نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گرفتن رکورد های برگشتی

  1. #1

    Post گرفتن رکورد های برگشتی

    سلام.من یه گرید در صفحه دارم که میخوام همه رکورد هایی که با شرط من درست است رو نشون بده.می خوام رکورد ها رو با sp انتخاب کنم.sp زیر رو برای این کار نوشتم و لی الان نمی دونم چه جوری از return استفاده کنم

    ALTER Procedure ShowFiled
    @id int,@tblname varchar(50)
    as
    begin
    select * from [user] where code=@id

    end


    البته این کد ناقصه.و در قسمت کد نویسی هم یه کد زیر رو نوشتم که ناقص هستش.دوستان لطفا کمک کنند که چه جوری باید با sp رکورد ها رو برگشت بدم و چه جوری به دیتا سورس گرید بدم؟



    SqlConnection cn = new SqlConnection(Connection);
    SqlCommand cm = new SqlCommand();
    cm.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cm.CommandText = "showfiled";
    DataTable dt =?????


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران سی تی
    پست
    250

    نقل قول: گرفتن رکورد های برگشتی

    سلام.
    sp رو به شکل زیر تغییر بده

    ALTER Procedure ShowFiled
    @id int
    as
    begin
    select * from [user] where code=@id
    Return
    end

    کد سی شارپ هم به صورت زیر:

    SqlConnection cn = new SqlConnection();
    SqlCommand cm = new SqlCommand();
    cn.ConnectionString = Connection;
    cm.Connection = cn;
    cm.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cm.CommandText = "showfiled";
    cm.Parameters.AddWithValue("@id", id);
    if (cn.State != System.Data.ConnectionState.Open)
    cn.Open();
    SqlDataReader dr = cm.ExecuteReader();
    DataTable dt = new DataTable();
    DataColumn column = new DataColumn();
    column.DataType = System.Type.GetType("System.String");
    column.ColumnName = "UserName";
    dt.Columns.Add("UserName");
    column = new DataColumn();
    column.DataType = System.Type.GetType("System.String");
    column.ColumnName = "Password";
    dt.Columns.Add(column);
    while(dr.Read())
    {

    DataRow dar = dt.NewRow();
    dar["Username"] = dr["name"];
    dar["Password"] = dr["pass"];
    dt.Rows.Add(dar);

    }
    return dt;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: گرفتن رکورد های برگشتی

    به جای ????? کامندت رو Execute کن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: گرفتن رکورد های برگشتی

    سلام.
    در sp که نوشتید نیازی به پارامتر tblname@ نیست. همچنین زمانیکه میخواید فقط یک دستور رو اجرا کنید نیازی به begin و end نیست.(نوشتنش اشتباه نیست ولی ضرورتی هم نداره. دقیقا مثل قوانین برنامه نویسی هست)
    ALTER Procedure ShowFiled
    @id int
    as
    select * from [user] where code=@id

    این کد رو ببینید :
    SqlConnection cn = new SqlConnection(Connection);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("ShowFiled", cn);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@id", TxtID.Text);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    datagridview1.DataSource = dt;

    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: گرفتن رکورد های برگشتی

    سلام.دست شما درد نکنه.ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1388, 23:47 عصر
  2. گرفتن فیلد های رکورد جاری در adodc
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 شهریور 1387, 22:26 عصر
  3. چگونه می توان وجود رکورد های مشابه را در پایگاه داده فهمید؟
    نوشته شده توسط mostafa313 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1383, 02:21 صبح
  4. تعداد رکورد های جدول و سرعت بازیابی
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1382, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •