صفحه 2 از 8 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 320

نام تاپیک: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

  1. #41
    یک مشکل در تبدیل به فایل SQL:
    1)بجای ' از " استفاده شده.
    الزامی در استفاده از کاراکتر ' نیست شما می تونید از کاراکتر " نیز بجای آن استفاده کنید
    و دلیل اصلی استفاده (جایگزینی) بنده بر این کاراکتر به علت زیاد بودن مصرف کاراکتر ' در متون تایپی در فیلدها (مخصوصا عبارات فارسی) بوده است
    2)در جملات فارسی جای " اشتباه است
    اشتباهی نیست عمدا با کاراکتر ' جایگزین شده است (به علت اینکه در صورت وجود با کاراکتر محدوده کننده ابتدا و انتهای رشته (") تداخل و نهایتا باعث خرابی در ذخیره اطلاعات می گردید.
    اگر دقت کرده باشید در متن سورس به هنگام تبدیل به sql اینکار انجام شده است.
            DO WHILE !EOF()
    _VAR_ = 'insert into "' + _dbf + '" value ('
    FOR IJ = 1 TO ALEN(TMP_FI,1)
    _var1 = &TMP_FI[IJ,1]
    CH = IIF(TYPE('_var1')='N', .f., .t.)
    _VAR1 = any2str(_VAR1)
    _var_ = _VAR_ + IIF(IJ<>1,',','')+ IIF(ch,'"','')+CHRTRAN(ALLTRIM(_var1),'"',"'")+IIF (ch,'"','')
    ENDFOR
    =FPUTS(FL_FILE,_VAR_+');')
    SKIP
    ENDDO

    البته نهایتا در صورت تمایل (سلیقه) شما می تونید این حالت را بردارید و از همان کارکتر ' استفاده کنید ولی باید دقت کنید که در صورت وجود کاراکتر موردنظر (') در متن حتما باید آن را باید " جایگزین کرده (و یا عبارت \\ را قبل از آن قرار دهید)

    (نکته: به تجربه (تبدیل حجم بالایی از جداول در محیط داس و ویندوز به محیط وب) همانطور که قبلا گفتم (استفاده از کاراکتر موردنظر زیاد بوده) از این حالت استفاده کردم و تاکنون در تبدیل اطلاعات به محیط وب جواب مطلوب تری گرفتم.
    (البته نهایتا امری است سلیقه ای و شما می تونید اون را مطابق نظر خود تغییر دهید)

    همانطور که میبینید بخشی از کد زیر نا مشخص است لطف کرده و آن بخشها را شرح دهید.
    کدوم قسمت نامشخص است؟!!
    این تابع جهت تبدیل از کدپیچ ویندوز به کدپیچ ایران سیستم (داس) می باشد
    و اگر منظورتون توضیحات جلوی بعضی از متغیرهای اول تابع است که کافی است این فایل را با فونت ایران سیستم یا ... ببنید
    و اگر منظورتون توضیح کلی الگوریتم کار است که مشابه بقیه تبدیلهاست و از دو رشته اصلی ramz1,ramz2 (اولی حروف در کدپیچ ویندوز) و دومی معادل حروف رشته اول در کدپیچ ایران سیستم هست.
    و اگر باز توضیح راجع به تابع traz می خواهید, آن بدین صورت است که اگر بدانید به علت تک نمادی بودن حروف در کدپیچ عربیک ویندوز (برای هر حرف یک کاراکتر وجود دارد (یعنی برای حالتهای مختلف یک حرف مثل ع ( ع اول - ع وسط - ع آخر (ععع) ) ) و وجود کاراکترهای مختلف برای حالت مختلف هر حرف (مخصوصا در فارسی) شما باید بعد از تبدیل باید نسبت به آنالیز (ترازبندی) حروف خودتان اقدام کنید که این تابع در حقیقت این کار را انجام می دهد.

  2. #42
    برنامتون خیلی جالب بوداول بایدتشکرکنم ازبرنامه ی زیباتون دوم من یک مشکل دارم !
    یک فیلدکاراکتری دارم که درآن تاریخ نگه داری می کنم وقتی توسط برنامه آنراکانورت می کنم جای عددهاعوض می شود.

  3. #43
    سلام، برنامه خیلی خوبی است. دست شما درد نکنه. من یک دیتابیس DBF دارم که کد و نام رشته های تحصیلی رو نگه می داره. من برای اینکه یک برنامه اعلام نمرات تحت وب با ASP دارم می نویسم به اطلاعات این دیتابیس نیاز دارم. ولی این برنامه نمی تونه این فایل رو باز کنه مثل اینکه روی این فایل DBF قفل گذاشتند یا شایدم مشکل دیگه ای داره که من نمی دونم. من فایل رو در آدرس زیر قرار دادم. کسی می دونه چطوری اطلاعات فایل را می تونم بخونم و بدون خراب شدن اطلاعات فارسی تحت داس، اونها رو به فارسی تحت ویندوز تبدیل کنم؟
    http://www.aftabezaman.com/courses.zip
    ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی بکنه.

  4. #44
    من فایل شما را دان لود کردم
    فایل شما نه تنها توسط فاکس تحت ویندوز و نه تحت داس و حتی چند ویورور دیگری که برای مشاهده جداول dbf بود تست کردم باز نشد
    همانطور که خودتون اشاره کردید گویا کدشده است یا اینکه احتمالا اصلا یک جدول از نوع dbf نیست و فقط پسوند آن را فقط dbf گذاشته اند.
    باید سعی کنید به نحوی از جداول فعال خود اون برنامه اطلاعات موردنظر را استخراج کنید
    (آخرین راه حل توسط برنامه های که از مانیتور بصورت تکست تصویر می گیرند استفاده کرده و در یک فایل تکست آن را جمع کنید (نهایتا در هر بار 20 تا 25 رکورد را می تونید استخراج کنید)

  5. #45
    من هم فایلتون رو دیدم
    این فایل کاملا یک جدول فاکس است با فرمت dbf ولی برنامه نویسش هدر فایل رو عوض کرده تا کسی نتونه اطلاعاتشو استخراج کنه
    یه برنامه براش مینویسم و اگر بشه براتون بازش میکنم و همین جا میزارمش
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #46
    من تونستم بازش کنم ولی در محیط داس با چه برنامه ای فارسی میشده
    یعنی از چه فارسی سازی استفاده میکردید ایران سیستم پانیذ سایه و یا . . . . . .
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  7. #47
    متن فایل قبل از تغییر هدر (یعنی قبل از اینکه هدر آن را دی کد شود تا قابل استفاده بصورت جدول dbf باشد) را اگر در محیط داس بصورت یک فایل hex یا یک فایل متن بخوانید متوجه می شوید که علاوه بر هدر متن فایلها نیز بصورت کد شده می باشد.
    (جهت تست کدپیچ اطلاعات من از فارسی ساز hnoor که چهار نوع (ایران سیستم - سایه - پانیذ - نور) را ساپورت می کند استفاده کردم ) و در حالت نمایشی متنی که فایل را دیدم در هیچ حالتی متن قابل خواندن نبود
    حال این متن یا کدشده (فشرده سازی - جایگزینی حروف با حروف انگلیسی یا .... ) یا از یک فارسی ساز غیرمتداول دیگری استفاده شده یا و باز همان حرف اول بنده (اصلا یک جدول از نوع dbf نباشد (بدون توجه به اینکه با دی کد کردن به قالب dbf درآمده باشد)
    ولی در کل برای من هم جالب است که بدانم این فایل چی هست؟

    (جالب

  8. #48
    از "پدر خوانده" و "kia1349" بابت کمکتون ممنونم. متاسفانه من هیچ چیز از برنامه نمی دونم. شخص دیگری برنامه را نوشته است که درحال حاضر نیز در دسترس نیست. من فقط می دانم که برنامه تحت داس است و در مورد فارسی ساز آن چیزی نمی دانم. البته در پوشه برنامه چندین فایل فونت وجود دارد. این برنامه مربوط به سیستم آموزشی پیام نور است. من فقط می خواهم کمی از اطلاعات آن شامل نمرات و ... را تحت وب کنم. اما وقتی table های DBF برنامه را باز می کنم اطلاعات اصلا فارسی نیست و همگی شبیه هم هستند و مثل اینکه کد شده باشند. با بعضی برنامه ها نیز اصلا نمی توانم این فایل ها را باز کنم. باز هم تشکر از لطفتون.

  9. #49
    تصویر پیوست دقیقا اون چیزیه که من با یه برنامه دارم میبینم و نشون میده که یه جدوله ولی احتمالا اطلاعاتش کد شده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg dbf.JPG‏ (49.4 کیلوبایت, 730 دیدار)
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  10. #50
    من هم با هر برنامه ای که بازش می کنم همین اطلاعات رو دارم که همگی کدهایی شبیه به هم هستند. اما در اینکه یه جدوله شکی نیست و اسامی فیلد های آن نیز به درستی مشخصه.

  11. #51
    اگر مسئله خاصی نداره برنامه رو برامون میل کن تا ببینیم میشه یه کاریش کرد یا نه
    شاید از روش خاصی برای کد کردن اطلاعات استفاده کرده
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  12. #52
    متاسفانه حجم برنامه حدود 80 مگابایت است و امکان ارسال آن وجود ندارد.

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    با سلام
    من جداولی در پاراداکس دارم که ورژن آنها 5 به بالا است.اما برنامه ای که اینجا دوستان قرار داده اند فقط 3.5و4 را تبدیل میکند.کسی میتونه راهنمایی کنه؟ممنون میشم

  14. #54
    سلام

    از ODBC و درایور مربوطه استفاده کنید.

    مثل mysql
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny
    ارسال خروجی به excell بصورت فراخوانی نرم افزار excell (بصورت آبجکت) انجام می شود و محتوی فیلدها به سلها منتقل می گردد و فورمت CELL با توجه به محتوی آن باید اتومات انجام گردد ولی نهایتا اگر اینچنین نبود با انتخاب آن ستون و گزینه FORMAT CELLS می تونید نوع اون رو تغییر دهید.
    باتشکر از زحمات آقای حسینی عزیز
    راستش من هرچی با Format Cell ور رفتم نتونستم اونا رو به عدد تبدیل کنم
    میشه بیشتر راهنمایی کنین؟
    ممنون

  16. #56
    چرا ؟ مگر پس از ورود به قسمت تغییر فورمت سل نوع numberic را انتخاب نمی کنید
    در صورت انتخاب از نوع عددی و در صورت عددی بودن محتوی سلها اونها را به عدد تبدیل می کنه
    (واونها که هم رشته باشند به صفر تبدیل می کنه)
    من دقیقا همین کار رو تو اکسل کردم و به نوع عددی تبدیل شده (جهت انجام پردازش و محاسبات از این نوع فیلد (عددی) می تونید استفاده کنید)

    من جداولی در پاراداکس دارم که ورژن آنها 5 به بالا است.اما برنامه ای که اینجا دوستان قرار داده اند فقط 3.5و4 را تبدیل میکند.کسی میتونه راهنمایی کنه؟ممنون میشم
    معمولا نسخه های بالاتر برای تحت ویندوز (مخصوصا دیتابیس دیفالت خود دلفی) استفاده می شه
    و برای اینکه از دیگر برنامه مبدل بنده (جهت تبدیل جدول پاراداکس دلفی (نسخه 5 به بالاتر) به فاکس می تونید استفاده کنید)
    در همین بخش قبلا قرار داده بودم
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=23248
    البته از طریق اتصال odbc که در انتهای لیست هست نیز می تونید اینکار رو بکنید (فرم مخصوص اتصال به این نوع جداول در سورس برنامه هست با تغییر آن می تونید این کار رو بکنید)
    والبته از طریق خود دیتابیس دسکتاپ خود دلفی نیز می تونید اینکار رو بکنید
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : دوشنبه 22 خرداد 1385 در 12:04 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    بله اونجوریکه شما فرمودین میشه اما اگه بخوام یکی یکی سلولها رو تبدیل کنم که کار درستی نیست...همشم رو که نمیشه انتخاب کرد و تبدیل کرد
    ممنون

  18. #58
    با توجه به اینکه هر سل در حکم یک فیلد هست منظور شما این است که چندین فیلد عددی دارید
    اما اگه بخوام یکی یکی سلولها رو تبدیل کنم که کار درستی نیست
    در این صورت می تونید از اکسس استفاده کنید (یعنی تو خود برنامه خروجی اکسس بگیرید واونجا با توجه به نوع فیلد مبنا (جدول جاری) نوع فیلد در جدول مقصد (فایل اکسس) انتخاب می شود) و سپس از اکسس خروجی اکسل بگیرید
    و اگر منظورتون از یکی یکی سلولها , محتوی فیلد در هر سطر (رکورد) باشد که خوب وقتی شما کل ستون (سل) را انتخاب بکنید (یعنی کل سلهای مربوط به اون فیلد انتخاب میشند و با تغییر فورمت ساختار اونها تغییر پیدا می کند) کل اون ستون (سل یا فیلد) به نوع عددی تبدیل میشه و نیازی به تبدیل یک به یک ندارد.
    (البته فکر کنم منظور شما اینچنین بوده , چرا مگر نهایتا چند فیلد عددی دارید (باز تاکید دارم چند فیلد نه چند رکورد!!)

  19. #59
    جناب اقای حسنی سلام
    مشکلی دارم وان اینست که پس ازاتصال به بانک فیلدهای شرحی ؟؟؟؟ نمایش داده می شود
    http://www.barnamenevis.org/sh...498#post242498
    مشکل رافهمیده اما سئوال اینست که دراین فرم چگونه اینکار راانجام بهم
    2- شما با odbc به بانکهای اطلاعاتی متصل می شوید می خواستم ازاین فرم الگو برای اتصال به اینگونه بانکها مخصوصا mysql بگیرم چگونه می توان پس ازتغییرات درجدول اتصال یافته دربانک اصلی هم تغییرات انجام گرفته باشد یعنی اتصال فقط تبدیل اطلاعات به dbf نباشد .
    ممنون

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    ممنون آقای حسینی مشکل حل شد
    یه موضوع دیگه...اعداد اعشاری رو وقتی تبدیل میکنه برعکس میشه! مثلا اگه داشته باشیم 25.91 میشه 91.25...میشه بگین چطوری مشکل حل میشه؟
    ممنون

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟

  22. #62
    آقای حسینی

    باسلام ، برنامه جنابعالی بسیار خوب کار میکند ولی قابلیت تبدیل کدپیج پانیذ (تحت داس) به کدپیج فارسی ویندوز را ندارد. اگر امکان دارد این قابلیت را اضافه نمائید. در صورتی که مایل باشید برنامه فارسی ساز پانیذ را برایتان ارسال میکنم

    چنانچه مقدور نیست فرمت ذخیره سازی فایلهای dbf را برای من تشریح فرمائید یا ایمیل بزنید

  23. #63
    با تشکر از این برنامه فوق العاده شما.

    من برنامه ای برای کانورت دارم که از چندین سال پیش برای هر ماهی که از سال می گزشته یک تعداد زیادی فایل Dbf تولید می کرده و برنامه شما کمک زیادی به من کرده .
    آیا امکان دارد که فایلهای Dbf رو تک به تک نشانش ندهیم و با دادن یک مسیر Folder خودش همه را تبدیل کند . اگر می توانست این کار را انجام دهد بسیار عالی می شد.

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    از تابع ()adir استفاده کن .

  25. #65
    باید ببخشید من FoxPro بلد نیستم

  26. #66
    به نظر من راه تکمیل شدن این برنامه اینه:
    هرکس ایده ای داره کدشو بنویسه و امتحانش کنه و اگر درست کار کرد تحویل آقای حسینی بده و ایشون کد را داخل برنامه اصلی قرار بده و اینطوری توسعه پیدا کنه
    اگر این کار انجام بشه (حتی با اولین حرکت) منم یه برنامه که با ویژوال بیسیک نوشتم و کد پیچ ایران سیستم رو به ویندوز و بلعکس تبدیل میکنه با سورسش میزارم اینجا
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  27. #67
    این برنامه از نظر کاربری مشکلات زیادی دارد البته درست است که تجاری نیست و در همین حد هم آقای حسینی بسیار کار فوق العاده ای انجام داده اند و اگر کاملتر شود به عنوان یک ابزار حرفه ای که DTS میکروسافت رو می تونه به راحتی کنار بگزاره . البته همین الان هم قابلیتهای فراتر از DTS رو داره که قابل تقدیره.

    این پیشنهاد آقای کیا هم بسیار پیشنهاد عالی است و اگر این حرکت فرهنگ شود . مطمئن باشید این عقب ماندگی که ایران در نرم افزار دنیا دارد حتما با هوش بالایی که ایرانیان دارند جبران می شود . زیرا در ایران همه نخبه اند و هر کس خودش یک چیز بزرگ تولید می کند و این محصول هر چه قدر هم که بزرگ باشد به حد نرم افزارهایی که هندیها تولید می کنند نمی رسد زیرا ما یک نفر یک نفر از صفر شروع می کنیم ولی در هند و چین هر یک نفر کار دیگری رو کامل می کند و حالا می بینید که چین سیستم عامل ملی دارد ولی ما در حد یک چیز یا نرم افزار کوچک هم که در دنیا شناخته شده باشد نداریم . این موضوع رو از خودم نمی گم بلکه از دید یک مدیر ایرانی تولید نرم افزار در آمریکا می گویم . او قبل از اینکه به ایران بیاید و توان برنامه نویس های ایرانی رو از نزدیک ببیند یک همچین نظری داشت و می گفت ما در همه کشورهای دنیا که سفر می کنیم هیچ اثری از نمونه تولیدی به نام ایران نیست و خودش می خواست قبل از مشاهده توان برنامه نویسان ایرانی برای شعبه تولیدی شرکتش به هند برود .
    آخرین ویرایش به وسیله h_baqery : چهارشنبه 25 مرداد 1385 در 11:05 صبح

  28. #68
    ضمن تائید فرمایش شما باید بگم که من همیشه برای یه همچین کارهائی آماده ام ولی همه باید بخواهند و تلاش کنند نه اینکه بخواهیم ولی تلاش را به عهده دیگران بگذاریم و تنها استفاده کننده باشیم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  29. #69
    باید از یه جایی شروع بشه . مثل این کاریکه آقای حسینی انجام دادن یا اون کتابی که درباره سی شارپه و بقیه هم یواش یواش یاد بگیرن تا فرهنگ بشه و هرکسی یه محصول باحال تولید کرد قایمش نکنه تا در قبالش هزینه خیلی کمی که حتی ارزش فکری که کرده رو نداره بهش پرداخت کنن. یه آشنای ایرانی که تو شعبه تلکام کانادا کار می کرد می گفت چینیها با کمترین استعداد تو اون شرکت دارن کولاک می کنن و جای ایرانیها رو دارن می گیرن . گفتم چرا ؟ گفت ما هر مشکلی که داشته باشیم خودمونو به در و دیوار می کوبیم و با Help و کتابهای مختلف حلش می کنیم ولی اونا کافیه اینترنت داشته باشن یه دفعه می بینی یه چینی تو آفریقا مشکلشونو حل می کنه و می بینی که موفقن .
    اگر درک می کردیم که برنامه هایی که می نویسیم و در دسترس افراد مختلف قرار بدیم و همه این کارو انجام بدن ببینید چه حجم عظیمی از مشکلات حل می شه و پیشرفت خودمون و کشور و دیگه اینهمه برنامه نویس توپ بیکار نداریم تا بزرگترین کمپانیهای ایران برن از پاکستان و هند سیستمهای ERP با هزینه های نجومی بخرن.

  30. #70
    بسیار عالی و نیکو
    ولیکن همانطور که می دانید قدیمی ها نیز گفته اند دوصد گفته چو نیم کردار نیست
    بنده آمادگی خود را جهت تکمیل این کار به تمامی علاقه مندان که دارای طرح و پیشنهاد و انتقادی نسبت به این موضوع هستند اعلام می کنم.
    (البته قبل از مشکلی که برای سایت به وجود بیایید) نیز یکسری از کاربران نکاتی را متذکر شدند و برخی از آنها را بنده اصلاح کردم ولی به همین دلیل که دوست داشتم نظرات و نکاتی بیشتر را در آن جمع آوری کرده باشم تاکنون آن را نشر ندادم
    من جمله از این نکات قابلیت خروجی SQL و ... با کدپیچ یونی کد (برای بحث جداول در MYSQL,MS-SQL و ...) مخصوصا برای خروجی های تحت وب
    (این نکته بر اثر تذکر یکی از دوستان در همین تایپک بود که حداقل بعد از گذاشتن اول از همه به کار خودم آمد (جهت تبدیل اطلاعات برنامه مدارس (مورد استفاده در اکثریت مدارس و دبیرستانها و ....) به برنامه تحت وب (جهت خروجی کارنامه برای هر دانشجو یا دانش آموز ) و....)
    قابلیت انتخاب فیلدها به هنگام تبدیل عملیات
    قابلیت معکوس سازی و انجام عملیات تبدیل بعد از خواندن فایل (در خود جدول گراید)
    اضافه کردن دو کدپیچ پانیذ و نور به کدپیچ های موردنظر در سیستم عامل داس
    ولیکن همچنان منتظر نظرات و پیشنهادات دوستان هستم.

    این برنامه از نظر کاربری مشکلات زیادی دارد البته درست است که تجاری نیست
    خوشحال میشم نسبت به این مشکلات راهنمایی بفرمایید
    چرا که حداقل نظر بسیاری از مصرف کنندگان این برنامه (مخصوصا اولین سفارش دهنده (شرکت بیمه ایران جهت تبدیل اطلاعات موردنیاز آنها بین سیستم عامل داس و ویندوز و یونیکس) ) خلاف این بوده و در قیاس بین چند نرم افزار تجاری که چندین بار تبلیغشان را در این سایت و سایتهای دیگر دیده بودم برتر بود. (مخصوصا علاوه بر بحث تبدیل کدپیچ به بحث تبدیل قالب و فورمت نیز پرداخته شده)
    ولی در کل خوشحال میشم از انتقادات و نظرات دوستان مطلع بشم.

  31. #71
    آقای حسینی شما واقعا کار بسیار عالی رو ارایه دادید .
    این یک واقعیت است که هیچ چیز توی این دنیا کامل نیست و اگر تمام عمرتون هم برای کامل شدن وقت صرف کنید مطمئنا در طول زمان نیازهای جدیدی بوجود می آید . که این نیازها دلیل بر نقص برنامه نیست بلکه دلیل بر قابلیت تکامل برنامه شما است . قابلیتی که خیلی از محصولات طراز اول ندارند و وقتی نیازهای جدید بوجود می آید به طور خودکار بلا استفاده می شوند . من قبل از محصول شما از طریق DTS میکروسافت و یک برنامه یک صفحه ای که از همین سایت برای تبدیل کد پیج نوشته شده بود هر تبدیلی رو انجام می دادم .
    برنامه شما بسیار کامل تر است و بهتر است که با استفاده در یک شرکت خاص مقایسه نشود و به یک محصول جهانی تبدیل شود .
    بنده از دیدگاه یک کاربر معمولی پر توقع سعی می کنم به محصول عالی شما نگاه کنم چون معتقدم این سبک نگاه باعث پیشرفت و ایجاد موضوعات جدید و یادگیری های جدید می شود و بنده سعی می کنم این دیدگاه رو به کاربرانی که با خودم کار می کنند منتقل کنم تا هیچوقت احساس نکنم که چیز کاملی تولید کردم و همیشه رو به جلو باشم .

    با اجازه یک نیاز شدید که خود بنده رو در کار با این سیستم آزار می دهد این است که فایلها رو یک به یک باید به آن معرفی کرد و به صورتی گروهی یا حتی دادن یک مسیر که خودش بگردد و فایلهای با فرمت خاص را پیدا کرده و تبدیل کلی انجام دهد . این امکان رو حتی DTS هم ندارد .

    پیش فرض انتخاب مسیر همیشه جایی است که از آن اجرا می شود و برای هر فایل باید دوباره مسیر دهی کنیم . اگر مسیر مبدا و مقصد قبلی رو جایی ذخیره می کرد جالب تر بود .

    وقتی نوع فایل در پایین انتخاب مسیر تغییر می کند بازهم مسیر بالا رو از اول باید مسیر دهی کرد .

    انتخاب مسیر ها به صورت یک کلیک است و یک کلیک معمولا در حالت tree است و در این حالت دائما اشتباه می شود و دو کلیک انجام می دهیم . می دانم که یک کلیک بهتر است ولی عادت در استفاده از برنامه های دیگر که همگی مانند ویندوز هستند استفاده از این برنامه را سخت می کند .


    من چند مورد معمولی را گفتم تا برخورد شما چگونه باشد . بنده خودم تولید کننده نرم افزار هستم و جوابی که معمولا به یک همچین کاربرانی (مانند بنده) که اینگونه (مانند متن بالا) صحبت می کنند و ایرادهای بیهوده می گیرند را میدانم ولی شاید با دید دیگری یک همچین مواردی باعث استفاده بهتر شود . برای خود بنده روش سابقم سریعتر است زیرا DTS همه را کلی می برد و زمانی که در روش قبلی هدر می رفت را باید در اینجا صرف اصلاح فایل sql بکنم .

    باز هم تاکید می کنم اینها فقط یک روش برخورد و دید خاص است برای یک هدف متعالی چون در هر حال شما این کار را مجانی انجام می دهید و شاید فعلا یک همچین چیزهایی اهمیت نداشته باشد ولی مطمئنا با انجام پیشنهادهای بعدی شما یک نرم افزار تجاری عالی در حد ارایه به بازار و شرکتهای خاص خواهید داشت .

  32. #72
    من چند مورد معمولی را گفتم تا برخورد شما چگونه باشد . بنده خودم تولید کننده نرم افزار هستم و جوابی که معمولا به یک همچین کاربرانی (مانند بنده) که اینگونه (مانند متن بالا) صحبت می کنند و ایرادهای بیهوده می گیرند را میدانم ولی شاید با دید دیگری یک همچین مواردی باعث استفاده بهتر شود .
    با تشکر فراوان
    بنده از دیدگاه یک کاربر معمولی پر توقع سعی می کنم به محصول عالی شما نگاه کنم چون معتقدم این سبک نگاه باعث پیشرفت و ایجاد موضوعات جدید و یادگیری های جدید می شود و بنده سعی می کنم این دیدگاه رو به کاربرانی که با خودم کار می کنند منتقل کنم تا هیچوقت احساس نکنم که چیز کاملی تولید کردم و همیشه رو به جلو باشم .
    اتفاقا خیلی عالی و نیکو سخن گفتید
    چرا که به نظر من اینگونه موارد در کاربردی تر شدن و همچنین کاربرپسندانه شدن (user-friendly) شدن برنامه بیشتر مؤثر هست
    موردهای تذکر داده شده بسیار جالب بود.
    نکته انتخاب فایل که بصورت تک کلیک بوده و ... مشکلات خاص دارد (که معمولا کاربر اشتباه می کند) اصلاح شده
    نسبت به انتخاب مجموعه ای فایلها نیز نکته خوبی را اشاره کرده سعی می کنم در اولین فرصت آن را نیز اعمال کنم.
    خوشحال می شم نکاتی دیگر را نیز به ذهن تان می رسد متذکر شوید.
    و نهایتا انشاءالله بعد از اعمال موارد موردنظر و (یکسری نکات دیگر که سایر دوستان اشاره کردند) مجددا در سایت آپلود می کنم

  33. #73
    برای پانیذ راه حلی نیست ؟

  34. #74
    چرا اتفاقا در پست قبلی توضیح داده بودم
    قابلیت انتخاب فیلدها به هنگام تبدیل عملیات
    قابلیت معکوس سازی و انجام عملیات تبدیل بعد از خواندن فایل (در خود جدول گراید)
    اضافه کردن دو کدپیچ پانیذ و نور به کدپیچ های موردنظر در سیستم عامل داس

  35. #75
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط srajaee
    سلام، برنامه خیلی خوبی است. دست شما درد نکنه. من یک دیتابیس DBF دارم که کد و نام رشته های تحصیلی رو نگه می داره. من برای اینکه یک برنامه اعلام نمرات تحت وب با ASP دارم می نویسم به اطلاعات این دیتابیس نیاز دارم. ولی این برنامه نمی تونه این فایل رو باز کنه مثل اینکه روی این فایل DBF قفل گذاشتند یا شایدم مشکل دیگه ای داره که من نمی دونم. من فایل رو در آدرس زیر قرار دادم. کسی می دونه چطوری اطلاعات فایل را می تونم بخونم و بدون خراب شدن اطلاعات فارسی تحت داس، اونها رو به فارسی تحت ویندوز تبدیل کنم؟
    http://www.aftabezaman.com/courses.zip
    ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکی بکنه.
    سلام
    تا جایی که من متوجه شدم این فایل مال برنامه آموزش دانشگاه پیام نور هست و من خودم هم در حال حاضر باهاش درگیرم و به دنبال راه حل البته اگر مطمئن باشم که با برنامه هایی مثل filefix نورتون که هدر فایل رو درست میکنه رکوردها به درستی باقی میمونه اون قسمت رمزی شو درست میکنم ولی بهرحال اگر شما راه حلی پیدا کردید به من هم بگید ممنون میشم

  36. #76
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    87
    با سلام
    واقعا برنامه شما به دادم رسید
    ممنونم از لطف شما

    فقط یک مشکل من باهاش مواجع شدم اونم تبدیل فیلد لاتین و معکوس کردن آن
    که مجبور شدم یک ایندکس قرار بدم و فقط فیلدهای فارسی اون را استخراج کنم

    اگه اون قابلیت انتخاب فیلد هم بهش اضافه بشه، مثلا خودکار یا دستی بد نیست

    نکته دیگه اگه یک مقدار محیط برنامه را تغییر بدید بد نیست
    مثلا نوشته های Iconها را نمایش داده شوند بهتر است

    نکته دیگه که باز نمیدونم چرا در تبدیل فایل فاکس به اکسس به یک مشکل برخورد میکنم که برنامه هیچ عکسالعملی انجام نمیده

    در مورد اکسل هم جدول یک جوری میشه
    خراب میشه
    من فایل اصلی را آپ لود میکنم، یک نگاه بهش بندازید
    راستی فرمت فایل ایران سیستم هست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #77
    فقط یک مشکل من باهاش مواجع شدم اونم تبدیل فیلد لاتین و معکوس کردن آن
    که مجبور شدم یک ایندکس قرار بدم و فقط فیلدهای فارسی اون را استخراج کنم
    بله حق با شماست و در نسخه جدید این برنامه آن را اصلاح کردم

    اگه اون قابلیت انتخاب فیلد هم بهش اضافه بشه، مثلا خودکار یا دستی بد نیست
    به همین صورت می باشد و کاربر از لیست فیلدهای کاراکتری یا یادداشت می تواند فیلدهای تبدیل شونده را انتخاب کند.
    و همچنین در صورت نیاز علاوه بر تبدیل reverse (برعکس) بکند (بعضا در برخی فیلدهای موجود در جداول برنامه های تحت داس اینکار نیاز هست)

    نکته دیگه اگه یک مقدار محیط برنامه را تغییر بدید بد نیست
    مثلا نوشته های Iconها را نمایش داده شوند بهتر است
    به نظر من آیکون و البته توضیح از طریق hint جالب تر هست (محیط را ویندوزتری نمایش می دهد)
    هر چند طراحی یک صفحه بصورت گرافیکی جلوه برنامه را زیباتر می کند.

    نکته دیگه که باز نمیدونم چرا در تبدیل فایل فاکس به اکسس به یک مشکل برخورد میکنم که برنامه هیچ عکسالعملی انجام نمیده
    این نکته را بررسی کردم متوجه شدم که بله در نسخه 2003 به علت تغییر در فراخوانی پارامترهای مربوط به dll های موردنیاز تغییر کرده بدین صورت که در نسخه های قبل بعد از ایجاد یک آبجکت از خانواده اکسس از طریق پارامتر CurrentDB میشد که به لیست محتویات آن فایل دسترسی یافت ولیکن در نسخه 2003 با وجود اینکه این پارامتر در لیست قید شده ولی به هنگام فراخوانی پیغام خطای error loading type library/dll می دهد و از طریق فراخوانی پارامتر CurrentData می بایستی به آن دسترسی پیدا کرد (والبته اضافه کردن پارامترهای alltables و Item و انتخاب از طریق شماره به نام جداول ) لذا نهایتا باعث ایجاد مشکل می شود.
    ولیکن در نسخه های قبل مشکلی نیست و بنده همین فایل شما را در محیط اکسس 2000 به راحتی تبدیل کردم
    (برای مشکل تبدیل در نسخه 2003 نیز بررسی می کنم و انشاءالله آن را نیز رفع خواهم کرد)

    در مورد اکسل هم جدول یک جوری میشه
    خراب میشه
    در این مورد مشکلی نبود و به راحتی تبدیل شد. (بدون خرابی و فایل موردنظر در اکسل مشاهده شد)

    ----
    بابت تذکر جهت اشکال در تبدیل به هنگام وجود اکسس 2003 نیز ممنون
    انشاءالله در نسخه بعدی این مشکل (همانند سایر نکاتی که دوستان متذکر شدند) رفع خواهد شد.

  38. #78
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    87
    انشااله برای کی آماده میشه؟؟؟

  39. #79
    برای زیباتر شدن محیط کار در فاکس بد نیست به این سایت یه سری بزنید .می تونید رو من هم حساب کنید
    از اینکه این چند روزه کمتر به سایت سر میزنم منو ببخشید . در حال حاضر توی ماموریت اداری هستم
    http://weblogs.foxite.com/cesarchalom/
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  40. #80
    سلام با تشکر و تبریک برای نوشتن این برنامه خیلی برنامه بدرد بخوری هست ولی یک اشکال دارد و اون هم اینه که فیلد هایی که مثل تاریخ ممیز اعشاری دارند رو برعکس میکنه
    1385/06/26 <======= 26/06/1385

صفحه 2 از 8 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •