نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: باز نشدن صفحه

  1. #1

    باز نشدن صفحه

    سلام
    من صفحه ای جدید در پوشه CONTROLLERS به نام site.php درسته کردم و درون آن این کد را نوشتم:
    <?

    class site extends Controller{

    function index(){

    echo 'hello world';

    }

    }

    اما وقتی به این نشانی میروم با پیغام ارور 404 مواجه میشم:
    http://localhost/ci/index.php/site/
    البته باید بگم اسم پوشه codeigniter در رایانه من ci هستش
    لطفاً راهنماییم کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    نقل قول: باز نشدن صفحه

    سلام
    از کدوم ورژن استفاده میکنید؟
    فک کنم mod_rewrite روی سرور apache تون فعال نباشه.

  3. #3

    نقل قول: باز نشدن صفحه

    سلام با تشکر از پاسخ شما
    من از طریق xampp کار می کنم و این هم عکسش
    http://uploadtak.ir/images/ao6ahln7o4dwecnk7ix6.png
    این چیزی که شما گفتید رو نمیدونم چیه ولی راهنماییم کنید که چه جوری فعالش کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: باز نشدن صفحه

    اگه آخرین نسخه ی codeigniter رو دانلود کردید به جای controllers بنویسید CI_Controller

    و همین طور base_url رو هم درست باید ست کنید .

  5. #5

    نقل قول: باز نشدن صفحه

    با سلام این کد رو تست کن دوست عزیز:
    class Site extends CI_Controller
    {
    public function index()
    {
    echo("test!");
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: باز نشدن صفحه

    سلام با تشکر از راهنماییتون
    من ورژن 1.7.1 را دانلود کردم و تستش کردم(ورژنی که در فیلم آموزشی که طبق آن یاد میگرفتم هم همین است)
    اما به جای ارور 404 این نوشته ها رو نوشت:
    http://uploadtak.ir/images/zqki0z0fy6kuqev0r564.png

  7. #7

    نقل قول: باز نشدن صفحه

    با تشکر از پاسختون
    نشد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: باز نشدن صفحه

    وقتی دانلود میکنی کداگینایتر رو یه کلاس به اسم wellcom داره
    همون رو کپی و تغییر نام بده تو اون بنویس کدت رو ... اون بالا قبل کلاس باید یه سری کدها باشه که شما نزاشتی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز نشدن صفحه اگر آدرس مستقیم بود
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 آبان 1391, 01:13 صبح
  2. سوال: باز نشدن صفحه دیزاین ویژوال برای WPF
    نوشته شده توسط AliEbr در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 04:43 صبح
  3. باز نشدن صفحه html با اینترنت اکسپلورر
    نوشته شده توسط mehbod.rayaneh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 21:53 عصر
  4. باز نشدن صفحه Crystal Reports Gallery
    نوشته شده توسط vandermond در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 04:18 صبح
  5. باز نشدن صفحه Crystal Reports Gallery
    نوشته شده توسط vandermond در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1389, 01:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •