نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر مقادیر Properties.Settings.Default

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moferferi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    39
    پست
    788

    تغییر مقادیر Properties.Settings.Default

    با سلام

    من خیلی وقته که برنامه ویندوزی نساختم.واسه همین یادم رفته چطور مقادیر موجود در
    Properties.Settings.Default
    تغییر بدم
    البته سرچ کردم و دیدم ازین روش استفاده میشه
    Properties.Settings.Default.ServerName = "my val";
    Properties.Settings.Default.Save();

    اما مشکل اینه که مقدار را تغییر میده ،ولی تغییری توی فایل app.config ایجاد نمیشه و همون مقدار قبلیه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: تغییر مقادیر Properties.Settings.Default

    شاید تغییرات در فایلی کانفیگ در applicationData ذخیره می شه این مسیرو ببین .
    C:\Documents and Settings\NPSoft\Application Data\matinsoft

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: تغییر مقادیر Properties.Settings.Default

    نقل قول نوشته شده توسط moferferi مشاهده تاپیک
    با سلام

    من خیلی وقته که برنامه ویندوزی نساختم.واسه همین یادم رفته چطور مقادیر موجود در
    Properties.Settings.Default
    تغییر بدم
    البته سرچ کردم و دیدم ازین روش استفاده میشه
    Properties.Settings.Default.ServerName = "my val";
    Properties.Settings.Default.Save();

    اما مشکل اینه که مقدار را تغییر میده ،ولی تغییری توی فایل app.config ایجاد نمیشه و همون مقدار قبلیه.
    محتویات پوشه ی Debuge رو پاک کن و دوباره برنامه رو Rebuild کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: روش صحیح دسترسی به Properties.Settings.Default
    نوشته شده توسط 30yavash در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 06:07 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 10:43 صبح
  3. سوال: تغییر set default پرینتر در سی شارپ؟
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 13:49 عصر
  4. گفتگو: Properties.Settings.Default
    نوشته شده توسط djscsi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 21:12 عصر
  5. مشکل در تغییر مقادیر یک ستون از نوع date در datagrid ...
    نوشته شده توسط lomir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1383, 16:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •