نمایش نتایج 1 تا 39 از 39

نام تاپیک: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب


    تا کنون موتور بازی (Game Engine) زیادی برای ساخت و انتشار بازی رایانه ای بر روی سیستم عامل ویندوز، لینوکس و یا سیستم‌های مک طراحی شده‌اند اما در این نوشته از تورتک قصد داریم شما را با یک موتور بازی بسیار ساده با نام Quintus که به شما امکان ساخت بازی مبتنی بر HTML5 را می‌دهد آشنا کنیم. همان طور که می‌دانید App نوشته شده بر پایه HTML5 به سادگی و بدون نیاز به نصب افزونهٔ اضافی بر روی سیستم شخصی، گوشی موبایل و سیستم قابل حمل که از مرورگر مدرن امروزی بهره می‌برند قابل اجرا هستند.
    آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب
    Quintus در حقیقت یک کتابخانه ساده و کم حجم از توابع گرافیکی و ریاضیاتی مبتنی بر جاوا اسکریپت و HTML5 است که به سادگی و تنها در چند ساعت می‌توانید اصول استفاده از آن را آموزش ببینید و ساعات سرگرم کننده ای را برای شما در هنگام ساخت بازی تحت وب که بر اساس HTML5 طراحی شده‌اند رقم زند. برای شروع استفاده از Quintus در صفحات وب و یا App خود تنها کافی است همانند چند خط کد زیر فایل اصلی این موتور بازی را در کدهای خود بارگذاری کنید و سپس با تعریف و تنظیم پیش نیاز اولیه شروع به تعریف اشیاء، متحرک سازی، تعیین قوانین بازی و … کنید.

    بهترین منبع آموزشی برای این موتور گرافیکی HTML5 نیز مستندات تهیه شده توسط توسعه دهندگان آن است که در Quintus Documentation می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید و یا با دیدن سه سورس کد بازی طراحی شده توسط این موتور بازی یعنی
    Ball
    collision
    platformer
    اینم سورس هاشون :
    Annotated Source
    Annotated Source
    Annotated Source

    بیشتر با چگونگی استفاده از Quintus برای ساخت بازی مبتنی بر HTML 5 آشنایی پیدا کنید.

    درست است که این موتور گرافیکی آموزشی HTML5 دو بعدی برای ساخت بازی حرفه ای و بی نقص مناسب نیست اما اگر به ساخت بازی‌های قابل اجرا در پلتفرم مختلف توسط HTML 5 علاقه دارید Quintus حتماً می‌تواند شروع خوبی برای یادگیری نحوه توسعه و کد نویسی این گونه از بازی‌ها باشد.
    از دوستان عزیز علاقه مند به طراحی بازیهای آنلاین خواهش میکنم ادامه دهنده ی این تاپیک باشید
    باتشکر godofphp

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    دنبالش بودم دادا ممنونم ازت...

    فقط یه سوال مشکل ساپورت نکردن HTML5 توسط مرورگرها رو نمیشه کاریش کرد؟

    البته اینا بازی نبودن درسته؟؟؟

    منظورم ایناست...:

    Ball
    collision
    platformer

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط pirmard66 مشاهده تاپیک
    دنبالش بودم دادا ممنونم ازت...

    فقط یه سوال مشکل ساپورت نکردن HTML5 توسط مرورگرها رو نمیشه کاریش کرد؟

    البته اینا بازی نبودن درسته؟؟؟

    منظورم ایناست...:

    Ball
    collision
    platformer
    platform یک بازی هست ولی
    اینا در کل بازی نیستند ولی یه نمونه کد هستند که نحوه کار Quintus رو نشون میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    ﺑﺮﺍﻱ ﺳﺎﺧﺖ ﻳﻚ ﻋﻜﺲ ﻣﺘﺤﺮﻙ ﻫﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩ؟
    ﻳﻪ ﺍﻳﺪﻩ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    اره صد در صد
    حتی میتونی با این موتور تصویر متحرک برای پس زمینه سایت بسازی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    مثلا تصویر زمینه زیبای این سایت رو ببینید با جی کوئری هست
    ولی همین با موتورهای گرافیکی اچ تی ام 5 هم میشه
    سایت

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    مثلا تصویر زمینه زیبای این سایت رو ببینید با جی کوئری هست
    ولی همین با موتورهای گرافیکی اچ تی ام 5 هم میشه
    سایت
    آره جالبه

    وقتی از HTML5 استفاده کنی نسبت به جاوا خیلی سرعت بهتری هم داره.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    مثلا تصویر زمینه زیبای این سایت رو ببینید با جی کوئری هست
    ولی همین با موتورهای گرافیکی اچ تی ام 5 هم میشه
    سایت
    برای من تحرکی نداره...!!!باور کن !

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط pirmard66 مشاهده تاپیک
    ﺑﺮﺍﻱ ﺳﺎﺧﺖ ﻳﻚ ﻋﻜﺲ ﻣﺘﺤﺮﻙ ﻫﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﺮﺩ؟
    ﻳﻪ ﺍﻳﺪﻩ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺗﻮ ﺫﻫﻨﻢ...
    ایده ی جالبتو نگفتی ؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    این سایت رو ببین:

    سایت

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    البته یه جرقه بود دادا...

    برای ساخت تبلیغات سایت!!!!!


    کپی نکنن دوستان...

    فقط godofphp حقی کپی رایت داره با منبع ....:D

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط pirmard66 مشاهده تاپیک
    برای من تحرکی نداره...!!!باور کن !
    اینم جالبه ببین

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    اینم جالبه ببین
    اره اینو دیده بودم...

    میدونی به چه دردی میخوره؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    توی این سایت میتونید بک گراندهای متعددی رو ببینید که با html 5 ساخته شدند

    سایت

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط pirmard66 مشاهده تاپیک
    اره اینو دیده بودم...

    میدونی به چه دردی میخوره؟
    به چه دردی؟
    اینم ببین خیلی جالبه html5 هست

    سایت

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    از کلیپ های سایت عکس بگیری...!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    این سایت یک شاهکاره...

    سایت

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط pirmard66 مشاهده تاپیک
    از کلیپ های سایت عکس بگیری...!



    بیخیال
    بیا در مورد مثلا طراحی بازی با html حرف بزنیم
    آقای شهرکی میاد پاکمون میکنه ها
    ندیدی هفته پیش چهار نفرو پاک کرد ؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک


    بیخیال
    بیا در مورد مثلا طراحی بازی با html حرف بزنیم
    آقای شهرکی میاد پاکمون میکنه ها
    ندیدی هفته پیش چهار نفرو پاک کرد ؟
    چرا خوب؟؟؟؟؟؟؟

    ما داریم تبادل نظر میکنیم که بیشتر یادبگیریم...غیر از اینه؟


    حالا بگو خودت هیچی ساختی بازی؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط pirmard66 مشاهده تاپیک
    این سایت یک شاهکاره...

    سایت
    فرض کن پس زمینه سایت انجمن برنامه نویس رو اینجوری کنن ...

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    من یه مار ساختم بعد کلی تلاش
    ولی کدهاش خنده دار و خجالت آوره
    این تاپیک هم بخاطر همین درست کردم که یاد بگیرم و دوستان هم یاد بگیرن
    کلا هر کی هر چی بلده بیاد بگه ما هم ناراحت نمیشیم بلکه بلکه کلی خوشحال میشویم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار pirmard66
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    اتاقم-جنب کامپیوتر-ورودی php
    پست
    291

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    بزار ببینیم اون کارتو...

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    باشه فقط تو پوشه هام در هم بر همه باید پیدا کنم یکی دوماه پیش نوشتم
    بدبختی من اینه که ویندوزم هم xp هست و سرچ مرچ یوخدی
    پیداش میکنم میذارم ولی چند جا سراغ دارم که نمونه بازیهای اچ تی ام ال هست

    html5 games
    html5 sample games

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب


  26. #26
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    علاقه مند عزیز دیگه ای نیست یکم اینجا بحث کنیم ؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    علاقمند که زیاده ولی اطلاعات پایینه!
    ساختن یک بازی تحت وب با html5 خیلی وقت گیره من یه بار بهش فکر کردم ولی بعدا گفتم من بیام این همه زحمت بکشم بعد یکی به راحتی بیاد کدهای html رو کپی کنه که زحمات من به باد فنا میره! هیچ راهی نیست که بشه مانع از کپی کردن کدها شد؟ البته من فکر نمیکنم راهی باشه. نظر شما چیه؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    حتما راهی هست
    من یه چیزایی در مورد کد کردن سورس سایت شنیدم
    خیلی هم دنبالش بودم
    مثلا برو سایت فیس بوک و سورسشو نگاه کن
    کاملا کد شده

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    حتما راهی هست
    من یه چیزایی در مورد کد کردن سورس سایت شنیدم
    خیلی هم دنبالش بودم
    مثلا برو سایت فیس بوک و سورسشو نگاه کن
    کاملا کد شده
    فکر نمیکنم کد کردن فایده ای داشته باشه. چون برنامه هایی هستند که میشه با کمک اون ها اصل کد رو دراورد.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنم کد کردن فایده ای داشته باشه. چون برنامه هایی هستند که میشه با کمک اون ها اصل کد رو دراورد.
    اگه کدینگ قوی باشه چطور میشه برداشت بلاخره باید چاره ای باشه
    اینجوری که نمیشه
    از قدیم گفتن
    یا باید راهی یافت
    یا باید راهی ساخت

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    من و چند تا از برنامه نویسان هر چی گشتیم . هیچ راهی پیدا نکردیم. حالا اگه شما راهی دارید بگید یه دنیا ممنون میشم.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    مثلا اینو ببیندید
    RC4 encryption in javascript and php

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    یا مثلا این سایت رو
    HTML Encrypt

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    من و چند تا از برنامه نویسان هر چی گشتیم . هیچ راهی پیدا نکردیم. حالا اگه شما راهی دارید بگید یه دنیا ممنون میشم.
    من راهی خاصی ندارم
    اما اگه دنبالش باشیم حتما پیدا میشه اگر هم نشد میسازیم
    خلاصه من خیلی احتیاج به بازی های آنلاین html5 و کد کردن اونها نیاز دارم

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    این سایت خیلی خوبه کد کردن html
    مثلا من این کد html رو بهش دادم واسم کد کرد

    <html>
    <head>
    <title>
    this is a test web
    </title>
    </head>
    <body>
    <span style="color:red">Hello!</span>
    </body>
    </html>


    نتیجه کد شده این شده :

    <Script Language='Javascript'>
    <!-- HTML Encryption provided by iWEBTOOL.com -->
    <!--
    document.write(unescape('%3C%68%74%6D%6C%3E%0A%3C% 68%65%61%64%3E%0A%3C%74%69%74%6C%65%3E%0A%74%68%69 %73%20%69%73%20%61%20%74%65%73%74%20%77%65%62%0A%3 C%2F%74%69%74%6C%65%3E%0A%3C%2F%68%65%61%64%3E%0A% 3C%62%6F%64%79%3E%0A%3C%73%70%61%6E%20%73%74%79%6C %65%3D%22%63%6F%6C%6F%72%3A%72%65%64%22%3E%48%65%6 C%6C%6F%21%3C%2F%73%70%61%6E%3E%0A%3C%2F%62%6F%64% 79%3E%0A%3C%2F%68%74%6D%6C%3E'));
    //-->
    </Script>

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    دوستان من چیزای جالبی درباره کد کردن یک سند html دارم یاد میگیرم
    ما میتونیم خودمون یک موتور جاوا بنویسیم که کدهای اچ تی ام ال ما رو کد کنه
    یعنی تبدیل کنه به کدهای جاوا کد شده
    و اونجوری فکر نکنم کسی هم بتونه دیگه کدهای ما رو دیکود کنه

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    ----------------------------------------- Up -----------------

  38. #38

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    باتشکر از درج مطالب مفیدتون.
    ساخت گرافیک های HTML5 سایت توسط طراح وب گوگل
    آدرس ادامه مطلب:
    http://sitedesign.joomir.com/html-در...-گوگل.html

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: آشنایی با Quintus و چگونگی استفاده از آن برای ساخت بازی تحت وب

    نقل قول نوشته شده توسط designer joomir مشاهده تاپیک
    باتشکر از درج مطالب مفیدتون.
    ساخت گرافیک های HTML5 سایت توسط طراح وب گوگل
    آدرس ادامه مطلب:
    http://sitedesign.joomir.com/html-در...-گوگل.html
    رفتم این برنامه ای که شما معرفی کردید رو دانلود کنم نشد مجبور شدم بشکن نصب کنم وقتی هم دانلود کردم بازم اخطاری که برای تحریم امد برام نمایش داد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی استفاده از shortcut برای دکمه ها
    نوشته شده توسط daneshjucom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 14:11 عصر
  2. چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا
    نوشته شده توسط saeidejafari در بخش PHP
    پاسخ: 47
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 17:00 عصر
  3. توصیه در مورد استفاده از موتور برای ساخت بازی
    نوشته شده توسط AliyerEdon در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 11:18 صبح
  4. کمک در مورد استفاده از bitmap برای ساخت برنامه
    نوشته شده توسط seaman202008 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 06:31 صبح
  5. چگونگی استفاده از index برای جستجو بوسیله dataset
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1384, 16:01 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •