نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    در صفحه اول یک datagrid دارم که اطلاعات کاربران را نمایش می دهد در این صفحه با کلیک روی یک button به صفحه دیگر رفته و یک کاربر جدید اضافه می نمایم می خواهم بعد از بسته شدن صفحه دوم یعنی صفحه فرزند صفحه اول که کاربران را در یک datagrid نمایش می دهد refresh شود

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    182

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    خب دستور ررفرش رو تو قسمت Unload فرم فرزند بذار
    یا تو دکمه کلوز فرم بذار (کد رفرش رو قبل کد بسته شدن بذاری باید)
    همین

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    میشه کمی بیشتر توضیح بدهید با کد

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار morteza norouzi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    32

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    معذرت میخام unload فرم فرزند چه ربطی داره به فرم پدر؟!!!
    از طرفی نوشتن کد رفرش داخل فرم فرزند فرم پدر رو که رفرش نمیکنه
    یه کدی داخل فرم پدر باید نوشته بشه تا رفرش بشه

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    هرراهی که فکر می کردم انجام دادم نمی دونم چرا نمیشه فکر می کنم مشکلم خیلی ساده باشه هر کسی که wpf کار کرده باشه باید همچین کاری تو برنامه هاش باید انجام بده لطفا من را با کد راهنمایی کنید
    باتشکر فراوان از عزیزان

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    delegate
    از delegate و Event استفاده بکنید
    بهترین راه حل و ساده ترین

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    دوست عزیز من اگر لطف کنید و با کد راهنمایی کنید که دقیقا کجا چی بنویسم ممنون میشم

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mymina
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    81

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    Refresh Parent window after closing child window in Wpf

    دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید درگیرم چیکارکنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf

    نقل قول نوشته شده توسط mymina مشاهده تاپیک
    Refresh Parent window after closing child window in Wpf

    دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید درگیرم چیکارکنم؟
    وقتی داری با ShowDialog پنجره رو باز می کنی تا زمانی که پنجره بسته نشه خط بعدی اجرا نمیشه...البته پنجره Parent هم قفل میشه توی این مدت ولی اصولیش هم همینه.

  11. #11

    نقل قول: refresh کردن صفحه پدر بعد از بستن صفحه فرزند در wpf


    //////////// write below code in first page...


    void p2_Closed(object sender, EventArgs e)
    {
    refresh();//the function to refresh datagrid.
    }


    private void showsecondpage_Click(object sender, RoutedEventArgs e)
    {

    page2 p2 = new page2();
    p2.Closed += new EventHandler(p2_Closed);
    p2.Show();
    }

تاپیک های مشابه

  1. رها کردن کامل منابع بعد از بستن فرم
    نوشته شده توسط FreeMagic در بخش C#‎‎
    پاسخ: 27
    آخرین پست: یک شنبه 25 اسفند 1392, 12:35 عصر
  2. بسته شدن برنامه بعد از بستن صفحه ریپورت
    نوشته شده توسط strong46202 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1390, 22:58 عصر
  3. سوال: آفلاین کردن کاربران سایت بعد از بستن مرورگر
    نوشته شده توسط omidali_02 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 مهر 1390, 18:35 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 17:28 عصر
  5. سوال: طریقه Bind کردن به Grid بعد از Load صفحه با زدن Button
    نوشته شده توسط amin_alexi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1387, 10:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •