نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به فایل xml در html

  1. #1

    Question دسترسی به فایل xml در html

    "به نام خدا"

    با سلام و احترام

    می خواهم در صفحه html به فایل xml دسترسی داشته باشم و tag های آن را نمایش دهم. کد html :

    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <body>

    <script>
    if (window.XMLHttpRequest)
    {// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
    xmlhttp=new XMLHttpRequest();
    }
    else
    {// code for IE6, IE5
    xmlhttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
    xmlhttp.open("GET","cd_catalog.xml",false);
    xmlhttp.send();
    xmlDoc=xmlhttp.responseXML;

    document.write("<table border='1'>");
    var x=xmlDoc.getElementsByTagName("CD");
    for (i=0;i<x.length;i++)
    {
    document.write("<tr><td>");
    document.write(x[i].getElementsByTagName("ARTIST")[0].childNodes[0].nodeValue);
    document.write("</td><td>");
    document.write(x[i].getElementsByTagName("TITLE")[0].childNodes[0].nodeValue);
    document.write("</td></tr>");
    }
    document.write("</table>");
    </script>

    </body>
    </html>

    و کد زیر فایل xml است که جداگانه ذخیره شده است:

    <?xml version="1.0"?>
    <!-- Edited by XMLSpyΠ -->
    <CATALOG>
    <CD>
    <TITLE>Empire Burlesque</TITLE>
    <ARTIST>Bob Dylan</ARTIST>
    <COUNTRY>USA</COUNTRY>
    <COMPANY>Columbia</COMPANY>
    <PRICE>10.90</PRICE>
    <YEAR>1985</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Hide your heart</TITLE>
    <ARTIST>Bonnie Tyler</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>CBS Records</COMPANY>
    <PRICE>9.90</PRICE>
    <YEAR>1988</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Greatest Hits</TITLE>
    <ARTIST>Dolly Parton</ARTIST>
    <COUNTRY>USA</COUNTRY>
    <COMPANY>RCA</COMPANY>
    <PRICE>9.90</PRICE>
    <YEAR>1982</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Still got the blues</TITLE>
    <ARTIST>Gary Moore</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>Virgin records</COMPANY>
    <PRICE>10.20</PRICE>
    <YEAR>1990</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Eros</TITLE>
    <ARTIST>Eros Ramazzotti</ARTIST>
    <COUNTRY>EU</COUNTRY>
    <COMPANY>BMG</COMPANY>
    <PRICE>9.90</PRICE>
    <YEAR>1997</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>One night only</TITLE>
    <ARTIST>Bee Gees</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>Polydor</COMPANY>
    <PRICE>10.90</PRICE>
    <YEAR>1998</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Sylvias Mother</TITLE>
    <ARTIST>Dr.Hook</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>CBS</COMPANY>
    <PRICE>8.10</PRICE>
    <YEAR>1973</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Maggie May</TITLE>
    <ARTIST>Rod Stewart</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>Pickwick</COMPANY>
    <PRICE>8.50</PRICE>
    <YEAR>1990</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Romanza</TITLE>
    <ARTIST>Andrea Bocelli</ARTIST>
    <COUNTRY>EU</COUNTRY>
    <COMPANY>Polydor</COMPANY>
    <PRICE>10.80</PRICE>
    <YEAR>1996</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>When a man loves a woman</TITLE>
    <ARTIST>Percy Sledge</ARTIST>
    <COUNTRY>USA</COUNTRY>
    <COMPANY>Atlantic</COMPANY>
    <PRICE>8.70</PRICE>
    <YEAR>1987</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Black angel</TITLE>
    <ARTIST>Savage Rose</ARTIST>
    <COUNTRY>EU</COUNTRY>
    <COMPANY>Mega</COMPANY>
    <PRICE>10.90</PRICE>
    <YEAR>1995</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>1999 Grammy Nominees</TITLE>
    <ARTIST>Many</ARTIST>
    <COUNTRY>USA</COUNTRY>
    <COMPANY>Grammy</COMPANY>
    <PRICE>10.20</PRICE>
    <YEAR>1999</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>For the good times</TITLE>
    <ARTIST>Kenny Rogers</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>Mucik Master</COMPANY>
    <PRICE>8.70</PRICE>
    <YEAR>1995</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Big Willie style</TITLE>
    <ARTIST>Will Smith</ARTIST>
    <COUNTRY>USA</COUNTRY>
    <COMPANY>Columbia</COMPANY>
    <PRICE>9.90</PRICE>
    <YEAR>1997</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Tupelo Honey</TITLE>
    <ARTIST>Van Morrison</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>Polydor</COMPANY>
    <PRICE>8.20</PRICE>
    <YEAR>1971</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Soulsville</TITLE>
    <ARTIST>Jorn Hoel</ARTIST>
    <COUNTRY>Norway</COUNTRY>
    <COMPANY>WEA</COMPANY>
    <PRICE>7.90</PRICE>
    <YEAR>1996</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>The very best of</TITLE>
    <ARTIST>Cat Stevens</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>Island</COMPANY>
    <PRICE>8.90</PRICE>
    <YEAR>1990</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Stop</TITLE>
    <ARTIST>Sam Brown</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>A and M</COMPANY>
    <PRICE>8.90</PRICE>
    <YEAR>1988</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Bridge of Spies</TITLE>
    <ARTIST>T'Pau</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>Siren</COMPANY>
    <PRICE>7.90</PRICE>
    <YEAR>1987</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Private Dancer</TITLE>
    <ARTIST>Tina Turner</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>Capitol</COMPANY>
    <PRICE>8.90</PRICE>
    <YEAR>1983</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Midt om natten</TITLE>
    <ARTIST>Kim Larsen</ARTIST>
    <COUNTRY>EU</COUNTRY>
    <COMPANY>Medley</COMPANY>
    <PRICE>7.80</PRICE>
    <YEAR>1983</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Pavarotti Gala Concert</TITLE>
    <ARTIST>Luciano Pavarotti</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>DECCA</COMPANY>
    <PRICE>9.90</PRICE>
    <YEAR>1991</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>The dock of the bay</TITLE>
    <ARTIST>Otis Redding</ARTIST>
    <COUNTRY>USA</COUNTRY>
    <COMPANY>Atlantic</COMPANY>
    <PRICE>7.90</PRICE>
    <YEAR>1987</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Picture book</TITLE>
    <ARTIST>Simply Red</ARTIST>
    <COUNTRY>EU</COUNTRY>
    <COMPANY>Elektra</COMPANY>
    <PRICE>7.20</PRICE>
    <YEAR>1985</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Red</TITLE>
    <ARTIST>The Communards</ARTIST>
    <COUNTRY>UK</COUNTRY>
    <COMPANY>London</COMPANY>
    <PRICE>7.80</PRICE>
    <YEAR>1987</YEAR>
    </CD>
    <CD>
    <TITLE>Unchain my heart</TITLE>
    <ARTIST>Joe Cocker</ARTIST>
    <COUNTRY>USA</COUNTRY>
    <COMPANY>EMI</COMPANY>
    <PRICE>8.20</PRICE>
    <YEAR>1987</YEAR>
    </CD>
    </CATALOG>

    ولی متاسفانه هیچ خروجی را نمایش نمی دهد!!! نمیدونم مشکل از کجاست؟ آیا محل ذخیره سازی فایل xml باید جای خاصی باشه یا ؟؟؟
    باید بگم این کد رو از سایت w3schools گرفتم.لطفا راهنماییم کنید ، خیلی خیلی بهش احتیاج دارم.با تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به فایل xml در html

    شما باید چند نکته رو در نظر داشته باشید.
    اول اینکه شما باید این صفحه رو از روی سرور فراخوانی کنید. چون این فایل xml با ajax لود میشه و مرورگرها اجازه لود کردن با ajax از روی فایل رو نمیدن(به غیر از فایرفاکس)
    دوم اینکه فایل xml رو با نام cd_catalog.xml در همون مسیری که فایل html قرار داره قرار بدید.

    البته این کدها برای یادگیری خوبه ولی برای کار تو یه کار جدی مشکلاتی داره.

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به فایل xml در html

    سلام.خیلی خیلی ممنون.یه سوال دیگه هم دارم:اگر بخوام 2 فایل xml رو در یک صفحه بهشون دسترسی داشته باشم باید چی کار کنم؟ اگر بعد از مثلا xmlDoc=loadXMLDoc("books.xml"); یه فایل دیگه رو هم بیارم فقط دومی رو میشناسه و به عناصرش دسترسی داره و اولی رو نمیشناسه! اگر بخوام از هر دوش استفاده کنم ، چی کار کنم؟ بازم متشکرم

  4. #4

    Question نقل قول: دسترسی به فایل xml در html

    سلام.
    چه جوری میشه style عناصر xml رو در صفحه html تغییر داد؟

    مثلا در html dom با دستور document.getElementById("p1").style.color="red"; میشه رنگ رو تغییر داد ولی xmlDoc.getElementsByTagName("p") [0].nodeValue.style.color= "red"; هیچ کاری انجام نمیده!!!

    لطفا راهنماییم کنید!!!

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای تبدیل فایل xml به html
    نوشته شده توسط amingolestaneh در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 19:16 عصر
  2. ارجاع عکس به فایل xml برای نمایش عکس در صفحه html
    نوشته شده توسط basic_forum در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 17:42 عصر
  3. سوال: چگونه می توان به تگ های یک فایل xml توسط php دسترسی داشت؟
    نوشته شده توسط Standard در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 21:39 عصر
  4. دسترسی به فایل XML
    نوشته شده توسط پروفسور در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 11:14 صبح
  5. تبدیل Xml به HTML
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1382, 06:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •