صفحه 6 از 8 اولاول ... 45678 آخرآخر
نمایش نتایج 201 تا 240 از 320

نام تاپیک: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

  1. #201
    اول اینکه چرا اکسل انقدر گیربازاره؟ من اکسل 97 دارم اما بازهم قبول نمی کنه.
    مشکلی نیست البته با 97 تست نکردم ولی با 2000 و نسخه 2003 تست کردم مشکلی نداشت
    البته خود فاکس با دستور
    COPY TO filename TYPE XL5
    به راحتی خروجی اکسل می دهد (از نسخه 5 به بالا)
    ولیکن مشکلی با فیلدهای یادداشت دارد که خوب برای آن نیز در برنامه پارامتر گذاشته ام (که اگر فیلد memo داشت به صورت دستی نرم افزار اینکار رو انجام می دهد)

    آدرسهایی که با space باشن و قبول نمی کنه نسخه قبلی هم این مشکل و داشت (مثل دسکتاپ)
    بله ایراد وارد هست متاسفانه فراموش کرده بودم مجددا
    کافی است در مسیر فراخوانی فایل کاراکتر " در ابتدا و انتهای مسیر گذاشته شود تا مشکلی پیش نیاید
    این ایراد به این دلیل به وجود می آید که فاکس به عنوان فراخوانی مسیرها به صورت نرمال در صورت وجود کاراکتر اسپیس الباقی آن را نمی خواند که جهت رفع این مشکل باید کل رشته مسیر را داخل کاراکتر " محصور نمود.
    ------------
    ****** ایراد فوق در نسخه جدید که در صفحه قبل قابل دان لود هست مرتفع شد.*****
    به هر حال ممنون و متشکر از تست شما
    درضمن بابت جایزه هم ممنون ولی توجه داشته باش که چون منا اهل البیت هستی اسرار میدانی (اسرار ما فاش مکن)
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : سه شنبه 03 اردیبهشت 1387 در 12:34 عصر

  2. #202
    اقای حسینی با سلام
    من خیلی وقت پیشها با فاکس کار کردم و الان لا دلفی برنامه نویسی می کنم ولی بر اساس نیاز مجبورم بانک تحت dos و فارسی ساز vegaf رو به ویندوز تبدیل کنم برنامه شما رو گرفتم و احرا کردم اما فیلد های نام و نام خانوادگی رو در هم تبدیل کرد و نامشخص بود و فیلد تاریخ نیز برعکس شده بود اگه ممکنه لطف کرده و مشکل کار را بیان کنید و روش تبدیل کد پیج dos به ویندوز چگونه می باشد تا من بتونم در برنام خدوم تحت ویژوال فاکس یا دلفی استفاده کنم باتشکر از صبر و زحمات شما
    رامبد

  3. #203
    با سلام مجدد
    من میخوام دو فیلد از بانک dbf اول رو به dbf دومی جایگزین کنم ایا دستور مستقیمی وجود داره که از بانک اول خونده و در بانک دوم ریپلیس یا جایگزین کنه یا باید برنامه بنویسم و از حلقه و متغیر استفاده کنم تو محیط فاکس یا ویژوال فاکس باشه ممنون

  4. #204
    در نسخه جدید این موارد که مطرح کردید (مشکل برعکس شدن اعداد (مشابه تاریخ و ...)) حل شده است
    در مورد برهم ریختگی چنین چیزی تاکنون نبوده (احتمالا در اصل فایل dbf اصلی مشکلی وجود دارد))
    (مثلا شاید در انتخاب کدپیچ اطلاعات تحت داس مشکلی وجود دارد (ایران سیستم یا سایه یا پانیذ یا ...))

    در رابطه با نحوه تبدیل نیز برنامه به صورت open source بوده و شما می توانید متن سورس را مطالعه بفرمایید (البته سورس مربوطه به زبان دلفی و یا وی بی نیز در همین سایت وجود دارد با جستجو می توانید پیدا کنید)


    جهت جایگزینی دو فیلد از جدول اول به جدول دوم نیز پیشنهاد بهتر استفاده از یک حلقه ساده و خواندن از اولی و جایگزین در دومی می باشد. (البته از طریق آرایه ها به صورت تک دستوری نیز می شود ولیکن روش اولی بهتر است)

  5. #205
    آقای حسینی واقعا دستتون درد نکنه. البته نسخه آخر مشکل اون دیالوگ باکس "فایل خالی است" رو برای من هم داره. مشکل از چیه؟

  6. #206

    درخواست کمک برای تبدیل

    سلام
    از دوستان متخصص و برنامه نویس اگر ممکن هست این فایل را برایم به فرمت اکسل 2003 تبدیل کنند . متشکرم .

    http://rapidshare.com/files/108424096/RPGOUT.html

  7. #207
    دوست گرامی
    سعی کنید بیشتر ماهیگیری یاد بگیرد تا اینکه بخواهید برایتان ماهی بگیرند
    علی ای حالا فایل موردنظر شما یک فایل تکست هست از نوع fixed
    در خود ویژوال فاکس منوی import و انتخاب گزینه import wizard و تعیین نام فایل خود و تعیین کاراکتر ; به عنوان کاراکتر جداکننده به راحتی آن را به فایل dbf تبدیل کرده و سپس از منوی export به راحتی آن را به اکسل تبدیل نمایید.
    (البته با مراجعه به اصل سورس برنامه و قسمت خواندن فایل متن read_csv می توانید از این نمونه کد نیز استفاده کنید (اما از آنجایی که از کاراکتر , بیشتر به عنوان کاراکتر تفکیک کننده فیلدهای در فایل متن استفاده می کنند (و همچنین در فایلهای csv ) بنده در برنامه این کاراکتر را به عنوان کاراکتر تفکیک کننده قرار داده بودم و شما به راحتی با تغییر آن به کاراکتر ; آن را می توانید دوباره خوانی کنید
    و یا اگر خواستید اصل فایل متن خود را اصلاح کنید و کاراکتر تفکیک کننده آن را به , تغییر دهید)
    (البته دقت نمایید که کدپیچ فایل شما ایران سیستم تحت داس می باشد و بنده فایل را با برنامه دیتامنیجر موجود در همین تایپیک تبدیل کرده و به عنوان نمونه آپلود کردم)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : جمعه 30 فروردین 1387 در 20:33 عصر

  8. #208
    دوست گرامی متاسفانه بنده علم کافی برای تبدیل این قبیل فایلها رو ندارم و عاجزانه به خاطر نیاز مبرمی که داشتم این درخواست را از شما و تمامی دوستان گرامی نمودم . توضیحات شما را محترم میشمارم ولی متاسفانه گره کور مرا باز نمیکند . باز هم درخواست میکنم اگر ممکن است آن را برایم تبدیل کنید .
    سپاسگزارم از زحمتی که برای دانلود فایل ارسالی من کشیدید و وقتتان را برای بررسی آن صرف کردید .

  9. #209
    کاربر asa2000 بنده که عرض کردم فایل موردنظر شما تبدیل شده و در پست قبلی بنده قابل دانلود می باشد

  10. #210
    با سلام
    میخواستم من تو نوشتن یه برنامه که بتونه دیتابیس foxpro رو به sqlserver 2005 تبدیل میکنه ، راهنمایی کنید. برای پروژه پایانیم که طراحی سایت دانشگاه هست میخوام برنامه ای داشته باشم که بتونه این دیتابیس ها رو به هم تبدیل کنه لطف میکنید اگه راهنماییم کنید.

  11. #211
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    خب این برنامه آقای حسینی کارش همینه دیگه

  12. #212
    به راحتی از طریق فایل متن sql می توانید این تبدیل را انجام بدهید
    (البته در یکی از پست های بخش mysql نیز نمونه برنامه ای را گذاشته بودم که به صورت دسته ای اطلاعات جداول فاکس (حتی با پشتیبانی کدپیچ های تحت داس) را می خواند و به صورت تقطیع شده در فایل های sql خروجی می گرفت)

    نمونه سورس مربوطه در همان صفحه اول موجود است با مطالعه آن می توانید برنامه را بنویسید

  13. #213
    با سلام
    اقای حسین من بانک رو برای شما ایمیل کردم لطفا بررسی کنید و علت بهم ریختگی رو بیان کنید

  14. #214

    تبدیل بانک

    اینم بانک من لطفا دلیل بهم ریختگی بعد از تبدیل چیه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #215
    فایل اکسس شما که قابل استفاده نبود (پیشنهاد می کنم برنامه دیتامنیجر را مجددا دان لود کنید)
    و اما بهم ریختگی فیلد مربوط به نام و نام خانوادگی تحت عنوان customerno به علت برعکس بودن اطلاعات در همان محیط داس می باشد که خوب طبیعتا وقتی کدپیچش نیز تغییر کند نوشته های قابل خواندن نیست
    ولیکن با کمی دقت می توان متوجه شد که کلیه عبارات دارای یک قاعده معکوس بودن هستند
    بنده ابتدا جدول موردنظر را از کدپیچ ایران سیستم به ویندوز تبدیل کرده
    وباتوجه به ارائه سورس کد برنامه در همان صفحه اول با استفاده از تابع fsis فیلد مربوطه را مجددا برعکس کرده و تاحدی قابل قبول (در حالت کلی دیتایی اولیه اطلاعات را به صورت نرمال ضبط نکرده (مثلا فامیلی - نام ) ) می باشد
    و همان جدول را با برنامه دیتامنیجر خوانده و به اکسس تبدیل کردم (نمونه را آپلود نمودم)
    (در کل سعی کنید در صورت آشنایی با زبان فاکس حداقل نیم نگاهی به سورس برنامه نیز بیاندازید و یا سوای بحث مطالعه سورس کد با کمی دقت در اصل فایل تبدیل شده قاعده معکوس بودن را می توانستید به دست آورید)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #216
    با سلام

    چرا فیلدهای فارسی را بصورت برعکس تبدیل مینماید؟ از سایه به ویندوز

  17. #217
    حق با شماست و این نکته اصلاح شد
    (برعکس بودن اطلاعات در فیلدهای متنی از سایه به ویندوز) شما می توانید در همان صفحه 20 فایل را مجددا دان لود نمایید.
    البته این نکته باعث شد که قابلیتی تحت عنوان معکوس سازی (منو) به برنامه اضافه گردید تا در موارد مشابه (مثل مواردی که اطلاعات در محیط خود داس معکوس ذخیره شده است) خود کاربر قادر به معکوس سازی اطلاعات باشد.

  18. #218
    جناب آقای حسینی دست شما درد نکنه عالی بود با اینکه کار کمی پیچیده تر شده و بنده ی ناوارد پس از چند با تلاش قلق برنام رو بدست آوردم .

  19. #219
    نقل قول نوشته شده توسط javad_hosseiny مشاهده تاپیک
    حق با شماست و این نکته اصلاح شد
    (برعکس بودن اطلاعات در فیلدهای متنی از سایه به ویندوز) شما می توانید در همان صفحه 20 فایل را مجددا دان لود نمایید.
    البته این نکته باعث شد که قابلیتی تحت عنوان معکوس سازی (منو) به برنامه اضافه گردید تا در موارد مشابه (مثل مواردی که اطلاعات در محیط خود داس معکوس ذخیره شده است) خود کاربر قادر به معکوس سازی اطلاعات باشد.
    با تشکر از جناب آقای حسینی در مورد رفع نمودن مشکل معکوس عمل کردن از سایه به ویندوز در ضمن من حالت چاب را خواستم آزمایش کنم اشکال داشت که عکس آن را برایتان فرستادم -با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  20. #220
    در قسمت چاپ اصلا فرم از پیش طراحی شده ای وجود ندارد که بخواهد ارور بدهد
    بلکه یک فرم طراحی فرم چاپی قرار داده شده که امکان انتخاب فیلدها و ارائه یک گزارش چاپی به صورت سطری یا ستونی را به شما می دهد (در حقیقت ابزار یا روتینی است که بنده در خیلی از برنامه ها از آن استفاده میکنم که تاکنون مشکلی نداشته است)
    اما راجع به ارور شما ؟!
    به حدس بنده احتمالا مشکل در چاپگر پیش فرض ویندوز شما می باشد (و یا اینکه وجود ندارد)
    سعی کنید چاپگری درست (از جهت درایور و...) را در لیست چاپگرهای ویندوز خود نصب نمایید.

  21. #221

    تشکر و تشکر

    سلام
    بابت برنامه عالی ای که گذاشته بودین یک خداقوت بلند و یک عدد خسته نباشید گرم و
    قرص و محکم می گم .خیلی به دردم خورد و مشکلی رو که داشتم حل کرد . بازم ممنون


  22. #222
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    35
    سلام من وقتی فایل dbf رو می خام تبدیل کنم 70 کاراکتر اون رو نشون میده ولی فیلدهای من نزدیک 80 کاراکتر می باشه باید چیکار کنم . در ضمن توی برنامه کاراکترها رو هم زیاد کردم ولی فرقی نمی کنه . ممنون میشم جوابم رو بدید.

  23. #223

    VB

    با سلام
    کسی این برنامه تبدیل رو با vb پیاده سازی کرده؟
    اگه این کارو کردید لطفآ برای من بفرستید.

    farnia [at] gmail [dot] com

  24. #224
    من از برنامه نویسی چیزی نمیدونم ولی به تبدیل یک دیتابیس از فاکس پرو نیاز داشتم بعد از کلی گشتن دو سه تا برنامه demo دانلود کردم که اولا قیمت ورژن کاملشون خیلی گرون بود ودوما همون 10 رکوردی رو که تبدیل میکرد مشکل داشت با این برنامه با کمال تعجب دیدم فایل من به طور کامل و بی عیب تبدیل شد آقا دستت درد نکنه که بدون توقع زحمت میکشی

  25. #225

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    جناب حسینی بسیار کار زیبایی انجام دادید. :)
    وقتی روی کلید ذخیره میزنم خطای "نام فایل خالی" میباشد میدهد! مشکل از کجاست؟
    یا علی

  26. #226

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    کسی نمیدونه مشکل از چیه؟!

  27. #227

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    نقل قول نوشته شده توسط once4ever مشاهده تاپیک
    کسی نمیدونه مشکل از چیه؟!
    حقير قبلا به اين مشكل برخوردم و اگر دقت كرده باشيد چند پست قبل نيز اين موضوع رو عرض كردم ولي جناب حسيني رد كردند و فرمودند كه چنين مشكلي نيست . البته گاهي هم قبول ميكنه يه خورده سعي كن. فعلا" چاره اي نيست تا اينكه تعدادمان سه نفر بشه شايد شهادت سه نفر حسن اعتماد جناب حسيني رو جلب كنه.!

  28. #228

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    جناب حسینی این متن خطا:
    D: 6/10 T:08:49 P: FORM1.SAVETEMP.CLICK E: 11 M: Function argument value, type, or count is invalid. line: 6
    D: 6/10 T:08:49 P: FORM1.SAVETEMP.CLICK E: 12 M: Variable 'OUTPUTFILE' is not found. line: 8
    D: 6/10 T:08:49 P: FORM1.SAVETEMP.CLICK E: 12 M: Variable 'N_F' is not found. line: 9
    آیا کسی هست که درحال حاظر با ورژن جدید مشکل ذخیره نداشته باشه؟

  29. #229

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    فعلا" چاره اي نيست تا اينكه تعدادمان سه نفر بشه شايد شهادت سه نفر حسن اعتماد جناب حسيني رو جلب كنه.!
    جناب آقای اسماعیلی ما خدمت همه دوستان ارادت داریم
    بنده در اون مورد عرض کردم برنامه را روی سیستم های مختلف چک کردم ، حتی اگر دقت کرده باشید آقا محسن و سایر دوستان نیز برنامه را تست کرده و مشکلی وجود نداشت
    به هر حال طبق صحبت کاربر once4over که ارورهای برنامه را (که در فایل error.msg لوگ میشوند) را نمایش دادند
    در قسمت مربوطه خط شماره 6 تنها دستور تعیین نام فایل پیش فرض جهت ذخیره اطلاعات می باشد که در حقیقت ترکیبی از عبارت export به همراه تاریخ جاری سیستم می باشد
    OUTPUTFILE = 'Export'+CHRTRAN(RIGHT(m2sh(DATE()),8),' /','0')
    که مشکلی ایجاد نمی کند (که البته ارورهای بعدی گزارش شده نیز براثر درست نبودن همان مقدار پیش فرض نام فایل اولیه می باشد یعنی ارور اول باعث ارورهای بعدی می گردد)
    (البته تابع m2sh نیز یک تابع قدیمی جهت تبدیل تاریخ میلادی به شمسی است که در این همه برنامه مورداستفاده مشکلی نداشته و بقیه هم که توابع خود فاکس هست)
    به هر حال جهت حل مشکل این دوستان نیز بنده مجددا در همین پست نمونه فایلی با تغییر مربوطه (یعنی پیش فرض نام فایل خروجی همان export خالی می باشد) را آپلود می کنم
    دوستان بررسی کنند ببیند باز هم مشکلی در ذخیره دارند یا خیر؟!
    ------------------
    نکته اصلاح حروف کاف و یای فارسی (موجود در sp2 ویندوز) نیز اعمال شد در تاریخ 12 / 3 / 87
    ----------
    نکته اصلاحی جدید (افزودن قابلیت خروجی یونی کد به فورمتهای html و sql) در تاریخ 25 / 3 / 87
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : شنبه 25 خرداد 1387 در 09:20 صبح دلیل: اصلاح فایل اجرایی مجددا

  30. #230

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    جناب حسینی از زحمتی که کشیدید متشکرم
    برنامه به درستی ذخیره کرد
    ممنون

  31. #231

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ (از داس به ویندوز و بالعکس)

    با سلام وعرض خسته نباشید

    جناب اقای مهندس حسینی از برنامه data managerبسیار ممنون هستم بنده جهت تبدیل دیتا از محیطی به محیط دیگر برنامه های مبدل زیادی را کار کردم که برنامه شما میشه گفت جامع ترین آنها بود
    بهر حال ضمن تشکر فقط بنده را در مورد های زیر راهنمایی بفرمایید
    1- در نسخه جدید برنامه دیتا منیجر حرف((ک)) هنگام تبدیل از dbf فاکس پرو به txtایران سیستم در فایل خروجی به ((ث)تبدیل میشود
    2- دو فایل مختلف در حالت فشرده به شرح مشخصات زیر به ایمیلتان در hotmailارسال شد که برنامه آن در محیط Cجهت یک برنامه تحت dos نوشته شده اند .حاوی برخی اطلاعات است لطفا مرا راهنمایی بفرمایید که چگونه ازآن اطلاعات را مستقیما تبدیل به txtو... کنیم (استراگچر مربوطه چطور کشف می شود)

  32. #232

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    جناب مهندس حسینی لطفا مرا راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم

  33. #233

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    با سلام
    خواهش می کنم
    1- در نسخه جدید برنامه دیتا منیجر حرف((ک)) هنگام تبدیل از dbf فاکس پرو به txtایران سیستم در فایل خروجی به ((ث)تبدیل میشود
    نکته موردنظر درست است ولی در مورد کاف فارسی (کاف تایپ شده در sp2 ویندوز) البته نسبت به ی فارسی کنترل شده ولیکن کاف خیر (البته همانطور که می دانید بین این دو حرف در ویندوز sp1 و 98 و ... با sp2 تفاوت هست و این مشکل در بسیاری از موارد دردسر ساز می گردد ، هرچند بنده این نکته را در اکثر برنامه های خود (البته منظور در بخش ذخیره و یا جستجو و ...) لحاظ کرده ام ولی در این برنامه به علت کار تبدیل (دقت داشته باشید که ورود و ذخیره قبلا انجام شده ) تستی انجام نگرفته، لهذا چنین مشکلی در تفاوت حروف فارسی بین سرویس پک 2 و 1 ویندوز به وجود می آید.
    کد حرف کاف در sp2 = کد chr(152) می باشد و در sp1 و یا ویندوزهای قبلی chr(223) می باشد
    نهایتا به روی چشم نسخه اصلاح شده در همان آخرین فایل آپلودی اصلاح شده است و شما می توانید آن را مجددا دانلود نمایید.
    (پست شماره 229)
    (البته اگر منظور از جدول فاکس پرو (جدول در محیط داس) می باشد که خوب نیازی به تبدیل کدپیچ نیست و شما پس از خواندن بدون تغییر خروجی متن از آن بگیرید، هرچند در فاکس تحت داس نیز برای خروجی گرفتن text از جدول دستور وجود دارد)
    - دو فایل مختلف در حالت فشرده به شرح مشخصات زیر به ایمیلتان در hotmailارسال شد که برنامه آن در محیط Cجهت یک برنامه تحت dos نوشته شده اند .حاوی برخی اطلاعات است لطفا مرا راهنمایی بفرمایید که چگونه ازآن اطلاعات را مستقیما تبدیل به txtو... کنیم (استراگچر مربوطه چطور کشف می شود)
    راجع به بحث تشخیص ساختار جداول همانطور که در پست های قبلی توضیح دادم نیازمند یکسری کدنویسی و آزمون و خطا (البته در صورتی که از دیتابیس های نرمال استفاده نکرده باشد، معمولا در محیط داس برنامه نویسان سی و پاسکال از دیتابیس های بیتریو و کدبیس استفاده می کنند والبته خیلی ها هم از همان فاکس تحت داس و یا جداول پاراداکس نسخه 4 به قبل) می بایستی پی به تعیین نوع ساختار جداول تعریف شده (که معمولا از دستورات رکورد و ... استفاده می کنند) ببرید ، درصورتی که در این زمینه (بحث تبدیل و ... اطلاعات کار کرده باشید زیاد زمانبر نیست والا خیر)
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : یک شنبه 12 خرداد 1387 در 21:08 عصر

  34. #234
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    28

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    سلام جناب آقای حسینی،
    با تشکر فراوان از برنامه ارزنده شما و همچنین قدر دانی از زحمات و پیگیری و پاسخگویی شما.
    آیا سورس برنامه پس از این همه update همان سورس در تاپیک اول است؟
    ایا جای دیگری برای دانلود آن هست؟

    اگر امکان upload نداریدلطفاً mail بزنید.

    ashkan10000 yah o o com

  35. #235

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    اقلی مهندس حسینی با سلام و خسته نباشید
    من برنامه شمار رو استفاده کردم اگه می شه سورس اخرین تغییرات رو بزارین شاید چیزی فهمیدیم و تو برانامه خودم از اون استفاده کنم البته با ذکر نام شما مشکل من اینه که من میخوام توی دلفی بانک فاکس پرو را باز کنم و استفاده کنم و بعدش عملیات تبدیل اونو توی مسیر دلخواه با فرمت دلخواه و اسم دلخواه جدول نه دیتا بیس ذخیره کنم تا بتونم مرحله بعدی برنامه رو اجرا کنم که به چند تا مشکل برخوردم1- وقی از بانک فاکس توی دلفی استفاده می کنم فیلدهای عددی رو خالی میاره در صورتی که اونا پر هستند 2- برنامه شما در بعضی جا ها ی و ن را جدا از هم تبدیل میکنه مثلا زیب رو به زی ن ب تبدیل می کنه3- نام جدول اختیاری نیست و بصورت خودکار اسم دهی میشه با تاریخ سیستم لطفا در مورد حل مشکل کمک کنید در ضمن معکوس سازی شما عالی بود اگه توی دلفی مبدل هست لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر رامبد نمونه باک رو هم دوباره براتون میفرستم در ضمن من نباید تغییری توی ساختار یا اطلاعات اون بانک ایجاد کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #236

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    آیا سورس برنامه پس از این همه update همان سورس در تاپیک اول است؟
    خیر، مطمئنا تغییر کرده ولیکن اصل داستان بحث تبدیل اطلاعات همان سورس اولیه هست
    نهایتا تغییرات اعمال شده بیشتر سلیقه ای و البته در برخی از موارد افزودن امکان و رفع نواقص می باشد.
    اگه می شه سورس اخرین تغییرات رو بزارین شاید چیزی فهمیدیم و تو برانامه خودم از اون استفاده کنم البته با ذکر نام شما
    البته به دنبال نام نیستم (نیازی به ذکر نام بنده نیست) همانا دعای خیر و خوشحالی دوستان برای بنده کفایت می کند.
    واما این همه سورس آخرین نسخه برنامه جهت استفاده علاقه مندان
    امیدوارم اینچنین باشد که دوستان خود با وجود متن سورس بتوانند تغییرات موردنظر خود را در برنامه اعمال کرده و با توجه به مطالعه متن سورس به راحتی بتوانند آن را به زبان برنامه نویسی مورد علاقه خود منتقل نمایند.
    - وقی از بانک فاکس توی دلفی استفاده می کنم فیلدهای عددی رو خالی میاره در صورتی که اونا پر هستند
    مشکلی در فراخوانی جداول فاکس در محیط دلفی نیست و به مراتب بنده از این امکان استفاده کرده ام (و در بسیاری از برنامه های نقلی خود در محیط دلفی بنده از دیتابیس فاکس به جای پاراداکس پیش فرض دلفی استفاده کرده ام (هرچند بهترین دیتابیس برای دلفی در محیط single user همان dbisam می باشد) )

    2- برنامه شما در بعضی جا ها ی و ن را جدا از هم تبدیل میکنه مثلا زیب رو به زی ن ب تبدیل می کنه3
    در حالات مختلف مجددا چک کرده و مشکلی مشاهده نشد، احتمالا به هنگام تبدیل سورس از فاکس به دلفی شما دچار اشتباه شده اید (البته دقت نمایید که نمونه سورس دلفی برای انجام عملیات تبدیل کدپیچ در همین سایت بسیار است (یکی دو نمونه اش را نیز خودم خیلی قبل آپلود کرده بودم))
    نام جدول اختیاری نیست و بصورت خودکار اسم دهی میشه با تاریخ سیستم
    چرا اتفاقا برعکس کاملا اختیاریست ، نام ارائه شده یک نام پیشنهادی است که معمولا ترکیبی از تاریخ جاری به همراه نام export می باشد ولی کاربر قادر است آن را به نام دلخواه خود تغییر دهد.
    در ضمن معکوس سازی شما عالی بود اگه توی دلفی مبدل هست لطفا راهنمایی بفرمایید
    اگر سورس آن را مشاهده کنید (فایل fsis.prg) متوجه می شوید که کار بسیار ساده ای است، با استفاده از یک حلقه for محتوی رشته از انتها به ابتداء خوانده شده و در متغیر بازگشت مقداردهی می شود.
    نهایتا برای راحتی شما نمونه کد دلفی آن را نیز در ذیل قرار دادم:

    Function CONV(S: String) : String;
    Var I : Byte;
    Tempstring: String;
    Begin
    If S = '' Then
    Begin
    CONV := '';
    Exit;
    End;
    TempString := '';
    For I:= Length(S) Downto 1 Do
    TempString := TempString + S[i];
    CONV := Tempstring;
    End;

    البته اگر علاقه مند باشید بسیاری از توابع قدیمی فاکس که بنده قدیم در محیط داس از آن استفاده می کردم و جهت پیاده سازی برخی از روتین ها در محیط پاسکال (ویا در ویندوز برای دلفی) به آنها نیاز بود تحت یک یونیت ذخیره کرده و از آن استفاده می نمودم
    که می توان در همین پست آن را دانلود نمایید. strunit.pas
    (برخی از این توابع در همین برنامه دیتامنیجر نیز استفاده شده و البته توابع کار با رشته فراوان دیگر همچون: substr,stuff,chrt,.... )

    در رابطه با فایل ضمیمه پستتان نیز تا اونجایی که یادمه چند صفحه قبل نمونه مشاهده را آپلود کرده بودید و نسبت به آن بنده پاسخ داده بودم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #237

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    اقای حسینی با تشکر از شما
    --من برنامه رو مجددا چک کردم اما همون مشکل جدا نویسی بعدازمعکوس سازی جای خودش باقیست مثل زین ب
    -- من قبل از تبدیل از بانک dbf در دلفی لستفاده می کنم که اطلاعات فیلد عددی رو نمایش نمی ده شاید هم اشکال از بانک من باشه که نمونه انو براتون فرستادم اگه می شه چک بفرمایید
    --منظورم خواستن نام جدول پایگاه اکسس توسط یه کادر درخواست نام بود تا سیستم خودکالر اسم نده
    -- اگه می شه امکان اضافه کردن اطلاعات به انتهای جدول اکسس اضافه بشه تا بتونیم چند بانک رو با هم ادغام کنیم
    -- اگر پایگاه اکسس از قبل وجود داشته باشه امکان رو نویسی اون مقدور نیست و برنامه خطا میده
    --من برای دلفی جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم اگه می شه لطف کنید و ادرسشو بزارین

    با تشکر از همه زحمات شما

  38. #238

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    آقای حسینی خواهشاً دو تاپیکی که در زیر لینک اونها رو قرار دادم بررسی کنید.
    من توی هر دو گفتم که هزینه رو در صورت توان می پردازم.

    سوال اصلیم از شما اینه که می شه با نرم افزار دیتامنیجری که نوشتید به هدف مورد نظر من رسید یا خیر.

    من چند روزه دارم دنبال راه حل می گردم، ولی هنوز به نتیجه نرسیدم.
    فایل هایی که در اختیار دارم نه با نرم افزار دیتامنیجر و نه با نرم افزار مخصوص فایل های هگزا خوانده نشد.

    https://barnamenevis.org/showth...t=72764&page=3 : پست26
    https://barnamenevis.org/showthread.php?p=530937

    خواهش می کنم یه نگاهی بیندازید.

    درستش این بود که پ.خ بفرستم ولی امکانش نیست. پست هام زیر 50 تاست. شرمنده.

  39. #239

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    محیط برنامه دیتامنیجر تو سیستم من در بیشتر قسمت ها (غیر از دکمه های صفحه اصلی) ناخوانا می آد.
    از دوستان کسی تا حالا با این مشکل مواجه نشده؟
    من از Windows Xp Professional SP2 2002 استفاده می کنم.
    ممکنه دلیلش این باشه و با نصب SP1 حل بشه؟!
    s.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله morison : چهارشنبه 22 خرداد 1387 در 08:11 صبح

  40. #240

    نقل قول: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ

    --منظورم خواستن نام جدول پایگاه اکسس توسط یه کادر درخواست نام بود تا سیستم خودکالر اسم نده
    در مورد نام دیتابیس که از کاربر سؤال می شود و نام جدول نیز براساس نام جدول جاری می باشد (که البته اگر بخواهید نیز می توانید آن را به صورت متغیر توسط کاربر انجام دهید) (با توجه به در دسترس بودن سورس برنامه) هرچند در حقیقت وقتی نام دیتابیس توسط کاربر انتخاب شود همان بهتر که نام جدول براساس نام جدول جاری باشد.

    -- اگه می شه امکان اضافه کردن اطلاعات به انتهای جدول اکسس اضافه بشه تا بتونیم چند بانک رو با هم ادغام کنیم
    امکان اضافه کردن به دیتابیس هست ولی اضافه کردن به جدول خیر ، چرا که قبل از اضافه کردن اطلاعات برنامه جدول موردنظر را ایجاد می کند ولی خوب این نکته شما هم به صورت سلیقه ای است می توان آن را توسط کاربر با حالت انتخاب بگذاریم (ایجاد جدول و یا امکان افزودن به یک جدول)

    -- اگر پایگاه اکسس از قبل وجود داشته باشه امکان رو نویسی اون مقدور نیست و برنامه خطا میده
    نه اینچنین نیست نام پایگاه داده تکراری باشد به آن بانک اطلاعاتی اضافه می کند ولیکن اگر نام جدول شما با یکی از جداول داخل فایل mdb یکی باشد آنگاه قبول نمی کند.

    --من برای دلفی جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم اگه می شه لطف کنید و ادرسشو بزارین
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=33914
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=77024
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=85871
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=68303
    و...

صفحه 6 از 8 اولاول ... 45678 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر اندازه ارتفاع QRShape با تغییر ارتفاع DetailBand
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 تیر 1386, 07:49 صبح
  3. تغییر Toolbar با تغییر Thems ویندوز XP
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1385, 12:08 عصر
  4. غیر قابل تغییر کردن فرم about تغییر desktop تو vb
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 11:12 صبح
  5. تغییر در PHPbb (تغییرات خیلی کلی)
    نوشته شده توسط nasr در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 12:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •