نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

  1. #1

    کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    سلام :
    تو یه تکست باکس یه مقادیری ورد میشه با این فرمت :
    215,000000
    من می خوام فقط 215 بمونه ما بقی حذف بشه ، ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    این کدو نگا کن .. !!
                string a = "150,00,00";
    string[] str = a.Split(',');
    foreach (string b in str)
    {
    MessageBox.Show(b);
    }
    //str[0]="150"
    //str[1]="00"
    //str[2]="00"

  3. #3

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    نه این کد خوبی نیست ، ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrshadms مشاهده تاپیک
    نه این کد خوبی نیست ، ممنون
    باهاش چه مشکلی داری مگه ؟؟

  5. #5

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    من می خوام اون قسمت رو حذف کنم این کد چطوری این کار رو انجام میده ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrshadms مشاهده تاپیک
    من می خوام اون قسمت رو حذف کنم این کد چطوری این کار رو انجام میده ؟
                string a = "150,00,00";
    string[] str = a.Split(',');
    a = str[0];

    اینطوری a مقدارش میشه 150

  7. #7

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrshadms مشاهده تاپیک
    نه این کد خوبی نیست ، ممنون
    وا !!!!!! یعنی چی کد خوبی نیست!!!! شما ببین کارتو انجام میده یا نه دیگه به خوب بودن یا نبودن چیکار داری؟؟؟؟!!!!

    من می خوام اون قسمت رو حذف کنم این کد چطوری این کار رو انجام میده ؟
    متد split باعث میشه که شما بر اساس کاراکتری خاص یک string رو از هم جدا کنی
    مثلا تو 215,000000 اگه بر اساس , این عدد رو split کنی میاد اینجوری میکنه s[0] = 215 و s[1] = 000000 و شما کافیه s[0] رو چاپ کنی
    مثلا اگه کدی رو که بالا داده شده رو ( همونی که میگی خوب نیست! ) به این شکل تغییر بدی بهتر بشه
    string a = "215,00000";
    string[] str = a.Split(',');
    MessageBox.Show(str[0]);

  8. #8

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    ببین کار به این صورت هست که یه سری مقادیر از گرید میاد ت تکست این یه هدد به شکل مثلاً 65,0000 حالا من می خوام بلافاصله عدد تبدیل بشه به 65

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrshadms مشاهده تاپیک
    ببین کار به این صورت هست که یه سری مقادیر از گرید میاد ت تکست این یه هدد به شکل مثلاً 65,0000 حالا من می خوام بلافاصله عدد تبدیل بشه به 65
    string a = "150,00,00";
    string[] str = a.Split(',');
    a = str[0];

    خب این کد میاد هرچی که قبل از ویرگول اول باشه رو نگخ میداره بقیه رو حذف میکنه >>12,000>>12 .... 5468,0>>5468 ..... عدد چهارم , عدد سوم , عدد دوم , عدد اول >> عدد اول
    حالا میتونی به جای a اسم کادرمتنتو بزاری ... !!!

  10. #10

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    من این کد رو می نویسم حذف نمی کنه
       string[] str = txtZarib.Text.Split (',');
    MessageBox.Show(str[0]);

  11. #11

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    ینی منظرم اینه که عددی که تو مسیج نشون میده اینه 1,000000000

  12. #12

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    کسی نظر خاصی نداره ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrshadms مشاهده تاپیک
    من این کد رو می نویسم حذف نمی کنه
       string[] str = txtZarib.Text.Split (',');
    MessageBox.Show(str[0]);
    امکان نداره ..... میگی نه .... !!؟؟؟
    بفرما ... !!!
    txtSpliter.rar

  14. #14

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    جیزی که تو مسیج باکس نشون میده اینه :

    64.00000000

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط mehrshadms مشاهده تاپیک
    جیزی که تو مسیج باکس نشون میده اینه :
    64.00000000
    خب دوست عزیز شما باید ببینی طبق کدوم کاراکتر میخوایی جدا کنی .... !!!
    اول گفته بود میخوام طبق این جدا کنم ( , ) الان میگی ( . ) خب طبق هر کدوم میخوایی جدا کنی اونو این وسط بنویس
    string[] str = txtZarib.Text.Split ('جای کاراکتری که میخوایی طبق اون جدا کنی');
    MessageBox.Show(str[0]);

    مثلا
    string[] str = txtZarib.Text.Split (',');
    MessageBox.Show(str[0]);

  16. #16

    نقل قول: کنترل مقادیر وارد شده در تکست باکس

    Here is what you want:

    string num=" 215,000000";
    long result=long.Parse(num.Split(',').First());

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کنترل تعداد کارکترهای وارد شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط majesticsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 22:42 عصر
  2. سوال: جست و جو در رشته هاس وارد شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط morrning در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1388, 16:24 عصر
  3. سوال: تشخیص نوع کاراکتر وارد شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط mghanar2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1388, 11:32 صبح
  4. سوال: محدود کاردن تعداد کاراکترهای وارد شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط donya100 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 اسفند 1387, 18:38 عصر
  5. سوال: بدست آوردن مکان حرف وارد شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط h.jaza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •