نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: توضیح در مورد کد نحوه استفاده از تاریخ شمسی

  1. #1

    توضیح در مورد کد نحوه استفاده از تاریخ شمسی

    سلام
    دوستان ببینید در این مورد منظور من درسته یا نه
    در این قطعه کد تاریخ شمسی را در تک باکس قرار می دهیم اگه ماه بزرگتر از 9 باشد
    آیا بعد از علامت سوال که GetMonth استفاده شده منظورش اینه که بزرگتر از 9 بود همان را قرار بده یعنی مثلا "11" بعدش و استفاده از ":" در اینجا به معنی در غیر اینصورت یعنی کوچکتر از 9 بود بیا اولش یه صفر "0"بزار بعد ماه را قرار بده
    آیا در مورد این قطعه کد منظور من درسته یا نه؟ اگه درست نباشه لطفا راهنمایی کنید. مرسی

    mtxtDate.Text = Pc.GetYear(DateTime.Now).ToString() +
    "/" + (Pc.GetMonth(DateTime.Now) > 9 ? Pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString() : "0" + Pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString()) +
    "/" + (Pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now) > 9 ? Pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString() : "0" + Pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString());


  2. #2

    نقل قول: توضیح در مورد کد نحوه استفاده از تاریخ شمسی

    mtxtDate.Text = DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd");

  3. #3

    نقل قول: توضیح در مورد کد نحوه استفاده از تاریخ شمسی

    آیا منظور من از کد بالا درسته یا نه فقط همین در صورتی که درست نیست به هم بگید.

  4. #4

    نقل قول: توضیح در مورد کد نحوه استفاده از تاریخ شمسی

    درسته مشکلی نداره

    اگر ماه یا روزت کمتر از 10 باشه باید یک صفر به اولش اضافه کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده کردن تاریخ ؟
    نوشته شده توسط m.lajevardi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 10:39 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آذر 1391, 00:47 صبح
  3. مبتدی: نحوه استفاده از تاریخ دقیق در حسابداری
    نوشته شده توسط kamayestani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 15:18 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1390, 10:49 صبح
  5. نحوه استفاده از تاریخ فارسی در crystal report
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 00:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •