نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارور Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e21'

  1. #1

    ارور Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e21'

    سلام
    دوستان من وقتی میام به دیتا بیس وصل شم تو سایتم این اررور رو میده

    Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e21'

    Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.

    شبها این ارور رو نمیده ( فک کنم به دلیل بازدید کمتر )
    سرعت هم خیلی کم شده
    اگه راه حلی دارید ممنون میشم با من در میون بزارید

  2. #2
    دوست عزیز،
    اگر واقعا در زمانهای خاصی این مشکل پیش میاد و یقین دارید که از Code نیست، پس در سمت Host شاید مشکلی پیش میاد؟! ولی اون قسمت از Code که به این خطا میرسه رو اگر پست کنین اینجا ضرر نداره

  3. #3
    ممنون از جوابت


    مثلا یکی از جاهایی که اررور میده این صفحه است
    sql="SELECT * FROM utente ORDER BY id "
    Set bank = Server.CreateObject("ADODB.recordset")
    bank.cursortype = 1
    bank.open sql,cnn

    از bank.open sql,cnn اررور میگیره

    صفحه اش هم این

    http://ariyaz.ir/search.asp

    بازم منون

  4. #4
    این Error برای من علتش مشخص نیست. بهتره در Internet دقیقا همین پیغام رو Search کنین دوست من.

  5. #5
    خوب 100% من قبل نوشتن این مطلب اینجا جاهای زیادی رو سرچ کردم !
    اما به نتیجه درست حسابی نرسیدم
    الا این که امروز یافته شد !
    البته برای 2005 نوشته بود
    من نوع کرسور رو کردم 3 و حالا این ارور رو میده
    (قبلا 1 بود )
    Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

    Timeout expired

    به نظرتون اس کیو ال سرور مشکلی پیدا کرده ؟
    چون فک نکنم تراکم کاربر ها خیلی زیاد شده باشه ؟

  6. #6
    sqlServer وقتی user زیاد باشه کند جواب می ده و اگر زمان Timeout expired رو در SQLServer زیاد کنید شاید مشکل برطرف بشه.
    روی سرور راست کلیک کنید و در قسمت Properties پنل Connections رو انتخاب کنید و تایم بالا و پایین رو برابر(0) قراردهید.

  7. #7
    sqlServer وقتی user زیاد باشه کند جواب می ده
    دوست عزیزم، من این جمله رو به این شکل به کار میبرم:
    اگر تعداد کاربران شما زیاد باشه، کارهای لازم برای بهینه سازی سرعت انجام نشده باشه، طراحی بانک اطلاعاتی اشکال داشته باشه، سخت افزار شما کمتر از حداقل لازم باشه، در این شرایط SQL Server کند جواب میده.

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط nothingelz
    خوب 100% من قبل نوشتن این مطلب اینجا جاهای زیادی رو سرچ کردم !
    اما به نتیجه درست حسابی نرسیدم
    الا این که امروز یافته شد !
    البته برای 2005 نوشته بود
    من نوع کرسور رو کردم 3 و حالا این ارور رو میده
    (قبلا 1 بود )
    Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e31'

    Timeout expired

    به نظرتون اس کیو ال سرور مشکلی پیدا کرده ؟
    چون فک نکنم تراکم کاربر ها خیلی زیاد شده باشه ؟
    اگر بانک شما SQL Server 2005 هستش، این کار رو آزمایش کنید:
    در Connection String برای Provider بنویسید: Provider=SQLNCLI

  9. #9
    سلام
    متاسفانه 2000 هست
    اینتر پرایز منیجیر هیچیم نداره مثل اینکه
    چون با خود پکیج پلسک نصب شده

    تایم اوت رو هم بشه زیاد کرد ( که خوب باید کوریش باشه )
    انقدر دیر باز میشه که یوزر ها در میرن !
    بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server
    نوشته شده توسط rasame در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 11:29 صبح
  2. Run-time error '-2147217887(80040e21)'
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 14:26 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. Microsoft OLE DB Provider for ODBC Driver 0x80004005
    نوشته شده توسط fafar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 09:35 صبح
  5. microsoft jet 3.51 ole db provider
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1383, 15:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •