نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress

  1. #1

    نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress

    سلام دوستان . من در پروژه م دارم از کامپوننت های DevExpress استفاده میکنم ولی متاسفانه خیلی از قابلیت هاشو نمیدونم چجوری باید استفاده کنم . نیاز به یک GridView دارم که علاوه بر نشون دادن اطلاعاتم انتهای هر سطر دو دکمه وجود داشته باشه واسه ویرایش و حذف . علاوه بر اون میخوام یکی از ستون هاش تصویری که مربوط به هر سطر هست رو بهم نشون بده .
    1) نمیدونم چجوری دکمه ها رو بذارم؟
    2) تصویرام توی یه پوشه کنار فایل اجرایی برنامه هستن و توی دیتابیس ذخیره نمیشن . چجوری بگم تو یکی از ستون ها تصویر بیاره ؟
    ممنون میشم کمکم کنید.(توی تصویری که ضمیمه کردم طرح اون چیزی که میخوام وجود داره )111111.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress

    نقل قول نوشته شده توسط zahrasaffar مشاهده تاپیک
    سلام دوستان . من در پروژه م دارم از کامپوننت های DevExpress استفاده میکنم ولی متاسفانه خیلی از قابلیت هاشو نمیدونم چجوری باید استفاده کنم . نیاز به یک GridView دارم که علاوه بر نشون دادن اطلاعاتم انتهای هر سطر دو دکمه وجود داشته باشه واسه ویرایش و حذف . علاوه بر اون میخوام یکی از ستون هاش تصویری که مربوط به هر سطر هست رو بهم نشون بده .
    1) نمیدونم چجوری دکمه ها رو بذارم؟
    2) تصویرام توی یه پوشه کنار فایل اجرایی برنامه هستن و توی دیتابیس ذخیره نمیشن . چجوری بگم تو یکی از ستون ها تصویر بیاره ؟
    ممنون میشم کمکم کنید.(توی تصویری که ضمیمه کردم طرح اون چیزی که میخوام وجود داره )111111.png
    توی قسمت winform در زیر مجموعه datagrid کاملا توضیح می ده چکار کنین
    این لینک رو ببین

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress

    من این لینکی که گذاشتید رو بررسی کردم ولی راستش چون تازه کار هستم چیززیادی ازش نفهمیدم . میشه لطفا بازم راهنماییم کنید ؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress

    پس چرا هیشکی کمک نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress


  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress


  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار massoudghb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران - هرمزان
    پست
    82

    نقل قول: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress

    گریه نکن ، سرچ کن .. تست کن .. بخون ..

  8. #8

    نقل قول: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress

    چشم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,179

    نقل قول: نحوه استفاده از کامپوننت DevExpress

    شرکت آموزشی پارسیان مجموعه ای بصورت مالتی مدیا و بصورت فارسی ارائه داده به نام .net component و قیمتش حدود 11000 تومان هستش. اگه نمیتونید از منابع انگلیسی استفاده کنید من فکر میکنم برای شروع گزینه مناسبی هستش. موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده از کنترل Devexpress در Asp.net
    نوشته شده توسط MehdiRah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1392, 10:50 صبح
  2. سوال: نحوه استفاده از کامپوننت های شرکت های دیگه تو #C
    نوشته شده توسط morika در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 11:43 صبح
  3. سوال: نحوه استفاده از کامپوننت ehlib
    نوشته شده توسط Batman در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:48 عصر
  4. سوال: نحوه استفاده از کامپوننت های دلفی در BCB
    نوشته شده توسط pckho0r در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 11:27 صبح
  5. نحوه استفاده از کامپوننت های جدید
    نوشته شده توسط mahsa_kb در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 13:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •