نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: mysql یا mysqli یا PDO ?

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    mysql یا mysqli یا PDO ?

    سلام
    فکر کنم استفاده از mysql و mysqli خطرsqlInjection رو در پیش داشته باشه درسته ؟
    PDO بهتر از بقیه است ؟

  2. #2

    نقل قول: mysql یا mysqli یا PDO ?

    سلام. مسلما PDO قدرتمندتر و برتر از MySQLi است که در این مورد هم مقالاتی در نت هست.
    در PDO می‌توان بجای escape string از متد quote استفاده کرد اما PDO و MySQLi مفهوم بهتری به نام «پارامتری کردن» را معرفی کرده‌اند که امنیت آن بالاتر و خیال شما هم آسوده‌تر می‌شود. مثلا شما به PDO می‌گویید که کوئری من این است:
    SELECT * FROM `news` WHERE `category`=? AND `language`=?

    دو پارامتر زبان و دسته را به صورت جداگانه به آن می‌دهید. لذا PDO خودش می‌داند که با آن متغیرها چه کند که با کوئری تداخلی ایجاد نشود که منجر به اینجکشن شود.

    زمانی که صحبت از PDO یا MySQLi یا escape string می‌کنیم، منظورمان حفاظت بانک در برابر اینجکشن است که همین‌ها کافی است و تابع strip tag ربطی به این موضوع (حملات اینجکشن) ندارد و مربوط به بحث دیگری به نام حملات xss است که قبل از چاپ (بعد از اجرای کوئری و گرفتن نتیجه آن) باید به آن پرداخت و گفتیم که htmlpurifier بهترین روش برای پاکسازی html ارسال شونده به براوزر کاربر از نظر حملات xss (دزدیدن کوکی و ...) است.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: mysql یا mysqli یا PDO ?

    سلام . مسلما بهتر است. البته از PDO بیشتر برای ایجاد ارتباط با بانکهای اطلاعاتی مختلف با کوچکترین تغییر استفاده می کنند ( البته تا اونجایی که بنده اطلاع دارم ) . برای جلو گیری از SQL Injectionبهتره از Store Procedureاستفاده کنید. موفق باشید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sahebgharan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    61

    نقل قول: mysql یا mysqli یا PDO ?

    اینم بخونین بدک نیست: http://net.tutsplus.com/tutorials/ph...hould-you-use/

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فرق بين دستورات mysql و mysqli چيست ؟
    نوشته شده توسط imanitc در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1392, 01:20 صبح
  2. مبتدی: تفاوت بین mysql و mysqli
    نوشته شده توسط chaown در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1392, 17:01 عصر
  3. mysql و mysqli
    نوشته شده توسط peachcms در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 31 خرداد 1391, 07:44 صبح
  4. سوال: فرق مجموعه تابع Mysql با Mysqli
    نوشته شده توسط armsoftpc در بخش PHP
    پاسخ: 28
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1390, 00:14 صبح
  5. تفاوت اکستنشن mysql یا mysqli
    نوشته شده توسط hercules_3d در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 19:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •