نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an exception while

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    Question سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an exception while

    با سلام. من با ویژوال استادیو 2012 برای شیرپوینت 2010 وب پارتی نوشتم که با استفاده از تکنولوژی linq لیستی را از شیرپوینت می خواند اما در هنگام اجرای وب پارت این خطا را می دهد.تا جایی که فهمیدم این خطا مربوط به Sandbox می باشد.

    unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an exception while trying

    لطفا کمک کنید فوری ممنون.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    سلام.
    و خداوند گوگل را آفرید:
    http://sharepoint-tutorial.net/post/...exception.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    با تشکر از شما.دوست عزیز من این مسیر رو رفتم اما دو فرآیند مورد نظر که در تصویر اومده رو اصلا ندارم؟لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟!!

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    منظورتون چیه که ندارید.
    توی Service به دنبال سرویس SharePoint 2010 User Code Host بگردید و account تعیین شده را تغییر بدید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    تغییر دادم اما الان در ویژوال استادیو این خطا رو میدهNew Bitmap Image.jpg

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    توی central Admin چک کنید که سرویس Microsoft SharePoint Foundation Sandboxed Code Service از قسمت سرویس ها Start شده باشه.
    ترجیحا ویژوال استودیوتون را هم با دسترسی Admin اجرا کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    من با کاربر admin وارد سیستم شده ام.
    New Bitmap Image.jpg

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    شما این کد رو هم توی Powershell امتحان کنید و ببینید مشکلتون هنوز پا برجاست.
    $acl = Get-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\ComputerNam e
    $person = [System.Security.Principal.NTAccount]"Users"
    $access = [System.Security.AccessControl.RegistryRights]::FullControl
    $inheritance = [System.Security.AccessControl.InheritanceFlags]"ContainerInherit, ObjectInherit"
    $propagation = [System.Security.AccessControl.PropagationFlags]::None
    $type = [System.Security.AccessControl.AccessControlType]::Allow
    $rule = New-Object System.Security.AccessControl.RegistryAccessRule($ person, $access, $inheritance, $propagation, $type)
    $acl.AddAccessRule($rule)
    Set-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\ComputerNam e $acl

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    New Bitmap Image.jpg
    خطا داد موقع اجرا!؟!

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    آخه دوست عزیز شما تو همون خط اول به جای Computername باید اسم کامپیوتر خودت را وارد کنی.
    فقط کپی نکن دیگه!

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    من اینو زدم بازم خطا میده Computer name من ProgrammingPc هستش.

    $acl = Get-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\PROGRAMMING PC
    $person = [System.Security.Principal.NTAccount]"Users"
    $access = [System.Security.AccessControl.RegistryRights]::FullControl
    $inheritance = [System.Security.AccessControl.InheritanceFlags]"ContainerInherit, ObjectInherit"
    $propagation = [System.Security.AccessControl.PropagationFlags]::None
    $type = [System.Security.AccessControl.AccessControlType]::Allow
    $rule = New-Object System.Security.AccessControl.RegistryAccessRule($ person, $access, $inheritance, $propagation, $type)
    $acl.AddAccessRule($rule)
    Set-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\PROGRAMMING PC $acl

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    من اینو زدم بازم خطا میده Computer name من ProgrammingPc هستش.اما بازم خطا میده

    $acl = Get-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\PROGRAMMING PC
    $person = [System.Security.Principal.NTAccount]"Users"
    $access = [System.Security.AccessControl.RegistryRights]::FullControl
    $inheritance = [System.Security.AccessControl.InheritanceFlags]"ContainerInherit, ObjectInherit"
    $propagation = [System.Security.AccessControl.PropagationFlags]::None
    $type = [System.Security.AccessControl.AccessControlType]::Allow
    $rule = New-Object System.Security.AccessControl.RegistryAccessRule($ person, $access, $inheritance, $propagation, $type)
    $acl.AddAccessRule($rule)
    Set-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\PROGRAMMING PC $acl

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    دوست عزیز اشتباه از من بود دقیقا کد زیر را بدون هیچ تغییری وارد کنید.

    $acl = Get-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\ComputerNam e
    $person = [System.Security.Principal.NTAccount]"Users"
    $access = [System.Security.AccessControl.RegistryRights]::FullControl
    $inheritance = [System.Security.AccessControl.InheritanceFlags]"ContainerInherit, ObjectInherit"
    $propagation = [System.Security.AccessControl.PropagationFlags]::None
    $type = [System.Security.AccessControl.AccessControlType]::Allow
    $rule = New-Object System.Security.AccessControl.RegistryAccessRule($ person, $access, $inheritance, $propagation, $type)
    $acl.AddAccessRule($rule)
    Set-Acl HKLM:\System\CurrentControlSet\Control\ComputerNam e $acl

    فقط ComputerName را به صورت چسپیده وارد کنید.

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    از زحمات شما واقعا تشکر می کنم اما دوست عزیز من کد رو کپی کردم جای نام کامپیوتر هم نام کامپیوتر خودم رو نوشتم(Programmingpc).اما هنوزم خطا میده نسبت به خط 1،7،8،9

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenashkboos مشاهده تاپیک
    از زحمات شما واقعا تشکر می کنم اما دوست عزیز من کد رو کپی کردم جای نام کامپیوتر هم نام کامپیوتر خودم رو نوشتم(Programmingpc).اما هنوزم خطا میده نسبت به خط 1،7،8،9
    دوست عزیز من کد را با موفقیت زدم اما همچنان مشکل من باقی است و خطا قبلی رو میده

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    نه دوست بزرگوار.
    گفتم اشباه از من بوده دیگه نام کامپیوتر را عوض نکنید دقیقا همون عبارت ComputerName را وارد کنید.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    من هم متوجه شدم و وارد کردم صحیحش و با موفقیت عمل کرد اما عزیز خطا هنوز برطرف نشده و موقعی که وب پارتو اضافه میکنم همچنان همان خطا را میدهد

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    منظورتون همون موقع Deploy کردن Error میده؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    تنها موردی که به نظر من میرسه کنترل کنید یکی از موارد این سایت نباشه:
    http://sharepointdreamer.com/2011/07...oxed-solutions
    اگر چیزی پیدا کردم میگذارم .
    موفق باشید.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    نقل قول نوشته شده توسط feri10 مشاهده تاپیک
    منظورتون همون موقع Deploy کردن Error میده؟
    deploy با موفقیت انجام میشه وقتی شیرپوینت بالا میاد و پروژه را به عنوان یک وب پارت به شیرپوینت میخوام اضافه کنم هنگام اضافه کردن خطا میده همون خطایی که موضوع تاپیک هستش رو میده

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    راستی سوالی که اول باید می پرسیدم:
    چرا ازSandbox Solution استفاده می کنید؟
    خیلی محدودیت دسترسی و اینا رو داره.

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    نقل قول نوشته شده توسط feri10 مشاهده تاپیک
    راستی سوالی که اول باید می پرسیدم:
    چرا ازSandbox Solution استفاده می کنید؟
    خیلی محدودیت دسترسی و اینا رو داره.
    بله محدودیت هاش مثل اینکه زیاده.برای سرعت بالاترش نسبت به فارم.فارم سرعتش خیلی پایینه و برای تست برنامه باید 5 دقیقه منظر بمونم تا شیرپوینت بیاد بالا.

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار feri10
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    في الارض
    پست
    65

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    خب آره سرعتش پایین هست ولی نه زیاد. من که تا حالا همچین مشکلی که 5 دقیقه طول بکشه برام پیش نیومده.
    به هر حال فکر میکنم به امکاناتش می ارزه.
    حال خودتون مختارید.

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    ممنون از کمک هایی که کردید.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    135

    نقل قول: سوال : خطای unable to load assembly group. the user assembly group provider threw an except

    راه حل برطرف کردن این خطا این است که بایستی User ای که با آن وارد شدید مجوز دسترسی کامل به درایوی که ویندوز سرور بر روی آن نصب شده است داشته باشد.برای اینکار هم میتوانید از قسمت Security درایو مربوطه اقدام کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: علت خطا ی The type initializer for 'PersianDate' threw an exception
    نوشته شده توسط zssmoa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 شهریور 1391, 10:06 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 تیر 1391, 15:35 عصر
  3. سوال: برخورد با خطای Unable to load one or more of the requested types
    نوشته شده توسط betisa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 00:26 صبح
  4. خطای Could not load the assembly 'App_Web
    نوشته شده توسط merman.2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 14:37 عصر
  5. سوال: پیغام خطای Unable to load libmysql.dll در استفاده از dbExpress
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •