نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

  1. #1

    گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    سلام
    من یک کد میخوام که یک عدد هر چند رقمی رو بگیره و بعد برعکس بنویسه مثل این
    123=321
    ممنون میشم سورس هارو بهم بدید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    166

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    دوست عزیز این یک الگوریتم مربوط به دوران دبیرستانه. بنده را ببخشید اما برای اینکه برنامه نویسی را یاد بگیرید لازمه که روی مسایل اینچنینی خودتون کمی فکر کنید و راه حلش را پیدا کنید. در غیر این صورت در برنامه نویسی پیشرفتی نخواهید کرد.
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    دوست عزیز به قول دوست عزیزمون r. salehi این دیگه چیزی نیست که بابت تاپیک بزنید .

    فقط می تونم بگم که با استفاده از حلقه for و mid می تونی این کار رو انجام بدی .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    یه راهنمایی میکنم
    وقتی ما یه عدد رو تقسیم بر 10 بکنیم باقیماندش میشه آخرین رقم اون عدد
    123 تقسیم کنیم به 10 باقیماندش میشه 3
    قدم بعدی میایی عددت رو بر 10 تقسیم میکنی و جایگزین خود اون عدد میکنی
    123 تقسیم بر 10 میشه 12
    حالا باقیمانده 12 بر 10 میشه 2
    12 تقسیم بر 10 میشه 2
    باقیمانده 2 بر 10 میشه 2

    همینجوری تو حلقه میذاری
    ودقت کنی مثل یه حلقه باقیمانده ها رو از اول جمع کنی میشه 321

    بچه ها کلاس تمومه برید خونه هاتون
    یاد دوران بچگیم افتادم

  5. #5

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    من با اعدادی که رقم دومشون زیر 5 هستند مثلا 12 مشکلی ندا رم و بهم جواب رو برمیگردونه 21 ولی وقتی میزنم 19 بهم ارور میده
    مثلا این کد رو برای گرفتن دو رقم عدد نوشتم که مثلا اگر 19 رو بدیم باید بنویسه 1 و9 توی لیبل ها

    Dim a, z, x As integer
    a = TextBox1.Text
    z = a / 10
    x = a - (z * 10)
    Label1.Text = z
    Label2.Text = x
    Label3.Text = a

    اما جواب نمیده وقتی 19 رو میزنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    اینجوری نباید بنویسی
    من یه نمونه کد تست نشده سریع مینویسم سعی کنید دیگه خودتون بنویسید

    Dim snum az string
    Dim t az integer
    snum = textbox1.text
    Dim inum As Integer = Convert.ToInt32(snum)
    while(snum!=0)
    {
    t=inum%10;
    inum/=10;
    label1.text+ = t.tostring();
    }

    بازم میگم من ویزوال استدیو ندارم تست کنم ولی الگوریتم همینه
    شاید تو کدها یکم خطا باشه
    خودت رفعش کن

  7. #7

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    ممنون ولی اینا کد های C هست
    میشه vb بزارید؟؟؟
    ممنون میشم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    نقل قول نوشته شده توسط arman 2012 مشاهده تاپیک
    ممنون ولی اینا کد های C هست
    میشه vb بزارید؟؟؟
    ممنون میشم
    جالب بود !!!
    کی گفته اینا کدهای c هست ؟؟؟؟
    لطفا یکم بیشتر مطالعه کنید.
    با چه حسابی میگید c هست ؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    جالب بود !!!
    کی گفته اینا کدهای c هست ؟؟؟؟
    لطفا یکم بیشتر مطالعه کنید.
    با چه حسابی میگید c هست ؟؟
    فقط while با سی شارپ نوشتم
    اونم اینجوری تغییر بده
    While snum!=0

    End While

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    Dim snum az string
    Dim t az integer
    snum = textbox1.text
    Dim inum As Integer = Convert.ToInt32(snum)
    while snum!=0

    t=inum%10
    inum/=10
    label1.text+ = t.tostring()

    End While

  11. #11

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    پس اون سیمیکالومن ها چی بودن؟؟؟(;)
    :دی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    نقل قول نوشته شده توسط arman 2012 مشاهده تاپیک
    پس اون سیمیکالومن ها چی بودن؟؟؟(;)
    :دی
    عزیزم گفتم که محیط ویژوال استدیو ندارم تست کنم
    خود شما هم هر روز صدتا کد vb و سی شارپ و سی و دلفی و پی اچ پی بنویسی مثل من قاط میزنی
    سیمی کلن ها رو هم بردار همه جا
    بازم سوالی داشتی در خدمتیم
    موفق باشی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Sub Zero
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    443

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    دوستان راه حلهای ریاضی ارائه کردند . اینم راه حل رشته ایش :
    Function Reverse(ByVal value As String) As String
    ' Convert to char array.
    Dim arr() As Char = value.ToCharArray()
    ' Use Array.Reverse function.
    Array.Reverse(arr)
    ' Construct new string.
    Return New String(arr)
    End Function


    منبع : لینک

    برای اینکه برنامه نویسی را یاد بگیرید لازمه که روی مسایل اینچنینی خودتون کمی فکر کنید و راه حلش را پیدا کنید. در غیر این صورت در برنامه نویسی پیشرفتی نخواهید کرد.
    با این صحبت شما کاملا موافقم .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    اینم کد:

    ولی این برنامه های دیگه خیلی پیش پا افتاده هستش :


    Me.Text = ""
    For i = Len(TextBox1.Text) To 1 Step -1
    Me.Text = Me.Text & Microsoft.VisualBasic.Mid(TextBox1.Text, i, 1)
    Next

  15. #15

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    ولی من یک چیزی فهمیدم که هیچ کدوم از دوستان اشاره نکردن
    کافی بود به جای "/"
    اینو میزاشتم: "\"
    لوا

  16. #16

    نقل قول: گرفتن رقم عدد و برعکس کردن

    نقل قول نوشته شده توسط Sub Zero مشاهده تاپیک
    دوستان راه حلهای ریاضی ارائه کردند . اینم راه حل رشته ایش :
    Function Reverse(ByVal value As String) As String
    ' Convert to char array.
    Dim arr() As Char = value.ToCharArray()
    ' Use Array.Reverse function.
    Array.Reverse(arr)
    ' Construct new string.
    Return New String(arr)
    End Function


    منبع : لینک



    با این صحبت شما کاملا موافقم .
    میخواستم ببینم سطحتون چنده

تاپیک های مشابه

  1. جدا کردن سه رقم سه رقم عدد هنگام تایپ در textbox
    نوشته شده توسط mhaghp در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1401, 10:11 صبح
  2. گرفتن تعدادی کاراکتر و پیدا کردن بزرگترین عدد
    نوشته شده توسط application_13 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 17:06 عصر
  3. محدود کردن Edit به گرفتن فقط عدد
    نوشته شده توسط ByRoad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 11:12 صبح
  4. برعکس کردن عدد اعشاری
    نوشته شده توسط elaheyenaz_65 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 10:50 صبح
  5. برعکس کردن یک عدد اعشاری!
    نوشته شده توسط navid_R در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 19:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •