نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    Fars
    پست
    108

    Question C++‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    سلام. تو اين تاپيك کمی در باره استفاده C++‎‎‎‎‎ در نت بحث شده.( قفل شد.)چن تا سوال برام پیش اومده.
    دوست عزيزى از high performance صحبت كردن . منظور از high performance چيه؟ چه مزایایی داره برای وب سایت ها.

    امنيت سايت هاى كه با Visual C++‎‎‎‎‎‎‎.net نوشته ميشن چطوريه؟ ( اگه امنيت خوبه چرا همش C#‎‎‎‎‎‎‎ , php انتخاب ميكنن)

    دوست دیگه گفتن که استفاده از C++‎‎‎‎‎‎‎‎ در AppDomain ها مشکلاتی هم داره که دیگه بهش نمی پردازم.
    خب این مشکلات چیه ؟

    طراحى يه سايت با Visual C++‎‎‎‎‎‎‎.net بيشتر طول ميكشه يا با C#‎‎‎‎‎‎‎ یا با php؟ و از همه مهمتر كيفيت و امنیت كدوم بيشتر؟ البته میدونم مقایسه بین زبانها درست نیست.
    ميشه اينجا سايت هاى كه با Visual C++‎‎‎‎‎‎‎.net نوشته شدن قرار بدين. به هر حال انتخاب با برنامه نویساست.میتونن هر کدوم که خواستن رو انتخاب کنند.
    چنتا سوال دیگه هم بود که یادم رفت.
    آخرین ویرایش به وسیله محسن=0 : سه شنبه 03 دی 1392 در 10:10 صبح

  2. #2

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    در مورد پرفومنس اصلا اهمیت زیادی به زبون و اینها ندین ... هنر اسکیل کردن برنامه مهمه الان یه سایتی مثل Yellow Pages روی Ruby On Rails پیاده شده ( که از PHP هم کند تره ) ولی ترافیک این سایت سر به فلک میکشه، fb مدت ها رو PHP بوده و مشکلی نداشتن . میدونین که این دوتا ده ها مرتبه از ASP کند ترن ...
    شما اصلا نگران این بحث ها نباشین، مهم راحتی محیط کار شما و میزان نفوذ اون فریم ورکه، چه ASP.Net چه Ruby On Rails چه هر چیز دیگه ای ... اصلا به این تفاوت های ریز هم توجه نکنین .

    در نهایت هم بگم از نظر من اصولا C++‎ برای کارای وب راه دست نیست . اگر خیلی یه جایی حیاتی بود میتونین توی Ruby، PHP، Python تا جایی که میدونم اون بخش رو مستقیما رو C بنویسین . توی ASP هم Unsafe C#‎ بنویسین بسه ( البته اینجا هم میتونین C بنویسین ولی Unsafe معمولا نتیجه بهتری میده طبق گفته msdn )

    در مورد امنیتش هم چیزی نمیدونم ... ولی حدس نمیزنم تفاوت عجیبی کنه ... ( اگر سطح پایین کار کنیم امنیت شاید بره بالا ولی بازدهی برنامه نویس شدیدا میاد پایین، اگر سطح بالا کار کنیم هم با C#‎ فرق چندانی نمیکنه - کتابخونه یکیه دیگه ... )

  3. #3

    نقل قول: C++‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    fb مدت ها رو PHP بوده و مشکلی نداشتن . میدونین که این دوتا ده ها مرتبه از ASP کند ترن ...
    هر کی این رو گفته اشتباه گفته. کی گفته که PHP ده ها مرتبه از ASP کند تره؟ اتفاقاً سرعت PHP خیلی بالاتر از ASP هستش.

  4. #4

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Bandbaz مشاهده تاپیک
    در مورد پرفومنس اصلا اهمیت زیادی به زبون و اینها ندین ... هنر اسکیل کردن برنامه مهمه الان یه سایتی مثل Yellow Pages روی Ruby On Rails پیاده شده ( که از PHP هم کند تره ) ولی ترافیک این سایت سر به فلک میکشه، fb مدت ها رو PHP بوده و مشکلی نداشتن . میدونین که این دوتا ده ها مرتبه از ASP کند ترن ...
    شما اصلا نگران این بحث ها نباشین، مهم راحتی محیط کار شما و میزان نفوذ اون فریم ورکه، چه ASP.Net چه Ruby On Rails چه هر چیز دیگه ای ... اصلا به این تفاوت های ریز هم توجه نکنین .

    در نهایت هم بگم از نظر من اصولا C++‎ برای کارای وب راه دست نیست . اگر خیلی یه جایی حیاتی بود میتونین توی Ruby، PHP، Python تا جایی که میدونم اون بخش رو مستقیما رو C بنویسین . توی ASP هم Unsafe C#‎ بنویسین بسه ( البته اینجا هم میتونین C بنویسین ولی Unsafe معمولا نتیجه بهتری میده طبق گفته msdn )

    در مورد امنیتش هم چیزی نمیدونم ... ولی حدس نمیزنم تفاوت عجیبی کنه ... ( اگر سطح پایین کار کنیم امنیت شاید بره بالا ولی بازدهی برنامه نویس شدیدا میاد پایین، اگر سطح بالا کار کنیم هم با C#‎ فرق چندانی نمیکنه - کتابخونه یکیه دیگه ... )
    پی اچ پی کنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :O

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    هرچی توی پست شماره دو نوشته برعکس کنید.
    برای مشکلات AppDomain ها هم جست و جو کنید.

    تنها جایی که من دیدم C++‎/CLI استفاده شده و طرف راضی بوده کتابخونه های wrapper بوده و بس.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    کسانی که به سریعتر بودن Asp.Net از PHP شک دارند لطفا این مقاله را مطالعه کنند.
    http://www.karingroup.ir/fa/Article/...8C%D8%AA%D8%9F
    تازه ASP.Net با تکنولوژی MVC و بخصوص به دلیل داشتن Razor دیگه از نظر سرعت حرف واسه php نذاشته.

  7. #7

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    در رابطه با C++‎‎‎ .NET یک اشتباه محض از طرف مایکروسافت هستش که آورد با چهارچوب بدرد نحورش یعنی دات نت قاطیش کرد که باعث شده اکثرا برنامه نویس های تازه وارد C++‎‎‎ رو رو دات نت ببینند حتی بار ها شده طرف با به به چه چه برنامرو نوشته در آخر دیده از لحاظ سرعت و کارآیی و مخصوصا سازگاری با سیستم عامل های دیگه جواب منفی گرفته و این دلیلش آشنا نبودن برنامه نویسان با C++‎‎‎ اصلی هست.

    اشتباه نکنید کلا C++‎‎‎ در محیط ویژوال استدیو از وابستگی ویندوزی بودن استفاده میکنه که اصلا از نظر من یکی به درد نمیخورد مگر اینکه هدف شما فقط کار روی ویندوز باشه که اون یه امر دیگه ولی اگر واقعا میخوایید C++‎‎‎ نویس باشیدو برنامتون از قدرت و سرعت این زبان بهره مند باشه پیشنهاد میکنم از C++‎‎‎ کاملا Native و بدون وابستگی به چیزی استفاده کنید مثل استفاده از کتابخانه های xWidget و Qt ما بقیه این موارد همشون بچه بازین..

    در رابطه با PHP هم سرعت و قدرت این زبان مثل C++‎‎‎ که سرتر از همه زبان هاست در وب هم PHP حرف اول رو میزنه هرچی باشه PHP روهم با C++‎‎‎ نوشتن نه دات نت مثل C#‎‎‎ که برای ASP در نظر گرفته شده :D

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    در رابطه با C++‎‎‎‎‎‎‎ .NET یک اشتباه محض از طرف مایکروسافت هستش که آورد با چهارچوب بدرد نحورش یعنی دات نت قاطیش کرد که باعث شده اکثرا برنامه نویس های تازه وارد C++‎‎‎‎‎‎‎ رو رو دات نت ببینند حتی بار ها شده طرف با به به چه چه برنامرو نوشته در آخر دیده از لحاظ سرعت و کارآیی و مخصوصا سازگاری با سیستم عامل های دیگه جواب منفی گرفته و این دلیلش آشنا نبودن برنامه نویسان با C++‎‎‎‎‎‎‎ اصلی هست.

    اشتباه نکنید کلا C++‎‎‎‎‎‎‎ در محیط ویژوال استدیو از وابستگی ویندوزی بودن استفاده میکنه که اصلا از نظر من یکی به درد نمیخورد مگر اینکه هدف شما فقط کار روی ویندوز باشه که اون یه امر دیگه ولی اگر واقعا میخوایید C++‎‎‎‎‎‎‎ نویس باشیدو برنامتون از قدرت و سرعت این زبان بهره مند باشه پیشنهاد میکنم از C++‎‎‎‎‎‎‎ کاملا Native و بدون وابستگی به چیزی استفاده کنید مثل استفاده از کتابخانه های xWidget و Qt ما بقیه این موارد همشون بچه بازین..

    در رابطه با PHP هم سرعت و قدرت این زبان مثل C++‎‎‎‎‎‎‎ که سرتر از همه زبان هاست در وب هم PHP حرف اول رو میزنه هرچی باشه PHP روهم با C++‎‎‎‎‎‎‎ نوشتن نه دات نت مثل C#‎‎‎‎‎‎‎ که برای ASP در نظر گرفته شده :D
    تو چه محیطی ++C کار کنم کامپایلرش رو دقیقا نام ببرید و لینک دانلود بدین
    متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله habibb : دوشنبه 16 دی 1392 در 13:16 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    این پست رو نتونستم پاک کنم!!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله habibb : دوشنبه 16 دی 1392 در 13:18 عصر

  10. #10

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    قبل از اینکه بتونیم به این سوال جواب بدیم باید بدونیم که دات نت چیه و تفاوتش با کد محلی یا همون native چیه ؟
    کسانی که میدونن دات نت چیه و چه فرقی با کد محلی داره میتونن از روی مطالب زیر پرش کنند !!
    دات‌‌نت چیست؟
    همان‌طور که برای اجرای برنامه‌هایتان به‌ یک سیستم عامل مثل ویندوز احتیاج دارید، برای اجرای برنامه‌هایی که توسط زبان‌هایی مثل C#‎‎‎ و VB.Net نوشته می‌شوند نیز باید نرم افزار دات‌نت، روی ویندوز شما نصب شده باشد.
    دات‌نت به طور کلی از دو قسمت اصلی تشکیل شده:
    1. کتابخانه‌ی کلاس‌های دات نت
    2. CLR
    کتابخانه‌ی کلاسهای دات‌نت چیست؟
    کتابخانه‌ی کلاسهای دات‌نت مجموعه‌ی عظیمی از کلاسها، برای انجام کارهای مختلف
    از قبیل:
    اعمال ریاضی، کار با پایگاه داده، کار با فرمهای ویندوز و ... است. یکی از دلایل محبوبیت زبان‌های تحت دات‌نت وجود همین کلاس‌هاست. این کلاس‌ها علاوه بر اینکه امکانات مختلفی را برای برنامه‌نویسان مهیا می‌کنند، دارای سینتکس یکسان در تمام زبان‌های تحت دات‌نت می‌باشند.(مثلاً برای اتصال به پایگاه داده در C#‎‎‎ و vb.net از یک کلاس یکسان استفاده میکنیم.) که این محبوبیت دات‌نت را دوچندان می‌کند.

    حالا CLR چیه ؟
    CLR بخش مهمی از دات‌نت است که کنترل و مدیریت اجرای تمام برنامه‌هایی که با استفاده از دات‌نت نوشته شده‌اند را بر عهده دارد. و ما را قادر می‌سازد که در یک پروژه واحد، از زبان‌های برنامه‌نویسی متفاوتی استفاده کنیم.
    این کار دو مزیت دارد:
    • یکی اینکه می‌توانیم از قابلیت‌های زبان‌های مختلف استفاده کنیم.
    • دوم اینکه وقتی به صورت تیمی کار می‌کنیم ممکن است، تمام اعضای تیم تمایل نداشته باشند که از یک زبان واحد استفاده کنند.
    همچنین هر زبانی که با CLR‌کار می‌کند، دارای مدیریت حافظه است و خطا‌ها را از طریق اکسپشن‌ها دریافت می‌کند و می‌تواند Tread ایجاد کند.
    بحث مدیریت حافظه و اکسپشن ها رو به خودتون واگذار می کنم، چون اینجا بحث طولانی میشه
    برگردیم سر اصل مطلب
    کد محلی یا Native Code چیست؟
    برنامه‌های نوشته شده توسط C#‎‎‎ یا هر زبان دیگری برای اینکه بتواند اجرا شود، باید به کد قابل فهم برای سیستم‌عامل تبدیل شود. به این کد کد محلی یا کد Native می‌گویند. و به عمل تبدیل کد‌C#‎‎‎ به کد محلی را در اصطلاح برنامه‌نویسی کامپایل کردن می‌گویند.
    کد MSIL چیست؟
    همان‌طور که احتمالاً همهی شما می‌دانید، تمام کدهای نوشته شده در محیط دات‌نت‌(مثل زبان(C#‎‎‎، بعد از کامپایل ابتدا به یک زبان میانی به نامMSIL‌ تبدیل شده، سپس هنگام اجرای برنامه، توسط JIT به کد محلی تبدیل میشوند. این عمل باعث کند شدن زمان راهاندازی برنامه، و افزایش حجم کاری برنامه(در مواردی که نیاز است برنامه ما توسط چندین برنامه استفاده شود) میشود.
    در صورتی‌که در زبانهایی مثل C++‎‎‎ این چنین نیست. و کد نوشته شده در این زبان بعد از کامپایل به زبان اصلی ماشین(Native) تبدیل شده و برای اجرا شدن به هیچ ابزار اضافه‌ای احتیاج ندارد.(البته به جز کتابخانه های C++‎‎‎

  11. #11

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    کامپایلر C++‎، تنها کامپایلری است که به وسیله‌ی آن می‌توانیم هم کد مدیریت شده، و هم کد محلی تولید کنیم و آنها را در یک ماژول ترکیب کنیم.

    1. در برنامه‌های سمت سرور. چون در اکثر برنامه‌های تحت سرور تنها به یک نمونه از برنامه نیاز است، پس در این شرایط ‌کاهش حجم کاری حاصل نمی‌شود و کد native‌ ‌‌سودی برای ما ندارد.
    2. سرعت بالا آمدن برنامه فقط در اولین درخواست کلاینت کند است‌. در‌خواستهای بعدی با سرعت بالا اجرا می‌شوند. پس استفاده از کد native‌ تاثیر زیادی در عملکرد کلی برنامه ما بوجود نمی‌آورد.
    3. همچنین کد‌های native نمی‌توانند در AppDomain هایی مثل ASP.Net به اشتراک گذاشته شوند. پس در این شرایط نمی‌توانند حجم کاری برنامه را کاهش داده و کارایی برنامه را بالا ببرند. در این صورت استفاده از کد‌های native در AppDomain ها را به شما توصیه نمی‌کنم.
    با خواندن مطالب بالا حتماً متوجه شده‌اید که کدهای native که توسط زبان‌هایی مثل C++‎ نوشته می‌شوند(‌و به ظاهر دارای کارایی بالایی هستند) هم‌ مشکلات خاص خودشان را دارند. و پلت فرم دات‌نت علاوه بر اینکه ما را از دست و پنجه نرم‌کردن با بسیاری مشکلات سطح پایین معاف می‌کند و سرعت توسعه نرم‌افزار را بالا می‌برد، در بیشتر موارد بر‌خلاف تصور عموم باعث افزایش کارایی برنامه های ما می‌شود.

  12. #12

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    اگر می خواهید تحت پلت فرم قدرتمند دات نت برنامه بنویسید و از مزایای آن بهره ببرید من سی شارپ را به شما پیشنهاد میکنم.
    اما اگر هم دات نت را دوست دارید و هم در کارهای خود نیاز به نوشتن برنامه های native دارید، C++‎ یکه تاز است و حرفی برای رقبا باقی نمی گذارد

    اما در کل استفاده از cpp/cli یک انتخاب خردمندانه است، که دست ما را برای انجام هر کاری باز می کند.

    لطفاً در این نظر سنجی هم شرکت کنید


    https://barnamenevis.org/showthread.p...6%D8%AF-%D8%9F

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    اینقدر این مطالب درست و کامل و مرتبط و با پشتوانه علمی هستند که زبان از توصیفشون باز میمونه.
    خیلی معذرت میخوام ولی وقتی یک مقدار با روش کار چیزهایی که راجع بهشون صحبت میکنید آشنا شدید میتونیم با هم صحبت کنیم.با این وضعیت چرندیاتی که گفتید من هیچ حرفی ندارم.
    روی صحبتم هم با شماست csvbcscp

  14. #14

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    نگاه اینا.
    مردم.دارن کره ی مریخ رو فتح می کنن. اینا دارن . زبان جنگی می کنن.

  15. #15

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی از بنده پرسیده بودن که
    تو چه محیطی به غیر از دات نت ++C کار کنم کامپایلرش رو دقیقا نام ببرید و لینک دانلود بدین
    بستگی به سلیقه شما داره، اما اگه ویژوال استودیو قدرتمند رو نمی پسندید من C-Free رو بهتون پیشنهاد میکنم
    این محیط از کامپایلر های زیر پشتیبانی می کنه
    MinGW 2.95/3.x/4.x/5.0
    Cygwin
    Borland C++‎ Compiler
    Microsoft C++‎ Compiler
    Intel C++‎ Compiler
    Lcc-Win32
    Open Watcom C/C++‎
    Digital Mars C/C++‎
    Ch Interpreter
    اگه دوست داشتید میتونید سری به سایتش بزنید
    http://www.programarts.com/cfree_en/index.htm


    Eclipse هم پیشنهاد بعدی من به شماست...که کمی پیشرفته تره و امکانات بیشتری هم داره
    http://www.eclipse.org/downloads/moreinfo/c.php

    NetBeans هم یک محیط توسعه دیگه است، که انتخاب اول خیلی از برنامه نویس هاست
    میتونی اینم امتحان کنی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    یکی از دوستان از طریق پیام خصوصی از بنده پرسیده بودن که
    تو چه محیطی به غیر از دات نت ++C کار کنم کامپایلرش رو دقیقا نام ببرید و لینک دانلود بدین
    بستگی به سلیقه شما داره، اما اگه ویژوال استودیو قدرتمند رو نمی پسندید من C-Free رو بهتون پیشنهاد میکنم
    این محیط از کامپایلر های زیر پشتیبانی می کنه
    MinGW 2.95/3.x/4.x/5.0
    Cygwin
    Borland C++‎ Compiler
    Microsoft C++‎ Compiler
    Intel C++‎ Compiler
    Lcc-Win32
    Open Watcom C/C++‎
    Digital Mars C/C++‎
    Ch Interpreter
    اگه دوست داشتید میتونید سری به سایتش بزنید
    http://www.programarts.com/cfree_en/index.htm


    Eclipse هم پیشنهاد بعدی من به شماست...که کمی پیشرفته تره و امکانات بیشتری هم داره
    http://www.eclipse.org/downloads/moreinfo/c.php

    NetBeans هم یک محیط توسعه دیگه است، که انتخاب اول خیلی از برنامه نویس هاست
    میتونی اینم امتحان کنی
    خیلی عالی بود متشکرم

  17. #17

    نقل قول: C++‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    اینقدر این مطالب درست و کامل و مرتبط و با پشتوانه علمی هستند که زبان از توصیفشون باز میمونه.
    خیلی معذرت میخوام ولی وقتی یک مقدار با روش کار چیزهایی که راجع بهشون صحبت میکنید آشنا شدید میتونیم با هم صحبت کنیم.با این وضعیت چرندیاتی که گفتید من هیچ حرفی ندارم.
    روی صحبتم هم با شماست csvbcscp
    جسارت شما رو تحسین میکنم، ولی کاش یکم بیشتر وقت میزاشتید و توضیح میدادید که دقیقاً کدوم قسمت از حرف های من مشکل داره، اینطوری هم من از جهل خودم با خبر میشدم و هم دوستان دیگه رو از دانش خودتون بهره مند می کردید
    متشکرم

  18. #18

    نقل قول: C++‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    PHP روهم با C++‎‎‎‎ نوشتن
    PHP با C نوشته شده.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: C++‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    PHP با C نوشته شده.
    لینک منبع.

  20. #20

    نقل قول: C++‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Bandbaz مشاهده تاپیک
    در مورد پرفومنس اصلا اهمیت زیادی به زبون و اینها ندین ... هنر اسکیل کردن برنامه مهمه الان یه سایتی مثل Yellow Pages روی Ruby On Rails پیاده شده ( که از PHP هم کند تره ) ولی ترافیک این سایت سر به فلک میکشه، fb مدت ها رو PHP بوده و مشکلی نداشتن . میدونین که این دوتا ده ها مرتبه از ASP کند ترن ...
    بله البته در مقیاس های بزرگ خیلی روشها و سیستمها برای افزایش سرعت و مقیاس پذیری هست.
    نباید فکر کرد که همش در سطح زبان و برنامه نویس سطح اپلیکیشنه.
    مثلا دیتابیس های توضیح شده، انواع کش کد و دیتا و کوئری، تبدیل پیشاپیش به بایت کد و غیره.
    طبیعتا روی هاستها و سایتها و برنامه های عادی از مقیاس کوچک تا متوسط این مسائل وجود نداره اکثرا و امکاناتش هم خیلی وقتا در دسترس نیست یا صرف نمیکنه.
    ولی طرف فکر میکنه فقط این زبانه که باید سرعتش اونقدری بالا باشه که بزرگترین و پیچیده ترین سایت و بیشترین ترافیک رو باید بتونه به تنهایی جواب بده. بعضیا مثلا فکر میکنن روی هاست اشتراکی هم باید بشه هر برنامه و سایتی رو ران کرد!
    واقعیت اینه که برنامه ها و سایتهای بزرگ، منابع انسانی متخصص در چند زمینه، دیتابیس، سیستمهای توزیع شده، کش، Load balance و غیره رو هم دارن. اینطور نیست که همه چیز گردن یک برنامه نویس اپلیکیشن و زبان برنامه نویسی سطح بالا باشه. اصلا نمیشه در عمل!
    اینا چندتا سرور دارن و امکانات نرم افزار و سخت افزاری خاص در سطوح مختلف.
    راستی فیسبوک هم میاد و کد PHP رو به سی++ تبدیل میکنه و بعد کامپایل میشه: http://en.wikipedia.org/wiki/HipHop_for_PHP
    به این شکل برنامه نویسان سطح بالا میتونن با PHP کد بنویسن، اما کد نهایی تبدیل به سی++ و به زبان ماشین مقصد کامپایل میشه و به این شکل چند برابر افزایش پرفورمنس حاصل میشه.

  21. #21

    نقل قول: C++‎‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    لینک منبع.
    lol بابا همچین چیزی که دیگه منبع خواستن نمیخواد!!
    یه سرچ ساده میزدی صدتا منبع پیدا میکردی.
    این یکی: http://en.wikipedia.org/wiki/Php
    اول صفحه دست راست نگاه کن توی جدول اونجایی که نوشته Implementation language جلوش نوشته C.
    راضی نبودی بگو بازم برات پیدا کنم.
    اصلا سورس PHP توی github هست. من قبلا یکی دو مورد بخاطر مسائل خاصی چند نمونه سورسش رو بررسی کرده بودم.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: C++‎‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    lol بابا همچین چیزی که دیگه منبع خواستن نمیخواد!!
    یه سرچ ساده میزدی صدتا منبع پیدا میکردی.
    این یکی: http://en.wikipedia.org/wiki/Php
    اول صفحه دست راست نگاه کن توی جدول اونجایی که نوشته Implementation language جلوش نوشته C.
    راضی نبودی بگو بازم برات پیدا کنم.
    اصلا سورس PHP توی github هست. من قبلا یکی دو مورد بخاطر مسائل خاصی چند نمونه سورسش رو بررسی کرده بودم.
    github چیه؟ ی کمی هم سورس هایی که بررسی کردین چیه؟

  23. #23

    نقل قول: C++‎‎‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    github چیه؟ ی کمی هم سورس هایی که بررسی کردین چیه؟
    github.com یه سایت برای کمک به مدیریت توسعهء نرم افزار هست که سورس خودتون رو اونجا میذارید بعنوان یک منبع مرکزی و هماهنگ کننده که میتونید اون رو با همگان یا تیم خودتون به اشتراک بذارید؛ میتونه هم در پروژه های بازمتن و هم در پروژه های انحصاری استفاده بشه.
    البته این کار توسط نرم افزار خاصی بنام git انجام میشه که ارتباط شما با سایت github.com بطور معمول از طریق نسخهء محلی نرم افزار git که روی ماشین خودتون اجرا میکنید صورت میگیره.
    این نرم افزار امکان این رو میده که براحتی از نسخه های مختلف کدتون بکاپ بگیرید، علامتگذاری کنید، برگشت بدید، چند نسخه/کد رو با هم به اصطلاح merge کنید، اختلاف میان کدها رو علامتگذاری میکنه و نمایش میده و غیره. سرعتش هم خیلی بالاست (git هم با سی نوشته شده تاجاییکه میدونم - ضمنا مولف اصیلش همون لینوس توروالدز معروف که هستهء سیستم عامل لینوکس رو هم بوجود آورد میباشند).

    با کمک برنامه های revision control مثل git کار توسعه و مدیریت نرم افزارهای بزرگ و پیچیده راحتتر میشه، خصوصا وقتی که کار تیمی باشه. ممکنه چند نفر همزمان روی یک بخش کار کنن، روی شاخه ها و نسخه های متفاوت یا یکسان و غیره.

    اینم سورس مفسر PHP در گیت هاب: https://github.com/php/php-src

    بنده قبلا یادم هست چند قطعه کدش رو که مربوط به تولید کنندهء اعداد رندوم میشدن بررسی کردم بودم که ببینم منبع آنتروپی استفاده شده برای اونها دقیقا چیه و تا چه حد آنتروپی و امنیت میده. البته فکر کنم اشتباه کردم و اون موقع PHP هنوز روی github نبود (به گمانم یه جایی روی خود php.net بود، و احتمالا تحت یک نرم افزار revision control غیر از git).

    راستی من خودمم روی github یه پروژهء PHP دارم: https://github.com/ferchang/reg8log
    البته من شخصا زیاد نیازی به github برای توسعهء این برنامه نداشتم، چون یه پروژهء شخصی و انفرادی بود و منم زیاد با روشها و اصول استاندارد مهندسی نرم افزار کار نمیکنم و اصرار ندارم روشون؛ اما بخاطر بکاپ گیری و به اشتراک گذاشتن با دیگران اون رو روی گیت هاب گذاشتم. بهرحال github یه جای معروف و محبوبی هست که برنامت رو اونجا بذاری شانس دسترسی عدهء بیشتر و برنامه نویسان و متخصصان بیشتری بهش وجود داره. البته یک دلیلش هم این بود که میخواستم طرز کار با git و این سایتها رو یاد بگیرم که اگر در آینده نیاز کاری پیش آمد بلد باشم!
    آخرین ویرایش به وسیله eshpilen : یک شنبه 06 بهمن 1392 در 13:27 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    نقل قول: C++‎‎‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط eshpilen مشاهده تاپیک
    github.com یه سایت برای کمک به مدیریت توسعهء نرم افزار هست که سورس خودتون رو اونجا میذارید بعنوان یک منبع مرکزی و هماهنگ کننده که میتونید اون رو با همگان یا تیم خودتون به اشتراک بذارید؛ میتونه هم در پروژه های بازمتن و هم در پروژه های انحصاری استفاده بشه.
    البته این کار توسط نرم افزار خاصی بنام git انجام میشه که ارتباط شما با سایت github.com بطور معمول از طریق نسخهء محلی نرم افزار git که روی ماشین خودتون اجرا میکنید صورت میگیره.
    این نرم افزار امکان این رو میده که براحتی از نسخه های مختلف کدتون بکاپ بگیرید، علامتگذاری کنید، برگشت بدید، چند نسخه/کد رو با هم به اصطلاح merge کنید، اختلاف میان کدها رو علامتگذاری میکنه و نمایش میده و غیره. سرعتش هم خیلی بالاست (git هم با سی نوشته شده تاجاییکه میدونم - ضمنا مولف اصیلش همون لینوس توروالدز معروف که هستهء سیستم عامل لینوکس رو هم بوجود آورد میباشند).

    با کمک برنامه های revision control مثل git کار توسعه و مدیریت نرم افزارهای بزرگ و پیچیده راحتتر میشه، خصوصا وقتی که کار تیمی باشه. ممکنه چند نفر همزمان روی یک بخش کار کنن، روی شاخه ها و نسخه های متفاوت یا یکسان و غیره.

    اینم سورس مفسر PHP در گیت هاب: https://github.com/php/php-src

    بنده قبلا یادم هست چند قطعه کدش رو که مربوط به تولید کنندهء اعداد رندوم میشدن بررسی کردم بودم که ببینم منبع آنتروپی استفاده شده برای اونها دقیقا چیه و تا چه حد آنتروپی و امنیت میده. البته فکر کنم اشتباه کردم و اون موقع PHP هنوز روی github نبود (به گمانم یه جایی روی خود php.net بود، و احتمالا تحت یک نرم افزار revision control غیر از git).

    راستی من خودمم روی github یه پروژهء PHP دارم: https://github.com/ferchang/reg8log
    البته من شخصا زیاد نیازی به github برای توسعهء این برنامه نداشتم، چون یه پروژهء شخصی و انفرادی بود و منم زیاد با روشها و اصول استاندارد مهندسی نرم افزار کار نمیکنم و اصرار ندارم روشون؛ اما بخاطر بکاپ گیری و به اشتراک گذاشتن با دیگران اون رو روی گیت هاب گذاشتم.
    منظورتون اینه که نرم افزارتون رو به صورت کد باز میزارید داخل اون سایت تا افراد دیگه اونو توسعه بدن؟
    بعد این git باید دانلودش کنم یا نه توی خود سایت آماده ی استفادن؟
    میشه ی عکس هم از این مقایسه ی کد های گذشته با آینده بگذارین؟
    منبع آنتروپی چیه؟ چه جور کد ها می تونن امنیت داشته باشن؟

  25. #25

    نقل قول: C++‎‎‎‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    منظورتون اینه که نرم افزارتون رو به صورت کد باز میزارید داخل اون سایت تا افراد دیگه اونو توسعه بدن؟
    میتونید، اما مجبور نیستید حتما بصورت کدباز بذارید.
    البته فکر میکنم برای استفاده از repo های غیرعمومی در github باید یه هزینه ای بپردازید. اونایی که repo عمومی هستن (یعنی هر کسی میتونه کدتون رو ببینه و واسه خودش دانلود کنه) مجانی ان.
    البته از نرم افزار git میتونید بصورت local و روی ماشین خودتون هم استفاده کنید و نیازی نیست حتما از سایتهایی مثل github استفاده کنید. ضمنا بجز گیت هاب شاید سایتهای دیگری هم باشن که بتونید در اونها repo های خصوصی مجانی هم ایجاد کنید.
    حالا اگر از git بصورت لوکال استفاده کنید، اگر شخصی باشه که مشکل خاصی ندارید بنظرم، ولی اگر بخواید تیمی کار کنید دقیقا نمیدونم که چطوری باید مثلا اون رو با بقیهء اعضای تیم به اشتراک بذارید. فکر کنم باید روی یک سرور نرم افزار سمت سرورش رو نصب کنید یا خلاصه یجوری بالاخره دسترسی مشترک به repo باشه دیگه.

    بعد این git باید دانلودش کنم یا نه توی خود سایت آماده ی استفادن؟
    گفتم که سمت کلاینت هم یه نرم افزار میخواد. تحت ویندوز هم داره که گوگلی ها پورتش کردن. البته من چند سال پیش با فیلترشکن دانلودش کردم چون بخش کدهای گوگل برای ما تحریم بود.
    ضمنا git خودش یک نرم افزار تحت خط فرمان و با اینترفیس متنی است، اما اینا براش GUI front end هم درست کردن. بهرحال من بیشتر با خط فرمانش کار میکنم و زیاد نیاز ضروری ای به محیط گرافیکی ندیدم تاحالا؛ ولی گرافیکش هم بعضی وقتا خوبه.

    میشه ی عکس هم از این مقایسه ی کد های گذشته با آینده بگذارین؟

    منبع آنتروپی چیه؟ چه جور کد ها می تونن امنیت داشته باشن؟
    سوالای کلی ای میپرسی.
    مربوط به مبحث گسترده و پیچیدهء امنیت و رمزنگاری میشه این مباحث که دانش و تخصص خاص خودش رو میطلبه.
    فعلا بهتره به یک بحث و مورد مربوط تر بپردازیم.

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار بابک.م.
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    86

    نقل قول: C++‎‎‎‎.net بله یا نه؟

    نقل قول نوشته شده توسط csvbcscp مشاهده تاپیک
    1. در برنامه‌های سمت سرور. چون در اکثر برنامه‌های تحت سرور تنها به یک نمونه از برنامه نیاز است، پس در این شرایط ‌کاهش حجم کاری حاصل نمی‌شود و کد native‌ ‌‌سودی برای ما ندارد.
    در مورد این مشکل راه حل های در وب وجود داره مثلا Fast CGI مشکل نمونه های متعدد برای هر درخواست رو حل می کنه.

    در کل این وسوسه استفاده از یک زبان برنامه نویسی برای هر کاری دست از سر ما بر نمی داره

تاپیک های مشابه

  1. این کد ADO.Net درست هست یا نه؟
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 00:01 صبح
  2. php بهتر است یا ASP.NET
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 22:25 عصر
  3. VisualStudio.NET کُنده!!
    نوشته شده توسط DelphiAmateur در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 18:37 عصر
  4. دلفی و ASP.NET !
    نوشته شده توسط Inprise در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1382, 04:16 صبح
  5. درباره Delphi.NET ؟
    نوشته شده توسط amin_omega در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •