نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    45

    Question خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    Server Error in '/' Application.

    The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.IO.InvalidDataException: The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream.

    Source Error:

    Line 149: Line 150: public string sms_deliver(string smsid) { Line 151: return base.Channel.sms_deliver(smsid); Line 152: } Line 153:

    Source File: c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Temp orary ASP.NET Files\root\7612fa20\7eba5129\App_WebReferences.e4v agn_t.0.cs Line: 151

    Stack Trace:

    [InvalidDataException: The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream.] System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleRe turnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg) +10618895 System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateI nvoke(MessageData& msgData, Int32 type) +336 sms_service.sms_webservicePort.sms_deliver(String smsid) +0 sms_service.sms_webservicePortClient.sms_deliver(S tring smsid) in c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\Temp orary ASP.NET Files\root\7612fa20\7eba5129\App_WebReferences.e4v agn_t.0.cs:151 delivery_report.show_delivery_report(Int32 _cp) in d:\hosts\arax-sms.ir\httpdocs\delivery_report.aspx.cs:160 delivery_report.Page_Load(Object sender, EventArgs e) in d:\hosts\arax-sms.ir\httpdocs\delivery_report.aspx.cs:244 System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +51 System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +92 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +54 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +772


    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.18045

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    45

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    کسی به این خطا تا به حال برنخورده ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Progman.ir
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    بوشهر - سنگی
    پست
    94

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط M_Tavakoli_70 مشاهده تاپیک
    کسی به این خطا تا به حال برنخورده ؟
    Gzip ?????

  4. #4

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    چه م.قع این خطا رو میده؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    45

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط r_s1389@yahoo.com مشاهده تاپیک
    چه م.قع این خطا رو میده؟؟؟؟
    وقتی که می خواد از وب سرویس اطلاعات را بگیره حتی در ارسال کردن اطلاعات به وب سرویس خطا نمیده فقط در دریافت از وب سرویس خطا میده.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    45

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Progman.ir مشاهده تاپیک
    Gzip ?????
    آره عزیز فکر کنم یک نوع فشرده سازی باشه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    45

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    بچه ها کسی نبود بتونه کمک کنه

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Progman.ir
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    بوشهر - سنگی
    پست
    94

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط M_Tavakoli_70 مشاهده تاپیک
    آره عزیز فکر کنم یک نوع فشرده سازی باشه
    خوب این نوع فشرده سازی توسط خودت بکار رفته؟ خودت نوشتیش این جی زیپ رو توی کد هات؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    45

    Unhappy نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Progman.ir مشاهده تاپیک
    خوب این نوع فشرده سازی توسط خودت بکار رفته؟ خودت نوشتیش این جی زیپ رو توی کد هات؟
    سلام، نه این را شرکتی که ازش وب سرویس گرفتم احتمالا نوشته و من فقط همون یک خط کد رانوشتم که از اون وب سرویس اطلاعات می گیره به همون خط کد هم خطا می ده.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    45

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    کمک کنید دیگه خیلی گیرم،

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    45

    نقل قول: خطا - کسی تا به حال به این خطا برخورده؟ چه طوری میشه این خطا را رفع کرد ؟

    تا حالا کسی به این خطا بر نخورده،

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری میشه این خطا رو برطرف کنم:sqlexception was unhandled
    نوشته شده توسط alobaloo در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1391, 18:13 عصر
  2. سوال: کسی می دونه چه جوری میشه این خطا رو رفع کرد؟
    نوشته شده توسط vimax65 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 12:28 عصر
  3. چطور میشه این خطا رو برطرف کرد؟
    نوشته شده توسط pishi127 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 03:29 صبح
  4. سوال: چه طوری میشه این دستور if رو نوشت؟
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1388, 09:33 صبح
  5. چه طوری میشه این ویو رو نوشت
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 00:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •