صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 52 از 52

نام تاپیک: راه های افزایش سرعت در C++‎

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    اولا اینکه از چه کامپایلر و چه Ide استفاده میکنی؟
    ثانیا این میتونه به این بستگی داشته باشه که تو فایل پروژه دست برده باشی
    مثلا اگه یه فایل sln تو ویژوال استودیو دارین باید همون جوری که هست بازش کنین نه با نوتپد یا وردپد و غیره و دستکاری کنین
    من به شما MinGW و Code::blocks رو پیشنهاد میکنم
    یه سرعت خیلی خفنی داره
    هم تو ران و هم تو مدیریت برنامه و سی پی یو
    فقط بدیش اینه که حجم exe رو زیاد میکنه
    اونم به خاطر لینکینگه

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    من از کامپایلر ویژوال ستودیو استفاده می کنم .
    ولی بلاخره نفهمیدم این MinGW چیه این روزا خیلی اسمشو می شنوم میشه توضیح بدین چون در این مورد انگار گنگ موندم.

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار darknes666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    دونستنش فایده ای نداره
    پست
    399

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط Nabege مشاهده تاپیک
    من از کامپایلر ویژوال ستودیو استفاده می کنم .
    ولی بلاخره نفهمیدم این MinGW چیه این روزا خیلی اسمشو می شنوم میشه توضیح بدین چون در این مورد انگار گنگ موندم.
    http://en.wikipedia.org/wiki/MinGW

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    MinGW یه سری نرم افزار اوپن سورسه مثل کامپایلر gcc و نرم افزار make بر روی ویندوزه
    اگه تو این تاپیک خونده باشی گفتم با MinGW کامپایل کن
    یعنی یه کامپایلر هست
    غیر از زبانهای سی و سی پلاس پلاس زبانهای fortran, ada, pascal و غیره رو ساپورت میکنه
    این کالکشن توپ که gcc هم توش باشه کاملا بر اساس استانداردهای C++‎‎11 هستش و شما میتونین با C++‎‎11 ازش استفاده کنین.
    برای دانلودش میتونین برین
    اینجا
    آخرین ویرایش به وسیله brightening-eyes : سه شنبه 25 تیر 1392 در 23:29 عصر دلیل: زور زیاد

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    آقا brightening-eyes چقدر زور دارین فقط یه دفعه ای همه ی سایتو ویرایش نکنید !

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    یکم اشتباه نوشته بودم گفتم درستش کنم.
    ولی خودمونیم، زورم که خیلی زیاده
    شمام میخوای زورت زیاد بشه ویرایش کن.
    بحث تاپیکم به زور زیاد من نکش.
    سوالت راجع سرعت بود.
    راجع به زور زیاد میخوای بدونی پیام خصوصی بده.

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    نه بابا داشتم شوخی می کردم جدی نگیر!

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    خوب یه کتابخونه برای threading هست و اسمش tinythread++ هست
    خیلی خیلی قویه
    میتونه سرعت رو خیلی ببره بالا
    چون از تمام سی پی یو مستحفیض میشه
    سرعتشم که خدارو شکر بالا
    چون از کتابخونه C++‎11 استفاده میکنه
    حجمشم کمه
    همینطور اوپن سورسه

  9. #49
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    خوب من چطوری میتونم از این کتابخونه استفاده کنم ؟؟؟

  10. #50
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    سلام چند روزی نبودم
    جواب شما:
    خیلی راحت
    از
    اینجا[/URL]
    دانلودش میکنی
    بعدش اگه خواستی tinythread.cpp رو کنار پروژه کامپایل میکنی
    اگرم حال کردی کامپایل میکنی و به صورت یه static library درش میاری
    که من راه دومی رو پیشنهاد میدم.
    البته اون دوتا فایل tinythread.h و fast_mutex.h رو بریز تو اینکلود کامپایلر و بعدش تو tinythread.h این خط رو اضافه کن
    #include "fast_mutex.h"

    البته من دستکاری کردم اگه خواستی بگو برات بزارم الآن حالشو ندارم.

  11. #51
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    تو الکترونِ داخل cpu
    پست
    127

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    آره منم یه چند روزی نبودم .
    اگه فایل های مورد نیاز دستکاری شده شما رو بزارید ممنون میشم .
    آخرین ویرایش به وسیله Nabege : چهارشنبه 02 مرداد 1392 در 06:53 صبح دلیل: زور خیلی خیلی زیادتر از brightening-eyes

  12. #52
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شرق تهران
    سن
    32
    پست
    162

    نقل قول: راه های افزایش سرعت در C++‎

    آپلود کردم
    میتونی از
    اینجا با حجم یادم نیست فقط یادمه که حجمش کمه[/URL]
    دانلود کنی.
    [/SIZE]

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش های افزایش سرعت exe
    نوشته شده توسط sadaf_ در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 17:49 عصر
  2. افزایش سرعت در خواندن فایل های بیش از 10k
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1388, 14:31 عصر
  3. افزایش سرعت در بانک های اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hoja06101001 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1387, 16:32 عصر
  4. روش های افزایش سرعت در dotnetnuke
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 13:58 عصر
  5. روش یا کامپوننتی برای افزایش سرعت برنامه های بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1386, 03:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •