نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بدست آوردن تعداد روز از جمع تعدادی ساعت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    بدست آوردن تعداد روز از جمع تعدادی ساعت

    سلام چطوری میتونم از حاصل جمع چند ساعت تعداد روز رو بدست بیارم
    مثلا جمع چند ساعت میشه 49:00 چطوری روزش رو جدا کنم
    روش زیر هم روشی هست که برای جمع استفاده میکنم
    کد HTML:
                ////جمع ساعات کاری
                string sec = "00:00";
    
                for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
                {
                    TimeSpan span = DateTime.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value.ToString()) - DateTime.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value.ToString());
                    Console.WriteLine(span);
                    
                    sec = Convert.ToString(Convert.ToDateTime(sec) + span);
                    sec = Convert.ToDateTime(sec).Hour + ":" + Convert.ToDateTime(sec).Minute;
                    lMorning.Text = sec;
                }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز از جمع تعدادی ساعت

    خب تعداد ساعت ها تقسیم بر 24 شه تداد روزها به دست میاد .. !!

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز از جمع تعدادی ساعت

    با سلام.
    در کل یک مقدار کار رو پیچیده کردید، با استفاده از TimeSpan ساده تر انجام می شد.
    به هر حال برای تبدیل ساعت به روز هم از همان کلاس TimeSpan استفاده کنید. مثال:

    MessageBox.Show(TimeSpan.FromHours(49).TotalDays.T oString());
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز از جمع تعدادی ساعت

    نقل قول نوشته شده توسط CsharpNevisi مشاهده تاپیک
    خب تعداد ساعت ها تقسیم بر 24 شه تداد روزها به دست میاد .. !!
    وقتی عمل جمع رو انجام میده اگه از 24 بزرگتر بشه اون 24 رو بصورت اتومات نشون نمیده البته نمیدونم چیکارش میکنه
    اما چیزی که به من نشون داد از حاصل 49 فقط عدد 1 بود یعنی اون 2 روز نمیدونم چی میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز از جمع تعدادی ساعت

    نقل قول نوشته شده توسط M.safa مشاهده تاپیک
    با سلام.
    در کل یک مقدار کار رو پیچیده کردید، با استفاده از TimeSpan ساده تر انجام می شد.
    به هر حال برای تبدیل ساعت به روز هم از همان کلاس TimeSpan استفاده کنید. مثال:

    MessageBox.Show(TimeSpan.FromHours(49).TotalDays.T oString());
    با توجه به تایپیک زیر دیگه راهی جز استفاده از این روش نداشتم
    جمع دو داده از نوع تاریخ یا ساعت
    حالا من نتونستم از مثال شما استفاده کنم اگه امکان داره لطفا بیشتر توضیح بدید
    ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: بدست آوردن تعداد روز از جمع تعدادی ساعت

    این بحث تاریخ و ساعت هم برای من شده یه مشکل بزرگ کسی نیست ؟

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: بدست آوردن تعداد روز های مانده به تاریخ پایانی
    نوشته شده توسط NitroPlus در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 09:48 صبح
  2. بدست آوردن تعداد کانکشن ها به یک دیتابیس
    نوشته شده توسط idic1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 14:35 عصر
  3. بدست آوردن تعداد افراد اون لاین در سایت
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 09:48 صبح
  4. بدست آوردن تعداد پیکسلهای یک رنگ مشخص از تصویر بیت مپ
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1383, 13:28 عصر
  5. بدست آوردن تعداد روزهای بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط sarina در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1382, 00:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •