نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: میشه DataGridView رو از ابتدا و با کد نویسی ایجادش کرد؟(با توجه به اینکه یک کلاس هستش)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    356

    میشه DataGridView رو از ابتدا و با کد نویسی ایجادش کرد؟(با توجه به اینکه یک کلاس هستش)

    درود به همه؛
    دوستان یک کدی می خوام بنویسم ولی گفتم قبلش از شما راهنمایی بگیرم.
    ببینید میشه براحتی با Drag کردن یک DataGridView رو آورد روی فرم.
    حالا با توجه به اینکه کد نویسی لذتش بیشتره و همچنین از اول اگه خودت شروع به نوشتن کنی دستت بازتره ، میخواستم ببینم با در نظر گرفتن اینکه DataGrid یک کلاس هستش با این دستور یک DataGrid ایجاد کردم:

        DataGridView DG = new DataGridView();
    DG.Show();

    آیا این کار درسته؟ حالا میشه همین رو بسطش داد و اطلاعاتی که مد نظرم هست رو از بانک با کد نویسی واکشی کنم؟
    مرسی از اینکه توجه کردین.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: میشه DataGridView رو از ابتدا و با کد نویسی ایجادش کرد؟(با توجه به اینکه یک کلاس هستش)

    بله.

    DataGridView dgv = new DataGridView();
    this.Controls.Add(dgv);
    dgv.Columns.Add(new DataGridViewTextBoxColumn());

  3. #3

    نقل قول: میشه DataGridView رو از ابتدا و با کد نویسی ایجادش کرد؟(با توجه به اینکه یک کلاس هستش)

    نقل قول نوشته شده توسط sahel65 مشاهده تاپیک
    درود به همه؛
    دوستان یک کدی می خوام بنویسم ولی گفتم قبلش از شما راهنمایی بگیرم.
    ببینید میشه براحتی با Drag کردن یک DataGridView رو آورد روی فرم.
    حالا با توجه به اینکه کد نویسی لذتش بیشتره و همچنین از اول اگه خودت شروع به نوشتن کنی دستت بازتره ، میخواستم ببینم با در نظر گرفتن اینکه DataGrid یک کلاس هستش با این دستور یک DataGrid ایجاد کردم:

        DataGridView DG = new DataGridView();
    DG.Show();

    آیا این کار درسته؟ حالا میشه همین رو بسطش داد و اطلاعاتی که مد نظرم هست رو از بانک با کد نویسی واکشی کنم؟
    مرسی از اینکه توجه کردین.
    با سلام و درود

    بله این امکان هست که شما توسط کلاس یک کنترل اونو بسازید و ازش استفاده کنین و بهش اطلاعات بدین مثلا اینطوری :

    SqlConnection cnn = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    cnn.Open();
    SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter("Select * from Accounts",cnn);

    DataTable dt=new DataTable();
    da.Fill(dt);

    DataGridView dg = new DataGridView();
    dg.DataSource = dt;

    this.Controls.Add(dg);



    که یک دیتاگرید ساخته میشه اطلاعات از بانک اطلاعاتی خونده میشه و داخل دیتاگرید نمایش داده میشه.

    موفق باشین
    بایت بایت

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: میشه DataGridView رو از ابتدا و با کد نویسی ایجادش کرد؟(با توجه به اینکه یک کلاس هستش)

    شما میتونی هم گرید و هم ستونها و کلا هر کاری که توی Design میکنی رو با کد هم انجام بدی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: میشه کد java را در یک زبان برنامه نویسی دیگر استفاده کرد
    نوشته شده توسط Anaswer در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 20:38 عصر
  2. آیا میشه یک یا چند فایل رو به یک UserControl ضمیمه کرد؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 10:12 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 09:15 صبح
  4. چطور میشه شکلک Nedstat رو از روی صفحه اول سایت نامرئی کرد؟
    نوشته شده توسط Zargari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 10:20 صبح
  5. چطور میشه با دلفی سیستم رو ری استارت یا شات دان کرد؟
    نوشته شده توسط Farrokhpey در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 19:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •