نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل با لود اطلاعات در xml

  1. #1

    مشکل با لود اطلاعات در xml

    سلام
    من یه فایل xml با فیلدهای id , nam , famil , age
    دارم
    از این کد استفاده می کنم و وقتی کاربر مورد نظر رو وارد کنه اطلاعات اون رو وارد تکس باکس ها می کنم
    string xmlPath = Path.Combine(Application.StartupPath, "My1.xml");
    XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();
    XmlNode rootNode;

    if (File.Exists(xmlPath))
    {
    xmlDoc.Load(xmlPath);
    rootNode = xmlDoc.DocumentElement;
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("File is not exist!");
    }
    XmlNodeList personNodes = xmlDoc.GetElementsByTagName("omoomi");

    foreach (XmlNode node in personNodes)
    {
    string id = node["id"].InnerText;

    if (id == textBox1.Text )
    {
    textBox1.Text = node["Name"].InnerText ;
    textBox3.Text=node["Age"].InnerText ;
    textBox2.Text=node["Familly"].InnerText ;
    textBox4.Text=node["id"].InnerText ;
    break;
    }
    }

    xmlDoc.Save(xmlPath);
    الان مشکلم اینه که چطور می تونم اطلاعات ایدی رکورد یکی مونده به اخر رو در تکس باکس هام نشون بدم (در لود فرم ) و نیازی به وارد کردن ایدی توسط کاربر نباشه و اتومات اطلاعات رکورد یکی مونده به اخر که در xml ثبت شده رو بده
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml


    XmlDocument doc = new XmlDocument();
    XmlNodeList nodes = doc.ChildNodes;
    XmlNode selectedNode = nodes[nodes.Count - 2];


  3. #3

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک

    XmlDocument doc = new XmlDocument();
    XmlNodeList nodes = doc.ChildNodes;
    XmlNode selectedNode = nodes[nodes.Count - 2];

    سلام
    ممنونم ازتون میشه بگید این کد رو کجا بذارم؟؟؟
    ممنون

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    سلام
    مبحث تکراریه
    قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B%8C%D8%B3-xml

  5. #5

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    سلام
    منونم اقای
    danialafshari
    اره این تاپیک رو دیدم اما درباره یافتن تعداد ایتم های xml و ایتم یکی مونده به اخر نمیدونم چکار کنم؟
    من تا حالا با xml کار نکردم
    ممنون میشم راهنمایی بفرماید
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    سلام
    ممنون اقای danialafshari
    بله من تاپیک رو دیده بودم اما در مورد بدست اوردن تعداد ایتم های درج شده در mxml و ایتم یکی مونده به اخر نمیدونم چکار کنم
    من قبلا با باml کار نکردم
    ممنون میشم در این مورد راهنماییم بفرمایید
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    سلام
    ممنون اقای danialafshari
    بله من تاپیک رو دیده بودم اما در مورد بدست اوردن تعداد ایتم های درج شده در xml و ایتم یکی مونده به اخر نمیدونم چکار کنم
    من قبلا با باml کار نکردم
    ممنون میشم در این مورد راهنماییم بفرمایید
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    ممنونم ازتون میشه بگید این کد رو کجا بذارم؟؟؟
    کجاش بذاری
    اقا دمت گرم کپی پیست
    تو کدی که قرار دادم لیستی از node ها رو گرفتم و از این لیست ایتم یکی مونده به اخر رو انتخاب کردم - شما هر شماره ای که بدی همونی node رو برات برمیگردونه

    موفق

  9. #9

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    کجاش بذاری
    اقا دمت گرم کپی پیست
    تو کدی که قرار دادم لیستی از node ها رو گرفتم و از این لیست ایتم یکی مونده به اخر رو انتخاب کردم - شما هر شماره ای که بدی همونی node رو برات برمیگردونه

    موفق
    چه جوری آخه


    سلام
    چرا می خندید..!!!!؟
    کپی پیست نه..
    اول باید بفهمم این کد چکار می کنه , بعد خودم کاری که بخوام رو ازش درمیارم..
    من با این کد میتونم تعداد ایتم های xml رو بگیرم
    XmlNodeList personNodes = xmlDoc.GetElementsByTagName("Person");
    textBox5.Text=personNodes.Count.ToString();


    نمیدونم چطور بگم مثلا ایتم شماره پنج رو لود کنه؟
    اگه نمیخندید و عصبانی نمیشه
    نجات بده(لطفا)
    ممنون

  10. #10

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    سلام
    شما ی xmlNodeList داری که مجموعه ای از نود ها هست ،درسته ؟ ( personNodes )

    خب حالا از این مجموعه شما میتونی با اندیس گذاری هر نودی رو که میخوای بدست بیاری


    personNodes[0]

    این میشه اولین نود از مجموعه ، درسته ؟
    خب حالا شم مثلا میخوای یکی مونده به اخر رو بدست بیاری

    prsonNodes[personNodes.Count-2]

    این میشه یکی مونده به اخر - چرا ؟ چونکه شماره گذاری توی لیست ها و ارایه ها در زبان سی شارپ از صفر شروع میشه ؛ حالا شما وقتی ی مجموعه 10 عضوی داری ، شمار 9 میشه اندیس یکی مونده به اخر و 8 میشه یکی مونده به اخر و هرکدومو که بخوای بدست بیاری

    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام
    شما ی xmlNodeList داری که مجموعه ای از نود ها هست ،درسته ؟ ( personNodes )

    خب حالا از این مجموعه شما میتونی با اندیس گذاری هر نودی رو که میخوای بدست بیاری


    personNodes[0]

    این میشه اولین نود از مجموعه ، درسته ؟
    خب حالا شم مثلا میخوای یکی مونده به اخر رو بدست بیاری

    prsonNodes[personNodes.Count-2]

    این میشه یکی مونده به اخر - چرا ؟ چونکه شماره گذاری توی لیست ها و ارایه ها در زبان سی شارپ از صفر شروع میشه ؛ حالا شما وقتی ی مجموعه 10 عضوی داری ، شمار 9 میشه اندیس یکی مونده به اخر و 8 میشه یکی مونده به اخر و هرکدومو که بخوای بدست بیاری

    موفق باشی
    ممنون
    میدونم اینارو
    خوب چطور بگم نام این ایتم در تکس باکس اول بره
    فامیل در تکس دوم و سن در تکس سوم؟؟؟
    ممنون میشم بگید

  12. #12

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    لیست گره ها رو که داری کافیه با اندیس بهش دسترسی پیدا کنی.
    اندیس یکی مونده به آخر هم از تعداد گره ها 2 تا کمتره.

    XmlNodeList personNodes = xmlDoc.GetElementsByTagName("Person");
    if (personNodes.Count > 1)
    {
    XmlNode node = personNodes[personNodes.Count - 2];

    textBox1.Text = node["Name"].InnerText;
    textBox2.Text = node["Familly"].InnerText;
    textBox3.Text = node["Age"].InnerText;
    textBox4.Text = node["id"].InnerText;
    }

  13. #13

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    سلام
    ممنونم ازتون
    یه دنیا..
    فقط
    من برا حذف از این کد که فکر میکنم خودتون در یک تاپیک پاسخ داده بودید
    استفاده می کنم
    string xmlPath = Path.Combine(Application.StartupPath, "MyDatabase1.xml");
    XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();
    XmlNode rootNode=null;



    if (File.Exists(xmlPath))
    {
    xmlDoc.Load(xmlPath);
    rootNode = xmlDoc.DocumentElement;
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("File is not exist!");
    }
    XmlNodeList personNodes = xmlDoc.GetElementsByTagName("Person");
    textBox5.Text = personNodes.Count.ToString();


    if (personNodes.Count > 1)
    {
    for (int i = personNodes.Count - 1 ; i >= 0 ; i--)
    {
    XmlNode node = personNodes[i];
    string name = node["Name"].InnerText;
    string familly = node["Familly"].InnerText;
    string age = node["Age"].InnerText;

    if (name == textBox1.Text && familly == textBox2.Text && age == textBox3.Text)
    {
    rootNode.RemoveChild(node);
    break;
    }
    }
    }


    xmlDoc.Save(xmlPath);


    میخواستم بدونم راهی هست که بشه با زدن کلید حذف کل ایتم های داخل xml همگی حذف بشن؟
    ممنون میشم بگید..
    بازم ممنون

  14. #14

    نقل قول: مشکل با لود اطلاعات در xml

    یه مقدار توجه کنید متوجه میشید. قسمت آخر رو به اینصورت بنویسید تا همه حذف بشه:

    XmlNodeList personNodes = xmlDoc.GetElementsByTagName("Person");

    foreach (var node in personNodes)
    {
    rootNode.RemoveChild(node);
    }
    xmlDoc.Save(xmlPath);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در لود اطلاعات از datagridview به فرم دیگر
    نوشته شده توسط raziyehbazargan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 09:48 صبح
  2. سوال: مشکل در لود اطلاعات جدول در DataGridView
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 13:19 عصر
  3. مشکل در لود اطلاعات از دیتا بیس
    نوشته شده توسط amirbakhtiary در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 23:06 عصر
  4. سوال: مشکل در لود اطلاعات
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1387, 21:04 عصر
  5. سوال: مشکل در لود کردن فایل xml آب و هوا یاهو
    نوشته شده توسط DotNet_King در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 17:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •