نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در حذف عکس مورد استفاده در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    مشکل در حذف عکس مورد استفاده در برنامه

    سلام
    من روی نرم افزار بایگانی عکس کار میکنم
    توی سایت هم زیاد گشتم ولی چیزی بدرد بخور پیدا نکردم
    در قسمت ویرایش اطلاعات اگر کابر بیاد عکس جدید رو جایگزین عکس قبلی کنه
    من میام اول عکس داخل برنامه رو پاک و عکس جدید رو بر اساس اون کدی که کاربر برای عکس در زمان ثبت اطبلاعات براش در نظر گرفته ذخیره میشه
    اون کد اینه :
    If IO.File.Exists(str_masirpic) Then
    If Not (PictureBox1.Image Is Nothing) Then
    PictureBox1.Image.Dispose()
    PictureBox1.Image = Nothing
    Dim fi As New FileInfo(str_masirpic)
    fi.Delete()
    End If
    End If
    File.Copy(str_op, AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory & "\Pictures\" & txt_code.Text & ".jpg", True)



    حال مشکل من سر اینه که زمانی که میخواد عکس رو حذف کنه از برنامه خطا میگیره

    عکس خطا ضمیمه کردم
    و میدوم خطا میگه عکس در حال استفاده است باید چیکار کنم عکس رو از حالت استفاده خارج کنم
    با Dispose ، nothing نشد


    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل در حذف عکس مورد استفاده در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    من روی نرم افزار بایگانی عکس کار میکنم
    توی سایت هم زیاد گشتم ولی چیزی بدرد بخور پیدا نکردم
    در قسمت ویرایش اطلاعات اگر کابر بیاد عکس جدید رو جایگزین عکس قبلی کنه
    من میام اول عکس داخل برنامه رو پاک و عکس جدید رو بر اساس اون کدی که کاربر برای عکس در زمان ثبت اطبلاعات براش در نظر گرفته ذخیره میشه
    اون کد اینه :
    If IO.File.Exists(str_masirpic) Then
    If Not (PictureBox1.Image Is Nothing) Then
    PictureBox1.Image.Dispose()
    PictureBox1.Image = Nothing
    Dim fi As New FileInfo(str_masirpic)
    fi.Delete()
    End If
    End If
    File.Copy(str_op, AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory & "\Pictures\" & txt_code.Text & ".jpg", True)



    حال مشکل من سر اینه که زمانی که میخواد عکس رو حذف کنه از برنامه خطا میگیره

    عکس خطا ضمیمه کردم
    و میدوم خطا میگه عکس در حال استفاده است باید چیکار کنم عکس رو از حالت استفاده خارج کنم
    با Dispose ، nothing نشد


    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
    لازم نیست اول پاک کنی بعد ذخیره کنی
    اگه به همراه سایر اطلاعات برای هر رکورد شناسه (ای دی ) جداگانه داشته باشی و اطلاعات رو براساس اون " آی دی " آپدیت کنی
    هنگام ویرایش مثل سایراطلاعات اگه تصویر رو عوض کرده باشین عکس جدید جایگزین عکس قبلی می شه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در حذف عکس مورد استفاده در برنامه

    سلام به همگی دوستان یه چند وقتی که بخش vb کابرانش کمی از فعالیتهاشون کم شده سوالی که میکنی جواب دریافت نمیکنی فقط فقط بازید پستت بالا میره خبری از جواب نیست ؟

    در مورد سوال بالا برنامه ای درست کردیم با کمک دوستان و با توجه که قبلا خیلی از دوستان این مشکل رو داشتند

    قبل از دانلود برنامه برای حذف عکسی که در برنامه مورد استفاده قرار میگره باید بگم که برای مقدار دهی عکس حتما باید به این صورت عمل کردن
    pic_box.ImageLocation = Trim(lمسیر عکس)


    واشتباهی که من خودم انجام میدادم و عکس رو نمیشد حذف کرد نحوه مقدار دهی اون
    PictureBox1.Image = Image.FromFile(مسیر)


    عکسی از برنامه هم ضمیمه کردl


    توضیح : برای لود عکس همون کد شماره 1 درسته فقط شما دکمه بیاب رو بزنید عکس از پوشه مورد نظر فراخوانی شده و برای شما نمایش داده میشود
    و بعد هم میتونید عکس مورد نظر انتخاب کدی و نام برای عکس به دلخواه انتخاب کنید
    پس از ثبت اطلاعات دوباره با توجه به کدانتخابی دوباره عکس را لود کنید و ...


    دربرنامه یک عکس در پوشه ای به نام pic در برنامه درست شده به نام 1
    زمانی که که کد عکسی را وارد کرده عکس مورد نظر لود شد
    عکسی جدید رو انتخاب میکنید اسم و کد جدید برای عکس در نظر میگیرد
    سپس عکس قبلی حذف و عکسی انتخابی با همان نام و کد انتخابی برای شما ذخیره خواهد شد



    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: مشکل در حذف عکس مورد استفاده در برنامه

    سلام
    خیلی عالی بود
    منم همین مشکل رو تو C#‎ داشتم
    با کمک شما دوست عزیز و راهنماییتون حل شد
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 19:33 عصر
  2. مشکل حذف عکس در یک نمونه برنامه
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 18:11 عصر
  3. استانداردهای کاغذ های مورد استفاده در برنامه ها و توابع چاپ
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 11:41 صبح
  4. استفاده از DLL برای ذخیره کردن فایل و عکس و استفاده در برنامه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 09:16 صبح
  5. نصب فونت های مورد استفاده در برنامه
    نوشته شده توسط @AM!R! در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •