نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تصویر بع عنوان یک کلید

  1. #1

    تصویر به عنوان یک کلید

    سلام

    چگونه میشه رفتار یک عکس رو به یک button تبدیل کرد ؟

    مثلا بشه روش کلیک کرد ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: تصویر بع عنوان یک کلید

    یه button بزار ، با استفاده از StyleSheet هم برای پس زمینه عکس بزار و هر کاری که میخوایی انجام بده.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  3. #3

    نقل قول: تصویر بع عنوان یک کلید

    آخه اون عکس در باتم بد قرار میگیره !
    هر کاری کردم و اینترنت رو زیر رو کردم باز عکس کامل کلید رو نمی پوشونه !

    شما چطوری قرار میدی ؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    سن
    29
    پست
    596

    نقل قول: تصویر بع عنوان یک کلید

    خوب نگشتی دیگه :)
    احتمالا باید با همون style ها بشه
    یک راه دیگشم اینه که از کلاس QPushButton ارث ببری و paintevent رو دوباره بنویسی
    یک مثال سادشو برات میزارم نگاه کن
    testPushButton.rar
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: تصویر بع عنوان یک کلید

    با style ها نمیشه ؟ آخه 60تا کلید در صفحه هم دارم بخوام واسه هرکدوم.. خیلی وقت می بره !

  6. #6

    نقل قول: تصویر بع عنوان یک کلید

    به این صورت حل شد :

    ui->pushButton1->setStyleSheet("background-image: url(:/PIC/Button-1.png);"
    "background-repeat: no-repeat;"
    "background-position: center center");


    از همه دوستان که جواب دادن تشکر می کنم .

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    NULL
    پست
    87

    نقل قول: تصویر بع عنوان یک کلید

    سلام.
    برای اینکه به تونی یه رخدادی رو با کلیک رو عکس راه بندازی 2 تا راه داری :
    1- برو تو گوگل و qt promote widget رو سرچ کن.فیلم آموزشش تو یوتیوب هست.
    2- یه label بزار. عکسش رو تنظیم کن.بعد:
    کلاس جدید بساز به نام my_label
    سپس تو my_label.h کد زیر رو وارد کن.

    #ifndef MY_LABEL_H
    #define MY_LABEL_H

    #include <QLabel>
    #include <QMouseEvent>

    class my_label : public QLabel
    {
    Q_OBJECT
    public:
    explicit my_label(QWidget *parent = 0);

    signals:
    void mousePressEvent(QMouseEvent *ev);
    void mouseMoveEvent(QMouseEvent *ev);
    };

    #endif // MY_LABEL_H


    بعد برو تو my_label.cpp و کد زیر رو وارد کن:


    #include "my_label.h"

    my_label::my_label(QWidget *parent) :
    QLabel(parent)
    {
    setMouseTracking(true);
    }
    حالا برو روی لیبلی که گذاشته بود و روش کلیک راست کن.
    گزینه promote to رو بزن.
    تو صفحه ای که باز شد موارد زیر رو تنظیم کن.
    base class name = QLabel
    promoted class name = my_label
    header file = my_label.h
    global include رو تیک بزن.
    بعد promote رو کلیک کن.
    حالا می تونی این طوری استفاده کنی :

    connect(ui->back,SIGNAL(mousePressEvent(QMouseEvent*)),this,SLOT(back()));


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 07:49 صبح
  2. سوال: افزودن دو تصویر به عنوان کادر قالب
    نوشته شده توسط AdlerStein در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1392, 12:11 عصر
  3. سوال: داشتن تصویر به عنوان BackGround در کریستال به شرطی که موقع چاپ و یا Expert Report " در خروجی نباشد
    نوشته شده توسط aftabeshargh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 دی 1391, 18:34 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1391, 11:17 صبح
  5. قراردادن تصویر به عنوان والپیپر ویندوز
    نوشته شده توسط tamizi2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •