضلعی تو پر)
    واسه این چیزی پیدا نکردم
    سه: تغییر رنگ این چهار ضلعی ها!
    تموم شد
    با تشکر از همه

  2. #2

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    میشه یه مثالی بزارید؟
    یه لحظه نگاهی به کد بنده بندازید؟
    چرا کار نمیکنه؟

    package com.search.demo;


    import java.lang.reflect.Method;

    import android.app.Activity;
    import android.os.Bundle;
    import android.view.KeyEvent;
    import android.view.Menu;
    import android.view.MenuItem;
    import android.view.View;
    import android.view.View.OnClickListener;
    import android.view.View.OnKeyListener;
    import android.webkit.WebView;
    import android.widget.Button;
    import android.widget.EditText;
    import android.widget.LinearLayout;
    import android.widget.Toast;

    public class MainActivity extends Activity {
    WebView mWebView;
    private LinearLayout container;
    private Button nextButton, closeButton;
    private EditText findBox;
    /** Called when the activity is first created. */
    @Override
    public void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);
    mWebView = (WebView)findViewById(R.id.webView);
    mWebView.loadUrl("http://yahoo.com/");
    }

    private static final int SEARCH_MENU_ID = Menu.FIRST;

    @Override
    public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu){
    super.onCreateOptionsMenu(menu);

    menu.add(0, SEARCH_MENU_ID, 0, "Search");

    return true;
    }

    public boolean onPrepareOptionsMenu(Menu menu){
    super.onPrepareOptionsMenu(menu);
    return true;
    }

    public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item){
    switch(item.getItemId()){
    case SEARCH_MENU_ID:
    search();
    return true;
    }
    return true;
    }

    public void search(){
    container = (LinearLayout)findViewById(R.id.layoutId);

    nextButton = new Button(this);
    nextButton.setText("Next");
    nextButton.setOnClickListener(new OnClickListener(){
    @Override
    public void onClick(View v){
    mWebView.findNext(true);
    }
    });
    container.addView(nextButton);

    closeButton = new Button(this);
    closeButton.setText("Close");
    closeButton.setOnClickListener(new OnClickListener(){
    @Override
    public void onClick(View v){
    container.removeAllViews();

    }
    });
    container.addView(closeButton);

    findBox = new EditText(this);
    findBox.setMinEms(30);
    findBox.setSingleLine(true);
    findBox.setHint("Search");

    findBox.setOnKeyListener(new OnKeyListener(){
    public boolean onKey(View v, int keyCode, KeyEvent event){
    if((event.getAction() == KeyEvent.ACTION_DOWN) && ((keyCode == KeyEvent.KEYCODE_ENTER))){
    mWebView.findAll(findBox.getText().toString());

    try{
    Toast.makeText(MainActivity.this, (findBox.getText()).toString(), 1).show();
    Method m = WebView.class.getMethod("setFindIsUp", Boolean.TYPE);
    m.invoke(mWebView, true);
    }catch(Exception ignored){}
    }
    return false;
    }
    });

    container.addView(findBox);
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    ماشالله به کد
    خوب دقیقا چه کاری میخوای بکنی و چه کاری رو انجام نمیده رو لطفا بگو
    تا سوالت بهتر درک بشه دوست من

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    یک نکته ی مهم
    زمانی که یک برنامه رو مینویسی آخرش Shift + Alt + F رو بزن تا کدت مرتب بشه
    و خوانایی اون بشتر بشه
    اینجوری خطا یابیش هم راحت تر میشه !

  5. #5

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    وقتی ویجت وب ویو آدرس سایتی رو باز میکنه
    میخام از تو اون سایت محتوای کلمات و یا همون حروف را جستجو کنه
    کدش تا جایی که من میدونم درسته
    فقط نمیدونم چرا جواب نمیده!
    اگه میشه لطف کنید برام پروژه اماده بزارید چوث اونجوری درکش بیشتره!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:03 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار darkenerboy
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    545

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    کاری نداره
    شما یه css توی assets میزاری و توی صفحه های وبت اون رو آدرس میدی
    چیزی که من دیدم اینه ولی باید راه های بهتری هم داشته باشه
    ولی
    من بخاطر یکسری چیز ها نتونستم از این استفاده کنم
    الان نسخه 1.4 هستش انشاالله توی نسخه 1.6 این موضوع هم حل میشه که در دست کاره

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:02 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamyd_reza مشاهده تاپیک
    اگه شما تونستی برای متن فارسی فونت اختصاصی تو وب ویو استفاده کنی من 24 تا صلوات برای سلامتیت میفرستم
    دوست عزیز چرا نشه خیلی خوب هم میشه
    بنده این کار رو کردم .اگه میخوای کدهاش رو بگم 24 تا صلوات بفرست تا فردا واست بزارم :D (البته تاحالا به این غلظت این کار رو نکردم)

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:02 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamyd_reza مشاهده تاپیک
    به دلیل استقبال شد 25 تا
    داداش لطفا بزار ولی برای اند 4 به بالاباشه ها
    آقا بسیار بسیار شرمنده یه نگاه کردم دیدم سورس برنامم رو ندارم (واسه یه سال پیش‌ـتابستون پارسال بود) و اینکه خودم هم کدش حفظ نیستم ولی این امید رو بهتون میدم که امکانش هست


    بله بله یافتم فقط یه مشکلی هست (اون موقع هم داشت) داخل اندروید 4 فونت تغییر نمیکنه واسه اندروید 2 اینا کار میکنه (خبر بدی هست میدونم )

    http://www.esfandune.ir/%D8%A8%D8%B1...8%D9%86%D8%AA/

    شما کده اولی داخل فایل html تون بزارین و بعد هم فونت های سه فایلیش رو هم قرار بدین بعد هم با وب ویو اجراش کنید فقط گفتم داخل 4 کار نمیکنه نمیدونم چرا

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    پست
    179

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    ----------
    آخرین ویرایش به وسیله hamyd_reza : سه شنبه 12 شهریور 1392 در 17:07 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار abbasalim
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    یزد ـ‌ اردکان
    پست
    1,039

    نقل قول: جستجو در وب ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamyd_reza مشاهده تاپیک
    جناب زرنگ ما هم کارمونو با آقای معلی شروع کردیم ، گفتم که نمیشه
    حالا روش کار میکنیم تا بشه :D تاحالا البته بهش نیاز نداشتم

تاپیک های مشابه

  1. جستجو در گرید ویو با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1390, 23:20 عصر
  2. سوال: جستجو در گرید ویو با استفاده از linq
    نوشته شده توسط omid_kimia در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 10:24 صبح
  3. سوال: کد جستجو در گرید ویو
    نوشته شده توسط sanaz mm در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 آذر 1389, 20:49 عصر
  4. در خواست....جستجو و گرید ویو
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 10:49 صبح
  5. نمایش نتیجه جستجو در گراید ویو به صورتیکه...
    نوشته شده توسط samaram در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 20:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •