نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش User Control

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نمایش User Control

    چطوری می شه User Control رو نمایش داد؟
    بدون اینکه بخواهیم در فرم بگذاریم

  2. #2

    نقل قول: نمایش User Control

    سلام
    مثلا شما می خواید یه usercontrol رو در یک فرم بازکنید خب به شکل زیر میشه کار کرد
    1 : شما یه فرم دارید و توی اون فرم یه Grid وجود داره اول یه نام براش تعیین می کنید و مثل کد زیر
     UserControl1 use = new UserControl1 ();
    Gd1.Children.Add(use);

    در این کد Gd1 اسم همون گریدی هست که تو فرم هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: نمایش User Control

    نقل قول نوشته شده توسط Twoplus2010 مشاهده تاپیک
    سلام
    مثلا شما می خواید یه usercontrol رو در یک فرم بازکنید خب به شکل زیر میشه کار کرد
    1 : شما یه فرم دارید و توی اون فرم یه Grid وجود داره اول یه نام براش تعیین می کنید و مثل کد زیر
     UserControl1 use = new UserControl1 ();
    Gd1.Children.Add(use);

    در این کد Gd1 اسم همون گریدی هست که تو فرم هست
    ممنونم از شما
    اما خود User Control رو چطوری باز کنیم؟
    بدون اینکه در فرم و شیء دیگری قرار بدیم

  4. #4

    نقل قول: نمایش User Control

    اونو فکر نکنم بتونی جداگونه نشونش بدی چون متد show نداره

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش inherited user control در toolbox
    نوشته شده توسط ho3ein.3ven در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1392, 00:56 صبح
  2. سوال: خطا در ارسال مقدار به Web User Control و نمایش ان در کنترل PlaceHolder
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 20:28 عصر
  3. نمایش و تعریف کلید در Web User Control
    نوشته شده توسط <برنامه نویس> در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1389, 11:56 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 06 فروردین 1388, 11:54 صبح
  5. بهترین راه نمایش User Control
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 13:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •