نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

  1. #1

    لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    سلام این 2 تا لینک جهت علاقه مندان برای برنامه نویسی بر روی موبایل :

    VIP=Very Important Person

  2. #2
    سلام
    می شنه لینکهای مفبد تری از این هم رو پیدا کرد مشکل اینجا که بعضی از نرم افزار ها رو نمی شه تو ایران به علت تحریم دانلود کرد و به وسیله او ن برای موبایلها برنامه نویس کرد.
    http://www.symbian.com/index.jsp

    //bornad mobile
    http://www.borland.com/us/products/core_sdp/index.html


    //Noki
    http://www.forum.nokia.com/
    www.forum.nokia.com/training
    http://www.forum.nokia.com/tools
    -------------------------------------
    //for C++‎ and vb
    http://www.forum.nokia.com/appforge
    -----------------------------------
    //Sun Java Studio Mobility 6
    http://wwws.sun.com/software/products/jsmobility
    -------------------------------------------
    //Sun J2ME™ Wireless Toolkit 2.1_01
    http://java.sun.com/products/j2mewto...nload-2_1.html

  3. #3
    یه سایت جدید
    http://opensource.nokia.com

  4. #4
    http://www.garret.ru/~knizhnik

    چند تا سورس جالب! مثل نقشه دیتابیس با XML ,...
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  6. #6

    سایتی که برای دوربین موبایل برنامه دشته باشه.

    آقا رضا دستتون درد نکنه .
    اگه بازم از این سایتها هست تو سایت بدین تا همه از اون استفاده کنند.
    من می خوام برنامه برای دوربین موبایل بنویسم که ا بتونم رنگها رو از هم تشخیص بدهم.
    خواهش می کنم اگه چنین سایتی هستش که منو راهنمایی کنیدو اونا رو تو سایت قرار بدین تا همه از اون استفاده کنند.
    با تشکر از همه دوستان عزیز

  7. #7
    http://www.garret.ru/~knizhnik/mobile.html

    هر چی خواستم لینک بالایی را اصلاح کنم نشد این لینک بهتره.

    دیکشنری نقشه- زبان برنامه نویسی pCalc , ماشین حساب و کشیدن گراف- نقشه شهرها و...


    خیلی خوب بود!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #8
    آقا من چطوری می تونم J2ME رو دانلود کنم. از تو خود سایت Sun و همینطور Nokia نمی ذارن؟!!!

  9. #9

  10. #10
    اینها برای مطالعه بد نیستند : Connected Device Configuration (CDC) Connected Limited Device Configuration Mobile Information Device Profile
    VIP=Very Important Person

  11. #11
    MIDP Database Programming

    MIDP Network Programming


    MIDP for Palm OS 1.0: Developing Java Applications for Palm OS Devices:
    http://developers.sun.com/techtopics...alm/index.html
    VIP=Very Important Person

  12. #12
    آخرین ویرایش به وسیله zehs_sha : دوشنبه 01 آبان 1385 در 14:02 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.
    VIP=Very Important Person

  13. #13
    بررسی دیتابیس های توزیع شده درشبکه های کامپیوتری

  14. #14

    Talking کتاب الکترونیکی Java 2 ME

    با سلام خدمت تنی چند از اربابان جاوا
    لینک زیر یک کتاب در ارتباط با Java 2 ME



    لینک دانلود

    http://www.flazx.info/NEtKZ4Hf/1590594797.zip.htm


    امید است لذت ببرید

  15. #15

    Talking کتاب الکترونیکی Core J2ME Technology

    با سلامی دوباره خدمت تنی چند از حضار محترم و محترمه برنامه نویس جاوا
    این دومین کتاب در این زمینه است
    نام کتاب
    Core J2ME Technology


    لینک دانلود

    http://www.flazx.info/NEtKZ4Hf/0130669113.zip.htm

    امید است لذت ببرید

  16. #16
    دوست خوبم اقای نظری من نمی تونم کتابها رو دانلود کنم وقتی روی لینک کلیک می کنم وارد سایت http://www.jazar.info/ می شود میشه کمکم کنید من به این کتاب ها نیاز دارم

  17. #17

    Smile راهنمایی

    با سلام
    دوست من از این لینک استفاده کن

    http://www.flazx.com/category75.php

    کلیه کتابهای مجانی همون Free اجنبی ها
    در رابطه با برنامه نویسی موبایل

    دوست شما
    نظری

  18. #18
    می تونید از این سایت هم استفاده کنید .
    MyTel.ir

  19. #19

  20. #20

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    سلام
    یه سوال داشتم بچه ها
    از کجا می شه فهمید که یه گوشی موبایل جاواست یا نه؟
    البته قبل از نصب هر چیزی مثل فایل jar???
    لطفا اگه می دونید جوابمو بدین
    ممنون

  21. #21

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    شما این پست رو چند جا می ذاری؟اونم تو تاپیک هایی که به موضوعتون ربطی نداره؟! تو همون تاپیک هم که تازه جوابتون رو دادم !!!

  22. #22

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    سلام بچه ها
    من یه برنامه دیکشنری براب موبایل نوشتم
    فرمتش جاواست
    اما نمی دونم چرا فقط روی گوشیهای سونی اریکسون اجرا می شه؟؟؟؟؟
    روی گوشی نوکیا نصب می شه اجرا هم میشه اما کار نمی کنه!!!!
    لطفا اگه کسی می دونه راهنماییم کنه؟

  23. #23

    Question نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    سلام دوستان . من یه مدت یه هفته ای هست که دنبال این کتاب می گردم . هرکی بتونه لینکی از این بده واقعاً ممنون می شم ازش .
    شدیداً لازم دارم کتابو .

    اسم کتاب
    Mobile 3D Graphics: Learning 3D Graphics with the Java Micro Editio


    لینک سایت amazon
    http://www.amazon.co.uk/Mobile-3D-Gr.../dp/1598632922
    __________________

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    fekrenaw.com
    پست
    152

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    پنج مقاله با سورس کامل در سایت fekrenaw.com
    fekrenaw.com

  25. #25

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل


  26. #26

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    سلام
    اگه سراغ دارین چنتا لینک فارسی بذارین...
    واسه موبایل java
    کسی در مورد کلاس canvas مقاله ای نداره؟(موبایل)

  27. #27

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    سلام
    میشه از اول ساخت دیکشنری با تلفظ برای جاوا رو آموزش بدبد؟

  28. #28

    Question نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    با سلام من می خوام برنامه نویسی اپلیکیشن برای موبایل رو یاد بگیرم یه سوال داشتم
    1- با چه نرم افزاری برنامه نویسی جاوا رو انجام بدم
    2- چه نرم افزارهای دیگه باید داشته باشم ؟
    کلا چی کار باید بکنم ؟
    ممنون

  29. #29

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    واقعا سوالم اینقدر سخت بود که کسی جواب نداد ؟

  30. #30

    نقل قول: لینک های مفید جهت برنامه نویسی موبایل

    اجزای اصلی استراتژی توسعه اپلیکیشن موبایل

    در این شکی نیست که اپلیکیشن های موبایل آینده تجارت را شکل می دهند. آمار نشان می‌دهد که تا سال 2017، 25 درصد از داد و ستدهای آنلاین در گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها صورت خواهد گرفت.
    مطمئناً این به معنی آن نیست که شرکت شما از آنچه که در این زمینه انجام خواهد داد، کاملاً مطلع است. استراتژی برنامه های کاربردی موبایل در شرکت شما چگونه است؟ چه برنامه‌ای برای به موفقیت رساندن این استراتژی ها دارید؟ ......

    ادامه در لینک زیر:
    http://www.padid.net/fa/blog/applica...pment-strategy

    از وب سایت پدید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •