نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کلیک روی یه سلول از ستون و باز شدن فرم جدید در گرید

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    سلماس - آذربایجان غربی
    پست
    55

    Question کلیک روی یه سلول از ستون و باز شدن فرم جدید در گرید

    سلام دوستان من توی vb2012 یه گرید دارم که دو تا ستون داره میخوام توی هر کدوم از سلول های ستون اول خواست چیزی نوشته بشه یه فرم دیگه باز بشه و توی اون سلول خود کاربر نتونه چیزی وارد کنه.با فشردن یه کلید فقط فرم دیگه باز بشه

    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    سلماس - آذربایجان غربی
    پست
    55

    نقل قول: فوری* کلیک روی یه سلول از ستون و باز شدن فرم جدید در گرید

    کسی نبود یه جواب واسه من بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    Red face نقل قول: فوری* کلیک روی یه سلول از ستون و باز شدن فرم جدید در گرید

    سلام

    اگر بخای با ورود به سلول دیتا گرید بره به فرم دیگه این کدشه:

        Private Sub DataGridView1_CellEnter(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellEnter
    If (e.ColumnIndex = 0) Then
    Form2.ShowDialog()
    End If
    End Sub

    اگر هم میخای با تغییر مقدار سلول بره به یه فرم دیگه این کدشه:

        Private Sub DataGridView1_CellValueChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellValueChanged
    If (e.ColumnIndex = 0) Then
    Form2.ShowDialog()
    End If
    End Sub

    ---------------------------------------
    شما میتونی یک ستون یا کل دیتاگرید رو ReadOnly کنی تو خصوصیاتش هست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1391, 17:34 عصر
  2. در رابطه با باز شدن فرم جدید روی فرم اصلی
    نوشته شده توسط oYaMaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 10:24 صبح
  3. سوال: باز شدن فرم جدید با فشاردادن دکمه insert
    نوشته شده توسط soniarose در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1388, 19:16 عصر
  4. فاصله زمانی بین بسته شدن یک فرم و باز شدن فرم جدید
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 05:30 صبح
  5. مشکل در بسته شدن فرم قبلی پس از باز شدن فرم جدید
    نوشته شده توسط ali2006sr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •