صفحه 3 از 8 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 320

نام تاپیک: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

  1. #81
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    87
    ما منتظر هستیم......

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار Tasnim
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تمام ایران سرای من است
    پست
    274
    آقا عیدتان مبارک

  3. #83
    جناب حسینی فکر کنم برای قسمتی که برنامه میخواد یک فایل رو انتخاب کنه از دستورات خود فاکس استفاده بشه بهتره تا بشود جلوی اشکالات احتمالی رو گرفت و استفاده از ابزارهای دیگر و کامپوننتها را با توجه به وجود سورس برنامه به عهده خود دوستان قرار بدید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  4. #84
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81
    سلام آقای حسینی
    من دارم با توجه به سورس کد شما این برنامه رو به vb بنویسم ولی از اونجایکه بار اوله که با foxpro برخورد کردم فقط help خود فاکس برام کافی نیست ،برای همین از شما و دوستان خواهش میکنم اگر منبع خوبی (کتاب ،ebook ،...) که بتونه کمک سریعی باشه معرفی کنید.

    با تشکر

  5. #85
    من با vb نوشتمش خواستی بگو بعد از ماه رمضان برات میفرستم(البته فقط تبدیل از ایران سیستم به 1256 و بلعکس)
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #86
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81
    ممنون میشم اگه آقای کیا این کار رو انجام بدین والبته من هم باز سعی ام رو میکنم.


    hunieh.ramezani AT gmail DOT com

  7. #87
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    87
    من هم می‌خوام
    ممنون میشم

  8. #88
    چشم فقط بعد از ماه مبارک رمضان
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  9. #89
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    44
    عید همه مبارک
    منتظر ارسال برنامه هستیم.

  10. #90
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81
    همگی عید تان مبارک
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : چهارشنبه 10 آبان 1385 در 13:39 عصر

  11. #91
    آقا برنامه بسیار خوب و مفیدی اگه می تونید Pardox 5 را هم به برنامتون اضافه کنید من شدیدا احتیاج دارم

  12. #92
    متاسفانه این قابلیت بصورت پیش فرض در وِیژوال فاکس نمی باشد (یعنی فقط قابلیت خواندن جداول پاراداکس نسخه های قدیم 3.5 و 4 را دارد) هرچند می توان بصورت odbc متصل شد و آن را خواند. و با وجود سورس برنامه شما قادر هستید به راحتی از طریق کانکشن استرینگ تعریف شده در برنامه و تغییر آن به دیتابیس موردنظر (که در اینجا منظور پاراداکس 5 و 7 هست) وصل بشید.
    (توضیحات جامع جهت کانکت به انواع دیتابیس اینجنین ها از طریق odbc و ....)
    http://www.connectionstrings.com/
    و البته بنده قبلا اینکار را با زبان دلفی انجام داده بودم
    که سبب انتقال اطلاعات و تغییر فورمت از قالب db (پاراداکس (تمام نسخه ها) ) به قالب dbf می نماید.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=121118
    (که البته اون هم با سورس هست (البته برنامه به زبان دلفی نوشته شده است) )

  13. #93
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    87
    آقا جواد
    چی شد پس این برنامه؟؟؟

  14. #94
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81
    سلام
    آقای کیا....
    ما همچنان منتظریم ....

  15. #95

    convert with vb

    البته activeskin رو هم میخواد که سعی میکنم توی پست بعدی بزارم
    ضمنا دوستان میتونن خودشون روی این برنامه کار کنن تا بهتر بشه . هدف من دسترسی به الگوریتم کار بود.بهینه سازی با خودتونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  16. #96

    active skin

    برنامه حجمش بیشتر از 2 مگابایته
    آدرس ایمیل بدین تا برنامه اکتیو اسکین فول رو براتون بفرستم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  17. #97
    سلام

    ممنون آقا کیا

    email من :
    aslan_ir@yahoo.com

  18. #98
    سلام . دارم براتون میفرستم. چون خیلی سرم شلوغه اگر سایر دوستان خواستند براشون بفرست.متشکرم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  19. #99
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    87
    منم می خوام
    ali_nikli [@] yahoo [dot] com

  20. #100
    آقای حیدری کیا میشه یه جایی upload کنید مثل همون briefcase؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  21. #101
    سلام
    ممنون
    هر کی خواست براش میفرستم

    برای NKM فرستادم

  22. #102
    چشم آقا رضا
    اینم لینکش
    http://www.box.net/public/451yrp28mh
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    به نام خداوند هستی بخش مهربان
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    راستش من این برنامه (که در vbآقای کیا زحمتش رو کشیده اند)اجرا میکنم.اما از همان اول با خطای ((درحال حاضر شما به هیچ دیتابیسی متصل نیستید )) می آید و وقتی okرا کلیک میکنم و یک فایل اکسس را از Dirlist انتخاب میکنم باز یک ارور میدهد.میخواستم بدونم که قبل از اجرای این برنامه باید کار خاصی انجام بدهیم یا مقدار چیزی را ست کنیم؟اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنند.

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    به نام یکتا هستی بخش مهربان
    با سلام
    جناب آقای کیا برنامه ای که شما در VBنوشته اید همانطور که مستحضرید فقط فایلهای MDBدر آن قابل بازشدن است.برای اینکه فایلهای dbfبه فرمت های دیگر باید چه روشی استفاده کنیم؟آیا همه فایلهای تحت داس با پسوند DBFهستند یا ممکن است فرمت های دیگری هم وجود داشته باشد؟من موفق شدم با اندکی تغییر قسمت تبدیل ویندوز به داس اون برنامه را راه اندازی کنم.اما در مورد قسمت داس به ویندوز مشکل دارم و اصل قضیه هم همینجاست.اگر ممکنه کمک بفرمایید.

  25. #105
    چه کاری از دست من بر میاد.من فقط هنرم این بود که مکانیسم تبدیل رو پیدا کنم.چون چندین سال بود که این کار را انجام میدادیم و نمیشد هی شلش میکردیم و دوباره شروع میکردیم تا بالاخره الگوریتم کار در اومد.باید بگم این مشکل vb است که خیلی بد با کدپیج ها رفتار میکنه ولی خوب حالا که تا حدی مشکل حل شده.ضمنا این برنامه برای اجرا به active skin نیاز داره که لینک براتون گذاشته ام.اگر هم active skin رو از داخل برنامه بر نداشتم و شما رو مجبور به دانلودش کردم به خاط اینه که من الان توی ماموریتم و پای سیستم خودم نیستم تا برنامه رو اصلاح کنم
    مورد بعدی اینکه این برنامه روی سیستم خود من بدون مشکل داره کار میکنه.درسته که اون پیغام اولیه رو میده و میگه به دیتابیسی وصل نیست و این اصلا مهم نیست و شما بعد از رد کردن این پیغام باید به دیتابیس مورد نظرتون وصل بشید و کار تبدیل رو انجام بدید
    هرکسی به فراخور دانش خودش میتونه مکانیسم انجام کار و اینترفیس برنامه رو تغییر بده و این به خودتون بر میگرده . اگر نظر من رو میخواهید میگم بصورت جمعی و تیمی کاملش کنید
    مورد بعدی اینکه این برنامه برای تبدیل دیتابیس اکسس نوشته شده .چون خیلیها با فاکس آشنا نیستند و انجام مراحل انتقال دیتابیس به محیط داس و استفاده از مبدلهای تحت فاکس براشون مشکل آفرین شده بود . ولی راه حلش اینه که شما با یه تیکه برنامه که سورس هاشون توی اینترنت هم پیدا میشه ابتدا فایل dbf رو به اکسس تبدیل کنید و پس از تبدیل کد پیچ فایل رو به هر فرمتی که خواستید تبدیل کنید(فایل dbf با vb سازگاری خوبی نداره واگر مستقیم به عنوان دیتابیس بکار گرفته بشه احتمال تبدیل ناقص کد پیج ها وجود دارد)
    به هر حال اگر با خطائی مواجه میشوید در همین جا مطرح کنید تا دوستان دیگه (یا اگر وقت کردم خودم) اونها رو بررسی کنیم
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  26. #106
    کاربر تازه وارد آواتار hramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    81
    سلام
    با تشکر از همکاری تمام دوستان و همچنین آقای کیا
    من به یه مشکل دیگه رسیدم برای connection در vb به فاکس پرو اگر از کد زیر استفاده کنم :

    Dim Conn As New ADODB.Connection
    ()Private Sub Form_Load
    aaa = 33
    "a = "tbl
    Set DBConn = Nothing
    Conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=E:\test;Extended
    ";Properties=dBASE III
    Set DBConn = Conn
    "( '"& SQL = " INSERT INTO " & a & " Values ( '" & aaa
    DBConn.Execute SQL
    End Sub

    این error را دارم :

    "Selected collating sequence not supported by the operating system"

    و

    "External table is not in the expected format"


    واگر این کد :

    Dim Conn As New ADODB.Connection
    ()Private Sub Form_Load
    aaa = 33
    "a = "tbl
    Set DBConn = Nothing
    ;Conn.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=E:\test
    Set DBConn = Conn
    "( '"& SQL = " INSERT INTO " & a & " Values ( '" & aaa
    DBConn.Execute SQL
    End Sub

    این error :


    "The Microsoft Jet database engine cannot open the file 'E:\test'. It is already opened exclusively by another
    user , or you need permission to view its data."


    در صورت امکان راهنمایی کنید
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : شنبه 27 آبان 1385 در 17:15 عصر

  27. #107
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443
    سلام به همه دوستان
    بابت بحثی که در مورد کانورت دیتابیس راه انداختید تشکر می کنم .
    من برنامه آقای حسینی رو دانلود کردم اما نمیدونم اشکال کار کجا بود که یه دیتابیس 164000 رکوردی رو توی یک ساعت وچهل دقیقه از فرمت DBF تحت داس به اکسس تبدیل کرد که با توجه به تعاریف داده شده در پست شماره 15 در کانورت دیتابیس ها یک ساعت وچهل دقیقه زمان بسیار زیادیه .لطفا اگر روشی برای کم کردن این زمان وجود داره بهم بگید .
    در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم دیتابیس من 118 شهرمونه که حرف ی رو به صورت ی نوشته ومن توی QUERY به مشکل برخوردم
    به نظر شما توی تبدیل، کد پیج مناسب رو انتخاب نکردم یا علت دیگه ای داره . البته کدپیج ایران سیستم رو برای تبدیل انتخاب کردم . اگه ممکنه کمکم کنید .
    این کد رو هم به پیشنهاد یکی از دوستام توی SQL نوشتم که باز هم جواب نداد
    UPDATE PHONE_118
    set LNAME='%ی%'
    WHERE LNAME = '%ی%'

  28. #108

    فونت ویندوزی ایران سیستم

    با این فونت بدون نیاز به هیچگونه تبدیل فقط میتوانید اطلاعاتی را که با ایران سیتم فارسی شده
    را در محیط ویندوز مشاهده کنید اما فکر نمیکنم چاپ بده
    این فونت بیشتر ین کاربرد را در حالتی که سیستم داس و ویندوز داشته باشد دارد البته در ویندوز فقط برای مشاهده و گزارش میتوان از آن استفاده کرد- من فقط در xp تونستم از اون استفاده کنم
    شما میتوانید پنجره browse را با این فونت صدا بزنید تمام اطلاعات ایران سیستم در ویندوز قابل خواندن هستند
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #109
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    4

    تشکر

    با تشکر از همه عزیزان به خصوص آقای کیا
    من یه سوالی دارم
    آیا این برنامه می تونه بانکهایی که با فارسی ساز پانیز یا سپند تحت داس نوشته شده به شکل کامل تحت ویندوز نشون بده
    برعکسش چی(یعنی از فارسی تحت ویندوز به فارسی داس)
    خیلی متشکرم

  30. #110
    سلام دوستان ضمن تشکر بسیار از آقای حسینی به خاطر برنامه ارزندشون
    من دو dbf یکی با 1000000 رکورد و دیگری با 150000 رکورد داشتم که با استفاده از برنامه آقای حسینی اونها رو به صورت sql ذخیره کردم تا در sql server بتونم بازشون بکنم اما sql server اون dbf با 1000000 رکورد رو که اصلاً باز نمی کنه اون یکیش رو هم باز کرد اما وقتی می خوام اجرا بکنم میگه virtual memory شما خیلی کم هست در حالیکه اندازه ram من 512 مگا بایت هست لطفا در این زمینه هم من رو راهنمایی بفرمایید
    با تشکر

  31. #111
    شرمنده خیلی وقته که فرصت نکردم به این برنامه برسم (دیتامنجیر) (عدم ارائه نسخه بعدی)
    البته با توجه به این برنامه نیز بنده از خروجی های sql اش نیز استفاده کردم (در چندین مورد) و مشکلی نبود ولیکن احتمال وجود کاراکترهای آننرمال (مخصوصا در فیلدهای memo) که باعث ایجاد مشکل می شوند را نیز نباید از نظر انداخت (البته مشکل حافظه موردنظر شما فکر کنم بیشتر بخاطر بزرگ بودن فایل sql موردنظر هست (پیشنهاد می کنم آن را به سایز 2 مگابایت تقطیع نمایید) )
    -----------------------

    ولی فکر کنم برای این منظور (انتقال اطلاعات از محیط ویندوز به وب (خروجی sql) لینک ذیل بتونه کمکتونه بکنه:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=55876
    از جمله مزایایش امکان انتقال دسته ای (مجموعه ای از جداول) و همچنین امکان تقطیع (split) خروجی sql با توجه به حجم 2 مگابایت (جهت آپلود مناسبتر در سرور) و همچنین حذف مشکلات کارکترهای " و ' و / و ... از جمله مزایایش می باشد
    البته بنده از اون جهت ایمپورت در mysql استفاده کردم و به راحتی و سرعت کارم را راه انداخت
    و شما هم می تونید از اون در ms-sql و یا اینتفریس دیگری که زبان sql را ساپورت می کند به راحتی ایمپورت کنید.

  32. #112
    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny مشاهده تاپیک
    شرمنده خیلی وقته که فرصت نکردم به این برنامه برسم (دیتامنجیر) (عدم ارائه نسخه بعدی)
    البته با توجه به این برنامه نیز بنده از خروجی های sql اش نیز استفاده کردم (در چندین مورد) و مشکلی نبود ولیکن احتمال وجود کاراکترهای آننرمال (مخصوصا در فیلدهای memo) که باعث ایجاد مشکل می شوند را نیز نباید از نظر انداخت (البته مشکل حافظه موردنظر شما فکر کنم بیشتر بخاطر بزرگ بودن فایل sql موردنظر هست (پیشنهاد می کنم آن را به سایز 2 مگابایت تقطیع نمایید) )
    -----------------------

    ولی فکر کنم برای این منظور (انتقال اطلاعات از محیط ویندوز به وب (خروجی sql) لینک ذیل بتونه کمکتونه بکنه:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=55876
    از جمله مزایایش امکان انتقال دسته ای (مجموعه ای از جداول) و همچنین امکان تقطیع (split) خروجی sql با توجه به حجم 2 مگابایت (جهت آپلود مناسبتر در سرور) و همچنین حذف مشکلات کارکترهای " و ' و / و ... از جمله مزایایش می باشد
    البته بنده از اون جهت ایمپورت در mysql استفاده کردم و به راحتی و سرعت کارم را راه انداخت
    و شما هم می تونید از اون در ms-sql و یا اینتفریس دیگری که زبان sql را ساپورت می کند به راحتی ایمپورت کنید.
    سلام آقای حسینی بسیار ممنونم که به من کمک می کنید
    ولی من نمی خوام تحت وب باشه بلکه می خوام توی sql server2000 بتونم import بکنم آیا با اون فرقی داره و چطور فایل رو تقطیع بکنم
    تشکر

  33. #113
    نه فرقی نمی کنه بنده مثال زدم مثلا جهت استفاده تحت وب همچنان که از برنامه mysql نیز می توان در نرم افزارهای بزرگ تحت شبکه مثل ms-sql استفاده کرد (هرچند که به نظر شخصی بنده خیلی کارآتر و مناسبتر هست)
    ولیکن بحث اصلی اینجاست که این برنامه اطلاعات جداول شما رو به یک فایل تکست ولی با دستورات sql (در حقیقت فایلی با پسوند sql) تبدیل می کند و شما به راحتی هر برنامه ای که قادر به پشتیبانی از دستورات sql باشد و بتواند آن را ایمپورت کند را می خواند.

  34. #114
    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    در ضمن یه مشکل دیگه هم دارم دیتابیس من 118 شهرمونه که حرف ی رو به صورت ی نوشته ومن توی QUERY به مشکل برخوردم
    به نظر شما توی تبدیل، کد پیج مناسب رو انتخاب نکردم یا علت دیگه ای داره . البته کدپیج ایران سیستم رو برای تبدیل انتخاب کردم . اگه ممکنه کمکم کنید .
    این کد رو هم به پیشنهاد یکی از دوستام توی SQL نوشتم که باز هم جواب نداد
    UPDATE PHONE_118
    set LNAME='%ی%'
    WHERE LNAME = '%ی%'
    با سلام
    من هم دقیقاً مشکل این دوست عزیز رو دارم البته باحرف "ک" یعنی کاف لطفاً من رو هم راهنمایی کنید.

  35. #115
    با سلام،
    مشکل حروف ی و ک به تنوع این کاراکترها در نسخه‌های مختلف ویندوز مربوط میشه. Win98, Win2000, WinXP از 3 کاراکترکد متفاوت برای حرف ی و 2 کاراکترکد متفاوت برای حرف ک استفاده می‌کنند.
    به حتم خاطر دوستان هست که مایکروسافت برای اولین بار زبان فارسی رو در Windows 2000 پشتیبانی کرد. از همان زمان هم این دو حرف اشکال داشتند. علت این امر هم برمی‌گشت به عدم توافق شرکت‌های ایرانی که زمان بسیار زیادی را تلف کردند و در آخر هم پاسخ سازمان جهانی Unicode را برای استاندارد سازی کاراکتر کدهای زبان فارسی ندادند. در اینجا قصد ندارم از کسانی نام ببرم که منافع اقتصادی شرکت خودشان را به منافع ملی ترجیح دادند چرا که همه ما متولیان فونت‌های فارسی در Dos و Win98 را کم و بیش می‌شناسیم.
    به هر حال سازمان Unicode به تنهایی برای ما تصمیم گرفت و نتیجه این شد که می‌بینید. مایکروسافت در WinXP حرف ی را اصلاح کرد. اما عدم سازگاری با نسخه‌های قدیم کماکان به قوت خودش باقیست.
    اما چه باید کرد ؟

    برای پشتسبانی مناسب از زبان فارسی در SQL Server، باید CodePage پایگاه داده، یکی از 2 CodePage زیر باشند:
    SQL_Latin1_General_CP1256_CI_AS
    Arabic_CI_AS
    این 2 CodePage مرتب سازی الفبایی حروف فارسی را هم به طور مناسب انجام می‌دهند.

    سپس باید کاراکترهای ک و ی را با کدهای معادل آنها در Win98 جایگزین کرد. فهرست کاراکترها در هر 3 نسخه Windows اینجا هست. فقط دقت کنید که خود حروف را جایگزین نکنید، بلکه کاراکتر ها را با استفاده از کد هر کاراکتر replace کنید.

    موفق باشید

    ا 1575
    ب 1576
    پ 1662
    ت 1578
    ث 1579
    ج 1580
    چ 1670
    ح 1581
    خ 1582
    د 1583
    ذ 1584
    ر 1585
    ز 1586
    ژ 1688
    س 1587
    ش 1588
    ص 1589
    ض 1590
    ط 1591
    ظ 1592
    ع 1593
    غ 1594
    ف 1601
    ق 1602
    ک 1603 Arabic Windows 98 (Alt + 232)
    گ 1711
    ل 1604
    م 1605
    ن 1606
    ه 1607
    و 1608
    ى 1609 Arabic Windows 2k or higher (Alt + 238)
    ی 1610 Arabic Windows 98 (Alt + 239)
    ی 1705 Windows XP
    ک 1740 Windows XP
    ‌ 8204 Little Space (Alt + 0157)

  36. #116
    کاربر تازه وارد آواتار RealDream
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    81
    من چند ماه پیش این نرم افزار رو گرفتم و با اون خیلی از مشکلاتم حل شد ، اما الان من می خوام یه تابع داشته باشم توی اکسس فایل dbf ‌ایران سیستم رو بخونه و تبدیلش بکنه به عربی یا یونی کد اگه امکان داره کمک کنید که شدید گیرم

  37. #117
    کاربر تازه وارد آواتار RealDream
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    81
    نقل قول نوشته شده توسط mrt2081 مشاهده تاپیک
    سلام
    تا جایی که من متوجه شدم این فایل مال برنامه آموزش دانشگاه پیام نور هست و من خودم هم در حال حاضر باهاش درگیرم و به دنبال راه حل البته اگر مطمئن باشم که با برنامه هایی مثل filefix نورتون که هدر فایل رو درست میکنه رکوردها به درستی باقی میمونه اون قسمت رمزی شو درست میکنم ولی بهرحال اگر شما راه حلی پیدا کردید به من هم بگید ممنون میشم
    تائید میشه اما متاسفانه این فایل ها توسط برنامه نویس کد شده و از توابع رمز گذاری کلیپر استفاده کرده که به هیچ وجه قابل باز کردن نیست . اما همیشه یک راه میان بر وجود دارد دوست من ... با من تماس بگیر

  38. #118
    سلام دوستان
    ممکن که گاهی اوقات بعد از تبدیل dbf به sql با استفاده از برنامه آقای حسینی مشکلی در حروف ک یا ی به وجود بیاد مخصوصاً برای dbf هایی که اندازشون بزرگ و توی sql server باشند.من یک راه حل پیدا کردم که مشکل خودم رو حل کرد امیدوارم که دیگه کسی توی این زمینه مشکل نداشته باشه
    ابتدا با استفاده از این کد توی query analyzer کدهای اسکی حرف ها رو پیدا می کنیم.
    declare @counter integer
    set @counter=1
    while @counter<255
    begin
    print char (@counter)
    set @counter=@counter+1
    end
    سپس با این کد حروف رو جایگزین می کنیم
    update table
    set fname=replace(fname,char(223),char(152))
    مثلاً این کد مشکل حرف ک رو حل می کنه
    موفق باشید.

  39. #119

    dll

    اگه نتو نستید dll ها رو دانلود کنید من اینجا پیدا کردم
    http://www.lspd-software.nl/lspd_finforce.htm

  40. #120
    دوست عزیز f_h1360 سوالات را جای مناسب عنوان مطرح کن.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

صفحه 3 از 8 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •