نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل های گرفتن عکس های یک سایت و کپی آنها در سرور

  1. #1

    مشکل های گرفتن عکس های یک سایت و کپی آنها در سرور

    سلام
    من وقتی از داخل یک صفحه سایت خارجی میخوای مثلا لینک عکس رو بگیرم و کپی کنم داخل هاست خودم این کارو میکنم
    صفحه سایت رو میخونم
    بین 2 تا تگ که عکس داخلش هست رو میگیرم
    مثلا :

    </strong> <font class="content"> <br />
    <img src="/MyPic/3.92/21-&amp;-Over.jpg" alt="" /><br />
    </font> <font class="content"><br />

    مثلا الان تا اول img src=" حذف میکنم رشته رو و بعد از " alt="" رو هم حذف میکنم لینک بدست میاد !
    حالا با این روشم کلی مشکل پیش میاد مثلا اون &amp; باید تبدیل شه به & و آدرس اصلی سایت مقصد باید به اول لینک اون آدرس عکس اضافه شه و باز داستان جایی شروع میشه که بعضی وقتها لینک اصلی آدرس سایت در اول آدرس وجود داره و....
    حالا با مرورگر وقتی سورس صفحه سایت مقصد رو بگیری و اون قسمت لینک رو بیاری با کلیک روی لینک عکس تمام اون اعمال خودکار انجام میشه
    حالا میخواستم بدونم روش اصلی این کار در php چیه ؟ که این دردسر ها رو نداشته باشی ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل های گرفتن عکس های یک سایت و کپی آنها در سرور


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار tecnocomputer2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    CClZ
    پست
    194

    نقل قول: مشکل های گرفتن عکس های یک سایت و کپی آنها در سرور

    دوست من شما میتونید از تابع html_entity_decode استفاده کنید.

    مثال:

    echo html_entity_decode("A &amp; M");

    // خروجی
    // A & M

  4. #4

    نقل قول: مشکل های گرفتن عکس های یک سایت و کپی آنها در سرور

    نقل قول نوشته شده توسط tecnocomputer2 مشاهده تاپیک
    دوست من شما میتونید از تابع html_entity_decode استفاده کنید.

    مثال:

    echo html_entity_decode("A &amp; M");

    // خروجی
    // A & M
    در وب وقتی در یک لینک فاصله وجود داشته باشه اون تبدیل میشه به 20% .... این تابع مشکلی رو حل نمیکنه...

  5. #5

    نقل قول: مشکل های گرفتن عکس های یک سایت و کپی آنها در سرور

    نقل قول نوشته شده توسط Variable مشاهده تاپیک
    این کار تقریبا بد نیست...
    اما بازم هم کار گفتن لینک رو انجام میده...
    بازم اون مشکل های دیگه باقی میمونه
    مثلا در یک سایت شاید یک عکس اینطوری آدرس دهی شده باشه ../../../sdsd.png و شاید یک عکس دیگر هم اینطوری /asdsd.png و به همین ترتیب ...
    که اینطور که معلومه راهی نیست و باید خودمون با if این کارو بکنیم....

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ذخیره عکس های با حجم بالا
    نوشته شده توسط BehinAfzar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اسفند 1389, 11:23 صبح
  2. مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط amirtofighi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 01:17 صبح
  3. مشکل در نمایش عکس های ذخیره شده در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط amirtofighi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 15:58 عصر
  4. سوال: مشکل با نمایش عکس های یک دایرکتوری
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آبان 1388, 02:38 صبح
  5. مشکل در گرفتن پیغام های Mousewheel با sys wide hook
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1387, 17:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •