نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: لطفا یک کتاب vb.net خوب معرفی کنید

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    متولد 10/1/1239 تهران
    پست
    85

    لطفا یک کتاب vb.net خوب معرفی کنید

    با سلام

    یکی از دوستان یک کتاب به زبان فارسی در مورد vb.net می خواهد. واین پیشنهاد را به او کرده اند:
    راهنمای جامع برنامه نویسان vb.net از انتشارات آیلار .
    آیا کسی این کتاب را خوانده؟ مفید است یا نه؟ یا کتاب دیگری پیشنهاد می کنید؟
    در ضمن اگر دارید ممنون می شوم عنوان سرفصل های آنرا بنویسید.

    با تشکر

  2. #2

    Re: لطفا یک کتاب vb.net خوب معرفی کنید

    نقل قول نوشته شده توسط المیرا
    با سلام

    یکی از دوستان یک کتاب به زبان فارسی در مورد vb.net می خواهد. واین پیشنهاد را به او کرده اند:
    راهنمای جامع برنامه نویسان vb.net از انتشارات آیلار .
    آیا کسی این کتاب را خوانده؟ مفید است یا نه؟ یا کتاب دیگری پیشنهاد می کنید؟
    در ضمن اگر دارید ممنون می شوم عنوان سرفصل های آنرا بنویسید.

    با تشکر
    سلام

    من یک کتاب با همان اسم ولی از انشارات اتحاد ترجمه "مهندس بهرام پاشایی" خوندم که بد نبود
    :P :P :P

  3. #3

    سلام

    سلام دوستان

    آقایون خانوما
    یه بچه تهرون با معرفت بره میدان انقلاب کتابفروشی عصر دانش یا یه کتابفروشی هست از انتشارات آیلار
    یه کتای داره بنام راهنمای جامع برنامه نویسان Visual Basic.NET که یک سی دی هم باهاشه و در حدود هزارو صدو و خورده ای صفحه هست و قیمتش هم ده هزار تومانه


    بره و زحمت بکشه برای خودش بخره :D و بعد بیاد لااقل سرفصلهای اونو اینجا بنویسه تا ما که شهرستان هستیم بدونیم توی این کتاب چه خبره :!:

    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    من یه کتاب از vb.net دارم و انتشارات ایلار هم هست ولی هزارو خورده ای صفحه نیست
    قیمتش هم انقدر که میگی نیست
    من 5 کتاب vb.net دارم که هر کدوم از هر کردوم بدترن :mrgreen:
    ولی مال انتشارات ناقوس به نظر من از همش بهتر بوده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    من این کتاب ترجمه شده ناقوس رو 5000تومن خریدم حاضرم 10000تومن بدم یکی دوبار به زبان اصلی ترجمش کنه! البته برا اینکه به سهولت این کار رو صورت بده لیست معادل های فارسی رو که من بعد از کلی تعمق!! در ایم کتاب کشف!! کردم در زیر می آورم!
    دیداری - اصلی visual Basic
    شاخه (در بعضی جاها طبقه) claas
    کاربرد application
    مشتری client
    کد مرجع source code
    رفع تمرکز LostFocus (یکی از متدهای فرم)
    تسلسل Inheritance
    .......
    تازه میگید این بهترینشه!!!! کلی هم غلط تایپی داره . اینه که اگه کسی به اجنبی ها دسترسی داره یه CD هست که همه ebookهای MCSD.NET توش هست به همون فرمت MSDNمنتها کتاب آموزشیه نه رفرنس اسمش هم enterprise .net libarary microsoft (احتمالا یه کم پس و پیشه اسمی که گفتم)

  6. #6

    سلام

    سلام بچه ها

    خانوم الهام خانوم :!:

    این کتابی که هزار و خورده ای صفحه داره و با سی ید هست تازه چند روزه اومده میتونید یه تک پا برید میدون انقلاب مشاهده کنید

    و در ضمن هیچ کتابی تو ایران هنوز ترجمه خوبی از وی بی دات نت ارائه نداده و 70 % چیزهائی رو که بلدم از اینترنت گرفته ام و E-BooK


    لطفا یی بره ببینه سرفصلهای این کتاب چیه :wink:


    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    سعی کنید این مطالب را بزبان انگلیسی یاد بگیرید.
    از e-book هایی که مخصوصا مال انتشارات خود میکروسافت هست.

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اینها کتابهایی است که من بصورت e-book دارمشون:

    <div dir=ltr align=center>Microsoft Visual Basic .NET Step by Step--Version 2003



    101 Microsoft Visual Basic .NET Applications



    Microsoft Visual Basic .NET 2003 Kick Start



    VB.NET Core Classes in a Nutshell



    VB. NET Language in a Nutshell (2nd Edition)


    </div>


    با کلیک کردن بر روی هر کدام از آنها میتوانید اطلاعات کامل اونها رو بروی Amazon.com ببینید.
    اینها در فرمت CHM بوده و طوری طراحی شده‌اند که خواندن آنها بر روی مونیتور راحت بوده و چشم را ناراحت نمیکند.

    این موارد بخشی از مواردی هستند که در CD شماره 1 سایت منتشر خواهند شد.

  9. #9

    salam

    سلام

    آقای کرامتی کاش این کتاب را هم داشتید :!: من خیلی به این احتیاج دارم

    [/img]Sams Web Programming With Visual Basic.NET in 21 Days

    باتشکر

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    بابا دمت گرم. کی این کتابا رو ببخشید این سی دی رو می دی بیرون. :|

    من هم یک کتاب دارم به نام Programmers Introduction to VB .Net کتاب خوبیه ولی 4مگ هستش. خواستی بگو تا برایت آپلودش کنم.

    یک کتاب دیگه هم از روی اینترنت گرفتم که کمتر جایی پیدا میشه : به نام Crystal Report .NET خیلی با حاله؟ دارم به صورت یک مجموعه HTML درستش می کنم. :mrgreen:

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    کتاب آخری رو هم من دارم بدک نیست. :!:

  12. #12
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    19
    مدیر سایت عزیز لطفا اگه میشه این E-book رو بزار ما هم دانلود کنیم
    ممنون میشم :wink: :wink: :wink:
    __________________________________________________ _
    ثمین

  13. #13
    آن دسته از دوستان عزیز که تازه می خواهند VB.NET را شروع کنند می توانند از کتاب ترجمه شده بوسیله آقای علیرضا زارع پور را تهیه کنند که الحق و والانصاف بهترین ترجمه در این زمینه است. دوستانی هم که کتاب حرفه ای در زمینه می خواهند بهتر است منتظر کتابهای فارسی نباشند و همان Ebook ها را تهیه کنند. اگر هم زبان انگلیسی شان خوب نیست بهتر است اول زبانشان را قوی کنند که همه جا بدردشان می خورد. :mrgreen:

  14. #14
    سلام
    دم همگی گرم:این جا هم برید ممکن هست به کارتون بیاد:
    http://www.crystalreportsbook.com
    :oops:

  15. #15
    سلام من نفهمیدم آخرش مال کدوم خوبه ؟
    من خودم یه دونه دارم به نام ویژوال بیسیک دات نت در 24 ساعت مال انتشارات SAMS ( ترجمه شده‌ ) ولی زیاد جالب نیست . مثالاش یه جوریه که آدمو گیج می کنه .
    من یه کتاب می خوام که قشنگ هر مبحث رو با چند تا مثال توپ بیان کنه نه اینکه از اول تا آخرش یه پروژه را بگیره و آخرش هم نفهمی چی کار کردی . اگه کتای سراخ دارید جون مادرتون دریغ نکنید .
    اگه Ebook‌هم دارید که چه بهتر . حجمشم مهم نیست . خیلی ممنون می شم .!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •