نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    Post ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود) همراه با نمونه کد

    خوب تو آموزش قبلی نحوه ذخیره کردن عکس از طریق آدرس رو گفتم در لینک زیر
    https://barnamenevis.org/showthread.p...DB%8C%D9%85%29

    حالا میریم سراغ ذخیره عکس در بانک.
    البته من خودم این روشو واسه پروژه های خیلی بزرگ پیشنهاد نمیدم چون به مرور زمان با حجیم شدن حجم بانک سرعت میاد پایین.
    قبل از هرچیز باید بانکمون رو طراحی کنیم. یک بانک به نام savepic ایجاد کنید
    و یک جدول به نام test که دارای دو فیلد id و pic باشه
    فیلد id را از نوع int تعریف کنید
    فیلد piv را از نوع varbinary(MAX)

    خوب واسه شروع کار نیاز به دو پیکچر باکس داریم
    پیکچر باکس اول برای لود کردن و انتخاب عکس به نام : pictureBox1
    و پیکچر باکس دوم برای نمایش عکس از درون دیتابیس به نام : pictureBox2

    یه تکست باکس برای گرفتن آی دی عکس به نام : textBox1

    سه عدد باتن یکی برای انتخاب عکس یکی برای ذخیره عکس و دیگری برای واکشی عکس از دیتا بیس

    خوب برای انتخاب عکس و نشان دادنش در پیکچرباکس از کد زیر استفاده میکنیم
    private void btnSelectImage_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog openFileDialog1 = new OpenFileDialog();//yek shey az OpenFileDialog misazim
    DialogResult result = openFileDialog1.ShowDialog(); // ba ein code panjereye OpenFileDialog ra namayesh midim vase entekhabe ax
    if (result == DialogResult.OK) // khob age to panjereye OpenFileDialog ax ro entekhab konim va ok ro bezanim sharte zir ejra mishe
    {
    string addressPic = openFileDialog1.FileName;//ein dastor addrese axe entekhab shodaro mirize to moteghayere addressPic
    pictureBox1.Image = new Bitmap(addressPic);

    }
    }


    حالا برای ذخیره عکس از کد زیر استفاده میکنیم
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arraypic = ms.GetBuffer();
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "server=(local);database=savepic;trusted_connectio n=yes";
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "insert into test (id,pic) values (@id,@pic)";
    com.Parameters.AddWithValue("@id", textBox1.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@pic", arraypic);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("ok");

    }
    و برای خواندن عکس از کد زیر استفاده میکنیم
    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);database=savepic;tru sted_connection=yes");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    try
    {
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "select pic from test where id=" + textBox1.Text;
    byte[] Img = (byte[])cmd.ExecuteScalar();
    string str = Convert.ToString(DateTime.Now.ToFileTime());
    FileStream fs = new FileStream(str, FileMode.CreateNew, FileAccess.Write);
    fs.Write(Img, 0, Img.Length);
    fs.Flush();
    fs.Close();
    pictureBox2.Image = Image.FromFile(str);
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("عکس مورد نظر پیدا نشد. لطفا آی دی وارد شده را با دقت وارد کنید", "بروز خطا");
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    سلام
    ممنون بابت آموزش ...
    اگه بخوام تو اکسس این کارو کنیم چی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    چطوری میشه همزمان چند عکس رو ذخیره کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    سلام
    ریختن هر نوع فایلی داخل بانک اطلاعات و فراخوانی آن در برنامه خودش
    البته این با اکسس هستش ولی فقط کافیه Oledb و تبدیل به sql کنید و using رو هم عوض کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود) همراه با نمونه کد

    چرا وقتی دکمه ذخیره رو می زنم این ارور رو میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    قبل از con.open دستور ms.close() بزنید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    نقل قول نوشته شده توسط soonami مشاهده تاپیک
    قبل از con.open دستور ms.close() بزنید
    جواب نداد....

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    سرویس sql شما run نیست

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    سرویس sql شما run نیست
    چه جوری run میشه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    داخل Runبنویسید services.msc بعد اینتر کنید , توی صفحه ای که باز میشه سرویس sql رو پیدا کنید و استارت کنید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    داخل Runبنویسید services.msc بعد اینتر کنید , توی صفحه ای که باز میشه سرویس sql رو پیدا کنید و استارت کنید
    تشکر که وقت گذاشتی ولی متاسفانه کار نکرد
    من از اس کیو ال اکسپرس خود ویژوال 2010 استفاده می کنم
    ابتدا بانک و جدول رو ایجاد می کنم بعد با استفاده از دیتا سورس کانکشن رو می سازم همان طور که در تصویر میبینید در ارور لیست خطایی وجود ندارد و برنامه ران می شود اما نمی دانم چرا عکس سیو نمی شود حتی فایل ضمینه شده هم تو سیستم من اینطوری بود
    در صورتی که خودم بانک و جدول ایجاد می کنم چنین مشکلی ندارم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    سلام سپاس .
    اگر توجه کرده باشید در کنار exe برنامه یک سری فایل بعد ذخیره و نمایش عکس ها ایجاد میشود چه طوری انها رو پاک کنیم؟

  13. #13

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    سلام امیر جان
    میشه چند تا عکس رو با ی آی دی هم ذخیره کرد؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    اگه تعداد عکسهات مشخصه میتونی به تعداد اونها در یک رکورد فیلد بسازی و با یک ای دی اضافه کنی , اما بهتره برای عکس یه تیبل جدا ایجاد کنی و عکسا رو توی اون ذخیره کنی

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    131

    Wink نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    سلام دوستان یه سوال اساسی که دیگه توش موندم اغا عکس برای من ذخیره نمی شه به کدام توجه کنید

    Sketch.jpg

    می خوام همراه با اطلاعات مشتری عکسش رو هم بگیرم تو دیتابیس ذخیره کنم ( حجمش کمه برای همین میخوام تو دیتابیس ذخیره بشه ) نه آدرس دهی کنم

    هر کاری می کنم نمی شه یه نگاهی بکنید لطفا کجا اشتباه کردم(( راستی سال 1396 هم مبارک سال خوشی براتون آرزو می کنم))

  16. #16

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    نقل قول نوشته شده توسط esmael_g مشاهده تاپیک
    سلام دوستان یه سوال اساسی که دیگه توش موندم اغا عکس برای من ذخیره نمی شه به کدام توجه کنید

    Sketch.jpg

    می خوام همراه با اطلاعات مشتری عکسش رو هم بگیرم تو دیتابیس ذخیره کنم ( حجمش کمه برای همین میخوام تو دیتابیس ذخیره بشه ) نه آدرس دهی کنم

    هر کاری می کنم نمی شه یه نگاهی بکنید لطفا کجا اشتباه کردم(( راستی سال 1396 هم مبارک سال خوشی براتون آرزو می کنم))
    به جای عکس، کد بزارید.

    خطا میده؟ متن خطا؟
    همه مقادیر رو به صورت پارامتر ارسال کنید. هم از نظر امنیت و هم از نظر خوانایی کد و جلوگیری از خطاهای احتمالی.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    131

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    خوب اینم کد
      MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arraypic = ms.GetBuffer();
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=Taxi;Integrated Security=True";
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "insert into Driver(Codemili,name,fname,roz,mah,sal,shenasnameh ,car,mayenefani,fuel,fader,img) values('" + textBox4.Text + "','" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text +"','" + comboBox1.Text + "','" + comboBox2.Text + "','" + comboBox3.Text + "','" + textBox1.Text + "','" + textBox5.Text + "','" + textBox6.Text + "','" + comboBox4.Text + "','" + textBox7.Text + "@img" + "')";
    com.Parameters.AddWithValue("@img", arraypic);
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    view();


    دوم اینم ارور
    Sketch.jpg

    این که شکل درسته نمی دونم اما هرجور حساب می کنم باید درست باشه و دوم هم تو انجمن و... تنها روش ذخیره عکس ( تنها ) رو نشون دادن من انجام میدم (مثل کد بالا) اما جواب نمی ده همراه با داده های دیگم ذخیره نمی شه و ارور میده

  18. #18

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    قبل از @img ویرگول , نذاشتید. بعدش هم نیازی به تک کوتیشن ندارد.
    لینک زیر رو هم ببینید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%A7-parameter

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    131

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    حالا یه مشکل دیگه ذخیره شد اما دیتاگرید اینجوری نشونش میده مثل شکل پایین چیکار کنم دیتاگرید تصویر فرد رو نشون بده
    Sketch.jpg
    نگید نگشتم گشتم تو نت و هم تو تنظیمات دیتاگرید حتی بعضی ها هم گفتن باید به صورت اتومات نشون بده؟

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    131

    نقل قول: ذخیره تصویر در بانک (در خود بانک ذخیره می شود)

    هی یادش بخیر اون زمان راستش من زیاد بلد نبودم برای ذخیره عکس و باز یابی در کل از روشی که من در بالا داده ذخیره کردم استفاده نکنید درست نیست از روش اسمش چی بود ؟؟/ فک کنم رشته ای بود استفاده کنید همون روشی که امیر جان استفاده کردن و کد های بالا رو برای ذخیره عکس استفاده کردن در کل عالی بود

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره تصویر از طریق وی بی در بانک اطلاعاتی مرتبط
    نوشته شده توسط elahe3 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1390, 21:59 عصر
  2. سوال: خواندن اطلاعات یک صفحه وب و ذخیره در بانک اطلاعاتی خود
    نوشته شده توسط SQLMAN در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 14:39 عصر
  3. یک مشکل کوچک در ذخیره تصویر در بانک sql
    نوشته شده توسط slashslash2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1388, 08:25 صبح
  4. ذخیره تصویر در بانک sql server 2005
    نوشته شده توسط siroustalebi در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 18:42 عصر
  5. ذخیره تصویر در بانک SQL Server یا Access
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 13:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •