نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linq

  1. #1

    مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linq

    با سلام
    من هرچی برنامه با LinQ مینویسم اگه دیتابیسم LOCAL باشه ذخیره نمیشه نه میشه اطلاعات ذخیره کرد نه ویرایش
    البته وقتی پابلیش میکنم برنامه رو یا فایل ستاپ میسازم کار میکنه
    ویژوال استدیو عوض کردم - ویندوز عوض کردم - دیتا بیس
    ولی هر کار میکنم هر پروژه ای که میخوام دیباگ کنم روی دیتابیس ذخیره نمیشه
    لطفا کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من هرچی برنامه با LinQ مینویسم اگه دیتابیسم LOCAL باشه ذخیره نمیشه نه میشه اطلاعات ذخیره کرد نه ویرایش
    البته وقتی پابلیش میکنم برنامه رو یا فایل ستاپ میسازم کار میکنه
    ویژوال استدیو عوض کردم - ویندوز عوض کردم - دیتا بیس
    ولی هر کار میکنم هر پروژه ای که میخوام دیباگ کنم روی دیتابیس ذخیره نمیشه
    لطفا کمک کنید
    به احتمال زید مشکل شما هم شبیه این مورد بایستی باشه این لینک رو ببین

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    باید دیتا بیسم روی copy if newer باشه؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    من دیتا بیسم رو روی Copy if newer هم گزاشتم بازم حل نشد
    توی یک پروژه دیگه هم تست کردم بازم حل نشه
    چکار کنم ؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من هرچی برنامه با LinQ مینویسم اگه دیتابیسم LOCAL باشه ذخیره نمیشه نه میشه اطلاعات ذخیره کرد نه ویرایش
    البته وقتی پابلیش میکنم برنامه رو یا فایل ستاپ میسازم کار میکنه
    ویژوال استدیو عوض کردم - ویندوز عوض کردم - دیتا بیس
    ولی هر کار میکنم هر پروژه ای که میخوام دیباگ کنم روی دیتابیس ذخیره نمیشه
    لطفا کمک کنید
    سلام دوست عزیز
    1.گزیه نکن
    2.کلا ذخیره نمیشه و ارور میده یا ذخیره میشه اما وقتی دوباره اجرا میکنی پاک میشه؟
    کدوم یکی؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نه ارور میده نه چیزی وقتی پابلیش هم میکنم درست کار میکنه
    فقط وقتی که دیباگ میگیرم کل اطلاعاتی که وارد کردم پاک میشه
    البته اگه دستی توی دیتا بیس وارد کنم مشکلی پیش نمیاد فقط موقع دیباگ

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    لطفا راهنمایی کنید
    خیلی گیرم

  8. #8

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    نه ارور میده نه چیزی وقتی پابلیش هم میکنم درست کار میکنه
    فقط وقتی که دیباگ میگیرم کل اطلاعاتی که وارد کردم پاک میشه
    البته اگه دستی توی دیتا بیس وارد کنم مشکلی پیش نمیاد فقط موقع دیباگ
    نیگا 3 حال داره
    *یا دیتابیس رو CopyAlways کردی
    *اگه کلا اطلاعات ذخیره,ویرایش نمیشه و وقتی که دیتابیس کنار فایله Exe رو باز میکنی اطلاعات ذخیره نشده شاید یادت رفته Linq رو sealed کنی.منظورم شکل زیره :

    *اگه اطلاعات ذخیره نمیشه و CopyAlways هم نیست دیتابیست مشکل از کدهاییه که نوشتی

    البته بهتره خود دیتاکلاس لینکو رو هم sealed کنی :


    موفق باشی
    بایت بایت

  9. #9

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط Y_Safaiee مشاهده تاپیک
    نیگا 3 حال داره
    *یا دیتابیس رو CopyAlways کردی
    *اگه کلا اطلاعات ذخیره,ویرایش نمیشه و وقتی که دیتابیس کنار فایله Exe رو باز میکنی اطلاعات ذخیره نشده شاید یادت رفته Linq رو sealed کنی.منظورم شکل زیره :

    *اگه اطلاعات ذخیره نمیشه و CopyAlways هم نیست دیتابیست مشکل از کدهاییه که نوشتی

    البته بهتره خود دیتاکلاس لینکو رو هم sealed کنی :


    موفق باشی
    بایت بایت
    امکانش هست مشکل از ویژوال باشه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    امکانش هست مشکل از ویژوال باشه؟
    عزیز می شه این دستور insert خودتونو بگذاری ببینیم
    یا نمونه از پروژه دارای ایرادتونو بگذارین ؟؟؟؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    عزیز می شه این دستور insert خودتونو بگذاری ببینیم
    یا نمونه از پروژه دارای ایرادتونو بگذارین ؟؟؟؟
    این کد روی یک دیتا بیس که network هست گزاشتم کامل درست کار میکنه

    DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext();
    Anbar_Kala tbl = new Anbar_Kala();
    tbl.Name = textBox1.Text.ToString();
    tbl.Code = textBox2.Text.ToString();
    tbl.Vahed_Number = this.comboBox1.Text.ToString();
    tbl.Anbar_Group = label9.Text;
    tbl.Buy_Price = Convert.ToInt32(num1);
    tbl.Sell_Price = Convert.ToInt32(num2);
    publicClass.shamsiDate();
    tbl.Date = DateTime.Now.Date;
    db.Anbar_Kalas.InsertOnSubmit(tbl);
    db.SubmitChanges();


    این کد توی local databasam کار نمیکنه
           DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext();

    Table1 tbl = new Table1();
    tbl.name = textBox1.Text;
    db.Table1s.InsertOnSubmit(tbl);
    db.SubmitChanges();

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    این کد توی local databasam کار نمیکنه
           DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext();

    Table1 tbl = new Table1();
    tbl.name = textBox1.Text;
    db.Table1s.InsertOnSubmit(tbl);
    db.SubmitChanges();
    [/QUOTE]

    دستوراتتون داخل try, catchهستش ؟؟؟

  13. #13

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    این کد توی local databasam کار نمیکنه
           DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext();

    Table1 tbl = new Table1();
    tbl.name = textBox1.Text;
    db.Table1s.InsertOnSubmit(tbl);
    db.SubmitChanges();
    دستوراتتون داخل try, catchهستش ؟؟؟[/QUOTE]

    بله هستش ارور نداره
    و وقتی که پابلیش میکنم درست کار میکنه
    ولی وقتی دیباگ میگیرم اطلاعات در دیتابیس ذخیره میشن ولی وقتی برنامه رو میبندم همه اطلاعات پاک میشن

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    بله هستش ارور نداره
    و وقتی که پابلیش میکنم درست کار میکنه
    ولی وقتی دیباگ میگیرم اطلاعات در دیتابیس ذخیره میشن ولی وقتی برنامه رو میبندم همه اطلاعات پاک میشن
    یه بار هم او ن دیتابیس داخل solution رو پاکش کن بعد یه کپی از بانک رو بگذار توی یه پوشه دیگه و از اونجا به پروژه ربطش بده

  15. #15

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    یه بار هم او ن دیتابیس داخل solution رو پاکش کن بعد یه کپی از بانک رو بگذار توی یه پوشه دیگه و از اونجا به پروژه ربطش بده
    اقا این کارم کردم نشد
    ببخشید میشه یه برنامه که دیتا بیس داشته باشه و با linq باشه برا من بفرستی من تنظیماتمو با اون set کنم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    اقا این کارم کردم نشد
    ببخشید میشه یه برنامه که دیتا بیس داشته باشه و با linq باشه برا من بفرستی من تنظیماتمو با اون set کنم
    فکر می کنم فایل دیتابیس همراشون باشه اگه نبود بگو
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار alias136790
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    جنوب
    پست
    193

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    اگه هنگام کار با دیتابیس ، دیتابیس ReadOnly باشه،
    اجازه ثبت، ویرایش اطلاعات رو نمیده.
    با استفاده از برنامه Sql Server Management ببین دیتابیست ReadOnly هست یا Read&Write ؟

  18. #18

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    فکر می کنم فایل دیتابیس همراشون باشه اگه نبود بگو
    اقا من روی این LINQ2 شما هم که سیو میکنم بازم توی دیباگ وقتی برنامه بسته میشه از شما هم پاک میشه

  19. #19

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    ممکنه مشکل از ویژوال استدیو باشه ؟
    لطفا راهنمایی کنید

  20. #20

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    هر کاری میکنم ویرایش و ذخیره نمیشه
    میشه کسی که ویژوالش مشکلی نداره برای من فایل setting شو بزاره من Import کنم شاید درست شه

  21. #21

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    مربوط به کپی شدن دیتابیس اصلی در پوشه دیباگ هست. هیچ مشکلی نیست.

  22. #22

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    مربوط به کپی شدن دیتابیس اصلی در پوشه دیباگ هست. هیچ مشکلی نیست.
    سلام
    الان من چکار کنم ؟

  23. #23

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    مشکل از Linq نیست با sql هم که میرم هیچ عملیاتی انجام نمیشه :|

  24. #24

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    مشکل چیه؟ این حالت فقط در دیباگ بوجود میاد و بعد از خروجی گرفتن از برنامه مشکلی نخواهید داشت.

  25. #25

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    مشکل چیه؟ این حالت فقط در دیباگ بوجود میاد و بعد از خروجی گرفتن از برنامه مشکلی نخواهید داشت.
    بله همین مشکلو دارم

  26. #26

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    اگر نمیخواهید اطلاعات رو به فایلهای اصلی دیتابیس وارد کنید ، گزینه کپی دیتابیس را روی Do not copy بزارید. البته اگر تغییری در دیتابیس ایجاد کردید پروژه رو rebuild کنید.


    اگر هم میخواهید اطلاعات در فایل های اصلی دیتابیس باقی بمونه
    دو تا راه دارید
    یکی اینکه از پنجره server explorer و از دیتابیس روی نام تیبل راست کلیک کرده و Show table data رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده میتونید اطلاعات مورد نظر رو در دیتابیس اصلی ذخیره کنید.
    راه دیگه هم اینه که یک بار پروژه رو دیباگ کنید و اطلاعات رو ذخیره کنید و برنامه رو ببندید. به پوشه دیباگ برید و دو فایل دیتابیس رو کپی کرده و به پوشه اصلی پروژه برید و روی دبتابیس اصلی ریپلیس کنید(احتمالا برای past کردن ، ویژوال استادیو رو باید ببندید)

  27. #27

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    اقا این یک نمونه از برنامه که با linq زدم ولی باز save نمیشه

    http://uploadboy.com/0z4z5xt475uk.html

    مشکلش از کجاست؟

  28. #28

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اگر نمیخواهید اطلاعات رو به فایلهای اصلی دیتابیس وارد کنید ، گزینه کپی دیتابیس را روی Do not copy بزارید. البته اگر تغییری در دیتابیس ایجاد کردید پروژه رو rebuild کنید.


    اگر هم میخواهید اطلاعات در فایل های اصلی دیتابیس باقی بمونه
    دو تا راه دارید
    یکی اینکه از پنجره server explorer و از دیتابیس روی نام تیبل راست کلیک کرده و Show table data رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده میتونید اطلاعات مورد نظر رو در دیتابیس اصلی ذخیره کنید.
    راه دیگه هم اینه که یک بار پروژه رو دیباگ کنید و اطلاعات رو ذخیره کنید و برنامه رو ببندید. به پوشه دیباگ برید و دو فایل دیتابیس رو کپی کرده و به پوشه اصلی پروژه برید و روی دبتابیس اصلی ریپلیس کنید(احتمالا برای past کردن ، ویژوال استادیو رو باید ببندید)
    اینجوری که static میشه
    هر دفعه خودم باید اینکارارو بکنم !!
    اینجوری اگه بخوام Delete و ویرایش توی برنامه رو تست کنم چجوری؟

  29. #29

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    من که مشکلی نمیبینم.


    این سوال بسیار تکراریه و چند بار بنده و دیگر دوستان جواب دادیم به همین خاطر دیگه حس تایپ نیست.
    ولی در حد یک پاراگراف:
    ویژوال استادیو در هر بار دیباگ فایل های دیتابیس رو از پوشه پروژه به پوشه دیباگ کپی میکنه. این ویژگی به برنامه نویس این امکان رو میده که در دیباگ هر تغییری خواست بده و در عین حال دیتابیس اصلی بدون دستکاری باقی بمونه و بتونه از این دیتابیس خام برای گرفتن خروجی نهایی(و احتمالا ساختن setup) استفاده کنه.
    خلاصه اینکه وقتی در دیباگ بعد از حذف، اضافه و ... شما اطلاعات رو مجدد از دیتابیس دریافت میکنید متوجه اعمال تغییرات میشید(در کد خودتون سطر حذف میشه) پس کد مشکلی نداره. یعنی در اصل ، اصلا این مشکل نیست. یک امکان و ویژگی مثبت از ویژوال استادیوست.

  30. #30

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    آقا من در network server راحت این کارو انجام میدم واطلاعات ذخیره میشه اینجوری که خیلی بده کجاش خوبه ؟ من وقتی میخوام چیزی بنویسم و بعد Delete بشه حتما نیاز دارم الکی که نمینویسم

    الان راه حلی نیست که این کار انجام بشه ؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    آقا من در network server راحت این کارو انجام میدم واطلاعات ذخیره میشه اینجوری که خیلی بده کجاش خوبه ؟ من وقتی میخوام چیزی بنویسم و بعد Delete بشه حتما نیاز دارم الکی که نمینویسم

    الان راه حلی نیست که این کار انجام بشه ؟
    من نمونه ارسالی شما رو رو سیستم خودم اجرا کردم عمل حذف انجام نمی شد

    دوباره باز نویسی کردم مشکلش حل شد حالا اینو یه امتحانی بکن ببین رو سیستم شما چه جوریاست

    لینک

  32. #32

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    من نمونه ارسالی شما رو رو سیستم خودم اجرا کردم عمل حذف انجام نمی شد

    دوباره باز نویسی کردم مشکلش حل شد حالا اینو یه امتحانی بکن ببین رو سیستم شما چه جوریاست

    لینک
    اقا دستت درد نکنه ولی مشکل حل نمیشه از شما هم که تست کردم باز ذخیره نکرد
    از شما مشکلی نداره موقع ذخیره یا حذف؟
    اقای افراد که میگه کلا اینجوریه
    اقا میتونی از تنظیماتت ویژال استودیوت بهم یه Export بدی؟

  33. #33

    نقل قول: مشکل در ذخیره نشدن اطلاعات در linQ

    سلام منم همین مشکل رو دارم شما تونستید مشکلتون رو حل کنید؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط hesampersian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1394, 15:48 عصر
  2. مبتدی: مشکل در درج نشدن اطلاعات هنگام ثبت نام - LINQ
    نوشته شده توسط arash ghafori در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1392, 23:54 عصر
  3. سوال: مشکل در ذخیره سازی اطلاعات به همراه LINQ-SQL
    نوشته شده توسط Jamshid.Bastani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 19:13 عصر
  4. ذخیره نشدن اطلاعات در Sql
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 09:15 صبح
  5. ذخیره نشدن اطلاعات بعد از post کردن آن
    نوشته شده توسط tazekar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 04:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •