نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دلیل به هم ریختن تگ های div در مرورگر های مختلف

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    دلیل به هم ریختن تگ های div در مرورگر های مختلف

    سلام
    من یک صفخه طراحی کزدم که در مرور گرهای مختلف جای div ها به هم می ریزه نمی دونم دلیلش چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    553

    نقل قول: دلیل به هم ریختن تگ های div در مرورگر های مختلف

    برای موقعیت دهی از چه style هایی استفاده کردی ؟
    کد صفحه رو بذاری بهتره !!!

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: دلیل به هم ریختن تگ های div در مرورگر های مختلف

    هر مرورگری برای هر خصیصه ای مقادیر پیش فرضی داره

    که باید به اونها توجه کنی

    مثلا شما اگر عکس ها رو براششون خط تعریف نکنی مرورگر اکسپلورر خودش یه خط آبی دورش میندازه

    برای اینکه راحت تر کار کنی مقداری راجع به reset css بخون کمکت میکنه
    کدت رو هم بزاری راحت تر میشه حرف زد

  4. #4

    نقل قول: دلیل به هم ریختن تگ های div در مرورگر های مختلف

    دوست عزیز اول فایل استایلت کدهای ریست رو بزار 99% درست میشه

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    نقل قول: دلیل به هم ریختن تگ های div در مرورگر های مختلف

    ممنونم که راهنمایی کردید ولی با اینکه reset.css را هم اضافه کردم نشد


    <div id=footer >
    <div id=new><div id=box-left><div id=right-l></div><div id=left-l></div><div id=earring-new><p id=title-new> مطالب سایت <p><div>

    <div id=content-fooder>
    <ul id=fooder-l>
    <li class=l1><a class=n href="">...... </a></li>
    <li class=l2><a class=n href="">.....</a></li>
    <li class=l3><a class=n href="">......</a></li>
    <li class=l4><a class=n href="">......</a></li>
    </ul>
    </div>
    </div>
    </div>

    این هم css قسمتی که جابجا می شه یعنی فقط div باid= earring-new جابجا می شه

    #earring-new{
    background-image: url('img/pic1.png');
    background-position: -195px -494px;
    position: relative;
    z-index: 1400;
    width: 315px;
    height: 70px;
    bottom: 133px;
    right: 17px;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله amoor1363 : دوشنبه 24 تیر 1392 در 21:56 عصر

تاپیک های مشابه

  1. من می خوام با تگ های div چهار ستون توی صفحه ایجاد کنم
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1389, 00:29 صبح
  2. مبتدی: طراحی قالب _چگونه المنت های div را در کنار هم قرار دهیم
    نوشته شده توسط andaron در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1389, 10:31 صبح
  3. سوال: مشکل در اجرای نادرست کد های javascrpt در مرورگر های مختلف
    نوشته شده توسط farzadny در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 08:00 صبح
  4. دلیل به هم ریختن نوشته های فارسی در کریستال
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 14:03 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 12:09 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •