نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    سلام به استادان گرامی
    من گیر یه مشکل افتادم و یه کدی نیاز دارم که :
    مثلا یک فیلد داریم که اگر متنی رو توش بنویسیم و روی دکمه ای کلیک کنیم در صورت وجود مثلا کلمه فارس اونو با پارس جایگزین کنه و توی یک فیلد دیگه بده

    اینو هم بگم که می خوام چندین کلمه رو با کلمه های دیگه جایگزین کنم
    تورو خدا کمکم کنید
    اصلا با جاوااسکریپت امکان پذیره ؟

    + هر کس کار منو راه بندازه لوگو با لینک سایتش رو توی parslook.ir میزارم

    خدایی لازم دارم
    پیشاپیش تشکر از همکاریتون

  2. #2

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    شما اول تو یه آبجکت تعریف کنید و تو اون مقادیری که میخوایید با هم عوض بشه رو بزارید.
    var changes = {
    'فارس':'پارس',
    'یه چیز':'یه چیز دیگه'
    }

    با این تابع هم اونارو عوض کیند
    function replaceWords (replaceString) {

    for (var word in changes) {
    replaceString = replaceString.replace(new RegExp(word, 'g'), changes[word]);
    }

    return replaceString;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    فقط میشه بگید که اینو باید چه جوری به فیلدم متصل کنم ؟
    ببخشید تازه واردم توی جاوااسکریپت
    اگه میشه کده کامل رو بزارید ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    شما یه نمونه html با فیلدها و دکمه‌هاتون بزارید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    فرمش اینجوری باشه :



    <textarea>

    </textarea>

    <button>نمایش</button>

    <textarea>

    </textarea>



    + من یکی رو به یه روش دیگه درست کردم ولی به دلیل اینکه کلمات زیاد بود کم میاورد
    اینم کم میاره یا نه ؟

  6. #6

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    	<head>
    		<meta charset="utf-8">
    		<title></title>
    		<style></style>
    	</head>
    	<body>
    		
    		<textarea id='txt1'></textarea>
     
    		<button onclick='replaceWords()'>نمایش</button>
     
    		<textarea id='txt2'></textarea>
    		
    	<script>
    
    var changes = {
    	// some data here
    }
    
    function replaceWords (rep) {
    	
    	var replaceString = document.getElementById('txt1').value;
    	
    	for (var word in changes) {
    		replaceString = replaceString.replace(new RegExp(word, 'g'), changes[word]);
    	}
    	
    	document.getElementById('txt2').value = replaceString;
    }
    	
    	</script>
    	</body>
    	
    </html>

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    خیلی ممنون
    اگه میخوای آدرس سایت و لوگوت رو بده بزارم توی parslook.ir

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    فقط
    کد های این شکلی رو نمیتونه با چیزه دیگه جایگزین کنه ؟
    این شکلی : [something]
    چون امتحان کردم نشد
    راه حل داره ؟

  9. #9

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    منظورتون این شکلیه
    ['فارس', 'پارس'];

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    نه اینجوری :



    '[pars]':'fars';


  11. #11

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    	<head>
    		<meta charset="utf-8">
    		<title></title>
    		<style></style>
    	</head>
    	<body>
    		
    		<textarea id='txt1'></textarea>
     
    		<button onclick='replaceWords()'>نمایش</button>
     
    		<textarea id='txt2'></textarea>
    		
    	<script>
    
    var changes = {
    	'[fars]': 'parse',
    	'[something]': 'something else'
    }
    
    function replaceWords (rep) {
    	
    	var replaceString = document.getElementById('txt1').value;
    	
    	for (var wd in changes) {
    		var word = wd.replace(/(\[|\])/g, "");
    		replaceString = replaceString.replace(new RegExp(word, 'g'), changes[wd]);
    	}
    	
    	document.getElementById('txt2').value = replaceString;
    }
    	
    	</script>
    	</body>
    	
    </html>

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    نه
    معلومه که متوجه منظورم نشدین
    همون کده اول درست تره شما اگه کد زیر رو توی کد اول بزارید می فهمین چی میگم

    '[fars]': 'pars'


    تو فیلد دوم این میاد :

    [parsparsparspars]


    که اشتباهه باید این بیاد :

    pars

  13. #13

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    هنوزم متوجه نشدم. شما اگه کدهای بالا رو تو یه فایل html ذخیره کنید و با مرورگر باز کنید و توی فیلد اول بنویسید fars ، تو فیلد دوم مینویسه parse؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    http://parslook.ir/up/Untitled-4.html
    من کده زیر رو در این آدرس گذاشتم :
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>

    <body>


    <textarea id='txt1'></textarea>

    <button onclick='replaceWords()'>نمایش</button>

    <textarea id='txt2'></textarea>

    <script>

    var changes = {
    '[fars]': 'pars',
    }

    function replaceWords (rep) {

    var replaceString = document.getElementById('txt1').value;

    for (var word in changes) {
    replaceString = replaceString.replace(new RegExp(word, 'g'), changes[word]);
    }

    document.getElementById('txt2').value = replaceString;
    }

    </script>


    </body>
    </html>


    خوب اگه بنویسم [fars] باید چی بیاد به نظر شما ؟
    خوب باید بنویسه pars
    ولی بزنید [fars] و ببینید چی میشه

  15. #15

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    شما کدهایی که تو شماره ۱۱ گذاشتم رو ببینید. تو تابع replaceWords یه تغییراتی ایجاد کردم. ولی تو لینک شما این تغییرات دیده نمیشه.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    کد رو هم عوض کنم به جای pars مینویسه [pars]
    من می خوام بنویسه pars
    می تونید توی همون صفحه ببینید

  17. #17

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    فکر کنم دارم متوجه میشم.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    می خوام دقیقا اونی رو که قرمز کردم نشون داده بشه نه چیزه دیگه ای

    '[fars]': 'pars',

  19. #19

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    حالا اینو امتحان کنید
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    	<head>
    		<meta charset="utf-8">
    		<title></title>
    		<style></style>
    	</head>
    	<body>
    		
    		<textarea id='txt1'></textarea>
     
    		<button onclick='replaceWords()'>نمایش</button>
     
    		<textarea id='txt2'></textarea>
    		
    	<script>
    
    var changes = {
    	'[fars]': 'pars'
    }
    
    function replaceWords () {
    	
    	var replaceString = document.getElementById('txt1').value;
    	
    	for (var word in changes) {
    		var wrd = word.replace("[", "\\[").replace("]", "\\]");
    		replaceString = replaceString.replace(new RegExp(wrd, 'g'), changes[word]);
    	}
    	
    	document.getElementById('txt2').value = replaceString;
    }
    	
    	</script>
    	</body>
    	
    </html>

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    26
    پست
    103

    نقل قول: درخواست یک کد برای جایگزینی کلمات

    دمت گرم
    آخر فهمیدی

تاپیک های مشابه

  1. درخواست معرفی کتاب برای مبتدی
    نوشته شده توسط میتی دات نت در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1384, 19:14 عصر
  2. درخواست یک کامپوننت برای rotate
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 23:19 عصر
  3. درخواست کد لازم برای حرکت عمودی متن
    نوشته شده توسط mamadoo2002 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1383, 17:12 عصر
  4. درخواست یک مرجع برای SQL server
    نوشته شده توسط میتی دات نت در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 10:29 صبح
  5. درخواست الگوریتم Search برای صفحات استاتیک و داینامیک
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1383, 07:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •