نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

  1. #1

    چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

    چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

    شما الان مگه کوکی تعریف کردید؟ کوکی رو فراموش برید سراغ سشن.

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بندر ماهشهر
    پست
    23

    نقل قول: چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

    کوکی تو mvc معنا نداره .بعد واسه چی میخوای کاربر از کوکی بخونی؟؟

  4. #4

    نقل قول: چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

    از HttpContext برای ساختن و بازخوانی Session استفاده کنید. میتوانید اطلاعات کاربری که login کرده در آنجا ذخیره کنید.

    وقتی کابری login میکنه باید این کد رو اجرا کنید تا نام کاربری اون در cookie مخصوص Authentication ثبت بشه


    FormsAuthentication.SetAuthCookie(username,false)

  5. #5

    نقل قول: چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

    وقتی کاربری لاگین میکنه مگه نیازه اونو در کوکی یا سشن ذخیره کنیم؟

    خودش که اینکار رو میکنه. لزومی نداره ما اینارو ست کنیم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mana6485 مشاهده تاپیک
    چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟
    اطلاعات کاربر رو چه در Controller و چه در View می تونید با User.Identity بدست بیارید، این اطلاعات در Http request جاری بدست شما میرسه و لازم نیست کار اضافه ای انجام بدین، مثلاً User.Identity.IsAuthenticated نشون میده لاگین شده یا نه؟ یا User.Identity.Name نام کاربر لاگین شده و ...

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    شما الان مگه کوکی تعریف کردید؟ کوکی رو فراموش برید سراغ سشن.
    نقل قول نوشته شده توسط iman mohadesi مشاهده تاپیک
    کوکی تو mvc معنا نداره .بعد واسه چی میخوای کاربر از کوکی بخونی؟؟
    من که فکر میکنم برعکسه! سشن برای ASP کلاسیک بود و درصورت عدم استفاده صحیح (که معمولاً هم همینطور هست!) بار پردازشی زیاد روی سرور میندازه و روی حافظه و پردازش موازی درخواست ها تاثیر مخرب داره (سریالایز نشدن صحیح درخواست ها در سرور)؛ از طرف دیگه خود Session هم سمت کلاینت از Cookie برای نگهداری SessionID استفاده میکنه و سمت سرور برای بازیابی Session از اون استفاده میکنه؛ خلاصش اینکه اگه داده ها طوری هست که میشه با Cookie از عهدش بر اومد (Dictionary, Object و ... نیستن) بهتره کلاً سشن تو Web.config غیرفعال بشه تا کارآئی کلی سایت بره بالا ...
    بیشتر

  7. #7

    نقل قول: چطور کاربر login شده رو از کوکی بخونم؟؟؟

    یه همچین کلاسی مثل چیزی که تو زیره بسازید و هر وقت کسی خواست لاگین کرد پاسش بدید به این کلاس:

    public void SetAuthenticationToken(string name, bool isPersistant, User userData)
    {
    string data = null;
    if (userData != null)
    data = new JavaScriptSerializer().Serialize(userData);
    FormsAuthenticationTicket ticket = new FormsAuthenticationTicket(1, name, DateTime.Now, DateTime.Now.AddYears(1), isPersistant, userData.UserId.ToString());
    string cookieData = FormsAuthentication.Encrypt(ticket);
    HttpCookie cookie = new HttpCookie(FormsAuthentication.FormsCookieName, cookieData)
    {
    HttpOnly = true,
    Expires = ticket.Expiration
    };

    HttpContext.Current.Response.Cookies.Add(cookie);
    }


    بعد تو اکشن لاگین بنویسید:

    var authenticatedUser = userApp.GetUserByEmailAndPassword(user);
    if (authenticatedUser != null)
    {
    context.SetAuthenticationToken(authenticatedUser.E mail, false, authenticatedUser);
    return RedirectToAction("Index");
    }


    که تو خط اول می خونم ببینم همچین کاربری وجود داره یا نه که اگه داشت میفرستمش تو اون کلاسه که براش کوکی بسازه.
    بعد هر جا بخواید دیگه می تونید با کلمه ی کلیدی User کاربر رو از کوکی بخ.نید.اطلاعاتی مثل اینکه این کاربر الان لاگین هستش یا نه (User.Identity.IsAuthenticated) یا چیزایی مثل نام طرف(User.Identity.Name)(که می تونید به جای نام UserId) طرف رو تو این متغیر بریزید و...
    که البته راهش اینه که یه متد استاتیک داشته باشید که تمام اطلاعات کاربر لاگین کرده رو (کاربر لاگین کرده رو همونطور که خط بالا گفتم می تونید پیداش کنید) از دیتابیس بخونه و هر جا خواستید این تابع مفید رو صدا بزنید.از تابع استفاده کنید و باهاش کار کنید خودتون متوجه می شید.

تاپیک های مشابه

  1. خروج یک دفعه ای کاربر login شده
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 00:30 صبح
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 08:17 صبح
  3. سوال: نشان دادن اطلاعات کاربر login شده در صفحه دیگر
    نوشته شده توسط pouran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 25
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 18:54 عصر
  4. تشخیص کشور و مشخصات کاربر وارد شده
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آبان 1383, 13:01 عصر
  5. تفکیک مقادیر مختلف هش شده درون یک کوکی
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1382, 20:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •