نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لود شدن اتوماتیک در تکس باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    لود شدن اتوماتیک در تکس باکس

    سلام من یک بانک شامل کد مشتری نام و ادرس دارم .چگونه بازدن کد مشتری در تکس باکس 1 نام مشتری در تکس باکس 2 و ادرس در تکس باکس 3 بصورت اتوماتیک ریخته بشه؟با معماذی linq

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار gilas1368
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,178

    نقل قول: لود شدن اتوماتیک در تکس باکس

    شما باید در رویداد Keypress تکتست باکستون کوئریتون رو بسازید و روی پایگاهتون پردازش انجام بدید

    برگشت این پردازش رو هم ک شامل نام و نام خانوادگیه توی تکتس باکس های دیگ اتون نمایش بدید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: لود شدن اتوماتیک در تکس باکس

    var data11 =( from t in fule.Table1
    where t.id == 1
    select new {t.fullname, t.addressusing}).SingleOrDefault();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: لود شدن اتوماتیک در تکس باکس

    جواب نگرفتم میشه نونه بگذارید با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: وارد شدن اطلاعات یک تکس باکس در دو جدول ( فوری )
    نوشته شده توسط vahid-masoudi در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 18:52 عصر
  2. سوال: درج اتوماتیک تکس باکس
    نوشته شده توسط رضا قربانی در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 10 اردیبهشت 1390, 19:08 عصر
  3. سوال: حذف شدن تکس باکس های داینامیک با ایجاد poskback
    نوشته شده توسط javad.nic63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 22:28 عصر
  4. سوال: فارسی شدن تکس باکس در حالت دیتا شیت
    نوشته شده توسط میکروکنترل در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1387, 12:17 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1387, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •