نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل Kendo UI در layout بعد از آپیدیت References

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    Angry مشکل Kendo UI در layout بعد از آپیدیت References

    من از Kendo UI اسفاده میکنم .قتی پروژه ای میسازم با چند تا از Reference مشکل داره و اونها رو شناسایی نمی کنه بعد از آپدیت References کل css بهم می ریزه.سرویسهای که مشکل دارند
    تمامی DotNetOpenAuth ، WebGrease، WebMatrix ،Newtonsoft.Json
    هستند.
    البته من از update all در nuget استفاده کردم و حتما jquery ها هم آپدیت شده.
    این مشکل مربوط میشه به layout حتی script هایی رو که تو layout نوشتم اجرا نمیشه مجبورم برم تو هر view اسکریپت رو بنویسم انگار layout وجود نداره.
    یک مشکل دیگه ام بعد از اون اتفاق افتاده اینه که Datepicker Kendo با دیتا پیکر فارسی با هم میان برای همین مجبور شدم DateTimeدر EditorTemplates پاک کنم تا فقط Datepicker فارسی بیاد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل Kendo UI در layout بعد از آپیدیت References

    آره، فکر کنم من هم وقتی از SignalR تو پروژه استفاده کردم، مشکل مشابهی تو منوهای Kendo UI داشتم؛ SecurityTrimming رو false به منو اضافه کردم درست شد، ببینید با این کار تفاوتی ایجاد میشه؟


    @(Html.Kendo().Menu()
    .Name("header-menu")
    .SecurityTrimming(false)
    ...

    البته DotNetOpenAuth و WebMatrix که نه Newtonsoft.Json مشکل داشت، WebGrease هم نمیدونم چی هست!
    دلیلش رو نمی دونم، گشتم، هیچ جا جوابی پیدا نکردم، ولی بالاخره تو فروم Telerik پیگیر شدم که اینو بهم گفتن ...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: مشکل Kendo UI در layout بعد از آپیدیت References

    مجبور شدم ورژن بالhتری از Kendo UI رو نصب کنم که مشکل حل شه ولی به یک مشکل بزگ تر برخوردم حالا چون Kendo UI یک سرویس داره که تمام اجزاش رو میشه با اون فارسی کرد برای فارسی کردن اون رو که خودش یک پروژه هست رو به پروژم اضافه میکردم حلا نمیدونم ازکجا باید دوباره بیارمش اسم سرویس KENDO.MVC ورژنی هم که دارم ازش استفاده میکنم 2013.1.514.340 که داخل q2 .خواهشا در مرود دو سوال کمک کنید

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: مشکل Kendo UI در layout بعد از آپیدیت References

    پروژه تان را با فالب آماده Kendo UI Asp.net MVC Application ایجاد نکنید. یک پروژه عادی ASP.NET MVC 4 ایجاد کنید، سپس از منوی Kendo UI گزینه Convert to... را انتخاب کنید، همه چیز درست خواهد بود.
    Datepicker Kendo با دیتا پیکر فارسی با هم میان برای همین مجبور شدم DateTimeدر EditorTemplates پاک کنم تا فقط Datepicker فارسی بیاد.
    راه حل کار همینی است که انجام داده اید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل Kendo UI در layout بعد از آپیدیت References

    نقل قول نوشته شده توسط gama_slv مشاهده تاپیک
    مجبور شدم ورژن بالhتری از Kendo UI رو نصب کنم که مشکل حل شه ...
    اسم سرویس KENDO.MVC ورژنی هم که دارم ازش استفاده میکنم 2013.1.514.340 که داخل q2 ...
    میشه بپرسم این ورژن ها رو از کجا میارید؟ منظورم اینه که Kendo UI نسخۀ Commercial (همون که Html Helper برای MVC داره نه متن بازش) اینقدر در دسترس هست که شما وقتی مجبور بشید ازش استفاده می کنید؟ من مدتهای مدیدی! گشتم و در نهایت 2012.1.423 رو تونستم پیدا کنم (Tooltip، ColorPicker و MultiSelect و ... نداره)، که اونم تقریباً هرچی رو لازم داشتم، اینقدر اذیت شدم که فریمورک اش (بیشتر هم CSS ها) رو مجبور شدم دستکاری کنم و از خیر بسیاری هم گذشتم :(

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    126

    نقل قول: مشکل Kendo UI در layout بعد از آپیدیت References

    در سایتهای دانلود ایرانی بگردید پیدا میشه آخرین ورژنه kendo داخل Telerik.Controls.for.NET.Q2.2013 به صورت جداگانه هست. لینک دانلود رو نمیتونم بزارم چون تایپیک رو می بندن؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با هندل کردن RowDeleting بعد از حذف به روش دستی
    نوشته شده توسط hamparvaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 22:07 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 اسفند 1386, 11:03 صبح
  3. مشکل با بزرگ شدن کامند بعد از اجرا
    نوشته شده توسط omid68 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 00:07 صبح
  4. مشکل در بالا آمدن سایت بعد از آپلود
    نوشته شده توسط Neo Persian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 13:44 عصر
  5. مشکل در استفاده از کریستال بعد از نصب
    نوشته شده توسط kmotavali در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •