نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    سلام دوستان

    غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl چطوریه؟ البته نمیخوام CaptionVisible رو False کنم.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هرجا که دلم خوش باشه
    پست
    81

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    منظورت تو vs2010 دوست عزیز؟
    اگه منظورت اینه که تو خاصیت فرمت داریش
    هم minimizebox هم maximizebox برابر false کن
    اگه منظورتم این نیست که دقیق بگو تا بتونیم کمکت کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl چطوریه؟ البته نمیخوام CaptionVisible رو False کنم.
    من از ورژن 11 استفاده میکنم ولی متاسفانه نمیشه این کارو کرد. هرجا هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    نقل قول نوشته شده توسط setareh masompoor مشاهده تاپیک
    منظورت تو vs2010 دوست عزیز؟
    اگه منظورت اینه که تو خاصیت فرمت داریش
    هم minimizebox هم maximizebox برابر false کن
    اگه منظورتم این نیست که دقیق بگو تا بتونیم کمکت کنیم
    وقتی یه RibbonControl از کامپوننت Dotnetbar روی فرم میزاری واسه خودش بصورت اختصاصی دکمه های minimize و maximaze داره , من میخوام اونارو غیر فعال کنم بدون اینه خاصیت CaptionVisible مربوط به RibbonControl رو بخوام False کنم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    من از ورژن 11 استفاده میکنم ولی متاسفانه نمیشه این کارو کرد. هرجا هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
    توی ورزن 10 هم نداره , تازه وقتی داخل RibbonControl مثلا یه DataGridView میزارم و خاصیت Doc رو Fill انتخاب میکنم , وقتی برنامه رو اجرا میکنم و فرم رو Maximize میکنم DatagridView تغییر اندازه نمیده , شما میدونی چطوری میشه درستش کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    من که مشکلی ندارم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    دیتا گرید رو توی RibbonControl میزارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    دیتا گرید رو توی RibbonControl میزارم
    نمیشه رو ریبون این کارو کرد. تو ریبون همه چی ثابته بجر خود ریبون.
    بهتره با یخوره محاسبه و فرمول مقدار طول و عرض ریبون رو بدست بیاری و با کد مقدار طول و عرض دیتاگریدتو کم و زیاد کنی.
    موفق باشی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    نمیشه رو ریبون این کارو کرد. تو ریبون همه چی ثابته بجر خود ریبون.
    بهتره با یخوره محاسبه و فرمول مقدار طول و عرض ریبون رو بدست بیاری و با کد مقدار طول و عرض دیتاگریدتو کم و زیاد کنی.
    موفق باشی
    نمونه کد داری برای بدست آوردن اندازه؟

  10. #10

    نقل قول: غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    غیر فعال کردن دکمه های minimize و maximaize در RibbonControl چطوریه؟ البته نمیخوام CaptionVisible رو False کنم.
    سلام

    System.Collections.ArrayList items = ribbonControl1.RibbonStrip.GetItems("", typeof(SystemCaptionItem));
    foreach (SystemCaptionItem sci in items)
    {
    if (!sci.IsSystemIcon)
    {
    sci.MinimizeVisible = false;
    sci.MinimizeEnabled = false;
    sci.RestoreMaximizeVisible = false;
    sci.CloseVisible = true;
    sci.Visible = false;
    break;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال کردن دکمه های front , back مرورگر
    نوشته شده توسط caspiansea در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1391, 15:41 عصر
  2. سوال: غیر فعال کردن دکمه های کیبرد ؟؟؟؟؟ ( فقط کیبرد )
    نوشته شده توسط l4tr0d3ctism در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1388, 02:59 صبح
  3. غیر فعال کردن دکمه های Alt , Ctrl از صفحه کلید
    نوشته شده توسط soheilbehro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 11:42 صبح
  4. غیر فعال کردن دکمه های Close,Max,... در MDI Form
    نوشته شده توسط sajjad1365 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 17:56 عصر
  5. غیر فعال کردن دکمه های back و forward
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1385, 02:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •