نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجا د صفحه کلید مجازی با کلیک روی تکس باکس

  1. #1

    ایجا د صفحه کلید مجازی با کلیک روی تکس باکس

    سلام

    چه طور می شه مو قعی که روی یه تکس باکس کلیک می کنیم یه صفحه کلید مجازی باز بشه و بتونیم از اون برای تایپ کمک بگیریم؟( فرض کنید که به سیستم صفحه کلید وصل نیست و نمی تونید مستقیم تایپ کنید)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: ایجا د صفحه کلید مجازی با کلیک روی تکس باکس

    باید یه فرم دیگه ایجاد کنی و روی اون با استفاده از Button مثل کیبورد بچینی بعد با دستورات کد اسکی به تکس باکس بدی .
    یه خورده دردسرش زیاده

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sonofsun
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    77

    نقل قول: ایجا د صفحه کلید مجازی با کلیک روی تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط goldpower مشاهده تاپیک
    سلام

    چه طور می شه مو قعی که روی یه تکس باکس کلیک می کنیم یه صفحه کلید مجازی باز بشه و بتونیم از اون برای تایپ کمک بگیریم؟( فرض کنید که به سیستم صفحه کلید وصل نیست و نمی تونید مستقیم تایپ کنید)
    سلام تو رویداد mouse click تکس باکست این کد رو بذار همون on-screen keyboard خود ویندوز هست:

    System.Diagnostics.Process.Start("osk")

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: ایجا د صفحه کلید مجازی با کلیک روی تکس باکس

    اگر میخوای مثل پرتال های بانکها یه پنجره کوچیک کنار textBox باز بشه باید تو رویداد mouse click اون textBox یه فرم دیگه رو که قبلا طراحی کردی رو open کنی.. منتها باید برای اون فرم یه property از نوع TextBox تعریف کنی و موقع show شدن این textbox رو به اون بفرستی و توی کلیک دکمه های فرم دومت (کیبورد مجازی) کلیدی که فشرده شده رو توی text این textbox که بهش فرستادی بریزی

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: صفحه کلید مجازی به هر زبانی که دلتون میخواد
    نوشته شده توسط Saber_Fatholahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 17:52 عصر
  2. صفحه کلید مجازی
    نوشته شده توسط sara66 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 15:14 عصر
  3. آیا امکانش هست که صفحه کلید مجازی نشان داده نشه ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 21:53 عصر
  4. صفحه کلید مجازی بر روی صفحه نمایش
    نوشته شده توسط RealDream در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 10:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •